Πως εκφράζει τον θυμό του το κάθε ζώδιο | Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να εκφράζει τα νεύρα και τον θυμό του

1Πως εκφράζει τον θυμό του το κάθε ζώδιο | Κριός

Ο Κριός είναι γνωστός για τις εκρήξεις θυμού του, επειδή είναι το «παιδί» του ζωδιακού κύκλου, λειτουργεί παρορμητικά χωρίς να αναλογίζεται πώς οι ενέργειές του θα επηρεάσουν τους άλλους. Δεν έχει καμία σχέση με το τακτ και δε θα ωραιοποιήσει ποτέ αυτό που αισθάνεται. Αν λοιπόν θυμώσει μαζί σου, καλύτερα να φυλαχτείς, γιατί δεν θα ξέρεις από πού σου ήρθε.
Φτάνει μόνο μία σπίθα για να φουντώσει και να πάρει «φωτιά», αλλά σβήνει το ίδιο γρήγορα.
Αν το άτομο που έχει απέναντί του δεν αντιδρά και παραμένει ήρεμο ο θυμός θα περάσει πολύ σύντομα. Μάλιστα θα νιώσει και άσχημα για το ξέσπασμά του, αυτό όμως δεν θα τον αποτρέπει από μία ακόμη έκρηξη λίγο αργότερα

2Πως εκφράζει τον θυμό του το κάθε ζώδιο | Ταύρος

Ο Ταύρος χαρακτηρίζεται για το πείσμα του αλλά δεν ανήκει στα ζώδια που θυμώνουν εύκολα. ‘Όταν όμως θυμώσει το «Ταύρος εν υαλοπωλείο» γίνεται πραγματικότητα. Τα πρώτα σημάδια που θα εκδηλώσει είναι να παραμείνει σιωπηλός και ψυχρός και ξαφνικά θα γίνει η έκρηξη. Μιλάμε για κανονική έκρηξη που θα καταστρέψει τα πάντα στον ορίζοντα. Συχνά εκφράζουν το θυμό τους με τη ρίψη πραγμάτων και είναι απολύτως ικανοί να χάσουν ολοκληρωτικά τον έλεγχο του εαυτού τους.
Σίγουρα, δεν είναι πολύ έξυπνο να βρίσκεσαι κοντά τους σε ένα τέτοιο ξέσπασμα, φύγε όσο προλαβαίνεις

3Πως εκφράζει τον θυμό του το κάθε ζώδιο |Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ομιλητικοί τύποι, συνεπώς η μορφή έκφρασης του θυμού περιλαμβάνει ουρλιαχτά και φωνές. Εκσφενδονίζουν ψυχοφθόρες λέξεις και καταφεύγουν στον σαρκασμό, αλλά δεδομένου ότι είναι γνωστοί για την διπολική προσωπικότητά τους, το να ουρλιάζουν, δεν είναι ο μόνος τρόπος που εκφράζουν το θυμό τους. Μπορεί, επίσης, να το παίζουν άνετοι και να πετάξουν την τέλεια ατάκα, που θα αφοπλίσει τον συνομιλητή τους και θα τον κάνει να νιώσει «σκουπίδι».
Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αποφεύγεται η κριτική προς το ζώδιο αυτό. Είναι πηγή ξεσπάσματος.

4Πως εκφράζει τον θυμό του το κάθε ζώδιο| Καρκίνος

Όταν τσαντίζεται ένας Καρκίνος, βιώνει ποικίλα συναισθήματα. Αρχικά, θα βγάλει μούτρα και αν κανείς δεν ανταποκρίνεται, προχωρά σε μια παθητική επιθετικότητα και καταλήγει να αποσύρεται στο καβούκι του. Αν δεν έχει πάρει ακόμα αυτό που χρειάζεται, η σιωπηλή οργή του θα μετατραπεί σε κλάμα και αν συνεχίζει να νιώθει ένταση, θα έρθει το τελικό ξέσπασμα. Κάθε απωθημένο συναίσθημα θυμού από το παρελθόν, βγαίνει στην επιφάνεια.
Καλό είναι να μην τον αγνοήσεις και να κινηθείς προς το μέρος του με αγάπη, εκφράζοντας γλυκά λόγια.

5Πως εκφράζει τον θυμό του το κάθε ζώδιο|Λέων

Όταν ο Λέων θυμώνει, βρυχάται ασφαλώς. Ο θυμός γίνεται πολύ γρήγορα οργή και όσο δυνατότερη η φωνή και η ένταση, τόσο καλύτερα αισθάνεται. Χρησιμοποιεί προσβλητική γλώσσα και έχει μια τάση να σκέφτεται μόνο τα δικά του συναισθήματα όταν είναι θυμωμένος, μη λαμβάνοντας υπόψιν τις συνέπειες του ξεσπάσματός του. Ενώ μπορεί να συγχωρέσει αυτόν που τον εξόργισε, ο ίδιος δεν είναι πολύ πιθανό να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, επειδή φυσικά είναι πάρα πολύ υπερήφανος.
Η αναμέτρηση με έναν Λέοντα θυμωμένο δεν είναι καθόλου εύκολη και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού

6Πως εκφράζει τον θυμό του το κάθε ζώδιο|Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν αισθάνονται άνετα να εκφράσουν το θυμό τους κι έτσι τον κρατάνε, μέχρι να εκραγούν για κάτι ασήμαντο. Μάλιστα, η καταστολή του θυμού ενός Παρθένου, συχνά προκαλεί προβλήματα στο πεπτικό του σύστημα. Το ζώδιο αυτό αισθάνεται πολύ παρεξηγημένο ή ότι οι άλλοι δε το κατανοούν και μπορεί να προκαλέσει σύγχυση όταν τελικά ο θυμός βγαίνει προς τα έξω. Συνήθως, το ξέσπασμα δεν αφορά την υποτιθέμενη άμεση αιτία, αλλά κάτι που συνέβη στο μακρινό παρελθόν.
Λίγη υπομονή χρειάζεται μόνο, το ξέσπασμα του Παρθένου είναι απλά μία μικρή μπόρα. Όταν σταματήσει να κλαίει και να κοπανάει πόρτες, η λογική του επανέρχεται και αναλύει το ξέσπασμά του

7Πως εκφράζει τον θυμό του το κάθε ζώδιο | Ζυγός

Υπάρχει κάτι που ένας Ζυγός μισεί περισσότερο από την αντιπαράθεση; Όχι. Οι Ζυγοί αποφεύγουν να δείξουν την οργή τους, επειδή δε το βρίσκουν. ελκυστικό συναίσθημα και δεν ταιριάζει με το γοητευτικό προφίλ τους. Αν και προσπαθούν να νικήσουν το θυμό τους, μερικές φορές δεν μπορούν να τον διαχειριστούν και ξεσπάνε. Αλλά όταν τους συμβαίνει, πιστεύουν ότι ανεξάρτητα από τον τρόπο που τον εξέφρασαν, ήταν ό, τι καλύτερο μπορούσαν να κάνουν.
Οι εκπρόσωποι του ζυγού έχουν έναν μαγικό τρόπο να δικαιολογούν τα πάντα, ακόμη και όταν πρόκειται για έναν νευρικό κλονισμό. Αυτό σημαίνει ότι θα καταφέρουν σχεδόν πάντα να σας φέρουν «τούμπα».

8Πως εκφράζει τον θυμό του το κάθε ζώδιο | Σκορπιός

Ένας θυμωμένος Σκορπιός σπέρνει συναισθηματικό όλεθρο. Αν και δε φημίζεται για τα ξεσπάσματα οργής του, όταν συμβαίνουν καλύτερα να μην βρίσκεσαι στο οπτικό του πεδίο. Το οργισμένο βλέμμα του θα διαπεράσει τη σπονδυλική σου στήλη και τα βάναυσα και σαρκαστικά πράγματα που βγαίνουν από το στόμα του, θα σε αφήσουν άφωνο. Δεν είναι ένα ζώδιο που συγχωρεί και ξεχνά και δεν μπορεί έτσι απλά να κατευνάσει το θυμό του.
Οι Σκορπιοί γνωρίζουν καλύτερα από όλους την «Αχίλλειο πτέρνα» του καθενός και ακριβώς εκεί θα σε χτυπήσουν! Φυλάξου, γιατί η συναισθηματική καταστροφή που σπέρνει δεν είναι διαχειρίσιμη.

9Πως εκφράζει τον θυμό του το κάθε ζώδιο | Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ζώδιο της φωτιάς κι έτσι όταν θυμώνουν, βγάζουν σπίθες που γρήγορα γίνονται φλόγες. Χρησιμοποιούν το λόγο όταν είναι θυμωμένοι, αλλά αυτό δεν κάνει την εμπειρία λιγότερο επώδυνη. Αν τους εξοργίσεις, θα σε διαγράψουν αμέσως, τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και από την πραγματική ζωή.
Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης ενός θυμωμένου Τοξότη είναι ο αντιπερισπασμός, καθώς έχει την τάση να το φτάνει τόσο μακριά, που στο τέλος ξεχνάει γιατί νευρίασε

10Πως εκφράζει τον θυμό του το κάθε ζώδιο |Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει το θυμό πολύ σοβαρά και συνήθως αποφεύγει να τον εκφράσει, εκτός αν έχει πλέον φτάσει στα όριά του. Συνήθως, θα σπάσει οτιδήποτε βρίσκεται στο οπτικό του πεδίο και μπορεί να το πιάσει εύκολα, ενώ θα γίνει κι επώδυνα επικριτικός. Η στάση του είναι «με απογοήτευσες» και όχι «είμαι θυμωμένος». Όταν ένας Αιγόκερως οδηγείται σε ένα ξέσπασμα, είναι τόσο κόντρα στο χαρακτήρα του, που σοκάρει τους πάντες γύρω του.
§Στόχος του είναι να σας κάνει να νιώσετε άσχημα και να καταφέρει να σας χειραγωγήσει, του αρέσει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

11Πως εκφράζει τον θυμό του το κάθε ζώδιο| Υδροχόος

Ένας θυμωμένος Υδροχόος προσπαθεί να αποσυνδεθεί από την πραγματικότητα. Συνήθως, είναι πολύ άνετοι τύποι και χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να τους εξοργίσεις. Η πρώτη άμυνα είναι απλά να σταματήσουν να μιλάνε και να απομακρυνθούν, μέχρι να αισθανθούν καλύτερα. Θα προσπαθήσουν να αγνοήσουν την πηγή της οργής τους όσο το δυνατόν περισσότερο, ελπίζοντας ότι θα ηρεμήσουν. Αν δεν μπορούν, τελικά χάνουν την ψυχραιμία τους.
Παρόλο που μπορεί να εκτονώσουν όλα τα αρνητικά συναισθήματα που έχουν, εξακολουθούν να χρειάζονται λίγο χρόνο για να αρχίσουν να σου μιλάνε και πάλι.

12Πως εκφράζει τον θυμό του το κάθε ζώδιο | Ιχθύες

Οι Ιχθύς εκφράζουν το θυμό τους μέσα από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Αν και δε θυμώνουν εύκολα, όταν τους συμβαίνει είναι τρομακτικό, αν και το μόνο πρόσωπο στο οποίο επιτίθενται, είναι τελικά ο εαυτός τους. Όταν βρίσκονται πάνω σε ένα ξέσπασμα θυμού, οι Ιχθείς μπορεί να γίνουν βίαιοι και αυτοκαταστροφικοί, ενώ η ζωηρή φαντασία τους, δραματοποιεί εντελώς την κατάσταση.
Μόλις ηρεμήσουν, χρειάζονται λίγο χρόνο για να γιατρέψουν την πληγωμένη καρδιά τους