ταρωτώ μαντικές τέχνες

Χωρισμός – Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) 

Xωρισμός. Οι Κριοί είναι τα μωρά του ζωδιακού κύκλου. Αυτά τα φλογερά Κριάρια είναι γνωστά για τον ζήλο και τη φιλοδοξία τους, μαζί με την ανταγωνιστική τους φύση και τις εκρηκτικές αρετές τους. Αντιμετωπίζουν τον χωρισμό σαν ένα άθλημα και δεν θέλουν να χάσουν. Ο Κριός προτιμά να απορρίπτει αυτός παρά να τον απορίπτουν, και έτσι αν δημιουργηθεί ένταση, είναι πιθανό να είναι εκείνοι που θα ξεκινήσουν τον χωρισμό. Δεδομένου ότι θέλουν να ξεπεράσουν αυτοί πιο γρήγορα τον/την πρώην τους, είναι συχνά οι πρώτοι που ανακάμπτουν, αλλά είναι σπάνια κακόβουλοι. Στην πραγματικότητα, συχνά μετανιώνουν σχεδόν αμέσως για τις αποφάσεις τους – είτε αυτή είναι η απόφαση να μεταβούν αμέσως σε μια νέα σχέση είτε το ότι διελύσαν την προηγούμενη τους σχέση εξαρχής. 

Ένας μετανοιωμένος Κριός θα κάνει οτιδήποτε για να αποδείξει την αγάπη και την αφοσίωσή του, συμπεριλαμβανομένου μεγαλοπρεπών χειρονομιών. Όπως για παράδειγμα ο σχεδιασμός αξιοθαύμαστων ραντεβού ή να εμφάνιστουν έξω από την πόρτα του/της πρώην με δώρα.  Εάν είστε Κριός που προσπαθείτε να φέρετε πίσω έναν πρώην, σιγουρευτείτε ότι δεν τον κυνηγάτε μόνο για να νιώσετε την αδρεναλίνη να τρέχει μέσα σας. Θέλετε πραγματικά να επανενωθείτε ή απλώς αναζητάτε μια άλλη νίκη;

Χωρισμός – Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) 

Το ζώδιο της Γης, ο Ταύρος, κυβερνάται από την Αφροδίτη. Οι Ταυροί είναι μαγεμένοι από το ρομαντισμό. Μέσα σε μια σχέση, είναι γενναιόδωροι και αισθησιακοί εραστές. Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο και, ως εκ τούτου, οι Ταυροί περιφρονούν την αλλαγή: Έχουν την τάση να παραμένουν πολύ καιρό στις σχέσεις και θα αγωνιστούν για μια σχέση μέχρι το πικρό τέλος. Όταν όμως έρχεται τελικά ο χρόνος να διαλυθεί η σχέση αυτή, είναι σίγουροι και ακλόνητοι.

Οι Ταυροί αγκαλιάζουν τη λογική και την πρακτικότητα. Γεγονός που συχνά τους δυσκολεύει να διερευνήσουν κάποιες μικροδιαφορές του χωρισμού. Ένας χωρισμός για τον Ταύρο είναι ή άσπρο ή μαύρο.  Δεν υπάρχει περιθώριο για συμβιβασμό μόλις ληφθεί απόφαση.  Επιπλέον, δεν υπάρχει κάτι χειρότερο για τον Ταύρο από το να περιφρονείται. Η πίστη είναι τα πάντα για έναν Ταύρο. Οπότε αν ο εραστής του Ταύρου αποδειχθεί άπιστος, ο χωρισμός δεν θα φέρει μόνο πείσμα. Θα οδηγήσει επίσης σε οργή. (Τα άλλα ζώδια πρέπει να προσέχουν: Όταν οι ουράνιοι Ταύροι βλέπουν κόκκινο, είναι καλύτερο να φεύγουν μακριά από το δρόμο τους.)

ΣΧΕΤΙΚΟ: Νέα Σχέση μετά από Χωρισμό;

Χωρισμός – Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος συμβολίζεται από τα δίδυμα, και αυτό το ζώδιο του αέρα ορίζεται από την  δυαδικότητά του. Υπάρχουν δύο τουλάχιστον πλευρές σε κάθε Δίδυμο και κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού θα είναι βέβαιο ότι θα αποκαλύψουν το πλήρες φάσμα των προσωπικοτήτων τους. Η έκφραση είναι τα πάντα για τον ευμετάβλητο Δίδυμο, και έτσι οι σχέσεις τους τροφοδοτούνται από την επικοινωνία. Από την άλλη, είναι εύκολο να πεις πότε έχουν ξεπεράσει μια σχέση: Απλά σκοτεινιάζουν.

Στην πολύ σπάνια περίπτωση που αυτά τα ουράνια δίδυμα ξεκινούν έναν χωρισμό, είναι επίσης γνωστό ότι χρησιμοποιούν έξυπνες νοητικές και συναισθηματικές τακτικές. Θέλουν να φανεί πως ο χωρισμός στην πραγματικότητα είναι αυτό που θέλει ο σύντροφος τους. Μια κλασική κίνηση των Δίδυμων. Οι Δίδυμοι ανακάμπτουν μέσα από την αφήγηση, παρουσιάζοντας το δραματικό τους χωρισμό μέσα από σε θλιβερές αλλά και ξεκαρδιστικές ιστορίες. 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Έχουμε μια Υγιή Σχέση;

Χωρισμός – Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) 

Οι Καρκίνοι συμβολίζονται από το καβούρι. Κατά συνέπεια, αυτά τα ζώδια του νερού χρησιμοποιούν το σκληρό τους κελύφος για να προστατεύσουν τους ευαίσθητους εσωτερικούς χώρους τους. Χρειάζεται χρόνος για τους Καρκίνους να χτίσουν εμπιστοσύνη. Οπότε, δεν τους είναι εύκολο να εισέλθουν σε σοβαρές αφοσιωμένες σχέσεις. Όταν ένας Καρκίνος τελικά αισθάνεται ασφαλής σε μια σχέση, δεν θέλει να τελειώσει ποτέ. Οι Καρκίνοι είναι ρομαντικοί και πάντοτε θα αγωνίζονται για τις σχέσεις τους.

Αλλά δεν προορίζονται να κρατήσουν όλοι οι δεσμοί για πάντα. Προκειμένου οι Καρκίνοι να απελευθερώθουν, συχνά πρέπει να πάρουν δύσκολες αποφάσεις.  Αυτά τα ζώδια του νερού δεν έχουν σκοπό να γίνονται αρνητικοί, αλλά όταν αισθάνονται πληγωμένοι, συχνά βάζουν αυστηρά όρια για να προστατεύουν τους εαυτούς τους. Κατά τη διάρκεια δύσκολων συναισθηματικών περιόδων, αυτά τα ευαίσθητα πλάσματα εκτιμούν την υποστήριξη των φίλων τους.

 

Χωρισμός – Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) 

Με το σημάδι του λιονταριού, οι Λέωντες είναι γνωστοί για τις ζωηρές προσωπικότητές τους και τη λαμπερή υπερβολή τους. Αυτά τα ζώδια της φωτιάς μαγεύονται από το ρομαντισμό. Τελικά, ο Λέων κυβερνά την καρδιά – και οι σχέσεις του Λέοντα τροφοδοτούνται συχνά από την ερωτική έλξη. Με απλά λόγια, οι Λέοντες αγαπάνε να είναι ερωτευμένοι. Αλλά όταν η φλόγα αρχίζει να σβήνει, ένας Λέων αισθάνεται ότι μια σχέση είναι σπειροειδή. Προσπαθούν να προστατεύσουν την υπερηφάνεια τους κάνοντας αυτοί το χωρισμό.

Όταν όμως έναν Λέων τον χωρίζουν, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Η αρχική αντίδραση του Λέοντα σε έναν απροσδόκητο χωρισμό είναι συχνά ένα μεγάλο σοκ. Δεν περιμένουν πως κάποιος θα μπορούσε να χάσει το ενδιαφέρον για αυτούς. Συνήθως ακολούθεί μια καταστροφική αγωνία.  Κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού, ο Λέων αισθάνεται ότι ο ήλιος έχει χαθεί. Είναι μια εντελώς σπαραχτική εμπειρία και δεν φοβούνται να δείξουν τον πόνο τους. Αν και τα άλλα ζώδια μπορεί να αντιληφθούν τη συμπεριφορά του Λέοντα ως υπερβολικά δραματική, οι εκφράσεις του πόνου είναι γνήσιες. Χρειάζονται τους στενούς τους φίλους για να τους βοηθήσουν να θεραπευτούν.

Χωρισμός – Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) 

Ο Παρθένος κυριαρχείτε από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας. Ο Παρθένος είναι το ζώδιο που αναλύει τα πάντα. Η ικανότητα των Παρθένων να επεξεργάζονται και τις πιο μικροσκοπικές λεπτομέρειες καθιστά αυτά τα γήινα ζώδια απίστευτους συγγραφείς, ρήτορες και συντάκτες, αλλά και άκαμπτους τελειομανείς. Οι σχέσεις τους οδηγούνται συχνά από τον ρομαντισμό και την πίστη στην έννοια μιας «ιδανικής» συντροφικής σχέσης. Αλλά καμία σχέση δεν είναι αλάθητη, και οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες του Παρθένου μπορούν τελικά να τον διαλυσούν με άγχος και αμφιβολία. Από τη στιγμή που η ελπίδα εξασθενεί, ο Παρθένος αποχωρεί συχνά τελείως από τις σχέσεις τους –  χωρίς να ενημερώνει τον σύντροφο τους.

Δεδομένου ότι προτιμούν να αποφεύγουν τη σύγκρουση, αυτά τα ζώδια της γης συχνά επιχειρούν να χωρίσουν χωρίς να αναγκαστούν να κάνουν την δύσκολη συζήτηση.  Όταν η συζήτηση είναι αναπόφευκτη, ο Παρθένος είναι εξαιρετικά απολογητικός και προσπαθεί γρήγορα να ανακουφίσει την ένταση. Αναλαμβάνοντας πλήρως κάθε ευθύνη.  Όταν όμως τον Παρθένο τον χωρίζουν πέφτει από τα σύννεφα. Αυτά τα σημάδια γης είναι δύσκολο να αφήσουν κάτι να φύγει. Μπορείτε πάντα να εντοπίσετε έναν Παρθένο όταν περιγράφει πως οι πρώην σχέσεις τους ήταν επιστημονικά τέλειες. 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αντιμετώπισε τον Χωρισμό

Χωρισμός – Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) 

Ο Ζυγός αντιπροσωπεύεται από την ζυγαριά, ένα σύμβολο της αρμονίας. Κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης. Δεδομένου ότι οι Ζυγοί είναι πιο ευτυχισμένοι όταν είναι δεσμευμένοι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτά τα ζώδια του αέρα κινούνται άψογα ανάμεσα στις σχέσεις. Στον τέλειο κόσμο του Ζυγού, δεν θα υπήρχαν χωρισμοί. Οι  σχέσεις θα ήταν ρευστές καταστάσεις που θα μπορούσαν να ξεκινούν και να σταματήσουν χωρίς διατυπώσεις. Η αλήθεια είναι ότι οι Ζυγοί θέλουν να κρατάνε την πόρτα ανοιχτή. Αναγνωρίζουν ότι οι διαφορετικές σχέσεις ικανοποιούν τις ξεχωριστές ανάγκες και έως ότου ο Ζυγός γνωρίζει ακριβώς τι θέλει μακροπρόθεσμα, πιστεύει ότι είναι καλύτερο να διατηρήσει τις επιλογές του.  Γιατί να δημιουργεί κάποιος άκαμπτα όρια;

Ομοίως, όταν οι Ζυγοί είναι αυτοί που θέλουν να χωρίσουν, το εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο. Για παράδειγμα, αντί να πουν  “θέλω να χωρίσουμε”, λένε “ας κάνουμε για λίγο ένα διάλλειμα”.

Όταν ο σύντροφος του Ζυγού είναι αυτός που θέλει να χωρίσει τότε αυτό το ζώδιο του αέρα κάνει ό,τι μπορεί για να βεβαιωθεί ότι η σχέση θα τελειώσει με καλούς όρους. Οι Ζυγοί ενδιαφέρονται βαθιά για τις εντυπώσεις που δίνουν στους άλλους, έτσι τελικά, δεν είναι μόνο ο ρομαντισμός σημαντικός γι ‘αυτούς – είναι επίσης και η γνώμη των άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Μετά τον Χωρισμό τι κάνουμε;

Χωρισμός – Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) 

Ο Σκορπιός ορίζεται από την μεταμόρφωση, το πιο κύριο σημείο αυτού του ζωδίου του νερού. Η ικανότητα αναγέννησης και ανύψωσης από τις στάχτες απαιτεί συμβολικό θάνατο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι χωρισμοί είναι εύκολοι για τον Σκορπιό. Στην πραγματικότητα, δυσκολεύονται πολύ να αφήσουν κάτι να φύγει. Εάν ένας Σκορπιός ξεκινήσει ή όχι τον χωρισμό, πάντα αισθάνεται εγκαταλελειμένος.  Οι χωρισμοί πυροδοτούν στον Σκορπίο ζητήματα ελέγχου. Αυτό πολλές φορές προκαλεί αυτά τα ευαίσθητα ζώδια να εμμένουν σε διαλυμένες σχέσεις. 

Αν και ο μυστηριώδης Σκορπιός διατηρεί την ηρεμία του εξωτερικά, συχνά εκδηλώνει τα έντονα συναισθήματά τους σε μυστική, καταναγκαστική συμπεριφορά. Για παράδειγμα, ένας Σκορπιός μπορεί να μπλοκάρει τον πρώην τους στα κοινωνικά μέσα, μόνο και μόνο για να δημιουργήσει έναν ανώνυμο λογαριασμό για να ακολουθήσει τη δραστηριότητα του πρώην αυτός/η. Ο καλύτερος τρόπος για έναν Σκορπιό να διορθώσει μια πληγωμένη καρδιά είναι να βουτήξει στα βάθη της ψυχής του, να αντιμετωπίσει τους φόβους του και να αφήσει τον εαυτό του να επεξεργαστεί πλήρως και τα πιο σκοτεινά συναισθήματά του.

ΣΧΕΤΙΚΟ:  Έχουμε μια Υγιή Σχέση;

Χωρισμός – Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) 

Το τελευταίο ζώδιο της φωτιάς του ζωδιακού κύκλου, οι Τοξότες είναι γνωστοί για την  ακόρεστη περιέργεια τους. Αυτοί οι παθιασμένοι Τοξότες αναζητούν πάντα νέες συγκινήσεις, οπότε η ελευθερία τους πρέπει να τιμηθεί σε κάθε σχέση που επιδιώκουν. Αν αισθάνονται πνιγμένοι ή πως κάποιος τους ελέγχει όλη την ώρα, αναπόφευκτα αρχίζουν να περιφέρονται. Οι Τοξότες είναι γνωστοί για τη στάση τους, οπότε όταν ξεκινούν έναν χωρισμό, οι όροι είναι απλοί. Οι νομάδες στην καρδιά, μπορούν εύκολα να πακετάρουν τα πράγματα τους και να προχωρήσουν προς τα εμπρός σαν να μην υπήρχε ποτέ η σχέση. Παρόλο που αυτό μπορεί να φαίνεται σκληρό, η φωτιά αυτή δεν προοριζόταν να περιοριστεί. 

Όταν όμως τον Τοξότη ξαφνικά τον χωρίζουν, τραγουδούν μια πολύ διαφορετική μουσική. Οργανώνουν αποστολή για το πως θα ανακτήσουν την αγάπη τους. Μπορεί να φαίνεται ρομαντικό, αλλά στην πραγματικότητα αυτές οι γενναίες προσπάθειες έχουν συχνά να κάνουν περισσότερο με παρόρμηση πάρα με λατρεία και αγάπη: Οι Τοξότες δεν θα σταματήσουν με τίποτα για να ικανοποιήσουν τα πάθη τους, άρα αν το ταξίδι τους οδηγεί κάτω από τον ποταμό Αμαζόνιο ή στην πόρτα του/της πρώην με κουτιά από τριαντάφυλλα, οι Τοξότες θα ικανοποιηθούν μόνο όταν επιτευχθεί ο στόχος. Εάν είστε Τοξότης που θέλετε πίσω κάποιον πρώην σκεφτείτε προσεκτικά για το εάν είστε έτοιμοι να παραμείνετε στην σχέση αν σας δεχτούν πίσω ή αν απλώς το κάνετε από καπρίτσιο.

Σχετικό Άρθρο: Χωρισμός και Επανασύνδεση

Χωρισμός – Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) 

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί πως είναι στωικοί και δεν έχουν συναίσθημα. Ενώ αυτό το ζώδιο είναι σίγουρα πιο θερμό από ό,τι φαίνεται, όταν πρόκειται για έναν χωρισμό, οι Αιγόκεροι υπερέχουν. Μέσα σε μια σχέση, αυτά τα ζώδια της γης είναι αξιόπιστα, πιστά και αισθησιακοί συντρόφοι. Ενδιαφέρονται για την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων για να τους βοηθήσουν να ανακάμψουν από τα αναπόφευκτα σκαμπανεβάσματα της ζωής τους (οι Αιγόκεροι κυβερνούνται από το Κρόνο και δεν είναι ξένοι στις κακουχίες).

Αλλά ενώ αγωνίζονται σκληρά για σχέσεις στις οποίες πιστεύουν, αν μια συντροφική σχέση απλώς δεν λειτουργεί πια, το δέχονται και προχωρούν. Αυτά τα ζώδια της γης θα δεχόταν μάλλον την πραγματικότητα από το να λένε ψέμματα στον εαυτό τους.  Επιπλέον, ποτέ δεν προσπαθούν να πείσουν κάποιον να μείνει αν δεν ενδιαφέρονται. Για τους Αιγόκερους, ο χωρισμός είναι απλώς ένα ακόμη γεγονός της ζωής.

Χαρτομαντεία για Ερωτευμένους από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Χωρισμός – Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) 

Το τελευταίο ζώδιο του αέρα του ζωδιακού κύκλου, οι Υδροχόοι αναγνωρίζονται για τη μη παραδοσιακή τους προσέγγιση στη ζωή. Οι Υδροχόοι αντιπροσωπεύουν τους ανθρώπους και ενδιαφέρονται βαθιά για τον ανθρωπισμό. Επειδή είναι τόσο παρακινημένοι από τη συλλογική συνείδηση, πολλές φορές δυσκολεύονται από το να συνδεθούν σε προσωπικό επίπεδο.  Δεν είναι ότι δεν τους νοιάζει – απλώς είναι πιο απασχολημένοι με κοινωνικά ζητήματα μεγάλης κλίμακας από το να βγαίνει ραντεβού.

Μέσα σε μια σχέση, οι Υδροχόοι είναι παιχνιδιάρικοι και εμπνευσμένοι, αλλά είναι σίγουροι ότι θα παρουσιάσουν την χαρακτηριστική τους ψυχρότητα κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού. Είτε είναι αυτοί που ζητούν είτε όχι τον χωρισμό αναλύουν στενά τις επιτυχίες και τις αποτυχίες της σχέσης.

Μπορούν ακόμη να βρουν και ακαδημαϊκά άρθρα που υποστηρίζουν τις θεωρίες τους. Αυτή η κλινική προσέγγιση στην πληγωμένη καρδιά μπορεί να φανεί περίεργη αλλά έτσι αντιμετωπίζουν αυτές τις οδυνηρές καταστάσεις τα ζώδια του αέρα. Ακόμη και αν εκφράζουν τα συναισθήματά τους με ασυνήθιστους τρόπους, τα αισθάνονται και χρειάζονται υποστήριξη από τους αγαπημένους τους για να θεραπεύτουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δεν τους αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις

Χωρισμός – Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, και αυτά τα ψάρια είναι διαισθητικά, δημιουργικά και πιο ευτυχισμένα στην άκρη της φαντασίας και της πραγματικότητας: Το πνεύμα τους ορίζεται από τις μυστικιστικές γκρίζες περιοχές μεταξύ των κόσμων. Δεδομένου ότι οι καρδιές τους ξεχειλίζουν με σοφία και ενσυναίσθηση, είναι εύκολο για τους Ιχθείς να κολυμπούν μακριά για να αποφύγουν μια αντιπαράθεση.

Οι Ιχθείς προτιμούν να μην αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις και, ως εκ τούτου, το στυλ που χωρίζουν είναι συχνά αόριστο και ασαφές. Επειδή αυτά τα αιθέρια ψάρια υπάρχουν μέσα στην αφηρημένη σφαίρα, τα συγκεκριμένα όρια δεν είναι το ισχυρό τους χαρτί, και αντί να θέτουν οριστικά όρια, προτιμούν να παρασύρονται από τους εραστές και τις σχέσεις, αφήνοντας περισσότερα ερωτήματα από τις απαντήσεις στο πέρασμά τους.

 

Tagged in:

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles