Πολιτική Αστρολογία – Η.Π.Α – Γερμανία – Ελλάδα

Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΛΕΕΙ…

ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γενικά τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι εύκολα για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, κυρίως όσον αφορά το θέμα των σχέσεων της με το εξωτερικό αλλά θα προκύψουν και άπειρα προβλήματα της στο εσωτερικό. Το 2018 θα ξεκινήσει με την διέλευση του Κρόνου από τους γενέθλιους Αφροδίτη και Δία στον 7 οίκο, αυτό δείχνει στρατιωτική επέμβαση στο εξωτερικό και περίοδο κρίσης με κάποιον εχθρό της χώρας. Επίσης διαφαίνεται μέσα στο 2019 και προς το τέλος του ύφεση της οικονομίας των Η.Π.Α και αύξηση της ανεργίας. Το 2019 θα είναι μια διαφορετική χρονιά για τις Η.Π.Α.

Όσον αφορά την χώρα μας, πάει σύμφωνα με το ωροσκόπιο τις 3/02/1830 -Υδροχόος- . Όσον αφορά την οικονομία που ταλανίζει την χώρα εδώ και χρόνια, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι στο εξωτερικό υπάρχουν κέντρα που βάζουν προσκόμματα υπό μορφή δήθεν προσφοράς βοήθειας για επίλυση της οικονομικής κρίσης -7 οίκος Άρης που δηλώνει ισχυρούς κρυφούς εχθρούς- . Θέλω να πω ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι προσωπικό και όχι πολιτικό. -Δίας στον 8 οίκο-. Το ωροσκόπιο της Γερμανίας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτό της Ελλάδας και λειτουργεί ιδιαιτέρως υποχθόνια και εμποδίζει την ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας, αυτό αφορά κυρίως και το προσωπικό ωροσκόπιο της Άγκελα Μέρκελ 17/07/1954 και του Βόλφγκανκ Σοίμπλε 18/09/1942. Και με τις ως τώρα ενδείξεις στις εκλογές του Σεπτεμβρίου στην Γερμανία πάλι οι ίδιοι αστρολογικά ευνοούνται να κερδίσουν την εξουσία.Το πρόβλημα της Ελλάδα θα λυθεί και θα δούμε αισθητή βελτίωση και άνοδο το 2022. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε οικονομική κρίση άλλα πλέξαμε σε δίχτυα.

Από τα δίχτυα θα ξεμπλέξομε το 2021-2022 χρονιές ορόσημο, όπου θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή.

Να δούμε λίγο και το κλίμα και την ατμόσφαιρα σε παγκόσμιο επίπεδο, η Γερμανία, Η.Π.Α. και Ρωσία ίσως γύρω στις 22 – 25/6 αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα με την δημόσια ασφάλεια. Κρίσιμες ημερομηνίες για κόκκινο συναγερμό στην Ευρώπη είναι 30/6 – 2/7 -Άρης αντίθεση με Πλούτωνα- και 16/7 -20/7 -Άρης τετράγωνο Ουρανό-.  Τέλος Ιουνίου θα παρατηρηθεί ίσως αυξημένη σεισμική δραστηριότητα σε Ελλάδα,  Χιλή και Κίνα. Η σεισμική δραστηριότητα στον Ελλαδικό χώρο θα είναι έντονη μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Όπως είχαμε γράψει σε παλαιότερο άρθρο το καλοκαίρι αυτό θα είναι θερμό και με πολλές αναταράξεις!


Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα από 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Ερωτική Μαγεία, Επαναφορές και δέσιμο συντρόφου.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Μέντιουμ, Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.
Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles