Ο Νοστράδαμος λέει…

Ο Σεπτέμβριος μέχρι τέλος θα είναι μια συνέχεια του Αυγούστου, θα υπάρχει η επιρροή της Έκλειψης του Ηλίου της 21 Αυγούστου όπου θα επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο αστάθεια και ρευστότητα σε όλους τους τομείς. 

Στις εμπόλεμες ζώνες της Μέσης Ανατολής και όχι μόνο, το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα τεταμένο. H ένταση θα ξεπερνάει κάθε όριο και τα γεγονότα θα παίρνουν ανεξέλεγκτη τροπή.

Στήν Ευρώπη πάλι δεν θα εκλείπει ο κόκκινος συναγερμός κατά διαστήματα. Στην Μ.Βρετανία αυτή η κατάσταση αστρολογικά δεν θα είναι κάτι προσωρινό η παρωδικό. Τα αυξημένα μέτρα και στρατικοποιήση της Δυτικής Ευρώπης θα είναι για πολλά χρόνια μια κατάστασης ρουτίνας και μονιμότητας. Αυτό θα μπορέσει κιόλας να εντατικοποιηθεί μάλιστα με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο τον Μάϊο του 2018. Δηλαδή δεν βλέπω εξομάλυνση τα επόμενα χρόνια. 

Οι επιθέσεις των ισλαμιστών κυρίως, πολύ φοβάμαι ότι ήρθαν για να μείνουν, σαν τον ιστό της αράχνης πάνω από την Ευρώπη. Σε σχέση με την επταετία του Ουρανού στον Ταύρο από τον Μάϊο του 2018 θα έχουμε μάλλον μια αύξηση σε παγκόσμιο επίπεδο της συχνότητας εμφάνισης γεωλογικής αστάθειας. Η αντίστοιχη εμφάνιση του Ουρανού σε σταθερά ζώδια μας έχει διδάξει πολλά στο παρελθόν.

Πολύ πιθανόν πόλεις όπως το Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Κωνσταντινούπολη, Τεχεράνη, Πεκίνο, Τόκιο και άλλες την επόμενη επταετία να πληγούν από κάποιον ισχυρό σεισμό διότι είναι οι πιο ευάλωτες. 

Ας επιστρέψουμε στο σήμερα συνεχίζεται ο κίνδυνος έως αρχές Οκτωβρίου για γεωλογική διέργεση για τις περιοχές του δαχτυλιδιού της φωτιάς.  Περιοχές όπως Ν.Ζηλανδία, Ν.Γουινέα, Φιλιππίνες, Ταϊβάν, Ιαπωνία, Αλάσκα, Καλιφόρνια, Μεξικό, Κ.Αμερική, Κολομβία, Βολιβία, Περού, Χιλή. Όσον αφορά τον Ελλαδικό χώρο και την Τουρκία θα υπάρχει επίσης διέγερση.

Δείτε περισσότερα άρθρα εδώ.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles