Πολιτική Αστρολογία Γερμανία – Τουρκία

Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΛΕΕΙ…..

Κοσμική αστρολογία είναι ο κλάδος της αστρολογίας που ασχολείται με το πεπρωμένο των εθνών, των κρατών και γενικότερα με μεγάλες κοινωνίες ανθρώπων. Όπως γενικότερα κάθε ανθρώπινη οντότητα ανήκει σε κάποιο ζώδιο και έχει το προσωπικό του αστρολογικό του χάρτη, έτσι και κάθε έθνος, κράτος και κρατική οντότητα έχει αντίστοιχα το δικό της  προσωπικό της ωροσκόπιο. Το ωροσκόπιο μιας χώρας υπολογίζεται σύμφωνα με την ημερομηνία που ιδρύθηκε,ορίστηκε και υπάρχει σαν κράτος. Η κοσμική η πολιτική αστρολογία έχει παρά πολλές εφαρμογές και συναρπαστικές δυνατότητες. Το ζώδιο της Ελλάδας είναι Υδροχόος, το ωροσκόπιο της βασίζεται στην συνθήκη ανεξαρτησίας 3.2.1830.

Θα ασχοληθούμε με τούς προοδεύτικους πλανήτες της Γερμανίας και της Τουρκίας αυτό το μήνα έως το έτος 2021.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Ε.Ε:

Η οικονομία της Γερμανίας θα αναπτύσσεται έως το 2020. Το 2021 θα μπει σε μια φάση ύφεσης και θα εισέλθει σε τροχιά απομόνωσης, το οικοδόμημα της ένωσης θα αρχίζει να διαλύεται και να αποχωρεί με δημοψήφισμα απόσχισης και εξόδου από την ένωση μια ακόμα χώρα. Ακροδεξία σχήματα θα ανέρχονται απανωτά στην εξουσία σε χώρες της ένωσης και στην ίδια τη Γερμανία το 2021 οι εκλογές θα είναι κοσμογονικές, δεν θα υφίστανται μετά το 2021 οι γνωστοί σημερινοί σύμμαχοι της Γερμανίας και θα αποδυναμωθεί.

ΤΟΥΡΚΙΑ:

Το κυριότερο πρόβλημα της Τουρκίας την επόμενη 5ετία θα είναι η ασφάλεια και η πολιτική αστάθεια. Θα σημειωθούν κοσμογονικές εξελίξεις και ανατροπές σε όλους τους τομείς. Το 2019 θα υπάρξει επανάληψη κινδύνου πραξικοπήματος, θα είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τα εσωτερικά της ζητήματα. Η διαμάχη με τους Κούρδους θα φτάσει στα άκρα και θα πάρει διαστάσεις εμφυλίου, ενώ στις εκλείψεις του Ιουλίου 2019 μια φυσική καταστροφή βιβλικών διαστάσεων θα πάρει διαστάσεις.

 

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles