Πολιτική Αστρολογία | Φεβρουάριος 2018

Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΛΕΕΙ….

Πολιτική Αστρολογία | Φεβρουάριος 2018. Αγαπημένοι φίλοι στις 31/01/18 θα σημειωθεί ολική έκλειψη Σελήνης μη ορατοί από την χώρα μας GTM 13:31 στην 11°Λέοντα 37′ και στις 15/02/18 θα σημειωθεί μερική έκλειψη Ηλίου GTM 20:52 στην 27° Υδροχόου 08′.

Σε παγκόσμιο επίπεδο θα σημειωθούν ραγδαίες εξελίξεις με έκτακτα συμβάντα. Υψηλός ο κίνδυνος θα είναι για σεισμική δραστηριότητα και θα τεθεί θέμα δημόσιας ασφάλειας στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στις Η.Π.Α εξαιτίας της ισλαμικής τρομοκρατίας, ο συναγερμός θα είναι υψηλός. Στον ελλαδικό χώρο την περίοδο των εκλείψεων θα υπάρχει έντονη σύγκρουση αντιπολίτευσης και κυβέρνησης για τα θέματα της οικονομίας. Θα επηρεαστεί ο 4 οίκος που αφορά τις καιρικές συνθήκες και την σεισμική δραστηριότητα. Το κόμμα της αντιπολίτευσης και τα υπουργεία ανάπτυξης και γεωργία. Τις δημοτικές και τις νομαρχιακές αρχές.

Μεγάλη Βρετανία & Μέση Ανατολή

Από τις χώρες του εξωτερικού επηρεάζονται άμεσα από την έκλειψη Σελήνης είναι η Μεγάλη Βρετανία, όπου είναι πάλι υψηλός ο κίνδυνος να δεχτεί κάποια επίθεση και να τεθεί θέμα δημόσιας ασφάλειας, όπως επίσης η γείτονα χώρα Τουρκία, όπου τίθεται και εκεί θέμα δημόσιας ασφάλειας και απειλείται από σεισμική δραστηριότητα. Η Μέση Ανατολή θα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, θα επικρατεί ανάφλεξη και η τρίτη ιντιφάντα είναι προ των πυλών.

Πολιτική Αστρολογία από τον Μελλοντολόγο Άρη

Αστρολογικές Προβλέψεις από τον Μελλοντολόγο Άρη

Χαρτομαντεία Αξιόπιστα και με Λεπτομέρεια; Μέντιουμ Άρης