Πολιτική Αστρολογία | Φεβρουάριος 2018

Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΛΕΕΙ….

Πολιτική Αστρολογία | Φεβρουάριος 2018. Αγαπημένοι φίλοι στις 31/01/18 θα σημειωθεί ολική έκλειψη Σελήνης μη ορατοί από την χώρα μας GTM 13:31 στην 11°Λέοντα 37′ και στις 15/02/18 θα σημειωθεί μερική έκλειψη Ηλίου GTM 20:52 στην 27° Υδροχόου 08′.

Σε παγκόσμιο επίπεδο θα σημειωθούν ραγδαίες εξελίξεις με έκτακτα συμβάντα. Υψηλός ο κίνδυνος θα είναι για σεισμική δραστηριότητα και θα τεθεί θέμα δημόσιας ασφάλειας στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στις Η.Π.Α εξαιτίας της ισλαμικής τρομοκρατίας, ο συναγερμός θα είναι υψηλός. Στον ελλαδικό χώρο την περίοδο των εκλείψεων θα υπάρχει έντονη σύγκρουση αντιπολίτευσης και κυβέρνησης για τα θέματα της οικονομίας. Θα επηρεαστεί ο 4 οίκος που αφορά τις καιρικές συνθήκες και την σεισμική δραστηριότητα. Το κόμμα της αντιπολίτευσης και τα υπουργεία ανάπτυξης και γεωργία. Τις δημοτικές και τις νομαρχιακές αρχές.

Μεγάλη Βρετανία & Μέση Ανατολή

Από τις χώρες του εξωτερικού επηρεάζονται άμεσα από την έκλειψη Σελήνης είναι η Μεγάλη Βρετανία, όπου είναι πάλι υψηλός ο κίνδυνος να δεχτεί κάποια επίθεση και να τεθεί θέμα δημόσιας ασφάλειας, όπως επίσης η γείτονα χώρα Τουρκία, όπου τίθεται και εκεί θέμα δημόσιας ασφάλειας και απειλείται από σεισμική δραστηριότητα. Η Μέση Ανατολή θα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, θα επικρατεί ανάφλεξη και η τρίτη ιντιφάντα είναι προ των πυλών.

Πολιτική Αστρολογία από τον Μελλοντολόγο Άρη

Αστρολογικές Προβλέψεις από τον Μελλοντολόγο Άρη

Χαρτομαντεία Αξιόπιστα και με Λεπτομέρεια; Μέντιουμ Άρης

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles