Πολιτική Αστρολογία – Ελλάδα & Η.Π.Α

Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΛΕΕΙ….

Πολιτική Αστρολογία – Εξωτερική Πολιτική

Το 2018 θα είναι χρονιά ανακατατάξεων για την χώρα μας. Θα διανύσουμε  μια περίοδο, που θα επηρεάσει την επόμενη τριετία. Τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό-πολιτικό. Αυτό εξαιτίας των εξελίξεων στο εξωτερικό και τις συνέπειες των γερμανικών εκλογών. Όσον αφορά το θέμα των εκλογών της χώρας μας. Διαφαίνεται στον ορίζοντα μία ημερομηνία, τέλος Σεπτεμβρίου έως αρχές Οκτωβρίου 2018, αστρολογικά. Κατά την γνώμη μου εκλογές και πάλι αστρολογικά πριν το 2019 δύσκολα θα πραγματοποιηθούν.

Μέσα στο 2018 η οικονομία θα παρουσιάσει σχετική ανάπτυξη. Πάλι θα δεχτεί πιέσεις. Από την Γερμανία και το Δ.Ν.Τ. για περαιτέρω εφαρμογής μέτρων και πρακτικών εις βάρους του πληθυσμού. Αυτή τη φορά μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη τις σχέσεις Ελλάδας Γερμανίας και Δ.Ν.Τ. Αυτό, αφορά κυρίως την περίοδο Μάιος με Αύγουστος 2018 όταν θα έχουμε την σύνοδο Άρη Ουρανού. Αυτήν την περίοδο, θα εμφανιστούν και προβλήματα με το θέμα του μεταναστευτικού. Προβλήματα με το νομικό καθεστώς της χώρας και την απονομή ύψιστης δικαιοσύνης στον Άρειο Πάγο. Επίσης την διεθνή διπλωματία, τις ξένες πρεσβείες, θέματα υπουργείου δικαιοσύνης, παιδείας και θρησκευμάτων.

Τον Μάρτιο του 2018 θα εμφανιστεί άλλη μια φορά η σύγκρουση της εκκλησίας με το κράτος. Αφορμή, οι αλλαγές που θα θέλει να επιφέρει το κράτος στην παιδεία και όχι μόνο. Το κατεστημένο της εκκλησίας θα αντιδράσει. Ο Άρης στον 12 οίκο δείχνει δυστυχώς ότι οι συνωμοσίες του εξωτερικού. Υπάρχουν και θα συνεχίζουν όσον αφορά τα παιχνίδια με το οικονομικό. Το Δ.Ν.Τ. και η Γερμανία θα καραδοκούν. Όποιος κι αν θα βρίσκεται στην εξουσία σε αυτή εδώ την χώρα. Κάποιοι, να μην έχουν αυταπάτες ότι μπορούν να γίνουν φίλοι με τον λύκο (Άρης 7 οίκος Γερμανία) όταν ανέβουν στην εξουσία. Τίποτα δεν θα αλλάξει, όσο υπάρχουν τα ίδια πρόσωπα και καταστάσεις στο Βερολίνο μέχρι το 2021.

Πολιτική Αστρολογία – Οικονομία

Η οικονομία θα δείξει θετικά σημάδια τον Οκτώβριο του 2018 και αισθητή βελτίωση. Δυστυχώς οι Η.Π.Α. για μας θα είναι τελείως απόμακρη για τα επόμενα χρόνια, την λέξη Ελλάδα θα την χρησιμοποιεί σπάνια. Μία κρίση στις Η.Π.Α. θα σημειωθεί μετά τα Χριστούγεννα του 2017. Θα είναι κυρίως κυβερνητικά σκάνδαλα. Όσον αφορά το θέμα της Β.Κορέας κατά την άποψη μου, προς το παρόν θα μείνει στο επίπεδο ανταλλαγών απειλών. Αν πρόκειται να συμβεί κάτι, τον Ιανουάριο του 2018. Αν διανύσουμε αυτό το διάστημα χωρίς επέμβαση, θα αποκλιμακωθεί η ένταση.

Όσον αφορά τον μήνα του Σκορπιού 27/10 – 30/10/17 και 2/11 – 4/11/17 και 19/11 – 22/11/17 στις μέρες αυτές τίθεται θέμα δημόσιας ασφάλειας και θέλει προσοχή στις ευρωπαϊκές πόλεις.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles