Πολιτική Αστρολογία | Ο Νοστράδαμος λέει…

Πολιτική Αστρολογία. Η Ισλαμική τρομοκρατία αλλά και τα αποσχίστηκα κινήματα στην Ευρώπη. Πως θα είναι οι εξελίξεις τον μήνα του Τοξότη; Πως η Ευρώπη θα επηρεαστεί από τις εξελίξεις; 

Αστρολογια Ισλαμικο Κρατος

Το Ισλαμικό κράτος αστρολογικά | Πολιτική Αστρολογία

Πολιτική Αστρολογία | Ισλαμικό Κράτος 

Το ισλαμικό κράτος είναι δημιούργημα της 29/6/14 (Καρκίνος). Ανακηρύσσεται τότε μονομερώς σε χαλιφάτο. Σε μια έκταση, που περιέχει περιοχές της Συρίας και του Ιράκ. Στους στόχους της τρομοκρατικής οργάνωσης είναι η περαιτέρω εξάπλωση  του χαλιφάτου. Ευρύτερα σε περιοχές στην Μέση Ανατολή. Δυστυχώς εδώ και 2 χρόνια έχει επεκτείνει την δράση του και στην Ευρώπη. Με πολλά θύματα. Σε χώρες, όπως την Γαλλία, Βέλγιο, Μ.Βρετανία, Σουηδία, Ισπανία προσφάτως, με οργανωμένες και μη επιθέσεις. Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε απώλειες εδάφους. Τόσο σε Συρία αλλά και στο Ιράκ. Σχεδόν την πλήρη εξόντωση τους σε αυτές τις περιοχές της Μέσης Ανατολής (Δίας στον Ζυγό).

Ισλαμικό Κράτος εκτός Μέσης Ανατολής

Όμως ισχυρή παρουσία έχει στις Φιλιππίνες ιδιαιτέρως, (Δίας Σκορπιό), Λιβύη, Νιγηρία κ.τ.λ. Παρ’όλο που χάνει τα προπύργια του το ισλαμικό κράτος στην Μέση Ανατολή. Αστρολογικά σύμφωνα με το ωροσκόπιο ίδρυσης του, παραμένουν και θα παραμείνουν εξίσου επικίνδυνοι για την Δύση. Όσον αφορά τα θέματα της δημόσιας ασφάλειας για το έτος 2018. Αστρολογικά υπάρχει δυστυχώς μια επικίνδυνη τάση επεκτατικότητας προς την Βόρεια Αφρική. Ιδιαιτέρως την υποσαχάρια Αφρική (Ουρανός στον Ταύρο). Πριν το 2020 δεν θα υπάρξει από την Δύση κάποια οργανωμένη προσπάθεια αντιμετώπισης του θέματος. Όσον αφορά το 2018 κρίσιμο διάστημα θα είναι ο Μάιος μέχρι Νοέμβριος του 2018 (Άρης στον Υδροχόο). Όσον αφορά την αντιμετώπιση του ισλαμικού κράτους σε ευρωπαϊκό έδαφος, όπου θα υπάρχει κόκκινος συναγερμός. Πάντως η Δύση θα παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για να είναι όλοι οι πολίτες τους ασφαλείς. Ας ελπίσουμε να έχουμε μόνο μεμονωμένα περιστατικά και προβλέψιμα. 

Αστρολογία Ισπανία Καταλονία

Αποσχίστηκα κινήματα της Ευρώπης | Πολιτική Αστρολογία

Πολιτική Αστρολογία | Μαδρίτη VS Καταλονία

Όσο αφορά το θέμα της Ισπανίας. Θα παρουσιάζει μια σχετική ύφεση κατά διαστήματα, όσον αφορά την Καταλονία μέσα στο 2018 όμως, όπως ο Απρίλιος, ο Ιούλιος, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος του 2018 θα δημιουργήσει πονοκέφαλο στην Μαδρίτη. Η εκ νέου έξαρση του θέματος της προσπάθειας απόσχισης όχι μόνο της Καταλονίας. Θα υπάρχει αναβρασμός στην Ιβηρική χερσόνησο αυτό το διάστημα. Το κλίμα θα είναι τεταμένο. Θα τεθεί θέμα και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με αποσχιστικές τάσεις. Αν δεν βρεθεί κάποια βιώσιμη λύση σχετικά με τα αυτονομιστικά κινήματα στην Ευρώπη θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.

Τώρα για τον μήνα του Τοξότη κρίσιμη ημερομηνία είναι 29/11 – 2/12/17 όπου αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν δραματικά γεγονότα σε Ευρώπη η σε έδαφος των Η.Π.Α. εξαιτίας της επικίνδυνης πλανητικής όψης Άρη Ουρανού (Άρη 180° Ουρανού).

Πολιτική Αστρολογία ΕΔΩ

Προβλέψεις Χαρτομαντείας ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles