Πολιτική Αστρολογία – Αύγουστος 2017

Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΛΕΕΙ….

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Πολιτική Αστρολογία: Στις 7/8/2017 θα σημειωθεί στις 18:12 ώρα GTM στη 15° ΥΔΡΟΧΟΟΥ 25′ μερική έκλειψη Σελήνης, όπου η Σελήνη εισέρχεται στην σκιά χωρίς να βυθίζεται τελείως σε αυτή. Στις 21/8/2017 θα σημειωθεί στις 18:31 ώρα GTM στη 28° ΛΕΟΝΤΑ  53′ ολική έκλειψη Ηλίου, όπου η Σελήνη καλύπτει πλήρως τον ηλιακό δίσκο, όπως φαίνεται από μια σκοτεινή ζώνη πάνω στην επιφάνεια της γης.

Η έκλειψη Ηλίου, που θα είναι ολική, θα είναι ορατή από Β.Αμερική, Ν.Αμερική, Β.Ειρηνικό (ιδιαιτέρως Η.Π.Α. και Ν. Ατλαντικό). Η έκλειψη Σελήνης που θα είναι μερική, θα είναι ορατή από Ανατολική Ευρώπη, Ασία..Αφρική.

Κάθε φορά που διανύουμε περίοδο εκλείψεων, αυτό συμβαίνει δύο φορές τον χρόνο, μπαίνουμε σε μια τροχιά ανακατατάξεων και αλλαγών. Τις πιο πολλές φορές παρατηρούμε, ότι γενικά επηρεάζεται άμεσα η ψυχολογική μας κατάσταση. Η δύναμη και τα μαγνητικά πεδία που εκπέμπει μια έκλειψη Σελήνης η κυρίως έκλειψη Ηλίου είναι 20πλάσια ισχυρότερη από ότι μια Πανσέληνος. Να γνωρίζετε ό τι η επιρροή μιάς έκλειψης, είτε πρόκειται για Ηλίου είτε για Σελήνης ξεκινάει τουλάχιστον 14 ημέρες πριν την ολοκλήρωση της και 14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση, επειδή συνήθως είναι 2 οι εκλείψεις (υπάρχουν φορές που είναι απανωτές 3) υπολογίστε ένα διάστημα επιρροής 6 εβδομάδων διάρκειας.

Μπορεί πολλά πράγματα να μην πηγαίνουν καλά και ότι δημιουργούμε συνήθως αυτή την περίοδο δεν έχει διάρκεια ζωής, έχει σύντομη ημερομηνία λήξης, ειτε μπορεί να βρεθούμε μπλεγμένοι κάπου διότι χρησιμοποιήσαμε αθέμιτα μέσα για να πετύχουμε κάτι, πάντως ό τι παράνομο κάνετε θα σας εντοπίσουν αυτή την περίοδο.

Τώρα, σε κοσμικοπολιτικό επίπεδο εως 30 Σεπτεμβρίου…..

Σύμφωνα με τον μεγαλύτερο Αστρολόγο της Δύσης και της Βικτοριανής εποχής Άλαν Λίο οι εκλείψεις της Σελήνης στον Δέκανο από 10° μέχρι 20° του Υδροχόου βλάπτει γενικά τους καρπούς της γης.

Κι από την 20° μέχρι 30° του Λέοντα η έκλειψη του Ηλίου δηλ, στον τρίτο δέκανο προκαλεί αιχμαλωσίες, σφαγές, αρπαγές και βεβήλωση των ιερών και αγίων τόπων.Αυτό το αλληγορικό μας προδιαθέτει για μια δύσκολη περίοδο, που θα διανύσουμε από 23/7  έως 30/9/17  περίπου. Η σεισμική δραστηριότητα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε παγκόσμιο επίπεδο, ιδιαίτερο στο λεγόμενο δαχτυλίδι της φωτιάς, μαζί με ηφαιστειακή δραστηριότητα, δηλ. περιοχές που θα επηρεαστούν θα είναι: Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΤΑΙΒΑΝ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΑΛΑΣΚΑ, Δ.Η.Π.Α., ΜΕΞΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΕΚΟΥΑΔΟΡ, ΠΕΡΟΥ, ΒΟΛΙΒΙΑ, ΧΙΛΗ. Αλλά και η δικιά μας περιοχή θα μπει σε μια φάση γεωλογικής αστάθειας (σεισμική δραστηριότητα), όπως και η Τουρκία.

Τώρα όσον αφορά σε άλλα γεγονότα πάλι θα τεθεί πάλι στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ θέμα δημόσιας ασφάλειας, και θα βρεθεί ίσως πάλι αντιμέτωπη η Μ.Βρετανια με κόκκινο συναγερμό.Έχουμε στις 12 – 15/8 Άρης 180° Έκλειψη Σελήνης και 16 – 18/8  Αφροδίτη 180° Πλούτωνα  και τις μέρες των εκλείψεων 4/8  – 10/8/17  και 18/8 – 24/8/17.

Στην Μέση Ανατολή θα υπάρχει κίνδυνος επιθέσεων σε χριστιανικούς ναούς, την περίοδο των εκλείψεων. Καθ’όλη την διάρκεια του Αυγούστου θα υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο προδιάθεση για αεροπορικά δυστυχήματα, λόγω της επιρροής του ανάδρομου Ερμή, και αύξηση των τροχαίων. Δεν αποκλείεται σοβαρό θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα Πολιτικής Αστρολογίας εδώ.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles