Ποιο γαμήλιο τραγούδι θα ορίσει τη μεγάλη σας μέρα και τον πρώτο σας χορό μαζί ως σύζυγοι;

Η ημέρα του γάμου σας είναι μεγάλη ημέρα για σας – προφανώς.  Αλλά ακόμα κι αν σίγουρα το γνωρίζετε ήδη, πρέπει να αρχίσετε να γιορτάζετε λίγο λίγο από τώρα επειδή το να παντρεύεστε είναι πολύ συναρπαστικό!

Όχι μόνο εσείς παντρεύεστε την έρωτα της ζωής σας, αλλά ενώνεστε και γίνεστε ένα.  Έτσι, φυσικά, θα χρειαστεί το πρώτο τραγούδι χορού που εκφράζει ακριβώς αυτό που αισθάνεστε. 

via GIPHY

Αλλά από την στιγμή που εσείς και ο σύντροφός σας έχετε αποφασίσει να παντρευτείτε, το πιο αγχωτικό μέρος του γάμου σας μόλις ξεκινάει.

Όχι μόνο πρέπει να προετοιμαστείτε για να οργανώσετε το σπίτι σας και τα οικονομικά σας για να μπορείτε να ζήσετε ως παντρεμένο ζευγάρι. Πρέπει επίσης να αρχίσετε να οργανώνετε το μύστηριο και την δεξίωση πολλούς μήνες πριν.

Ακόμα κι αν σχεδιάζετε κάτι χαμηλών τόνων, θα πρέπει να κάνετε κάποιον προγραμματισμό, όπως την λίστα των προσκεκλημένων, την τοποθεσία του μυστηρίου, την δεξίωση και, το σημαντικότερο, τη μουσική που θα παίξει.

Υπάρχουν συνήθως δύο επιλογές στην μουσική του γάμου. Κάποιοι προτιμούν τη ζωντανή μουσική που θα παίζει τα αγαπημένα σας τραγούδια καθ ‘όλη τη διάρκεια της δεξίωσης. Άλλοι, αποφασίζουν να καλέσουν κάποιον DJ.

Η συμβουλή μου?  Αν αποφασίσετε να καλέσετε έναν DJ, σίγουρα να έχετε στο μυαλό σας μια σύνολικη λίστα τραγουδιών.  Έτσι, θα αποφύγετε το μεθυσμένο θείο που θα ζητάει  άσχετα τραγούδια από τον DJ. 

Αλλά, είτε διαλέξετε τελικά ζωντανή μουσική είτε κάποιον επαγγελματία DJ, υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που θα θυμάστε εσείς και οι καλέσμενοι σας για μια ζωή. Το πρώτο τραγούδι που θα χορέψετε ως παντρεμένο ζευγάρι. 

Επομένως, είναι περιττό να πούμε ότι υπάρχει μια μικρή πίεση εδώ.  Αλλά μην ανησυχείτε! 

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι αυτό είναι το τραγούδι ΣΑΣ. 

Υπάρχουν πολλά ρομαντικά τραγούδια για να διαλέξετε. Ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι. Από που να ξεκινήσετε;

via GIPHY

Λοιπόν, ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε είναι να χρησιμοποιήσετε την αστρολογία ως έναν τρόπο να σας κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Με βάση το ζώδιο σας, εδώ είναι το τραγούδι που πρέπει να παίξετε στην ημέρα του γάμου σας. Το τραγούδι που θα σας κάνει να ερωτεύεστε ξανά και ξανά τον σύντροφο σας, ανεξάρτητα από το πόσες φορές το ακούτε.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός, είναι ένα άτομο του όλα ή τίποτα. Θέλει να δώσει όλο του τον εαυτό στην σχέση του.

Όταν ορίσει τελικά μια ημερομηνία για το γάμο του και θέλει όλα να είναι οργανωμένα στην εντέλεια. Θέλει να είναι σίγουρος ότι το γαμήλιο τραγούδι που επιλέγει πραγματικά καλύπτει όλα τα συναισθήματά του. Από τους στίχους μέχρι το συναίσθημα της φωνής του τραγουδιστή.

Το All Of Me από τον John Legend είναι ένα από αυτά τα τραγούδια που σας κάνουν να ανατριχιάζετε όταν το ακούτε. Η ημέρα του γάμου σας είναι η απόλυτη έκφραση της αγάπης σας και αυτό το τραγούδι συνδέει πραγματικά το όλο θέμα μαζί. Όταν βρίσκεστε εκεί, στο χορό με το ολοκαίνουργιο σύζυγό σας, αυτό είναι το τραγούδι που θα φέρει πραγματικά την όλη μέρα σε ένα όμορφο κλείσιμο.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Είναι έτοιμος ο σύντροφος σου για γάμο;

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος είναι γενικά πολύ ρομαντικός, αλλά όταν πρόκειται για την αγάπη και τις σχέσεις, τείνει να είναι το ζώδιο που τα δίνει όλα. Ο κύριος στόχος σας για την ημέρα του γάμου σας είναι να εισάγετε όλο το ρομαντισμό που νιώθετε στην καρδιά σας στο τραγούδι που θα επιλέξετε. 

Ξέρεις πως σε αυτό τον χορό δεν είστε ολομόναχοι με τον νέο σου σύζυγο και σας κοιτάνε οι καλεσμένοι σας. Αλλά δεν δίνεις σημασία. Η υπέροχη φωνή του Elvis Presley στο Can’t Help Falling In Love είναι εξαιρετική επιλογή για εσένα και τον σύντροφο σου καθώς είναι ένα από τα πιο κλασσικά τραγούδια αγάπης.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι καλύτερες μέρες σύμφωνα με την Αριθμολογία για να παντρευτείτε το 2018

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Δίδυμοι, σας αρέσει να είστε  λίγο παιχνιδιάρικοι, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε και η ημέρα του γάμου σας δεν διαφέρει. Θέλετε να επιλέξετε ένα τραγούδι γάμου που περιγράφει τέλεια τον έρωτα της ζωής σας και να είστε τόσο σίγουροι για την επιλογή αυτή σας που αυτό σας κάνει να θέλετε να γιορτάσετε.

Και με το σύζυγό σας δίπλα σας, θα ήσασταν ευχαριστημένοι σχεδόν με οποιοδήποτε τραγούδι, αλλά με αυτό, θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε. Το I Was Made To Love Her από τον Stevie Wonder είναι το τέλειο τραγούδι για εσάς και το νέο σύζυγο σας για να χορέψετε.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι σύζυγοι για να παντρευτείς

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)


Για τον Καρκίνο, η ημέρα του γάμου του είναι μια μέρα που έχει φανταστεί από τη στιγμή που ήταν πολύ νέος.  Οπότε τώρα που έφτασε τελικά η ώρα, θέλει να είναι σίγουρος  ότι όλα θα είναι τέλεια.

Θέλετε ο σύντροφος σας και όλοι οι άλλοι στην αίθουσα να γνωρίζουν πόση μεγάλη σημασία έχει αυτή η μέρα σας για εσάς. 

Το Thinking Out Loud από τον Ed Sheeran είναι αυτό το τραγούδι. Ένα τραγούδι τόσο ρομαντικό που μπορεί να σε κάνει να δακρύσεις. Και αυτό είναι το είδος της συγκίνησης που ψάχνετε την ημέρα του γάμου σας. 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δεν τους αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)


Λέων, η μέρα του γάμου σου είναι τεράστια για σένα, γιατί θέλεις να σιγουρευτείς ότι όλα είναι τέλεια – από τα ρούχα που φοράς, η διακοσμήση της αίθουσας μέχρι και η λίστα των τραγουδιών.

Ο κύριος στόχος σας είναι να κάνετε μια καλή εντύπωση σε κάθε άτομο στο δωμάτιο και να ενθουσιάσετε τον σύντροφο σας. Αλλά ακόμα κι αν ο προγραμματισμός της μεγάλης μέρας σας έχει μετατρέψει σε σοβαρό άτομο, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το τραγούδι που επιλέγετε αναδεικνύει την προσωπικότητά σας.

Το You Are The Best Thing από τον Ray LaMontagne είναι ένα εντυπωσιακό και όμορφο τραγούδι. Όπως η προσωπικότητά σας, στην πραγματικότητα! Θέλετε ένα διασκεδαστικό τραγούδι που θα σας κάνει να χαμογελάτε.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Γάμος ή καριέρα: Ποια είναι πιο σημαντικό για το ζώδιο σας;

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)


Ο Παρθένος έχει περάσει όλη τη ζωή του καλλιεργώντας την τέλεια σχέση με τον σύντροφό του και τώρα που είναι η μέρα του γάμου του, δεν θα μπορούσατε να είστε πιο ενθουσιασμένος. 

Έτσι, όταν πρόκειται για την επιλογή του τέλειου τραγουδιού για την τέλεια ημέρα σας, θέλετε κάτι που θα δείξει στον σύντροφο σας το τι σημαίνει για εσάς. Το Your Song από τον Elton John είναι σίγουρα το τραγούδι σας.

Θέλετε ένα τραγούδι που θα σας δώσει ρίγη και είναι πραγματικά ο ιδανικός τρόπος να εκφράσετε στον σύντροφο σας πόσο σημαντική είναι αυτή η μέρα για εσάς.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά τα 4 ζώδια είναι τρελά ρομαντικά

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)


Ο Ζυγός είναι επίσης ένα από αυτά τα ζώδια που περίμεναν την ημέρα του γάμου τους από τότε που ήταν πολύ νέοι. Και τώρα που έφτασε τελικά η μεγάλη μέρα σας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι συμβολικά και με νόημααυτή είναι η ημέρα που δύο ψυχές θα ενωθούν ως μια! 

Και μαζί με τις γαμήλιες βέρες που συμβολίζουν αυτή την ένωση, θέλετε το γαμήλιο τραγούδι σας να κάνει το ίδιο. Για σας, το τραγούδι που επιλέγετε πρέπει πραγματικά να έχει στίχους με νόημα.

Το I’ll Be Your Mirror από το Velvet Underground είναι το τέλειο τραγούδι για εσάς γιατί όχι μόνο είναι χαριτωμένο και ρομαντικό αλλά είναι επίσης ο τέλειος τρόπος για να εκφράσετε πόση αγάπη έχετε στην καρδιά σας και πόσο θέλετε να είστε εκεί για τον σύντροφό σας, ανεξάρτητα από το τι φέρνει η ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τα 6 ζώδια που το σεξ μαζί τους θα σας μείνει αξέχαστο

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)


Συγχαρητήρια, Σκορπιέ! Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα σας και δεν υπάρχει ειλικρινά κανείς πιο ευτυχισμένος από εσάς. Προφανώς θέλετε αυτή τη μέρα να είναι τέλεια. Αλλά γνωρίζετε επίσης ότι πρόκειται ήδη να είναι τέλεια γιατί θα είστε με αυτόν που αγαπάτε περισσότερο.

Φυσικά, θέλετε ακόμα ένα τέλειο τραγούδι να συνοψίσει όλη την ημέρα για σας. Πιθανώς κανένας άλλος στον κόσμο δεν έχει τόσο πάθος και ψυχή για την αγάπη όπως εσείς, εκτός από τον Otis Redding. Το τραγούδι του, That’s How Strong My Love Is, είναι το τραγούδι για εσάς και το σύζυγό σας, εγγυημένο. Εκφράζει εξαιρετικά το πόσο ίσχυρη είναι η αγάπη σας με τον σύντροφο σας.  Αν θέλετε ένα τραγούδι γεμάτο συγκίνηση και πάθος, αυτό είναι το ιδανικό. 

ΣΧΕΤΙΚΟ: 3 ζώδια που είναι οι ιδανικές γυναίκες για να ερωτευτείς

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)


Η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα, αλλά αυτό ήδη το ξέρατε, Τοξότη. Η ημέρα του γάμου σας είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για εσάς .

Έτσι, όταν πρόκειται για το τέλειο γαμήλιο τραγούδι, θέλετε κάτι που σας εκφράζει πραγματικά.  Το Always Be My Baby από την Mariah Carey είναι αυτό το τραγούδι που σας εκφράζει απόλυτα.

Οι στίχοι είναι πραγματικά λες και τους γράψατε εσείς. Θέλετε να θυμάστε το γαμήλιο τραγούδι σας. Αυτό θα εκφράζει εσάς και το σύζυγο σας για μια ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Χαρτομαντεία για ερωτευμένους

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)


Οι Αιγόκεροι ονειρεύονται την ημέρα του γάμου τους πάρα πολύ καιρό. Πάντα ήθελες έναν παραδοσιακό γάμο επειδή σε σένα, αυτή είναι η απόλυτη έκφραση της αγάπης. 

Αυτός είναι και ο λόγος που θέλετε να επιλέξετε ένα παραδοσιακά όμορφο τραγούδι. Το σωστό τραγούδι θα κάνει την καρδιά σας να αισθάνεται πλήρης και ευτυχισμένη. Για το λόγο αυτό, σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε At Last από την Etta James για το γαμήλιο τραγούδι σας. 

Είναι ένα όμορφο και κλασικό τραγούδι που θα εξακολουθεί να αισθάνεται σαν να προοριζόταν μόνο για εσάς και το σύντροφό σας. Οι στίχοι είναι απλοί και προσεγμένοι, και εκφράζουν πραγματικά πόσο χαρούμενοι και ερωτευμένοι αισθάνεστε στο γάμο σας.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τα 4 πιο πιστά ζώδια που δεν θα σας απατήσουν ποτέ

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι δεν είναι συνήθως υπέρ του γάμου. Οπότε, όταν αποφασίζετε να παντρευτείτε, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο γάμος σας σας ταιριάζει όσο πιο πολύ γίνεται.

Σας αρέσει ιδιαίτερα το Can’t Take My Eyes Off από του Lauryn Hill για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Είναι ένα μοντέρνο ρομαντικό τραγούδι και εκφράζει το νόημα της αγάπης.

Θέλετε κάτι να εκφράσει την αγάπη σας χωρίς να κάνετε μια κοινότυπη επιλογή. Είστε ενθουσιασμένοι για τη μεγάλη ημέρα σας, αλλά σίγουρα δεν θα διαλέξετε ένα συμβατικό τραγούδι γάμου. 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 6 πιο θετικά ζώδια! Μάθε αν είσαι ένα από αυτά!

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)


Ιχθείς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είστε ένα ονειρικό, αγαπητό πρόσωπο. Έχετε ξετρελαθεί που παντρεύεστε – έχετε κυριολεκτικά όλα όσα ονειρευόσασταν στον γάμο σας! 

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το τραγούδι που επιλέγετε θα είναι τόσο ξεχωριστό. Θέλετε να είναι διαχρονικό. Για να διατειρήσετε αυτό τον ονειρικό ενθουσιασμό που αισθάνεστε, η προφανής επιλογή για το γαμήλιο τραγούδι σας είναι το Dream A Little Dream Of Me από τους Mamas & the Papas.

Αυτό το τραγούδι είναι πάρα πολύ ρομαντικό και έχει μεγάλη σημασία για εσάς. 

ταρωτώ μαντικές τέχνες

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles