Ποια είναι η Μαγική Πέτρα κάθε Ζωδίου;

Ποια είναι η Μαγική Πέτρα κάθε Ζωδίου;

Κοιτάξατε ποτέ με ματαιοδοξία και είπατε στον εαυτό σας, τα διακοσμητικά αυτά θα φαινόταν πολύ πιο όμορφα αν τοποθετούνταν σωστά με έναν ημιπολύτιμο λίθο; Τα εσωτερικά ένστικτα σας για την διακόσμηση είναι σωστά, αλλά πως θα επιλέξετε την σωστή πέτρα;

Βέβαια, ένας αμέθυστος δεν θα έβλαπτε- εκτός αν χρησιμοποιούνταν για να συνθλίψει μια κατσαρίδα, κάτι που δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω κάνει ποτέ- αλλά βεβαίως υπάρχει ένα κομμάτι σας που αναρωτιέται τι δονήσεις έχουν οι πέτρες και ποιες θα μπορούσαν να σας εξυπηρετήσουν καλύτερα. Πολλοί από εμάς, έχουμε ακούσει πως έχουμε έναν πολύτιμο λίθο που σχετίζεται με τον μήνα γέννησης μας. Αυτές οι αντιστοιχίες (π.χ. μαργαριτάρι για τον Ιούνιο) είναι πρωτίστως βασισμένες στα εποχιακά χρώματα και λίγο από αυθαίρετες εκχωρήσεις, τα οποία είναι πολύ κερδοφόρα για τους κατασκευαστές κοσμημάτων.

Πριν αυτή η συνήθεια αποκτήσει δημοτικότητα, διάφοροι κρύσταλλοι και λίθοι σχετίζονταν με κάθε ζώδιο με σεβασμό όχι μόνο στο χρώμα αλλά και στις θεραπευτικές και παλμικές ιδιότητες τους. Δεν υπάρχει, ωστόσο ομοφωνία για το ποια πέτρα ταιριάζει τέλεια με κάθε μήνα και αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα στο τελευταίο στάδιο του καπιταλισμού- οι πάρα πολλές ποικιλίες κάνουν δύσκολη την επιλογή και εύκολη την σπατάλη των χρημάτων.

Ποια είναι η Μαγική Πέτρα κάθε Ζωδίου; | Κριός

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Πέτρα: Σάρδιος Λίθος

Εναλλακτικές πέτρες: Κόκκινος Ίασπις και Ρουμπίνι

Ο σάρδιος λίθος είναι ένας φανταστικός πορτοκαλί-κόκκινος λίθος. Είναι μια ποικιλία του χαλκηδόνιου λίθου, το οποίο είναι ένα ορυκτό που ανήκει στην οικογένεια του χαλαζία. Μπορεί να ποικίλει από ελαφρώς ροζ-πορτοκαλί σε σκουριασμένο καφέ- αν και ο προηγούμενος είναι ο πιο διαδεδομένος.

Υπάρχει μια αρμονία και περιπλοκότητα ανάμεσα σε αυτόν τον λίθο και στους Κριούς. Ένας λίθος της επιχείρησης, ο σάρδιος λίθος θα εμπνεύσει (αλλά) επίσης θα ενισχύσει τις γρήγορες αποφάσεις ενός Κριού.

Ο σάρδιος λίθος είναι επίσης γνωστός ως «η πέτρα του τραγουδιστή» επειδή πιστεύεται ότι βοηθά στον καθαρισμό της φωνής. Και, αν επικεντρωθείτε μόνο στην αισθητική του, το ζεστό χρώμα του είναι ο τέλειος τονισμός σε ένα σύνολο μαύρων ρούχων.

Ακόμα και ένα άγγιγμα του λίθου υποτίθεται ότι αρκεί για να ενεργοποιήσει τις μοναδικές, θεραπευτικές του ιδιότητες.

Ποια είναι η Μαγική Πέτρα κάθε Ζωδίου; | Ταύρος

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Πέτρα: Κυανός

Εναλλακτικές πέτρες: Ροζ Χαλαζίας, Σμαράγδι και Μπλε Ζαφείρι

Ο κυανός χρησιμοποιούνταν για αιώνες στα κοσμήματα και στα διακοσμητικά αντικείμενα και είναι γνωστός και αγαπητός για το παλμικό μπλε χρώμα του. Στην πραγματικότητα πολλοί αναγεννησιακοί πίνακες, παίρνουν τις βαθιές, μπλε αποχρώσεις του από αυτόν τον λίθο. Πριν οι συνθετικές χρωστικές ουσίες ανακαλυφθούν ο κυανός αλέθονταν, ανακατευόταν με λάδι και χρησιμοποιούνταν ως μπογιά με βαθύ γαλάζιο χρώμα- κατά τα γούστα του Μιχαήλ Άγγελου. Ένα πολύ ακριβό χρώμα, ενόχλησε τους πελάτες που πίστευαν ότι ο λίθος χρησιμοποιούνταν καλύτερα ως φυλαχτό. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι άλεθαν τον κυανό σε σκόνη για να δημιουργήσουν σκιές για τα μάτια.

Οι χρυσές ενσωματώσεις στον λίθο θεωρούνταν ότι έμοιαζαν με τα αστέρια και ο κυανός ήταν σύμβολο του νυχτερινού ουρανού. Ο κυανός ήταν πολύτιμος στην ελληνική, ρωμαϊκή, αιγυπτιακή και προ- κολομβιανή κουλτούρα. Θεωρούνταν σύμβολο σοφίας και ειλικρίνειας. Ηταν τιμητικός και συχνά φοριούνταν ως προστατευτικό φυλαχτό. Και, για τους πεισματάρηδες ταύρους, ο κυανός βοηθούσε στην ανάπτυξη των αρετών της υπομονής και της επιμονής.

Ο κυανός μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο καθαρά στο μυαλό. Είναι ένας από τους πιο ισχυρούς λίθους και θα έπρεπε να χρησιμοποιείται με προσοχή.

Κάποιοι πιστεύουν πως ο κυανός σε όνειρο θα μπορούσε να προφητεύει την αγάπη η οποία θα είναι πιστή για πάντα.

Ποια είναι η Μαγική Πέτρα κάθε Ζωδίου; |Δίδυμοι

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Πέτρα: Το μάτι της Τίγρης

Εναλλακτικές πέτρες: Κιτρίνης, Χαλκηδόνιος Λίθος και Χρυσό Τοπάζι

Το μάτι της τίγρης οφείλει το όνομα του στο ζώο και λέγεται πως «ενισχύει την αυτοπεποίθηση, την τόλμη και κάποιες φορές την υπερηφάνεια» σύμφωνα με την Mégemont. Άλλες ποικιλίες αυτού του λίθου περιλαμβάνουν το μάτι του γερακιού, το μάτι της γάτας και το μάτι του ταύρου- με μοναδική διαφορά στην απόχρωση. «το χρώμα του προέρχεται από τα ιχνοστοιχεία που υπάρχουν μέσα στον λίθο τα οποία έχουν οξειδωθεί με τον καιρό» λέει η σχεδιάστρια κοσμημάτων Erica Weiner.

Αυτές οι πέτρες λένε ότι βοηθούν τους διδύμους να δουν την ζωή πιο καθαρά. Αυξάνουν επίσης την συγκέντρωση και την εστίαση. Κάποιοι πιστεύουν πως το μάτι της τίγρης μπορεί ακόμα να καταπολεμήσει τους εφιάλτες και να ενδυναμώσει την καρδιά.

Αυτός ο λίθος έχει καινούργιο νόημα στην σκηνή προπόνησης στην ταινία Rocky.

Θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει αυτούς που έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του παρθένου να εκφράσουν τα συναισθήματα τους.

Πολυπράγμων το μάτι του τίγρη.

Ποια είναι η Μαγική Πέτρα κάθε Ζωδίου;| Καρκίνος

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Πέτρα: Φεγγαρόπετρα

Εναλλακτικές πέτρες: Σμαράγδι, Λβραδορίτης και Οπάλιο

Η φεγγαρόπετρα είναι γνωστή για την όμορφη, ιριδίζουσα λαμπρότητα της, η οποία αναφέρεται από τους ορυκτολόγους ως λάμψη. Αυτό σημαίνει πως η μοριακή δομή της πέτρας την κάνει να λάμπει από μέσα.

Στην αρχαία Ινδία ο λίθος αυτός ήταν ιερός. Θεωρούνταν πως όταν τον φορούσες, έφερνε όμορφα όνειρα, ακόμα και μαντικές ικανότητες. Λέγεται πως ενισχύει την συναισθηματική ευεξία και τα αισθήματα τρυφερότητας, επομένως θεωρούνταν η πέτρα των εραστών. Φυσικά, υπάρχει και η λαϊκή παράδοση που λέει ότι ίσως « ενσταλάζει την δύναμη του να λες το μέλλον». Ένας μύθος λέει πως «για να ενεργοποιηθούν οι δυνάμεις της, η φεγγαρόπετρα πρέπει να τοποθετείται μέσα στο στόμα κατά τη διάρκεια της πανσέληνου.

Για τους Καρκίνους που δεν θέλετε να προσθέσετε την τοποθέτηση μιας φεγγαρόπετρας στο στόμα σας κάθε πανσέληνο στην ατζέντα σας, αυτός λίθος επίσης ενδυναμώνει την διαίσθηση όσο αναφορά το πεπρωμένο του/της αγαπημένου/ης σας. Με αυτό στο μυαλό μας, πιστεύω πως η φεγγαρόπετρα θα γινόταν ένα όμορφο αστρικό δαχτυλίδι αρραβώνων.

Η φεγγαρόπετρα έχει μια ιδιαίτερη συγγένεια με το ζώδιο του Καρκίνου.

Η φεγγαρόπετρα αποκαλείται μερικές φορές και σεληνίτης, το οποίο προέρχεται από την ελληνική λέξη σελήνη.

Ποια είναι η Μαγική Πέτρα κάθε Ζωδίου;|Λέων

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Πέτρα: Κεχριμπάρι

Εναλλακτικές πέτρες: Κιτρίνης, Φυσικό Κρύσταλλο, Διαμάντι και Ολιβίνης

Το κεχριμπάρι δεν είναι τεχνικά πέτρα, στην πραγματικότητα είναι απολιθωμένη ρετσίνα δέντρου, ασβεστοποιημένη για πάνω από εκατομμύρια χρόνια. Ως αποτέλεσμα τα φυσικά χαρακτηριστικά του είναι αληθινά μοναδικά: λόγω της περίεργης πυκνότητας του, το κεχριμπάρι επιπλέει στο αλατόνερο και στα μέσα της βικτωριανής εποχής, ήταν γνωστό ως η πέτρα της θάλασσας λόγω του γεγονότος ότι βρισκόταν αποκλειστικά στις Βαλτικές παραλίες.

Η ελληνική λέξη για το κεχριμπάρι είναι ήλεκτρον, που σημαίνει ηλεκτρισμός. Η ουσία του είναι εξαιρετικά ευαίσθητη στην θερμότητα και «έχει φυσική ζεστασιά». Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές απομιμήσεις κεχριμπαριού, γνωρίζοντας το αυτό γίνεται πιο εύκολο να αναγνωρίσουμε το αυθεντικό.

Το κεχριμπάρι είναι η τέλεια αντιστοιχία με τους λέοντες. Αυτός λίθος μπορεί να κάνει τους λέοντες να ισορροπήσουν τη φλογερή φύση τους με την ήρεμη σκέψη. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, οι άνθρωποι αξιοποιούσαν το κεχριμπάρι ως «φορτιστή ενέργειας» και ως «σύμβολο μακροζωίας».

Ποια είναι η Μαγική Πέτρα κάθε Ζωδίου;|Παρθένος

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Πέτρα: Κίτρινο ζαφείρι

Εναλλακτικές πέτρες: Σάρδιος λίθος, Ίασπις και Κίτρινος Αχάτης

Το ζαφείρι είναι μια ποικιλία λίθων που εμφανίζεται σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Πιθανόν να σας είναι πιο οικείες οι μπλε και κόκκινες αποχρώσεις- αντιπροσωπεύουν τον Σεπτέμβριο και τον Ιούλιο (ρουμπίνι). Για τους Παρθένους όμως, εστιάζουμε στο κίτρινο ζαφείρι το οποίο λέγεται πως κάνει ευκολότερο στους ντροπαλούς Παρθένους να εκφραστούν λεκτικάt. Το ζαφείρι θεωρείται επίσης « βασιλικός λίθος και η πέτρα της σοφίας». Μύθοι που να αναφέρονται στο ζαφείρι βρίσκονται ακόμα και στην Βίβλο.

Σημάδι σοφίας και διαύγειας, αυτό το κόσμημα έγινε σύμβολο δύναμης και επιρροής στον μεσαιωνικό κόσμο. Σήμερα πιστεύεται ακόμα πως είναι ισχυρό φυλαχτό και πως φέρνει σε αυτόν που το φοράει αυτοπειθαρχία. Το κίτρινο ζαφείρι, ειδικότερα λέγεται πως ελκύει πλούτο, την αξιοποίηση της δημιουργικής ενέργειας και μετατρέπει την δράση σε δραστηριοποίηση.

Το ζαφείρι, έχει συγγένεια με κάθε ζώδιο, απλά εξαρτάται από το χρώμα.

Ποια είναι η Μαγική Πέτρα κάθε Ζωδίου; | Ζυγός

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Πέτρα: Σταχτής Χαλαζίας

Εναλλακτικές πέτρες: Chrysocolla και Χρυσό Τοπάζι

Στην αστρολογία, ο σταχτής χαλαζίας στην πραγματικότητα έχει σχέση με όλα τα ζώδια και συμβολίζει την « ανάσταση και αναγέννηση». Λέγεται ότι είναι ιδιαίτερα ισχυρός σε αυτούς που είναι γεννημένοι κάτω από το άστρο του Ζυγού: Μπορεί να δώσει στον ζυγό το κουράγιο να κοιτάξει μέσα του και να θεραπεύσει τις χρόνιες-θαμμένες πληγές. Είναι επίσης αφροδισιακός και ενισχύει την φιληδονία αυτού του ζωδίου που κυβερνάται από την Αφροδίτη. Αν κοιμηθείτε με αυτόν τον λίθο απομακρύνει τον φόβο, το στρες, το άγχος και τους εφιάλτες. Στη θέση τους ο λίθος φέρνει συναισθηματική ηρεμία, θετική δραστηριοποίηση και την εμφάνιση ονείρων.

Όσο αναφορά το χρώμα του, η προέλευση της ώχρας του χαλαζία, αποτελεί ένα είδος μυστηρίου. Κάποιοι ορυκτολόγοι πιστεύουν ότι προέρχεται από την έκθεση στην ακτινοβολία πριν πάρα πολύ καιρό. Οι ειδικοί του φενγκ σούι συχνά συνιστούν την τοποθέτηση ενός σταχτή χαλαζία κοντά στην είσοδο του σπιτιού- για την καλύτερη αξιοποίηση των προστατευτικών ιδιοτήτων του.

Συχνά αυτός ο λίθος αναφέρεται λανθασμένα ως σταχτή τοπάζι.

Ο σταχτή χαλαζίας αναφέρεται ως πέτρα γείωσης και ως πέτρα-άγκυρα. Οπως όλες οι ποικιλίες του χαλαζία πιστεύεται επίσης ότι εναρμονίζει και ισορροπεί το περιβάλλον κάποιου και καθαρίζει την αρνητική ενέργεια.

Ποια είναι η Μαγική Πέτρα κάθε Ζωδίου;| Σκορπιός

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Πέτρα: Όνυχας

Εναλλακτικές πέτρες: Λυχνίτης και Γαγάτης

Συχνά λέγεται πως ο Σκορπιός είναι το πιο τρομερό ζώδιο του ζωδιακού. Αυτοί που γεννήθηκαν κάτω από το άστρο του σκορπιού χρειάζονται πέτρες σταθεροποίησης για να ισορροπήσουν την ταραχή και τον θυμό τους.

Στα ελληνικά όνυξ σημαίνει νύχι. Οι θρύλοι λένε πως ο Έρωτας έκοψε τα νύχια της Αφροδίτης καθώς εκείνη κοιμόταν και εκείνα έπεσαν στο έδαφος. Οι Μοίρες αμέσως τα μεταμόρφωσαν σε πέτρα, επειδή πίστευαν πως τίποτα που να προέρχεται από μια Θεότητα δε θα έπρεπε να χάνεται.

Μέσα στην ιστορία, ο λίθος απέκτησε πολλά σχόλια. Ενώ αναφερόταν ως «κακότυχος λίθος» ανάμεσα στους Κινέζους, οι αρχαίοι Πέρσες πίστευαν πως ο όνυχας βοηθούσε την γέννα και προστάτευε τους ανθρώπους από το κακό μάτι. Παρά τις διαφορετικές πεποιθήσεις ανάμεσα στις κουλτούρες, χρησιμοποιείται ευρέως σε δαχτυλίδια και άλλα κοσμήματα. Μπορούμε να καταλάβουμε γιατί.

Ο μελανώδης, μαύρος όνυχας συνήθως βάφεται για να επιτευχθεί ομοιόμορφα η σκοτεινή εμφάνιση του- γίνεται με αυτόν τον τρόπο από τότε που οι Ρωμαίοι ανακάλυψαν πόσο εύκολα σκαλιζόταν σε χάντρες και κοσμήματα.

Ποια είναι η Μαγική Πέτρα κάθε Ζωδίου; | Τοξότης

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Πέτρα: Καλλαϊτης (τυρκουάζ)

Εναλλακτικές πέτρες: Αμέθυστος, Κυανός και Μπλε Ζαφείρι

Η πρώτη καταγεγραμμένη χρήση του Καλλαϊτη -περισσότερο ως φυλακτό- είναι από το 5500 π.Χ. στην πραγματικότητα πήρε το όνομα του κατά λάθος. Οι Ευρωπαίοι πίστευαν ότι προέρχεται από την Τουρκία. Εν τω μεταξύ, ταξίδεψε στην Τουρκία από την Περσία από όπου εξορύσσονταν για χιλιάδες χρόνια και από την Αίγυπτο όπου εξορύσσονταν για ακόμα περισσότερο καιρό. Τα παλαιότερα κομμάτια Καλλαϊτη ήταν βραχιόλια που βρέθηκαν σε έναν μουμιοποιημένο στρατό μιας Αιγύπτιας βασίλισσας.

Στις αρχαίες κουλτούρες, πιστεύονταν πως αυτός ο λίθος θα μπορούσε να προβλέψει την επερχόμενη κακοτυχία αλλάζοντας χρώμα. Ήταν ιερός ανάμεσα στους Ατζέκους όπως και στις φυλές των ιθαγενών της Βόρειας Αμερικής, όπου ακόμα χρησιμοποιείται ο λίθος τελετουργικά. Κάποιοι επίσης πιστεύουν πως ο Καλλαϊτης απομακρύνει την κατάθλιψη και ενισχύει την πίστη και την φιλία.

Αυτός ο λίθος θεωρούνταν από πολλές κουλτούρες ότι αντιπροσωπεύει την ισορροπία ανάμεσα στον παράδεισο και στην γη.

Ποια είναι η Μαγική Πέτρα κάθε Ζωδίου; |Αιγόκερως

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Πέτρα: χαλκηδόνιος λίθος

Εναλλακτικές πέτρες: Σμαράγδι, Οψιανός και Όνυχας

Οι φιλόδοξοι και επιχειρηματίες Αιγόκεροι μπορούν να επωφεληθούν με το να φορέσουν έναν χαλκηδόνιο λίθο. Ο λίθος- ο οποίος κυμαίνεται σε χρώματα από γκρι σε λευκό, ροζ και ανοιχτό μπλε ενισχύει τον συλλογισμό και τον διαλογισμό. Συχνά αποκαλείται η πέτρα του ομιλητή, ο χαλκηδόνιος λίθος βοηθά τους Αιγόκερους να επιλέγουν τα λόγια τους σωστά. Οι Αιγόκεροι θα πρέπει να έχουν ένα χαλκηδόνιο λίθο στην τσέπη τους όταν διαπραγματεύονται για μια επιχειρηματική συμφωνία- ή όταν ζητούν αύξηση.

Ο λίθος ονομάστηκε από την πόλη Χαλκηδόνα κοντά στην Βυθινία, απέναντι από το Βυζάντιο από αυτό που αποκαλούμε σήμερα Τουρκία. Ο θρύλος λέει πως ο διάσημος Ρωμαίος ρήτορας Κικέρωνας φορούσε έναν τέτοιο λίθο στον λαιμό του.

Ο χαλκηδόνιος είναι εξαιρετικά θετικός λίθοςs. Πιστεύεται ότι εξουδετερώνει την εχθρότητα και την απογοήτευση και βελτιώνει τις σχέσεις προωθώντας την αδελφοσύνη και την καλή θέληση.

Η ήπια ακτινοβολία μας ετοιμάζει για δράση αλλά επίσης μας βοηθά να κρατήσουμε τα λόγια για τα οποία ίσως μετανιώναμε.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Ποια είναι η Μαγική Πέτρα κάθε Ζωδίου;| Υδροχόος

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Πέτρα: Φθορίτης

Εναλλακτικές πέτρες: Ακουαμαρίνης, Μάτι του Γερακιού και Καλλαϊτης

Ο φθορίτης ονομάστηκε έτσι από το χημικό στοιχείο που περιέχει, το φθόριο. Το ορυκτό εμφανίζει μια ποικιλία χρωμάτων- μωβ ή πράσινο για τους αρχάριους και πήρε επίσης το όνομα του από το λατινικό fluere (η ροή) λόγω του χαμηλού σημείου τήξεως του. Λόγω της εύκολης σφυρηλάτησης του σκαλιζόταν σε ανάγλυφα κοσμήματα και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα από την ρωμαϊκή εποχή.

Αυτός ο λίθος των ιδιοφυών έχει μια συγκεκριμένη συγγένεια με το καινοτόμο ζώδιο του Υδροχόου. Η ακτινοβολία του συμβάλλει στις επιστημονικές έρευνες και στην τεχνολογία- πεδία στα οποία οι υδροχόοι θριαμβεύουν. Όχι μόνο ο φθορίτης σας βοηθά να σκεφτείτε πιο καθαρά, αλλά και το χρώμα του δίνει ένα φανταστικό τόνο στο σπίτι.

Ποια είναι η Μαγική Πέτρα κάθε Ζωδίου; | Ιχθύες

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Πέτρα: Λαβραδορίτης

Εναλλακτικές πέτρες: Αμέθυστος, Κοράλλι και Ολιβίνης

Ο λαβραδορίτης είναι ένας γκριζωπός λίθος που το σπινθηροβόλο χρώμα του αποκαλύπτεται μόνο όταν εξετάζεται προσεκτικά. Με τον ίδιο τρόπο, οι Ιχθείς φαίνονται ήσυχοι και μετριόφρονες. Μόλις κοιτάξουμε πέρα από την επιφάνεια, βλέπουμε τις σπινθηροβόλες ιδιότητες των ατόμων που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το άστρο.

Αυτός ο λίθος πήρε το όνομα του από την χερσόνησο Labrador του ανατολικού Καναδά, όπου κοιτάσματα ανακαλύφθηκαν από Ευρωπαίους στα τέλη του 18ου αιώνα. Παρόλο που ο λίθος δεν είναι σπάνιος, ο λαβραδορίτης απαιτεί έναν εξειδικευμένο λιθοχαράκτη για να εξάγει το πλήρες δυναμικό του περιεκτικού, απρόβλεπτου χρώματος και λάμψης του.

Σύμφωνα με έναν μύθο των ιθαγενών του Βόρειου Καναδά, τα βόρεια φώτα ήταν παγιδευμένα στους βράχους κατά μήκος της ακτής. Η ιστορία λέει πως ένας περιπλανώμενος ιθαγενής πολεμιστής πήγε επάνω στις φωτισμένες πέτρες και τις χτύπησε με το δόρυ του, απελευθερώνοντας τα χρώματα του ουράνιου τόξου στον νυχτερινό ουρανό- δημιουργώντας το Βόρειο σέλας. Οπότε, αυτή η λιγότερο γνωστή πέτρα να μην είναι τόσο ασήμαντη.

Ο λαβραδορίτης θεωρείται ο πιο ισχυρός από τα «προστατευτικά» ορυκτά.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles