Πλανήτες και Μεταφυσική – Πλανήτης Άρης

Πλανήτης Άρης. Τον προηγούμενο μήνα εξετάσαμε τον Κρόνο, όταν προσβάλλεται τι μπορεί να προκαλέσει στην υγεία μας, σύμφωνα με τον Άλαν Λίο. Τώρα θα συνεχίσουμε με τον Πλανήτη Άρη.

Άρης στον Κριό :  

Πυρετοί, φλόγωση και ισχυροί πόνοι στο κεφάλι, αϋπνία, εγκεφαλική μηνιγγίτιδα, κοψίματα και ουλές στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Μερικές φορές ηλίαση και ευλογιά.

Άρης στον Ταύρο :  

Πυρετός και πληγές στο λαιμό, απόστημα ή πρήξιμο των αμυγδαλών, φλόγωση στο λαιμό και σε μερικές περιπτώσεις διφθερίτιδα.

Άρης στους Διδύμους :  

Βρογχίτιδα, φλόγωση των πνευμόνων, πόνοι στο στήθος, πνευμονία και όταν υπάρχουν ενδείξεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο ατυχήματα στα χέρια.

Άρης στον Καρκίνο :  

Πυρετός και ατονία στομάχου, γαστρικά προβλήματα, δυσπεψία και σε μερικές περιπτώσεις φυματίωση και υπερβολική έκκριση χολής. Επίσης το κεφάλι επηρεάζεται από τις στομαχικές διαταραχές.

Άρης στον Λέοντα :  

Παθήσεις της καρδιάς, όπως διαστολή και ανεύρυσμα. Πυρετοί, ελονοσία. Σε μερικές περιπτώσεις καψίματα και ατυχήματα.

Άρης στην Παρθένο :

Φλόγωση των εντέρων,τυφοειδής πυρετός, ασθένεια του ήπατος,υπερβολική έκκριση χολής και ωχρή όψη.

Άρης στον Ζυγό :  

Νεφροπάθεια,φλόγωση των νεφρών,ουρικό οξύ στον οργανισμό, πόνοι στην πλάτη,παθήσεις των βρόγχων. Πτώσεις.

Άρης στον Σκορπιό :  

Προβλήματα των ουροφόρων οδών, φλόγωση της ουροδόχου κύστης και της μήτρας, ιζήματα στα ούρα, φλεγμονές στην ουροδόχο κύστη και σε μερικές περιπτώσεις αφροδίσια νοσήματα.

Άρης στον Τοξότη :  

Παθήσεις των βρόγχων, φλόγωση των πνευμόνων, πυρετοί, ατυχήματα, πόνοι στους μηρούς,αδυναμία και κίνδυνος ελονοσίας.

Άρης στον Αιγόκερο : 

Πόνοι, πληγές, κοψίματα, ουλές στα γόνατα ή στις κνήμες, ατυχήματα στο κάτω μέρος του σώματος, μερικές φορές σπασμένη κνήμη και σε μερικές περιπτώσεις ελονοσία και ουρική αρθρίτιδα.

Άρης στον Υδροχόο :  

Πόνοι στις κνήμες, ερυσίπελας στα κάτω μέρη του σώματος, θλάσεις,κοψίματα. Σε μερικές περιπτώσεις, χωλότητα και οξείς πόνοι στο σώμα.

Άρης στους Ιχθύες :  

Ατυχήματα στα πέλματα και στα δάχτυλα των ποδιών, πρηξίματα στα πόδια, πνευμονικά προβλήματα, βρογχίτιδα, φυματίωση και μερικές υδρωπικία. και μερικές φορές υδρωπικία

Για περισσότερες προβλέψεις δείτε ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles