Πλανήτες Αφροδίτη Άρης Δίας

Πλανήτες Αφροδίτη Άρης Δίας

Πλανήτες Αφροδίτη Άρης Δίας 

Πλανήτες στην Αστρολογία ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Σύμβολο: Ο κύκλος του πνεύματος και ο σταυρός της ύλης από κάτω

Μέταλλο: Χαλκός

Στοιχείο: Γη

Θετικά στοιχεία: Ομορφιά, αγάπη, αρμονία, κοινωνικές συναναστροφές

Αρνητικά στοιχεία: Οκνηρία, αναποφασιστικότητα, αδύνατη θέληση, πλήρη εξάρτηση από άλλους

Συσχετισμοί: Εξωτερική εικόνα, νεφροί, ορμόνες

Πλανήτες. Η Αφροδίτη κυβερνά τον Ζυγό και τον Ταύρο. Αποτελεί τον πλανήτη που είναι υπεύθυνος για τη συναισθηματική ζωή του ατόμου, την αγάπη του εαυτού μας και του συντρόφου μας. Ταυτίζεται επίσης με τις ανθρώπινες σχέσεις, το γάμο, τη συμβίωση, την οικογένεια και την επιβίωση.
Εκφράζει τη θηλυκότητα (παγκόσμιο σύμβολο) και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Είναι η ίδια η ομορφιά και η αγάπη για το καλαίσθητο. Είναι όμως και το χρήμα, η έλξη προς την ύλη, την πολυτέλεια και την οκνηρία.
Ως κυβερνήτης του Ταύρου θα τη δούμε να προσφέρει μητρική τρυφερότητα, σταθερότητα και οικονομική ασφάλεια. Αντίθετα στο Ζυγό η Αφροδίτη εμφανίζεται πιο δραστήρια και περισσότερο ανεξάρτητη.
Παρόμοιο Άρθρο: Οι Πλανήτες στην Αστρολογία

Πλανήτες στην Αστρολογία ΑΡΗΣ

Σύμβολο: Ο σταυρός της ύλης πάνω στον κύκλο του πνεύματος

Μέταλλο: Σίδηρος

Στοιχείο: Φωτιά

Θετικά στοιχεία: Αποφασιστικότητα, ηγετική ικανότητα, πνεύμα πρωτοπορίας, έντονη σεξουαλικότητα

Αρνητικά στοιχεία: Επιθετικότητα, οργή, βιασύνη, απερισκεψία

Συσχετισμοί: Αντρικά σεξουαλικά όργανα, αίμα

Πλανήτες. Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του Κριού (και του Σκορπιού πριν την ανακάλυψη του Πλούτωνα). Το σύμβολό του είναι το παγκόσμιο σύμβολο του αρσενικού. Ο Άρης εκφράζει τη ζωώδη ενέργεια, τη μαχητικότητα και την πολεμοχαρή διάθεση. Τη δύναμη για επιβίωση και επιβολή, τη μαχητικότητα, τη δράση. Από τη μία ο πλανήτης αυτός συμβολίζει το θάρρος, την υπερηφάνεια και τον αλτρουισμό και από την άλλη την καταστροφή ως μέσο αναγέννησης.
Ο Άρης σχετίζεται όμως και με το σεξ. Αντίθετα από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι για την Αφροδίτη, αυτός ελέγχει την ερωτική επιθυμία, την έκφραση του ερωτισμού του ατόμου.

Παρόμοιο Άρθρο:Πλανήτες Ήλιος Σελήνη Ερμής

Πλανήτες στην Αστρολογία ΔΙΑΣ

Σύμβολο: Το μισοφέγγαρο της ψυχής πάνω και αριστερά από το σταυρό της ύλης

Μέταλλο: Κασσίτερος

Στοιχείο: Φωτιά

Θετικά στοιχεία: Αισιοδοξία, γενναιοδωρία, πίστη

Αρνητικά στοιχεία: Σπατάλη, εκκεντρικότητα, προκλητικότητα, υπεροψία

Συσχετισμοί: Κυκλοφορικό, πάγκρεας, συκώτι

Πλανήτες. Ο Δίας είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη. Ανήκει στους εξωτερικούς πλανήτες και κάνει δώδεκα χρόνια να περάσει από όλα τα ζώδια. Συμβολίζει την ηθική, τη γνώση και τη σοφία. Ο πλανήτης αυτός συνδέεται με την επέκταση δηλαδή την εξέλιξη του ατόμου είτε μέσω της πνευματικής είτε της υλικής ανάπτυξης. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις η επέκταση έχει προεκτάσεις και στην εξωτερική εικόνα ενός ατόμου. Μπορεί να χτίζει και να σμιλεύει το ανθρώπινο σώμα με τέτοιο τρόπο και σε τέτοιο βαθμό για να γίνει γερό, ψηλό και δυνατό. Ενίοτε ο όγκος του μπορεί να μεγαλώσει τόσο που να έχει αρνητικά αποτελέσματα, δηλαδή το άτομο να γίνει υπέρβαρο.

Η θετική διάθεση και προτροπή του Δία έχει να κάνει με το να μεταλαμπαδεύσει τη γνώση στους άλλους. Γι αυτόν ακριβός το λόγο τίθεται εδώ ένα ζήτημα ηθικής. Ο Δίας μεταδίδει τη γνώση όχι για λόγους εγωικούς αλλά καθαρά αλτρουιστικούς. Πρόκειται για τον ανιδιοτελή δάσκαλο, το φιλάνθρωπο, τον αλτρουιστή, τον ευεργέτη των άλλων. Προσοχή όμως! Αν η γνώση δεν έχει εμπειριωθεί σωστά μέσα του τότε μπορεί να γίνει τσαρλατάνος και να προκαλέσει αρνητικά αποτελέσματα.
Ο Δίας ελέγχει μαζί και τον παράγοντα τύχη. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι θα μας φέρει αποκλειστικά καλή τύχη. Μπορεί να γίνει τυχοδιώχτης και να βιώσουμε την άλλη όψη του νομίσματος.

Αληθινές Προβλέψεις Χαρτομαντείας. Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles