Πλανήτες και Μεταφυσική – Κρόνος

Τον προηγούμενο μήνα εξετάσαμε τον Ήλιο – Ζώδιο, όταν προσβάλλεται, τι μπορεί να προκαλέσει στην υγεία μας, τώρα θα συνεχίσουμε με τους υπόλοιπους πλανήτες του Ωροσκοπίου μας.

Ο Κρόνος σε κάθε ζώδιο

Κρίος

Κρυώματα στο κεφάλι, καταρροή, προβλήματα από βλέννες που πέφτουν στον λαιμό και κωφότητα. Στο άτομο δείχνει ατυχήματα και έπειτα χτυπήματα και τραύματα στο κεφάλι.

Ταύρος

Κρυώματα στο κεφάλι, καταρροή η φλέγματα στο λαιμό που επηρεάζουν την αναπνοή. Μελαγχολία.

Διδύμοι  

Κρυώματα στο στήθος,παθήσεις των βρόγχων, πνευμονία, βήχας, ψύξεις και ρευματικοί πόνοι στα χέρια και στους ώμους.

Καρκίνος

Κρυώματα και μετεωρισμός με ενοχλήσεις από την βλέννα στο στομάχι, βήχας, δύσπνοια και μερικές φορές θλάσεις ή  καρκίνος στο στήθος. Δυσπεψία.

Λέοντας

Ασθένειες της καρδιάς, επιβράδυνση της κίνησης της καρδιάς και κακή κυκλοφορία του αίματος. Ρευματισμοί γύρω από την καρδιά, πτώσεις, θλάσεις και σε πολλές περιπτώσεις εύθραυστα οστά. Κίνδυνος από δηλητήρια.

Παρθένος

Κρυώματα και σπασμοί στα έντερα, δυσκοιλιότητα, αδράνεια του ήπατος και συχνά ωχρή όψη. Μελαγχολία.

Ζυγός

Παθήσεις των νεφρών, πόνοι στην πλάτη προκαλούμενη από κρυώματα. Βλέννα στα ούρα, ψαμμίαση και ισχιαλγία.

Σκορπιός

Προβλήματα των ουροφόρων οδών, κρύωμα στην ουροδόχο κύστη, ψαμμίαση, κατακράτηση ούρων και σε πολλές περιπτώσεις αιμορροϊδες. Σε γυναίκες παθήσεις της μήτρας. Κάποια τάση για ουρική αρθρίτιδα.

Τοξότης

Παθήσεις των βρόγχων,κρυώματα στα πνευμόνια, ρευματικοί πόνοι στους μηρούς, ισχιαλγία, πτώσεις και θλάσεις.

Αιγόκερως

Ρευματικοί πόνοι στα άκρα, ρίγος, κρύωμα στα γόνατα, και τους αστράγαλους, κακή κυκλοφορία του αίματος στα κατώτερα μέρη του σώματος.

Υδροχόος

Ρευματισμοί, καθώς και πληγές και θλάσεις των κνημών. Αν υπάρχουν ενδείξεις από το γενέθλιο ωροσκόπιο, σπασίματα στα άκρα. Παθήσεις του αίματος.

Ιχθείς

Κρυώματα και προδιάθεση για κράμπες στα πέλματα και στα δάχτυλα των ποδιών, κακή κυκλοφορία στο κάτω μέρος του σώματος, βήχας, ψύξεις και πνευμονικά προβλήματα, αναπηρία στα πόδια.

Περισσότερα για  Πλανήτες και Ζώδια εδώ. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles