ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ  23/8 – 22/9/17

ΣΤΟΙΧΕΙΟ:  ΓΗ

ΟΜΑΔΑ: ΕΥΜΕΤΑΒΛΗΤΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ:  ΕΡΜΗΣ

ΖΩΔΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ:  Η ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΧΥΑ….

Το μεγαλύτερο προτέρημα των Παρθένων είναι η αναλυτική ικανότητα και το χειρότερο ελάττωμα η γκρίνια. Η φράση κλειδί είναι ΑΝΑΛΥΩ. Η προσωπικότητα των Παρθένων είναι πολύ πρακτική. Προσέχετε την λεπτομέρεια σε βαθμό ιδεοληψίας. Έχετε εγκυκλοπαιδική μνήμη για τις λεπτομέρειες και θυμάστε συχνά τυχαίες αναφορές για ασήμαντα θέματα. Καταπιάνεστε με τη σχολαστική εξέταση των γεγονότων και ξέρετε να μαγειρεύετε άνετα τις στατιστικέςΕίστε υλιστές, κατανοείτε την φύση της υλικής πραγματικότητας. Είστε σχολαστικός με την εμφάνιση σας και έχετε συνήθως συγυρισμένο σπίτι, γραφείο και αυτοκίνητο. Η διάθεση των Παρθένων είναι κριτική και αναλυτική. Είστε σε θέση να επιλέγετε πολλών προσφορών και να διακρίνετε τα προτερήματα και μειονεκτήματα ανθρώπων και καταστάσεων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 

Τα Παρθενάκια δεν διακρίνονται στις οργανωτικές ικανότητες, αποδίδουν καλύτερα δουλεύοντας στα παρασκήνια, προσφέροντας θετική και βοήθεια σε εκείνους που έχουν ευθύνες. Κατά βάθος, ένας Παρθένος έχει ανάγκη από ασφάλεια και από μια σταθερή οικονομική βάση. Οι Παρθένοι είναι γενικά πολύ καλοί σε κάθε τομέα που έχει σχέση με αναλυτική εργασία. Γραμματέας, Ερευνητής, Επιστήμονας, Ειδικός  της στατιστικής, Κηπουρός, Λογιστής, Δάσκαλος. Κάθε σταδιοδρομία που έχει σχέση με την υγεία και υγιεινή, Επόπτης, Τεχνίτης. Μια ευνοϊκή περίοδο για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θα είναι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος του 2017, όπως επίσης θα σας εξασφαλίσει σταθερότητα και άνοδο ο Ιανουάριος, Απρίλιος και Μάιος του 2018 που θα τεθούν ισχυρές βάσεις για επαγγελματικά σας μελλοντικά σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο συσχετισμός του ζωδίου της Παρθένου με την αγνότητα είναι τόσο ισχυρός και άμεσος, ώστε μπορεί να κάνει τις αισθηματικές σχέσεις ενός Παρθένου λίγο προβληματικές. Δεν του είναι εύκολο συνήθως να εκδηλωθεί συνήθως στον έρωτα τόσο θερμά όσο θα ήθελε. Σπουδαίο ρόλο παίζει εδώ η θέση της Αφροδίτης. Αγαπημένα Παρθενάκια θα ευνοηθείτε αισθηματικά ιδιαιτέρως στα μέσα Σεπτεμβρίου, όπως επίσης τους μήνες Ιανουάριο, Απρίλιο και Μάιο του 2018, όπου τα ελεύθερα Παρθενάκια έχουν μεγάλη πιθανότητα να βρουν το ταίρι τους.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles