Παράνομη σχέση με έναν μεγαλύτερο. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Βρίσκομαι σε επαγγελματικό αδιέξοδο…. Εργάζομαι σε κάποιο μαγαζί που όμως, δεν πάει καλά. Κοίταξα για άλλες δουλειές, αλλά ζητάνε προϋπηρεσία και πτυχίο που δεν έχω…. Σκέφτομαι να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε παιδάκια, η σκέφτομαι και να γράψω κάποιο βιβλίο μιας κι έχω χρόνο. Σε τι από τα δύο ευνοούμαι και πότε περίπου να ξεκινήσω? Πότε δηλαδή είναι καλή περίοδος αστρολογικά?

Το ψευδώνυμο μου: Άννα 27

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η λύση που προτείνεις, να γράψεις βιβλίο, ωραία μου φαίνεται, αλλά όσο το γράφεις, θα έχεις εξασφαλισμένα τα προς το ζην; αν ναι προχώρησε άφοβα, αν όμως όχι, συνέχισε να ψάχνεις,  και κάποια δουλειά  που να σου κάνει θα βρεθεί. Δεν ζητούν όλοι προϋπηρεσία και διπλώματα, μην απογοητεύεσαι και μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Κάτι θα βρεθεί. Υπομονή.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Με το αγόρι μου είμαστε μαζί επίσημα εδώ και 7 μήνες… Ήμασταν και πριν ένα χρόνο μαζί αλλά λόγω κάποιων σκηνικών που είχε κάνει με άλλη κοπέλα (φίλη του) τα χαλάσαμε… Να μην τα πολυλογώ πριν 8 μήνες ξαναγύρισε, μου εξέφρασε έντονα τα συναισθήματα του για μένα και είπα να του δώσω μια ευκαιρία…Το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί και επίσης τι συναισθήματα τρέφει για μένα…

Το ψευδώνυμο μου: Αύρα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η κάρτα σου, το πέντε κούπα, δηλώνει πως μεταξύ σας υπάρχει μία ασαφής κατάσταση, ένα πήγαινε έλα, που αφήνει περισσότερα ερωτηματικά από οποιαδήποτε ικανοποίηση.  Πόση εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις σε ένα τόσο ανώριμο άτομο; Και αν τώρα λέει πως έχει αισθήματα για σένα, θα τα έχει αύριο; ποτέ δεν θα είσαι σίγουρη. Άρα το αν θα συνεχίσετε η όχι, όσο εξαρτάται από εσένα θα πρέπει να είναι μετά από πολύ καλή σκέψη και μεγάλη λογική, μια και το συγκεκριμένο άτομο δεν είναι αξιόπιστο.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Έχω παράνομη σχέση εδώ και 6 μήνες με έναν μεγαλύτερο μου 20 χρόνια (εγώ 45, αυτός 65) είναι παντρεμένος άλλα σε άσχημο γάμο. Εμείς συναντιόμαστε για σεξ περίπου κάθε 15 μέρες. Το σεξ μεταξύ μας είναι συναρπαστικό. Μου λέει ότι δεν έχει πάει ποτέ με γυναίκα σαν εμένα. Βγαίνουμε και για καφέ που και που. Δεν μπορούμε να συναντιόμαστε συχνά γιατί είναι πολυάσχολος. Θέλω να μάθω αν έχει αισθήματα για μένα και αν θα συνεχιστεί αυτή η σχέση για πολύ!Ευχαριστώ!!

Το ψευδώνυμο μου: ερωτευμενάκι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, πόσο άσχημος είναι τέλος πάντων αυτός ο γάμος που κρατά  γερά και σταθερά τόσα χρόνια; Καταλαβαίνω πόσο θέλεις να πιστέψεις τα λεγόμενα του, μα η κάρτα σου, το τρία κούπα, ανεστραμμένο, μιλάει για μία συνηθισμένη ιστορία απιστίας, χωρίς  προεκτάσεις και  δίχως το συναίσθημα που ονειρεύεσαι. Αν αυτό που έχεις μαζί του σε συγκινεί  τόσο πολύ, κράτησέ το για όσο  πάει, αλλά συνειδητά. Όχι  περπατώντας στα σύννεφα. Κατανοώ και τις σκέψεις αποκατάστασης που κάνεις, μα άδικά θα περιμένεις κάτι περισσότερο από αυτό το άτομο. Προσπάθησε να πατήσεις λίγο στην γη.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας. Σας είχα ξαναστείλει μήνυμα κι επειδή έμεινα ικανοποίηση θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο. Όνειρο μου τα τελευταία χρόνια, είναι να ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη. Τα χρήματα όμως δεν βγαίνουν (εισιτήριο, διαμονή κτλ) Ο αδερφός της μητέρας μου, έχει τον γιο του εκεί τα τελευταία 7 χρόνια (το παιδί σπουδάσει και τώρα νομίζω πως εργάζεται) και ο Θείος μου πηγαινοέρχεται συνέχεια. Νέα Υόρκη-Αθηνά, το έχει κάνει Σύνταγμα-Ομόνοια! Σκέφτηκα μήπως του έλεγα να με πάρει κάποια φορά μαζί του, αλλά από την άλλη δεν θα μου είχε προτείνει μόνος του; Σκέφτομαι ότι αφού πάει να δει το παιδί του, ίσως δεν θέλει άλλους μες τα πόδια τους. Μπορείτε να μου πείτε πως να του το προτείνω; Και πότε θα ήταν η καλύτερη περίοδος για να τον πλησιάσω; Μπορεί να είναι συγγενής, αλλά το οικονομικό σε τέτοιο ταξίδι είναι σημαντικός παράγοντας. Να είστε καλά…

Το ψευδώνυμο μου: Dune

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, από ότι γνωρίζω υπάρχουν αεροπορικές εταιρίες, που έχουν απίστευτα  χαμηλές τιμές. Ψάξε,  η ρώτησε σε ταξιδιωτικά γραφεία, αν και πιστεύω πως ρωτώντας τον θείο σου, σίγουρα θα σε ενημερώσει. Το εκκρεμές σου λέει ναι να το τολμήσεις να μιλήσεις με τον θείο σου. Πιστεύω πως δεν είναι απαραίτητο να πάτε και μαζί. Θα μπορούσες να ταξιδέψεις και μόνη σου. Μία σοβαρή συζήτηση μαζί του μπορεί να σου λύσει όλες σου τις απορίες, ξεκινώντας από το πόσα χρήματα έχεις βασικά να ξοδέψεις..

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles