Παράλληλη σχέση από απόσταση. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας. Τον Θοδωρή τον έχω γνωρίσει στον ίδιο χώρο εργασίας στον οποίο βρίσκομαι και εγώ. Βρεθήκαμε αρκετές φορές ερωτικά άλλα όταν τον ρωτάω τι αισθάνεται για εμένα με αποφεύγει και πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις. Υπάρχει μέλλον μαζί του; Αν και δεν υπάρχει. Άπλα χάνω χρόνο μαζί του. Με το 2020 θα γνωρίσω κάποιον σοβαρό για σχέση και προοπτική γάμου; Είμαι 7 χρόνια χωρισμένη και με ένα παιδάκι με αυτισμό. Δώστε μου μια ευχάριστη είδηση. Σας αγαπώ!!!!

Το ψευδώνυμο μου: Sunshine35

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, και εμείς σε αγαπάμε!!! Όσο για τον Θοδωρή, νομίζω πως πρόκειται  για ένα πρόσωπο ελαφρώς ευθυνόφοβο, και πιθανώς δεσμευμένο και με άλλη καλή κυρία. Μόνο έτσι εξηγούνται οι αντιφάσεις του. Από την άλλη δεν είναι και τόσο εύκολο, για ένα ελεύθερο άτομο να δεσμευτεί με τις αυξημένες δυστυχώς υποχρεώσεις σου. Θα  χρειαστεί να βρεθεί ένας αληθινός άντρας, και όχι ένας που τα μασάει χωρίς ντροπή, για να ταιριάξει μαζί σου , πράγμα που σου εύχομαι να συμβεί άμεσα. Πέρα όμως Απ την ευχή, κάτι διαφαίνεται στο μέλλον, μα όχι στο άμεσο. Θα πρέπει λοιπόν, να οπλιστείς με υπομονή, και το σύμπαν θα βρει τον τρόπο, να σου φέρει αυτό που πραγματικά σου χρειάζεται, και αξίζεις.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Ήμασταν μαζί 3 μήνες περίπου. Έχουμε διαφορά 10 χρόνια μεγαλύτερη είμαι εγώ. Το τελευταίο καιρό άλλαξε, ήταν συνέχεια μέσα στα νεύρα με αποτέλεσμα να τσακωνόμαστε. Δεν μένουμε στην ίδια πόλη. Μένει πιο μακριά. Δεν ξέρω αν του έβαζαν λόγια. Χωρίσαμε και με διέγραψε από το φβ. Δεν μιλάμε πια είναι εγωιστής. Θα τα ξαναβρούμε και να μπει η σχέση μας σε καλύτερη βάση ή να προχωρήσω για κάτι πιο καλό… Αν βρω

Το ψευδώνυμο μου: Μαραμένη γαρδένια

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, επαναλαμβάνομαι αλλά η λογική του μικρότερος, μεγαλύτερος, είναι εντελώς άνευ σημασίας, όταν οι άνθρωποι αγαπιούνται. Η κάρτα σου, το δύο μπαστούνι, μιλάει για μία αναποφασιστικότητα εκ μέρος του, και  κάποιο δισταγμό ανάληψης αποφάσεων. Σίγουρα έχει επηρεαστεί  από διάφορα κουτσομπολιά και δήθεν καλές συμβουλές, από το περιβάλλον του. Τον βλέπω διχασμένο, χωρίς αυτό να σημαίνει  πως σκέφτεται την επαναφορά του σε εσένα για την ώρα τουλάχιστον. Καλό θα ήταν να προχωρήσεις την ζωή σου, και αν, λέω αν, φανεί, το ξανακουβεντιάζουμε.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας. Έχω λίγο τρακ. Είναι η τρίτη προσπάθεια που κάνω για να δείτε μια κάρτα για το μέλλον της παράλληλης σχέσης μου με τον Στέλιο που λατρεύω. Τρίτη γιατί τις δύο προηγούμενες δεν κατάφερα να σας δώσω να καταλάβετε το πρόβλημά μου που εκφράζεται με το εξής απλό ερώτημα : έχουμε μέλλον με το Στέλιο ; δέκα χρόνια διατηρούμε αυτή τη σχέση με χιλιομετρική απόσταση. Έτσι θα πεθάνω; σαν ερωμένη του; 

Το ψευδώνυμο μου: Τιτίκα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου, το πέντε σπαθί, μιλάει για άνισες μάχες με αμφίβολα η δραματικά αποτελέσματα. Ο υπερβολικά μεγάλος χρόνος που έχεις αφήσει να περάσει χωρίς καμιά εξέλιξη, λειτούργησε καθαρά εναντίον σου  μια και βόλεψε τον καλό σου να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Καταλαβαίνω πως πονάς αλλά  η κόλαση που ζεις, είναι έργο σου. Στο όνομα της αγάπης κάθε μέρα γίνονται εγκλήματα, κι εσύ θυσιάζεις τον εαυτό σου δέκα χρόνια στο όνομά της. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά έχουν σίγουρα στενέψει τα περιθώρια, να κάνεις δραστικές αλλαγές, και υποπτεύομαι πως δεν τις επιθυμείς κι όλα. Άρα ο φόβος σου για τις επόμενες σελίδες του βιβλίου της ζωής σου. φοβάμαι πως θα είναι ότι ακριβώς σε τρομάζει, και σε όλο αυτό, η συγγραφέας θα είσαι εσύ.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας Κύριε Άρη! Στο προηγούμενο μήνυμα μου δεν σας είχα δώσει αρκετές πληροφορίες ώστε να μπορείτε να μου πείτε κάτι. Όπως σας είχα πει την προηγούμενη φορά γνωριστήκαμε σε μια σεζόν πριν 2 χρόνια, μου είπε ότι του αρέσω άλλα εγώ αντιστάθηκα γιατί είχα σχέση, εκείνος δεν το προσπάθησε μετά από αυτό να με ξανά προσεγγίσει. Τέλειωσε η σεζόν και έχω να τον δω 2 χρόνια δεν μιλάμε αλλά είμαστε φίλοι στα social, έχουμε κοινούς γνωστούς αλλά δεν μπορεί κάποιος να μας φέρει κοντά γιατί δεν το έχω πει σε κανέναν και δεν υπήρξαμε ποτέ στην ίδια παρέα. Δεν έπαψε ποτέ να μου αρέσει και να τον σκέφτομαι, ξέρω πως δεν θα είμαστε μαζί ποτέ γιατί οι συγκυρίες είναι περίεργες απλά θέλω να κάποια στιγμή να βρεθούμε να του τα πω να μου φύγει το απωθημένο και να μάθω αν του αρέσω ακόμα και θέλει να κάνει κίνηση και δε μπορεί. Περιμένω απάντηση σας με ανυπομονησία .

Το ψευδώνυμο μου: Πόπη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου Πόπη, το απωθημένο σου, παρά είναι τραβηγμένο απ’ τα μαλλιά. Δύο χρόνια πέρασαν, κι εσύ περιμένεις τον… έρωτα να σε θυμηθεί;;σου έχει καρφωθεί στο μυαλό, μια  χαμένη ευκαιρία, που δεν γνωρίζεις όμως, τι έκβαση θα μπορούσε να έχει. Το εκκρεμές, σου δίνει αρνητική απάντηση. Η  συμβουλή μου; Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στο παρόν,  και σε πιο απτές καταστάσεις που σίγουρα σε περιμένουν, και  άσε τα περασμένα εκεί ακριβώς που ανήκουν, δηλαδή στο παρελθόν.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας…δεν με ενδιαφέρει συγκεκριμένα κάποιο άτομο…θα ήθελα να μάθω όμως για τα προσωπικά μου ζητήματα.. είχα γνωρίσει κάποιο άτομο στο παρελθόν με τον οποίο δεν ταιριάξαμε.. θα ήθελα να μάθω για ενδεχόμενο νέας σχέσης κ λίγο πιο σταθερής το επόμενο διάστημα…θα σταθεροποιήσω επιτέλους τη ζωή μου; Σας ευχαριστώ..

Το ψευδώνυμο μου: Ζυγίνα 25

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου, η Βασίλισσα Σπαθί, σε παρακινεί να αλλάξεις κάποιες παλιές σου συνήθειες, να χαλαρώσεις, και να διώξεις το άγχος και την ανυπομονησία σου για μια σωστή σχέση, που δεν φαίνεται να έρχεται από πουθενά. Η κάρτα σου ζητά να μεταμορφωθείς σε ένα πλάσμα πιο γλυκό, υπομονετικό, και καθόλου κτητικό, αν θέλεις να προχωρήσεις σε μία φυσιολογική  ερωτική ζωή. Σου εύχομαι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles