Είναι παντρεµένος µε συγγενικό µου πρόσωπο. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είµαι πολύ ερωτευµένη µαζί του! Το πρόβληµα είναι ότι αυτός είναι παντρεµένος µε συγγενικό µου πρόσωπο. Παλιά µε φλέρταρε πολύ, τώρα όµως όχι αλλά νιώθω ότι κάτι υπάρχει ακόµα. Νιώθω ότι έχουµε τρελή χηµεία. Δεν θέλω να χωρίσει, µόνο να νιώθει όπως νιώθω κι εγώ. Με θέλει κι αυτός; κι αν ναι, θα γίνει κάτι µεταξύ µας στο µέλλον; τον θέλω πολύ!!! 

Το ψευδώνυμο μου: Η εµµονική 

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη µου. Πέρα ότι είσαι όνομα και πράγμα, η κάρτα σου, το επτά Σπαθί ανεστραµµένο, επιβεβαιώνει πως ο χρόνος σου  αναλώνεται σε φανταστικές καταστάσεις. Η επιλογή σου να ερωτευτείς , έναν έστω λίγο, επιπόλαιο άνθρωπο, δεν είναι ότι καλύτερο για την ψυχική σου ηρεμία. Αν ένιωθε όπως εσύ, θα είχε συνεχίσει το φλερτάκι του μαζί σου. Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι για σένα σ αυτή την ιστορία, που μόνη σου πρωταγωνιστείς.  Είσαι πολύ νέα για να επιμένεις σε αυτήν την εµμονή. Κάνε λοιπόν το σωστό, και διέγραψε την όμορφη φαντασίωση που αδίκως βιώνεις. Η πραγματική ζωή, σε περιµένει, ξύπνα να την ζήσεις. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλημέρα σας. Σας είχα ξαναστείλει ερώτηση κι επειδή έμεινα ευχαριστημένη ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Θέλω να μου πείτε τι βγαίνει στα αισθηματικά μου για φέτος. Είμαι μόνη μου αρκετό καιρό κ παρόλο που βγαίνω κ περιποιούμαι τον εαυτό μου κ.τ.λ, όλο παντρεμένοι μου τυχαίνουν ή αρκετά μεγαλύτεροι (άνω των 65). Θα βρεθεί κάποιος στην ηλικία μου και χωρίς δεσμεύσεις? Και κάτι άλλο, στα ερωτικά ξόρκια που δίνετε εδώ, πρέπει να κάνουμε κύκλο προστασίας? Ευχαριστώ.

Το ψευδώνυμο μου: Προβληματισμένη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, καταλαβαίνω πως έχεις χάσει την υπομονή σου, μα δυστυχώς αυτά τα πράγματα σχεδόν πάντοτε, συμβαίνουν συνήθως όταν δεν τα περιμένουμε. Χρειάζεσαι μία γερή δόση αυτοπεποίθησής, και όχι πια υπομονή, αλλά αναμονή. Κάτι θα εμφανιστεί με τον καινούριο χρόνο, όπως λέει το εκκρεμές με την θετική του απάντηση. Αναμονή λοιπόν.  Όσο για τις πληροφορίες που ζητάς για τις ειδικές εργασίες του ΤΑΡΩΤΩ, μπορούμε να απαντήσουμε, αν  επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί μας

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα! Είχα σχέση με το Δ. για 6 μήνες περίπου. Εκείνος παντρεμένος και εγώ σε σοβαρή σχέση. Κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να φύγω από αυτή τη σχέση γιατί δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Λίγο καιρό μετά ανακάλυψα τυχαία σοβαρά ψέματα που είχε πει κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Πόνεσα πολύ, δε μπορούσα να το ξεπεράσω, τον αγαπούσα πραγματικά. Αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί του και να ζητήσω εξηγήσεις. Τσακωνόμασταν στο τηλ. για πολλούς μήνες γιατί δε μου έδινε ξεκάθαρες απαντήσεις. Δε σας κρύβω ότι είχα αισθήματα ακόμη και ήλπιζα για επανασύνδεση κατά βάθος. Πριν λίγο καιρό ξέσπασε άσχημα και μου είπε ότι έχει μετανιώσει και νιώθει τύψεις για τον τρόπο που φέρθηκε αλλά ζήτησε να μην ξαναεπικοινωνήσω μαζί του. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει μέσα του! Από τη μια με διώχνει και από την άλλη μου φαίνεται σα να ζηλεύει που προχωράω τη ζωή μου. Τι νιώθει βαθιά μέσα του; Και πως σκοπεύει να πορευθεί στη ζωή του;

Το ψευδώνυμο μου: Μπλέ Σελήνη

μέντιουμ άρης

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπημένη Μπλε Σελήνη, βλέποντας το θέμα σου διαπιστώνω πως είχες μια αρνητική στάση απέναντί του και όλο αυτό ήταν λάθος! Έχει σηκώσει άμυνες. Τα συναισθήματά του υπάρχουν και είναι δυνατά, για αυτό τον άνθρωπο πραγματικά είσαι κάτι ξεχωριστό στη ζωή του. Πρόσεξε! Μην το χαλάσεις. Η σωστή συμπεριφορά σου είναι καταλυτική στη μετέπειτα πορεία σας. Τα συναισθήματα βαθιά μέσα του για εσένα είναι πάρα πολύ δυνατά, μακάρι να είχα χρόνο να σου τα αναλύσω όλα. Η πορεία του χωρίς εσένα είναι δύσκολη.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Εγώ με τον Γιάννη μιλάμε μέσω facebook. Από αυτά που μου λέει καταλαβαίνω ότι του αρέσω και η αλήθεια είναι ότι δεν μου περνάει αδιάφορος τελευταία όλο και πιο πολύ η σκέψη μου είναι σε εκείνον. Θα ήθελα να ξέρω αν θα γίνει κάτι μεταξύ μας και αν θα υπάρξει και συνάντηση. Θέλω να κάνω αυτή τη γνωριμιά και θα ήθελα να ξέρω αν θα υπάρξει κάτι.

Το ψευδώνυμο μου: Μάνια

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, δεν αποκλείεται να του αρέσεις, μα χωρίς να έχετε βρεθεί από κοντά ακόμα, είναι αληθινά δύσκολο να καταλάβω τι ακριβώς παίζει με αυτό το άτομο. Θα ήταν καλύτερα να μου έστελνες αφού, και εφόσον συναντηθείς μαζί του. Τώρα παίζουμε με λόγια του αέρα, κυριολεκτικά. Δες τον πρώτα, μίλησέ του, κράτησε τα χέρια του, και τότε ρώτησέ με πάλι. Θα σου βγάλω μία πρόβλεψη που να αξίζει να διαβάσεις, τώρα έτσι, σαν παιχνίδι για παιδιά μοιάζει, και δεν θα το κάνω αφού έχει μηδέν σοβαρότητα. Την επόμενη λοιπόν φορά.  

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ |

Καλημέρα, έχω έρθει δυο φορές σε σας κύριε Άρη και είσαστε πολύ σωστός! Με το Γιάννη γνωρίζομαι τρία χρόνια ολόκληρα. Μέσα στο Νοέμβρη με έβρισε πολύ στο τηλέφωνο, ήταν αρκετά επιθετικός άνευ λόγου. Το ερώτημα παραμένει, θα ξανά επικοινωνήσει μαζί μου μετά το σφάλμα του να το διορθώσει; Ή θα με αφήσει πίσω του; Ευχαριστώ πάρα πολύ σας παρακαλώ απαντήστε μου

Το ψευδώνυμο μου: ελπιδα1997

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η κάρτα σου, η Αρχιέρεια, σε προειδοποιεί, να είσαι πολύ προσεκτική με όσα κουβεντιάζεις μαζί του, σε όσα του ζητάς, με τον τρόπο σου φυσικά, και πάνω απ’ όλα, μην τον πιέζεις για απολύτως τίποτα. Η κάρτα σου σε συμβουλεύει να πηγαίνεις με τα νερά του, όπως συχνά λέμε, γιατί ο καλός σου είναι εξαιρετικά πιεσμένος από διάφορα πράγματα που του συμβαίνουν και το πιθανότερο είναι να τα γνωρίζεις. Το να τον πιέζεις κι εσύ με τις δικές σου προσδοκίες και απαιτήσεις, ακόμα κι αν δεν το βλέπεις έτσι, τον εκνευρίζεις. Αν λοιπόν τον θέλεις στην ζωή σου, θα τον αφήσεις να σου ζητήσει εκείνος από μόνος του, αυτά που εσύ με μισόλογα  μόνο να τον νευριάζεις μπορείς. Δεν υπάρχει άνευ λόγου επιθετικότητα. Κάτι σου έχει μαζεμένο, και ξεχειλίζει. Θα του περάσει αλλά στο μέλλον, πρόσεχε..

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles