Πανσέληνος στους Ιχθύες

Πανσέληνος στους Ιχθύες | Στις 14 Σεπτεμβρίου θα σημειωθεί Πανσέληνο στην 21η μοίρα των Ιχθύων και ώρα 4:34 Γκρήνουιτς. Με αυτή την Πανσέληνο θα νιώθουμε πιο ευάλωτοι και εύθραυστοι ψυχικά. Επίσης θα νιώθουμε βαθιά αγάπη, συμπόνια και έντονο ρομαντισμό. Θα πρέπει να προσέξουμε να μην γίνουμε καταθλιπτικοί, διότι θα υπάρχει η τάση να είμαστε εσωστρεφείς. Επιπλέον θα έχουμε μια επιθυμία προς ονειροπόληση προσέξτε μην ξεφύγετε από την πραγματικότητα και πληγωθείτε. Επιπλέον δεν θα πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί με τον εαυτό μας αλλά να υπάρχει συμπόνια. Αυξάνεται επίσης η επιθυμία να συμπάσχουμε με τους άλλους, άλλα θα πρέπει να προσέχουμε να μην παρασυρθούμε από τον πόνο των άλλων και τον κάνουμε δικό μας. Θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο το τρίτο δεκαήμερο των Ιχθύων, Διδύμων, Παρθένων και Τοξότες. Δυναμικά και θετικά θα επηρεαστούν το τρίτο δεκαήμερο των Καρκίνων και Σκορπιών.

μέντιουμ άρης

Πανσέληνος στους Ιχθύες | Ζώδιο ΚΡΙΟΣ  

Κριός Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 14/09/2019, ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα τα οποία θα προέρχονται από τα βάθη του ψυχισμού και υποσυνείδητου σας. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια η δυσκολίες που περάσατε στο παρελθόν σας, κυρίως τα συναισθηματικά σας εμπόδια. Η Πανσέληνος σας προτρέπει να τα αφήσετε πίσω, εκεί που ανήκουν, δηλαδή στο παρελθόν σας. Ίσως αυτό το διάστημα κάποιες κινήσεις που κάνετε στα κρυφά και όχι δημοσίως σας αποφέρουν κάποιους καρπούς, άλλα προσοχή θα πρέπει να λάβετε κάποιες επιπλέον προφυλάξεις. Αυτό το διάστημα θα έχετε την ανάγκη να βρίσκεστε μακριά από κόσμο και θα είστε εσωστρεφείς. Θα επιδιώκετε περισσότερο την ηρεμία σας. Η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη, επίσης να αποφύγετε να αποκαλύψετε κάποιο μυστικό, διότι μπορεί να πάρει διάσταση το θέμα.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στους Ιχθύες | Ζώδιο ΤΑΥΡΟΣ  

Ταύρος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 14/09/2019, θα έχετε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις και θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Αυτό να έχετε υπόψιν, ό τι θα σας ωφελήσει ιδιαιτέρως στο μέλλον. Θα έχετε την τάση να ασχολείστε με αρκετά πράγματα άλλα ταυτοχρόνως να βρίσκετε τρόπους να περνάτε όσο πιο άνετα και χαλαρά μπορείτε. Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους κύρους που θα προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους και θα σταθούν δίπλα σας. Πάντως να είστε προσεκτικοί σε θέματα παρεξηγήσεων με κοντινούς σας και φίλους. Υπάρχει το ενδεχόμενο προς δικό σας όφελος να αποπροσανατολίσετε κάποια άτομα και αυτό να δημιουργήσει επικίνδυνες ισορροπίες και να χαλάσετε φιλίες. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε τελικά ό τι ένα κοντινό σας πρόσωπο είναι ύπουλο και άπιστο. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στους Ιχθύες | Ζώδιο ΔΙΔΥΜΟΙ  

Δίδυμος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 14/09/2019, θα έχετε την τάση να επιδιώκετε την φήμη και την επαγγελματική σας άνοδο. Θα είναι ένα διάστημα όπου θα συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς θα είστε ιδιαιτέρως εξωστρεφείς αυτό το διάστημα. Αυτή την φάση δεν θα περνάτε απαρατήρητοι, θα είστε ιδιαιτέρως δημοφιλείς και το επίκεντρο της παρέας. Δείξτε πάντως προσοχή στον χώρο εργασίας σας, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιοι συνάδελφοι σας να θολώσουν το τοπίο της εργασιακού σας χώρου και να συνωμοτούν. Επίσης δεν αποκλείεται να γίνει μια παρεξηγήσει με κάποιο άτομο στην εργασία σου ή ακόμη με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο σας. Πρέπει να είστε σαφής στον λόγο και το τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε. Πάντως μην αποθαρρύνεστε από κάποια μικροεπεισόδια στον εργασιακό σας χώρο.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στους Ιχθύες | Ζώδιο ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Καρκίνος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 14/09/2019, δημιουργείται ένα ρομαντικό και ονειρικό περιβάλλον γύρω σας. Αυτό ευνοεί ιδιαιτέρως στην δημιουργία ερωτικών σχέσεων και βελτίωση επίσης της επαγγελματικής σας θέσης. Επίσης αυτό το διάστημα θα μπορέσετε να βελτιώσετε την επικοινωνία μετά αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτή την φάση θα μπορέσετε να προβάλλετε με ρομαντικό τρόπο τις απόψεις σας και έχετε μια εύνοια σε θέματα δημόσιας και ανοικτής ομιλίας. Προσέξτε όμως όταν προσπαθείτε να περάσετε τις απόψεις σας επιβλητικά, διότι απομακρύνετε κάποιους από κοντά σας. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σε κάποιους που σας προκαλούν σκόπιμα που μπορεί ακόμη και να βάλουν εμπόδια στην ανοδική σας πορεία. Επίσης αυτό το διάστημα θα γνωρίσετε φίλους από μακριά.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στους Ιχθύες | Ζώδιο ΛΕΩΝ  

Λέων Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 14/09/2019, θα θελήσετε να δώσετε ένα τέλος σε μια επαφή ή κατάσταση που σας περιορίζει και σας στερεί την ελευθερία. Αν αντιμετωπίζετε σε κάποια σοβαρή σχέση σας προβλήματα ίσως έχει έρθει το τέλος πια. Προσέξτε όμως και εσείς πως επιβάλλεστε στους άλλους και τον έλεγχο που θέλετε να ασκήσετε π.χ σε μια ερωτική σχέση σας. Πολλές φορές θα τύχει να μην πάρετε αυτό που θέλετε και τα σχέδια σας θα ναυαγήσουν. Αν είστε μόνοι αυτό το διάστημα θα ακολουθήσετε την καρδιά σας και δεν θα συμβιβαστείτε σε καθαρά σεξουαλικές σχέσεις. Αυτό το διάστημα μπορεί να έχετε κάποιο αναπάντεχο κέρδος οικονομικής φύσης ή μια χρηματική επιχορήγηση για την επιχείρηση σας και έτσι να υλοποιηθεί μια σημαντική φιλοδοξία σας.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στους Ιχθύες | Ζώδιο ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Παρθένος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 14/09/2019, θα έχετε ένα ενδιαφέρον και ξαφνικό γύρισμα της τύχης. Αυτό μπορεί να αφορά από μια εργασία έως και σε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα ωφελήσουν πολύ στο μέλλον. Εάν έχετε χωρίσει ή αισθάνεστε ό τι έχετε χάσει κάποιον θα βρείτε αυτό το διάστημα τον τρόπο να γυρίσει πίσω σας. Θα αισθάνεστε ότι το σύμπαν σας στέλνει ευχάριστα μηνύματα με διάφορες συμπτώσεις αυτό το διάστημα. Νιώθετε όμως κάπως πιο ευάλωτοι στο συναίσθημα με το ταίρι σας και θα αναζητήσετε με υποσυνείδητη κίνηση, σχέση που εκπληρώνει τα όνειρα σας. Η ευχάριστη είδηση είναι ό τι στο δρόμο σας καταφθάνει νέο ειδύλλιο που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ευχάριστη επανένωση στην  ζωή σας.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στους Ιχθύες | Ζώδιο ΖΥΓΟΣ 

Ζυγός

Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 14/09/2019, είναι μια ευνοϊκή περίοδο για να βρεθείτε με τους συναδέλφους σας εκτός χώρου εργασίας, για να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας. Ίσως κάποιες συνθήκες εργασίας και η καθημερινότητα σας αυτό το διάστημα να είναι δύσκολη και κουραστική και αυτό να σας αναστατώνει και να σας δημιουργεί άγχος. Το σημαντικό σε αυτή την φάση είναι να μην το βάζετε κάτω και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας λίγο παραπάνω διότι τον έχετε παραμελήσει. Ίσως το άγχος της περιόδου σας δημιουργήσει κάποια ψυχοσωματικά ζητήματα, μην το επιτρέπεται αυτό. Μην καταστέλλετε να συναισθήματα σας και προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε ορισμένες προβληματικές καταστάσεις στην ζωή σας. Γραφειοκρατικά ζητήματα είναι κατάλληλη περίοδο να βρουν λύση οριστική.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στους Ιχθύες | Ζώδιο ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα

 Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 14/09/2019, θα είστε ιδιαιτέρως ερωτικοί και ρομαντικοί. Θα είναι μια περίοδο όπου θα διασκεδάζετε αρκετά άλλα θα ξοδεύετε και αρκετά και θα υπάρχει μια τάση για υπερβολή. Ο σύντροφος σας θα σας δώσει πιθανόν την προσοχή και τα συναισθήματα που αναζητάτε. Αν ήσασταν σε σύγχυση η μπερδεμένοι συναισθηματικά τώρα θα νιώθετε αναπτερωμένοι και ανακουφισμένοι. Επιτέλους τα αισθηματικά σας οργανώνονται και παίρνουν μια ορθή πορεία στην ζωή σας μετά από καιρό. Η Πανσέληνος επιπλέον σας ζητάει να συγχωρήσετε όσους σας έχουν πληγώσει και να κάνετε ένα βήμα να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας και ιδιαίτερα τα παιδιά, αν έχετε οικογένεια. Προσπαθήστε να περνάτε ευχάριστα και να διασκεδάζετε και να μην κρατάτε κακία.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στους Ιχθύες | Ζώδιο ΤΟΞΟΤΗΣ  

Τοξότης Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 14/09/2019, υπάρχει ως δεδομένο να τελειώσετε κάτι, ήδη που είχατε ξεκινήσει σε σχέση με το σπίτι σας ή την οικογένεια σας. Υπάρχει περίπτωση όμως να ξεκινήσετε με την ανακαίνιση ή την επισκευή του σπιτιού σας. Επίσης η Πανσέληνος μπορεί να σας φέρει μια ευχάριστη είδηση σε σχέση με μια εγκυμοσύνη. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να συγκατοικήσετε με  το αγαπημένο σας ταίρι και έτσι να επισημοποιηθεί η σχέση σας. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να αισθανθείτε πιο άνετα μέσα στην οικία σας και πιο οικεία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δηλαδή τα μέλη της οικογένειας σας. Σημασία έχει τώρα να μην σας καταβάλλει ψυχολογικά το παρελθόν και τα προβλήματα του και συγκεντρωθείτε κυρίως στο παρόν.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στους Ιχθύες | Ζώδιο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Αιγόκερος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 14/09/2019, αυτό το διάστημα υπάρχει το ενδεχόμενο πολλά πράγματα να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα και εσείς να βρίσκεστε σε μια κατάσταση σύγχυσης. Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής και αυτό να σας απορυθμίσει και να σας αγχώσει. Δεν αποκλείεται να βρείτε προβλήματα στην λύση ενός προσωπικού σας προβλήματος ή να συναντήσετε διάφορα εμπόδια για ένα ταξίδι που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Επίσης δεν αποκλείεται να θελήσετε να ξεκόψετε από κάποια άτομα που πιθανόν να μην θέλουν την πρόοδο σου ή να σας συκοφαντούν. Από την άλλη πλευρά προχωράτε σε γνωριμίες που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και συνδράμουν θετικά στην πορεία της ζωής σας.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στους Ιχθύες | Ζώδιο ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόος Ζώδιο

 Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 14/09/2019, είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εποχή για να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό που θα σας επιτρέψει να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους. Υπάρχει περίπτωση να κάνετε ένα νέο προγραμματισμό και σχέδιο και να ανακαλύψετε πηγή χρηματοδότησης που θα συμπληρώνει το εισόδημα σας. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία να είστε προσεκτικοί τι υπογράφετε και τα άτομα με τα οποία συναλλάσσεστε, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο τα άτομα να μην είναι φερέγγυα. Καλό είναι να αποφεύγετε να κάνετε σημαντικές αγορές αυτό το διάστημα, μετατοπίστε το ζήτημα για αργότερα, δείτε πως μπορεί να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας πόρων. Πάντως αποφύγετε αυτό το διάστημα να δείχνετε αρνητικά συναισθήματα, αυτό μπορεί να κλονίσει κάποιες σχέσεις σας.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στους Ιχθύες | Ζώδιο ΙΧΘΥΣ  

Ιχθύες Ζώδιο

 Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, στις 14/9/2019, θα προβάλλετε τον ευαίσθητο εαυτό σας και θα θέσετε σε πρώτη θέση τις δικές σας ανάγκες. Αλλά με αυτόν τον τρόπο θα παραβλέπετε τις επιθυμίες των άλλων και κυρίως των αγαπημένων σας. Αυτή την φάση θα δείχνετε και προωθείτε τις ικανότητες σας και τα επιτεύγματα σας, σε στιλ, το ποιοι είστε και τι έχετε δημιουργήσει. Δείξτε λίγο προσοχή στον εγωισμό σας και προσπαθήστε να μην είστε τόσο ανταγωνιστικοί με τους άλλους. Το να είστε εγωκεντρικοί και να θολώνετε τα νερά μόνο εχθρούς μπορεί να δημιουργήσει. Καλό θα ήταν να αφήσετε στην άκρη τις απαιτητικές υποχρεώσεις σας και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να αναζωογονηθεί και να ξεκουραστείτε.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles