Ξεκινάμε τον μήνα του Αυγούστου δυναμικά με την Πανσέληνο στον Υδροχόο που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου.

Κάθε Πανσέληνος αναπαριστά την ολοκλήρωση και την διαύγεια: είναι το σημείο του μήνα που απολαμβάνουμε τις επιβραβεύσεις από τους κόπους μας όλου του μήνα. Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε τους καρπούς από αυτά που κάναμε τις προηγούμενες εβδομάδες. Αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερες για να μοιραστούμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας με τους γύρω μας και να γιορτάσουμε την επιτυχία και την εξέλιξη μας καθώς και να αναζητήσουμε επικοδοιμητική κριτική.

Επιπλέον, οι Πανσέληνοι πάντα μας προσφέρουν την δυνατότητα να αφήσουμε πίσω μας αυτά που μας κρατάνε πίσω και δεν χρειαζόμαστε πια. Μας προσκαλούν να καθαρίσουμε τον εαυτό μας από ενέργειες που δεν θέλουμε πια, και από όλα αυτά που πια δεν μας χρησιμευούν διότι έχουν επιτελέσει τον σκοπό τους.

Υδροχόος: Πρωτότυπος & Ανορθόδοξος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μας εμπνέει να επεκτείνουμε το όραμα μας και τις ελπίδες μας για το μέλλον, να τολμήσουμε να ονειρευτούμε για κάτι πρωτότυπο και ανορθόδοξο, κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει ποτέ ξανά.

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα το οποίο είναι καινοτόμο, εφευρετικό και ευφυές. Είναι επίσης οραματιστής και επαναστάτης. Κυβερνάται από τον Ουρανό, το πλανήτη της επανάστασης και των απρόβλεπτών γεγονότων. Αυτό το ζώδιο λοιπόν είναι αδύνατο να ταιριάξει σε ένα κουτί. Είναι συνδεδεμένο με την πρόοδο και την νέα τεχνολογία, με την διασύνδεση και με την άμεση επικοινωνία. Για αυτό το λόγο, είναι τόσο ισχυρό στο τομέα του ίντερνετ και των social media.

Δεν είναι τυχαίο πως μεταφερόμαστε από την εποχή των Ιχθύων στην εποχή του Υδροχόου. Όλοι περνάνε πιο πολύ χρόνο online και όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα δουλεύουν μόνιμα από το σπίτι στο μέλλον.

Πανσέληνος στον Υδροχόο: Καινοτόμες Ιδέες

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο εντείνει την δυναμική μας για δημιουργική σκέψη και υποστηρίζει την αυθεντικότητα. Αν καταφέρεις να ευθυγραμμιστείς με αυτή την ενέργεια, να αναμένεις ξαφνικές, καινοτόμες ιδέες να έρχονται στο μυαλό σου ειδικά στα επαγγελματικά.

Σε αυτή την Πανσέληνο, η ενέργεια του Υδροχόου θα έχει μεγάλη δυναμική, καθώς ο Ήλιος στον Λέοντα με την Σελήνη στον Υδροχόο σχηματίζουν ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στον Τάυρο (τον κυβερνών πλανήτη του Υδροχόου).

Πανσέληνος στον Υδροχόο: Καλλιεργώντας Φιλίες

Ο Υδροχόος είναι παραδοσιακά άνθρωπος της παρέας και της ομάδας. Αυτό το ζώδιο μας εμπνέει να αναζητήσουμε συνεργασίες και να ανταλάξουμε ιδέες και γνώμες με ανθρώπους που έχουν το ίδιο σκεπτικό με εμάς, να ξεκινήσουμε projects και συμφωνίες που μπορούν να τους ωφελήσουν όλους.

Τα άτομα λοιπόν με ισχυρή επιρροή από τον Υδροχόο είναι αυθεντικοί, ανοιχτόμυαλοι και δημιουργικοί. Συνήθως ζουν σε ένα κόσμο ιδεών, και έχουν μεγάλα όνειρα και σχέδια για το μέλλον τα οποία είναι πολύ συχνά απρόβλεπτα. Εκτιμάνε τις φιλίες και μπορούν να αλληλεπιδράσουν με έναν μεγάλο αριθμό τελείως διαφορετικών ανθρώπων. Πολύ συχνά έχουν ένα τεράστιο δίκτυο επαφών, ειδικά ηλεκτρονικά.

Ο Υδροχόος και ο Ουρανός διαλύοουν τις ιεραρχίες και τα συστήματα τα αποία σχετίζονται με τον Αιγόκερω και τον Κρόνο. Ο στόχος τους είναι να χτίσουν κοινότητες μέσα στις οποίες όλοι είναι ίσοι, έχουν τα ίδια δικαιώματα, έχουν την ίδια δύναμη, τα ίδια καθήκοντα και τις ίδιες ευθύνες.

Σε μια εποχή της ιστορίας που οι περισσότεροι από εμάς αναγκαζόμαστε να έχουμε φυσική απόσταση, γίνεται όλο και πιο επίκαιρο να δημιουργήσουμε έναν χώρο που μπορούμε ακόμα να βρισκόμαστε ως ομάδα με ασφάλεια. Το να μοιραζόμαστε τις ιστορίες μας, τα συναισθήματα μας, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε καθώς και να ακούμε τους άλλους είναι μια βασική ανθρώπινη ανάγκη. Το ίντερνετ μας δίνει την δυνατότητα αυτή και η Πανσέληνος στον Υδροχόο μας ενθαρρύνει να το χρησιμοποιήσουμε με τον σωστό τρόπο.

Ήλιος & Σελήνη τετράγωνο με τον Ουρανό: Απρόβλεπτα γεγονότα και Απρόβλεπτες Εκπλήξεις

Στις 3 Αυγούστου, ο Ήλιος στον Λέοντα θα είναι ακριβώς αντίθετη από την Σελήνη στον Υδροχόο και τα δύο αυτά θα κάνουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, το πλανητικό κυβερνήτη της Πανσελήνου. Το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου, της Σελήνης και του Ουρανού δημιουργεί μια δημιουργική ένταση η οποία μας κάνει να νιώθουμε άβολα. Μας σπρώχνει στο να βρούμε νέες ιδέες για να επιλύσουμε προβλήματα και να ξεπεράσουμε εμπόδια.

Ο Ουρανός τείνει να μας ταρακουνά την πραγματικότητα και μερικές φορές μας αναγκάζει να αντιμετωπίσουμε το απρόβλεπτο. Αυτό συμβαίνει για να μας βοηθήσει να αναπτύξουμε νέες προοπτικές και αλλά και νέα οπτική των πραγμάτων που μέχρι τώρα δεν βλέπαμε.

Για να επωφεληθούμε περισσότερα από τα δώρα του, χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι για ξαφνικές αλλαγές και εκπλήξεις. Καλωσόρισε ό,τι και να συμβαίνει με ανοιχτά χέρια ακόμα και αν δεν καταλάβεις αμέσως τον σκοπό και το νόημα. Όταν δείς όμως αργότερα πίσω όλα θα βγάζουν νόημα.

Πανσέληνος στον Υδροχόο: Φτιάξε τους δικούς σου κανόνες

Η Πανσέληνος στον Υδροχόος μας προσκαλέι να φτιάξουμε τους δικούς μας κανόνες και να τολμήσουμε να ακολουθήσουμε το προσωπικό μας μονοπάτι, χωρίς να ανησυχούμε για το τι κάνουν οι άλλοι ή τι σκέφτονται για εμάς. Ο Υδροχόος μας εμπνέει να έχουμε πίστη στο όραμα μας χωρίς να αναζητάμε κανενός την έγκριση ή την επικύρωση.

Ο Ουρανός σχετίζεται με την ελευθερία, την απελευθέρωση από τα κοινότυπα και ακόμα με την επανάσταση. Ο πλανητικός κυβερνήτηε του Υδροχόου μας ωθεί να σταματήσουμε να προσπαθούμε να ταιριάξουμε και να δείχνουμε φυσιολογικοί όπως το θέλουν οι άλλοι.

Ο Ουρανός μας δίνει το θάρρος να είμαστε πλήρως ο εαυτός μας, να αγκαλιάσουμε την μοναδικότητα μας και να γίνουμε αυτό που πραγματικά είμαστε χωρίς να ζητήσουμε άδεια από κανέναν. Για να είναι αυτό πιθανό, θα πρέπει να έχουμε ένα σταθερό εσωτερικό κέντρο: ο Ήλιος στον Λέοντα μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να αναπτύξουμε την αυτοπεποίθεση μας και μια ισχυρή αίσθηση για το ποιοί πραγματικά είμαστε.

Οι πλανητικές συγκυρίες αυτή την στιγμή μας προσκαλούν να συνεχίσουμε να δουλέυουμε με τον εαυτό μας και την μοναδικότητα του. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μας ενθαρρύνει να πειραματιστούμε με διαφορετικούς τρόπους αυτοέκφρασης και σύνδεσης με ανθρώπους που μας εμπνέουν και μας βοηθάνε να ωριμάσουμε και να αναπτυχθούμε.

Σχόλιασε μας τι σου άρεσε περισσότερο από το άρθρο αυτό. Καλή Πανσέληνο φίλοι του Ταρωτώ!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles