Στις 2 Οκτωβρίου στις 12:11 πμ η Πανσέληνος της Συγκομιδής στον Κριό ξεκινά τον νέο αυτό μήνα φέρνοντας περισσότερο ενθουσιασμό, ζήλο και πάθος στις ζωές μας.

Η Πανσέληνος αναπαριστά την υψηλότερη φάση του σεληνιακού κύκλου, μια στιγμή άνθισης, αποκορύφωσης και ωρίμανσης των προσπαθειών μας. Μας προσφέρει την ευκαιρία να απελευθερώσουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας, να τα μοιραστούμε με τους άλλους και να αφήσουμε πίσω όλα αυτά που δεν μπορούμε πια να κουβαλάμε.

Ο Κριός, είναι το πρώτο ζώδιο του Ζωδιακού: αυτό ενισχύει την Πανσέληνο της Συγκομιδής με ενέργεια μιας νέας αρχής, αυξάνει την επιθυμία για ελευθερία, νέες εμπειρίες, και χαμηλώνει την ανοχή μας για περιορισμούς.

Η Σελήνη της Συγκομιδής είναι η πιο κοντινή Πανσέληνος στην Φθινοπωρινή Ισημερία. Στο βόρειο ημισφαίριο, αυτό το γεγονός σηματοδοτεί την αρχή του Φθινοπόρου και την ανάγκη να γίνει η συγκομιδή των καρπών. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή χρονική στιγμή για τα αρχαία χρόνια και το θεωρούσαν ένα καρμικό γεγονός.

Στο Νότιο Ημισφαίριο, αυτή η Πανσέληνος ανακοινώνει την αρχή της άνοιξης και το τέλος των δυσκολιών του χειμώνα. Αναπαριστά την τέλεια στιγμή για ανακοίνωση των νέων σχεδίων και σκέψεων που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ερχόμαστε σε επαφή με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας

Η Σελήνη στην θέση 9°08’ του Κριού συμμετέχει στον ανάδρομο Χείρων και είναι αντίθετη με τον Ήλιο στον Ζυγό, φέρνοντας στο φως την δυναμική των σχέσεων που χρειάζεται να αλλάξει ή να απελευθερωθεί. Φωτίζει τις πληγές μας όσο αφορά στην αυτοεκτίμηση, στην σεξουαλικότητα και στην ανάγκη μας για ελευθερία.

Η αντίθεση μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης που συμβαίνει σε κάθε Πανσέληνο παντα σηματοδοτεί ένα δημιουργικό άγχος μεταξύ του τι θέλουμε να είμαστε και τι σκεφτόμαστε πως θα πρέπει να είμαστε. Σε αυτή την περίπτωση, ο άξονας Κριού-Ζυγού εμπλέκεται: αυτή η δυναμική φέρνει τον εαυτό μας εναντίον των άλλων και αυτό επηρεάζει έντονα τις σχέσεις μας.

Η Πανσέληνος στον Κριό μας θυμίζει να κάνουμε όλα αυτά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ολοκληρωμένοι, χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, και να αισθανθούμε ολοκληρωμένοι εμείς πρώτα από μέσα μας πριν προσπαθήσουμε να νιώσουμε ολοκληρωμένοι μέσω των άλλων. Μας προσκαλεί να καλλιεργήσουμε την αυτοπεπόθεση μας, να αναπτύξουμε την ανεξαρτηρία μας και την αυτονομία μας, να δούμε προσεκτικά τις ατομικές μας ανάγκες και επιθυμίες πριν να περιμένουμε κάποιον άλλον να το κάνει για εμάς.

Πανσέληνος στον Κριό: Κάνοντας περισσότερα από αυτά που αγαπάμε

Οι άνθρωποι με το γενέθλιο φεγγάρι τους στον Κριό είναι εξαιρετικά ζωηροί, ενθουσιώδεις, παθιασμένοι και σπουδαίοι παρακινητές που δεν φοβούνται να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους, να πάρουν κινδύνους και να κάνουν κάτι εντελώς άγνωστο.

Η Πανσέληνος στον Κριό αντιπροσωπεύει μια πρόσκληση για να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε αυτό που μας ενδιαφέρει. Αυτό το κοσμικό γεγονός θέλει να κάνουμε ό,τι αγαπάμε, αυτό που μας κάνει να λάμψουμε, αυτό που μας ενθουσιάζει, αυτό που μας κάνει να νιώθουμε πλήρως ζωντανοί και να βυθιστούμε βαθύτερα σε αυτό.

Καθώς καλλιεργούμε συνειδητά και δημιουργούμε αισθήσεις ευτυχίας, αγάπης και προσωπικής ολοκλήρωσης, αλλάζουμε φυσικά τη συχνότητά μας, αυξάνουμε τους κραδασμούς μας και προσκαλούμε περισσότερες από αυτές τις ενέργειες στη ζωή μας. Τι σε κάνει να χαμογελάς; Τι κάνει τα μάτια σας να λάμπουν; Τι κάνει την ψυχή σας ευτυχισμένη; Κάντε περισσότερα από αυτά και θα παρατηρήσετε τα οφέλη να κυμαίνονται και να επεκτείνονται σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας.

Βρίσκοντας σκοπό σε δυσκολίες

Αυτή η Πανσέληνος στον Κριό μοιάζει με έναν ανοιχτό δρόμο που δεν μας επιτρέπεται να ακολουθήσουμε ακόμη. Ο Άρης βρίσκεται σε οπισθοδρομική κίνηση, μεταβαίνοντας στο οίκο του και είναι συνδεδεμένος με τον Έρις, τον νάνο πλανήτη που πήρε το όνομά του από τη θεά του χάους. Επιπλέον, και οι δύο σχηματίζουν τετράγωνο με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Αυτές οι πτυχές αντικατοπτρίζουν μια απογοήτευση και ένταση που δεν μπορούμε απλά να αγνοήσουμε ή να παρακάμψουμε. Η Πανσέληνος μας προσφέρει την πρόσκληση να εξερευνήσουμε την υποκείμενη νευρικότητα, το άγχος και τον θυμό και μας ενθαρρύνει να βρούμε τρόπους για να δημιουργήσουμε κάτι καλό από αυτήν την εξαιρετικά αντιδραστική ενέργεια.

Πρέπει να είμαστε ευγενικοί με τους εαυτούς μας σε αυτήν τη διαδικασία και να συγχωρούμε τον εαυτό μας εάν μερικές φορές δεν μπορούμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή μας ή αν αγωνιζόμαστε να διατηρήσουμε μια θετική νοοτροπία. Θα αντιδράσουμε αναπόφευκτα στην ώθηση και θα κάνουμε λάθη: εντάξει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι μαθαίνουμε κάτι από αυτό. Αυτές είναι πολύ ισχυρές πλανητικές ευθυγραμμίσεις που δεν πρόκειται να μην τις πάρουμε σοβαρά και θα αισθανθούμε την επιρροή τους σε κύματα για το υπόλοιπο του 2020.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles