Πανσέληνος στον Κριό Στις 13 Οκτωβρίου 2019 θα σημειωθεί Πανσέληνος στην 20 μοίρα του Κριού και ώρα 21:09 Γκρήνουιτς. Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στο ζώδιου του Κριού θα μας δώσει την ευκαιρία και την δυνατότητα μέσα από κάποιες συζητήσεις να γεφυρώσουμε κάποιες διαφορές και αντιθέσεις που έχουμε με κάποια πρόσωπα. Θα δείτε ό τι μέσω της διπλωματικής οδού πολλά θα μπορέσουν να ξεπεραστούν και να συμφιλιωθείτε. Η Πανσέληνος αυτή προσπαθεί να μας διδάξει να εξισορροπήσουμε καταστάσεις και γεγονότα και να αποφεύγουμε υπερβολικές αντιδράσεις και ξεσπάσματα. Όσον αφορά την κοσμική αστρολογία υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να ξεφύγουν τα πράγματα και να οδηγηθούμε σε ένα πολεμικό σκηνικό στην Μέση Ανατολή και Νότια Ασία Πακιστάν-Ινδία. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από την Πανσέληνο είναι κυρίως, Τοξότες, Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι.

μέντιουμ άρης

Πανσέληνος στον Κριό | Ζώδιο ΚΡΙΟΣ  

Κριός Ζώδιο

 Με την Πανσέληνο στο Ζώδιο σας στις 13/10/2019, θα τεθούν σε πρώτο πλάνο ζητήματα που σχετίζονται με τον σύντροφο σας. Αν έχουν υπάρξει αντιπαραθέσεις πρόσφατα με το ταίρι σας ίσως θα ήταν καλά να κάνετε κάποια υποχώρηση. Σε αυτή την περίοδο δεν ευνοούνται εγωιστικές συμπεριφορές που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Καλό είναι να υπάρξει ένας ώριμος διάλογος και να τεθούν επί τάπητος τα προβληματικά και αδύναμα σημεία της σχέσης. Όσον αφορά τους ελεύθερους και αδέσμευτους Κριούς καλούνται να αναρωτηθούν για τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκαν στην μοναξιά και στην απώλεια ανθρώπων όσον αφορά τα αισθηματικά. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Κριό | Ζώδιο ΤΑΥΡΟΣ  

Ταύρος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10/2019, θα έρθουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και πάθη. Αυτά κυρίως θα σχετίζονται κυρίως με γεγονότα από το παρελθόν σας. Τις επόμενες μέρες θα νιώσετε την ανάγκη και θα έχετε την δύναμη να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά. Αυτό θα σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε κάποιες προσωπικές σας επιθυμίες που έως τώρα ήταν αδύνατον. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας θα λειτουργεί σε υψηλές συχνότητες η διαίσθηση σας και πολύ πιθανόν να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Βεβαίως αυτή θα αρχίσει να εξελίσσεται μόλις ξεφορτωθείτε αυτά που σας κρατάνε πίσω στο παρελθόν σας.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Κριό | Ζώδιο ΔΙΔΥΜΟΙ  

Δίδυμος Ζώδιο

 Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10/2019, θα ενεργοποιηθεί ο τομέας που σχετίζεται με τις φιλίες σας, τα επαγγελματικά σχέδια και τους στόχους της ζωής σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να διακόψετε τις φιλικές σας σχέσεις με ένα άτομο, είτε να εγκαταλείψετε κάποιον σημαντικό στόχο και να θέσετε νέες προτεραιότητες. Επίσης σε αυτή την φάση υπάρχει περίπτωση ένα άτομο από το κοινωνικό σας περίγυρο να σας κάνει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Και σε αυτή την περίπτωση θα βρεθείτε σε δίλημμα. Πάντως θα πρόκειται για μια πρόταση που θα μπορούσε να σας εξασφαλίσει αρκετά το μέλλον σας με πολλές προοπτικές και ευκαιρίες. Αισθηματικά μια φιλία θα μπορούσε να μετατραπεί σε ερωτική.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Κριό | Ζώδιο ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Καρκίνος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10/2019, θα επηρεαστούν τα ζητήματα της καριέρα σας. Θα αντιληφθείτε ό τι αυτό το διάστημα οι φιλοδοξίες σας στον επαγγελματικό τομέα δεν βρίσκουν την ανάλογη ανταπόκριση και πέραση. Ως εκ τούτο χρειάζονται ανανέωση οι προσωπικές σας φιλοδοξίες αυτό το διάστημα και αναζητάτε καινούργιους τρόπους για να αναδειχτείτε μέσα στο επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας να δοκιμαστούν. Αυτό θα οφείλεται καθαρά στο εκρηκτικό κλίμα που θα επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο. Πάντως γενικά οι στόχοι σας έρχονται σε πρώτο πλάνο και καλείσαι να δεις τι χρειάζεται να αλλάξεις. Αισθηματικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο με ένα δυναμικό φλερτ και κεραυνοβόλο έρωτα με συνάδελφο σας.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Κριό | Ζώδιο ΛΕΩΝ  

Λέων Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10/2019, θα υπάρξουν εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό και την κοσμοθεωρία σας. Το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό είτε για λόγους επαγγελματικούς είτε για λόγους αναψυχής. Πάντως θα έχετε την διάθεση να διευρύνετε τους ορίζοντες σας όσον αφορά θέματα φιλοσοφίας και πολύ πιθανόν να αλλάξετε κάποιες πεποιθήσεις σας, οι οποίες δεν βοηθούσαν στην πνευματική σας εξέλιξη. Αν έχετε σε εκκρεμότητα νομική υπόθεση, υπάρχει το ενδεχόμενο να λήξει η μακρόχρονη ταλαιπωρία σας με απόφαση υπέρ σας. Επίσης όσον αφορά τα αισθηματικά σας δεν αποκλείεται να έρθετε κοντά με ξένο υπήκοο και με μελλοντική προοπτική.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Κριό | Ζώδιο ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Παρθένος Ζώδιο

 Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10/2019, επηρεάζεται η ψυχολογική σας διάθεση και το υποσυνείδητο. Έχει έρθει πλέον η στιγμή να κλείσετε έναν κύκλο, όσον αφορά τα συναισθήματα σας και να προχωρήσετε. Οι συναισθηματικές κυρίως σχέσεις σας έχουν δημιουργήσει διάφορα τραύματα και απωθημένα και αυτό σας έχει οδηγήσει να μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους. Σε αυτή την φάση όμως θέλετε να κάνετε μια προσπάθεια και να αφήσετε πίσω το παρελθόν σας, διότι και η μοναξιά σας έχει κουράσει πολύ. Μην ανησυχείτε για την τραυματισμένη αυτοεκτίμηση θα επανέλθει με τον καιρό. Αυτό το διάστημα όσον αφορά τους δεσμευμένους θα πάρετε μάλλον την απόφαση για συμβίωση με τον σύντροφο σας μετά από πολύ σκέψη.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Κριό | Ζώδιο ΖΥΓΟΣ 

Ζυγός

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10/2019, επηρεάζονται τα αισθηματικά σας και η μορφή των σχέσεων σας. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακός με τον σύντροφο σας. Θα θελήσετε να συζητήσετε για πολλά ζητήματα που σας απασχολούν και κυρίως αυτά που σας προβληματίζουν και εμποδίζουν την εξέλιξη της σχέσης σας. Δηλαδή θα θέλετε να πείτε στο ταίρι σας για τα σχέδια που έχετε κάνει για το μέλλον ή για πράγματα που σας ενοχλούν και θέλετε να σταματήσουν. Όμως δεν αποκλείεται να πέσετε σε τοίχο δηλαδή στην εγωιστική συμπεριφορά του συντρόφου σας, που μπορεί να σας οδηγήσει να λάβετε οριστικές αποφάσεις και αυστηρά μέτρα. Βάλτε σε προτεραιότητα τι πραγματικά χρειάζεστε και διεκδικήστε το.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Κριό | Ζώδιο ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10/2019, θα τεθούν ζητήματα που αφορούν την εργασία σας και την σωματική σας υγεία. Είναι μια φάση της ζωής σας που θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την σωματική-φυσική σας κατάσταση. Εξαιτίας του έντονου ρυθμού της καθημερινότητας σας θα συσσωρεύεται αρκετή ένταση και θα θέλετε να την εκτονώσετε. Θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις στον εργασιακό σας τομέα και αυτό μπορεί να σας βγάλει εκτός προγράμματος και να επηρεαστεί ο ελεύθερος σας χρόνος. Το φόρτο εργασίας πολύ πιθανόν να το μεταφέρετε και στην οικογένεια και να επηρεάσει την σχέση σας. Πολύ πιθανόν να αναπτυχθεί στον επαγγελματικό σας χώρο ένα ειδύλλιο και να χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για άτομο σε υψηλή θέση.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Κριό | Ζώδιο ΤΟΞΟΤΗΣ  

Τοξότης Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10/2019, θα επηρεαστεί ο έρωτας και δημιουργικότητα σας. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο τις επόμενες μέρες να σας προκύψει μια γνωριμία που θα έχει φλογερό πάθος και θα σας βγάζει πολλά απωθημένα. Ενδέχεται αυτό το πρόσωπο να προέρχεται από το φιλικό σας κύκλο και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Επίσης αυτό το διάστημα θα είστε υπερδραστήριος και υπερκινητικός. Αν είστε καλλιτέχνης ή εξαρτάται η εργασία σας από την έμπνευση θα δημιουργείτε φανταστικά έργα και η δημιουργικότητα σας θα είναι στο ζενίθ. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να συμμετέχετε σε ανθρωπιστικές οργανώσεις ως μέλος και να προσφέρετε με τον τρόπο σας την βοήθεια σας.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Κριό | Ζώδιο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Αιγόκερος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10/2019 θα επηρεαστούν ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο αυτό το διάστημα να σας απασχολήσει με κάποια θέματα ένας από τους δύο γονείς σας, όπου θα χρειαστεί την συμπαράσταση σας. Ψυχολογικά ίσως σας έρθουν στην επιφάνεια κάποιες αναμνήσεις που σας άφησαν κάποιες πληγές με αποτέλεσμα να σας δημιουργούν αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν ό τι κλείνει ένας κύκλος από το απογοητευτικό σας παρελθόν με τις ανασφάλειες και αρχίζει ένας νέος. Πρέπει να είστε αισιόδοξοι και να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Ίσως αυτή την εποχή σας απασχολήσει μια μετακίνηση ή μια αγοραπωλησία ενός πατρικού.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Κριό | Ζώδιο ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Υδροχόος Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10/2019, θα επηρεαστούν κυρίως ζητήματα που έχουν σχέση με την επικοινωνία. Πιθανόν αυτό το διάστημα να κάνετε κάποιες σκέψεις για ορισμένες γνωριμίες και γνωστούς σας. Ίσως θα θελήσετε να διακόψετε κάποιες επαφές με ορισμένα άτομα με τα οποία έρχεστε σε επαφή καθημερινά. Δεν αποκλείεται αυτή την εποχή να συναντήσετε τυχαία κάποια άτομα από το παρελθόν σας και ίσως αισθανθείτε άβολα. Είναι επίσης μια εποχή όπου θα θέσετε στόχους και θα κάνετε μελλοντικά σχέδια για την ποιοτική βελτίωση της καθημερινότητα σας σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά σας. Αν είχατε κάποιες διενέξεις με συγγενείς ή αδέρφια ίσως δείτε αυτές τις μέρες με άλλο μάτι την ιστορία και ίσως γεφυρωθεί το χάσμα που έχετε.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Πανσέληνος στον Κριό | Ζώδιο ΙΧΘΥΣ  

Ιχθύες Ζώδιο

Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13/10/2019, θα επηρεαστούν κυρίως τα οικονομικά που σχετίζονται με το εισόδημα σας. Είναι μια περίοδος που θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρως τα χρήματα και ο τρόπος που θα αυξήσετε το εισόδημα σας. Είναι επίσης μια εποχή ευνοϊκή να τακτοποιήσετε ζητήματα που σχετίζονται με χρέη και δάνεια, όπως και γραφειοκρατικά ζητήματα. Επιπλέον αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν και τα οικονομικά ζητήματα του συντρόφου σας, όπου όπως φαίνεται θα ευνοηθείτε και θα τακτοποιηθείτε με κάποιον τρόπο και εσείς. Πέρα από τα οικονομικά είναι μια ιδανική περίοδο να κάνετε μια συζήτηση με το ταίρι σας για θέματα που σας προκαλούν άγχος και αβεβαιότητα.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles