Πανσέληνος Μαρτίου 2019

Πανσέληνος στο Ζυγό

Πανσέληνος Μαρτίου 2019. Στις 21/3/19 θα σημειωθεί Πανσέληνος στις 01:44 GTM στην 0′ του Ζυγού. Θα επηρεαστεί άμεσα το πρώτο δεκαήμερο των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα προκύψει προβληματισμός σε όλες τις μορφές των σχέσεων, ιδιαιτέρως στα παραπάνω ζώδια. Θα επικρατεί ένα είδος  αναποφασιστικότητας και νευρικότητας.

Κατά την διάρκεια όμως της Πανσελήνου στον Ζυγό θα γίνει κάποια προσπάθεια αποκατάστασης της αρμονίας και ισορροπίας των ερωτικών σχέσεων έως την έκτη Πανσέληνο δηλαδή σε έξι μήνες. Όσον αφορά τα πρώτα δεκαήμερα των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων θα είναι μια περίοδο ανακατατάξεων, θα αρχίζετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

ρωτα το ταρωτω
Πανσέληνος Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Κριός
κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Η Πανσέληνος τις 21/3/19 στον Ζυγό, θα επηρεάσει κυρίως τα αισθηματικά σας. Θα νιώθετε την ανάγκη να αποβάλλεται οτιδήποτε καταπιεστικό ή αρνητικό από πάνω σας. Πολλές φορές θα πιάνετε τον εαυτό σας να τα βάζετε με τον σύντροφο σας. Ίσως ήρθε ο καιρός να αλλάξετε πορεία. Αλλά μην το κάνετε με επιθετικό και επαναστατικό τρόπο, διότι μόνο αρνητικά αποτελέσματά μπορεί να φέρει. Αν η σχέση έχει γερές βάσεις θα διατηρηθεί και θα αντέξει, θα το δείξει ο χρόνος. Απλώς δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Πάντως η Πανσέληνος στον Ζυγό θα είναι μια περίοδο με ανακατατάξεις.

Πανσέληνος Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος
ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Η Πανσέληνος τις 21/3/19 στον Ζυγό, θα επηρεάσει κυρίως τον εργασιακό σας χώρο. Αλλά θα είναι μια περίοδο, όπου μετά από πολύ καιρό θα θέλετε να οργανώσετε κάποια κοινωνική εκδήλωση και να είστε περισσότερο χαλαροί. Όλο αυτό το φόρτο εργασίας και η έλλειψη ελεύθερου χρόνου σας έχει επηρεάσει πολύ το τελευταίο διάστημα και θα θέλετε να ξεδώσετε. Υπάρχει όμως για εσάς τους ελεύθερους κυρίως Ταύρους η πιθανότητα δημιουργίας ερωτικής σχέσης στον χώρο εργασίας με διάρκεια. Αυτή η επαφή μπορεί να πάρει σοβαρή μορφή αργότερα και να επισημοποιηθεί.

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
Πανσέληνος Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος
δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος τις 21/3/19 στον Ζυγό, θα σας επηρεάσει κυρίως στον τομέα των αισθημάτων και στα επαγγελματικά. Ίσως είστε μαζί με κάποιο άτομο όπου έχει κλείσει ένας κύκλος και πρέπει να πάρετε την απόφαση αν πρέπει να συνεχίσετε την σχέση ή όχι. Αν συνεχίσετε προχωράτε προς την επισημοποίηση, αν αποφασίσετε κάτι άλλο χωρίζουν οι δρόμοι σας. Όσον αφορά τα εργασιακά σας, ίσως ήρθε η στιγμή να πάρετε την απόφαση της αλλαγής επαγγελματικής στέγης. Θα ζυγίσετε τα κατά και τα υπέρ και αναλόγως θα αποφασίσετε. Πάντως σκεφτείτε καλά τα υπέρ και τα κατά σχετικά με το θέμα της νέας εργασίας.

ερωτική συναστρία
Πανσέληνος Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος
καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος τις 21/3/19 στον Ζυγό, θα επηρεάσει κυρίως θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας και το σπίτι σας. Ίσως αυτό το διάστημα έρθετε πιο κοντά με ένα συγγενικό σας άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε κάποιες επεμβάσεις ή επισκευές της κατοικίας σας πού θα σας βοηθήσει Ψυχολογικά. Ένα γεγονός που μπορεί να σας συγκλονίσει θα είναι από το παρελθόν. Ίσως εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν σας και να σας  δημιουργήσει περίεργες αναμνήσεις και αντιδράσεις. Ίσως αυτό το διάστημα αποφασίσετε κάποια συγκατοίκηση με το ταίρι σας, για να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

Πανσέληνος Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Λέων
λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος τις 21/3/19 στον Ζυγό, θα επηρεάσει κυρίως  ζητήματα μετακινήσεων και επικοινωνίας. Ίσως Λέοντες, πάρετε την απόφαση αυτή την περίοδο να ταξιδέψετε για να δείτε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο σας. Θα επικρατεί όμως και μια τάση απομόνωσης και θα αποφεύγετε το πλήθος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα είστε επικοινωνιακοί. Απλώς θα θέλετε να αποσυρθείτε από την κουραστική καθημερινότητα σας και την ρουτίνα. Γραφειοκρατικά ζητήματα που σας ταλαιπωρούσαν για πολύ καιρό λύνονται τώρα. Ίσως πάνω σε κάποια μετακίνηση σας προχωρήσετε σε κάποια γνωριμία ή οποία μπορεί να καταλήξει σε ερωτική σχέση. Οι δεσμευμένοι για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα ίσως ανανεώσουν την σχέση τους με ένα ταξίδι.

Πανσέληνος Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος
παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος τις 21/3/19 στον Ζυγό θα επηρεάσει κυρίως τον οικονομικό σας τομέα. Ίσως προχωρήσετε σε αυτή την φάση σε κάποια σημαντική αγορά. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτήσετε χρήματα από πηγή που δεν περιμένετε, π.χ. από  άτομο που σας χρωστάει. Θα βρείτε πάντως διάφορους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας, που πολλές φορές θα θεωρούνται πρωτοποριακοί. Γι’ αυτό δεν πρέπει να ανησυχείτε, βεβαίως υπάρχει και ο σύντροφος όπου τα οικονομικά του θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μάλλον θα σας ευνοήσει και αυτός. Να προσέχετε όμως και τις κτητικές διαθέσεις που θα τρέφετε προς τον σύντροφο σας αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει λόγος.

Πανσέληνος Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός
ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος τις 21/3/19 στον Ζυγό θα επηρεάσει και θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Αυτό το διάστημα θα αποφασίσετε να προχωρήσετε την σχέση σας ένα βήμα παραπάνω. Θα αποφασίσετε για την επισημοποίηση της μέσω γάμου, είτε μέσω την απόκτηση ενός απογόνου είτε με συγκατοίκηση. Η Πανσέληνος σας ωθεί να δημιουργήσετε κάτι ουσιαστικό και ρεαλιστικό μέσω της αγάπης. Αν όλα αυτά δεν υφίστανται αφήστε τα και προχωρήστε παρακάτω. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις μορφές των σχέσεων σας. Από τους στενούς συνεργάτες σας  μέχρι τις οικογενειακές σχέσεις. Να γνωρίζετε ό τι μόνο σχέσεις που στηρίζονται στο αμοιβαίο, δηλαδή αγάπη και αλληλοβοήθεια σας ικανοποιούν πλέον.

Πανσέληνος Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός
σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Η Πανσέληνος τις 21/3/19 στον Ζυγό, θα επηρεάσει κυρίως τον 12 τομέα σας. Θα έχετε μεγάλη ανάγκη για ξεκούραση και αποχή από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ίσως θα προσπαθήσετε να  αλλάξετε λίγο το πρόγραμμα σας για να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας και την χαλάρωση σας. Το τελευταίο διάστημα είχατε έντονο φόρτο εργασίας και έλλειψη ελεύθερου χρόνου. Σας αξίζει κάτι καλύτερο για κάποιο διάστημα, ίσως κάποιο ταξιδάκι να συναντήσετε αγαπημένους φίλους ή συγγενείς. Ίσως είναι καιρός να απομονωθείτε μαζί με τον αγαπημένο σας σύντροφο και να οργανώσετε ένα ταξίδι αναψυχής. Η Πανσέληνο τονίζει την ανάγκη σας για εσωτερική γαλήνη.

Πανσέληνος Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης
τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος τις 21/3/19 στον Ζυγό, θα επηρεάσει κυρίως τον 11 οίκο σας. Θα επηρεάσει κυρίως τις κοινωνικές σας σχέσεις, όπως ομαδικές συνεργασίες ή δημόσιες σχέσεις. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο τα φιλικά σας πρόσωπα θα είναι κοντά σας και θα σας βοηθήσουν σε πολλούς τομείς. Αυτή την περίοδο θα νιώσετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και την αγάπη τους. Μέσω των φίλων σας θα έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους τα οποία μπορεί να σας προωθήσουν ιδιαιτέρως επαγγελματικά. Αν είστε άνεργοι αυτό το διάστημα είναι η κατάλληλη περίοδο να δραστηριοποιηθείτε, διότι μπορείτε να βρείτε εργασία στα μέτρα σας.

Πανσέληνος Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως
αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος τις 21/3/19 στον Ζυγό, θα επηρεάσει τον 10 τομέα σας. Αυτό θα αφορά κυρίως τα επαγγελματικά σας. Ίσως προκύψουν μέσα σε αυτό το διάστημα νέες συνεργασίες που θα δείχνουν ιδιαιτέρως θετικές. Κάποιο άτομο ίσως ανώτερο σας θα σας στηρίξει ιδιαιτέρως στο εργασιακό σας περιβάλλον και θα σχηματίσετε συμμαχία. Κάποιο σχέδιο ή όνειρο που έχετε βάλει στόχο τώρα, θα πραγματοποιηθεί στην έκτη Πανσέληνο ή σε 6 μήνες. Η κοινωνική σας εικόνα θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο αυτό το διάστημα και πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψιν. Σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ίσως  δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με προοπτική όσον αφορά τους ελεύθερους Αιγόκερους. Να το έχετε υπόψιν ότι ο  έρωτας καραδοκεί.

Πανσέληνος Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος
υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος τις 21/3/19 στον Ζυγό θα επηρεάσει τον 9 τομέα σας. Αυτό σημαίνει ό τι η αισιοδοξία θα επιστρέψει φίλοι Υδροχόοι, και θα σας απασχολήσουν ζητήματα πνευματικής και φιλοσοφικής αναζήτησης. Αν διαθέτετε κάποια επιχείρηση που συνεργάζεται και με το εξωτερικό θα έχετε σημαντική εύνοια. Αυτό το διάστημα υπάρχει το ενδεχόμενο να σχετιστείτε με άτομα του εξωτερικού, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε οι ίδιοι κάποιο επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό. Επίσης αυτή την εποχή ίσως σας απασχολήσουν και νομικά θέματα  και θα έχετε εξελίξεις και νέα.

Πανσέληνος Μαρτίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς
ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος τις 21/3/19 στον Ζυγό θα επηρεάσει τον 8 τομέα σας. Αυτό θα αφορά τα αισθηματικά ζητήματα σας. Προβληματίζεστε το πόσο ταιριάζετε με το άτομο που είστε μαζί του. Βρίσκεστε στο στάδιο για την απόφαση της επισημοποίησης ή μη. Αν είστε ελεύθεροι Ιχθύες προβληματίζεστε για κάποιο άτομο που έχει έρθει κοντά σας αυτή την περίοδο. Αμφιταλαντεύεστε το πόσο κοντά είστε και ποια τα συναισθήματα σας γι’ αυτόν. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, βρίσκεστε επίσης σε προβληματισμούς. Η συμβουλή των άστρων είναι να αποφεύγετε για κάποιο διάστημα τις συνεργασίες και να στηρίζεστε στα πόδια σας. Διότι δεν ευνοούνται οι συνεργασίες επαγγελματικές και οικονομικές αυτό το διάστημα καλύτερα να ανεξαρτητοποιηθείτε.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles