Πανσέληνος Μαΐου στον Σκορπιό

Πανσέληνος Μαΐου στον Σκορπιό.Στις 18/05/2019 θα πραγματοποιηθεί Πανσέληνος ώρα 21:13 GTM στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να είμαστε λίγο συνετοί σε σχέση με τα λόγια μας και τα συναισθήματα, διότι μπορούμε να εκτεθούμε. Η Πανσέληνος αυτή θα μας οδηγήσει βαθιά στο υποσυνείδητο της ψυχοσύνθεσης μας και θα φωτίσει ορισμένες αθέατες πλευρές του εαυτού μας. Όλοι έχουμε μια σκοτεινή πλευρά στον εαυτό μας και αυτή θα πρέπει να επεξεργαστούμε και να αγαπήσουμε όσο είναι δυνατόν.

μέντιουμ άρης

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό μας οδηγεί όσο γίνεται βαθύτερα μέσα μας και αποκαλύπτει στην ουσία τι είναι αυτό που μας φοβίζει, στην ουσία θέλει να επισημάνουμε τους φόβους μας και να προχωρήσουμε. Σε γενικές γραμμές θέλει να μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε από ορισμένες φοβίες και το σκοτάδι που μας διακατέχει και να συνειδητοποιήσουμε ό τι όλοι έχουμε κάποιες αδυναμίες.

Αστρολογικά θα επηρεαστούν κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί: 11/05 – 21/05, 15/08 – 23/08, 15/11 – 22/11, 11/02 – 19/02.

Πανσέληνος Μαΐου στον Σκορπιό | Ζώδιο Κριός
κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 18/05/2019, θα τεθούν βασικά ζητήματα επί τάπητος. Θα υπάρχουν κάποια παράπονα που θα έχετε και κάποιες ανάγκες ακάλυπτες εδώ και κάποιο μεγάλο διάστημα και αυτό θα είναι το ζήτημα που θα σας απασχολήσει. Η Πανσέληνος θα βγάλει επίσης στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν τις σοβαρές και σημαντικές σας σχέσεις που επίσης εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα σας απασχολούν και σας ταλαιπωρούν. Επίσης αυτή την φάση τακτοποιήστε τα οικονομικά σας που αφορούν και συνδέονται με τρίτους, δάνεια, δανεικά και διακανονισμούς. Με αυτή την Πανσέληνο θα νιώθετε αναγεννημένοι και κυρίως για λόγους σεξουαλικούς, διότι η λίμπιντο σας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη αυτές τις ημέρες και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφο σας.

Πανσέληνος Μαΐου στον Σκορπιό | Ζώδιο Ταύρος
ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 18/05/2019, θα νιώθετε κάπως ευάλωτοι με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι σχέσεις σας και οι επαγγελματικές συνεργασίες. Το καλό στην περίπτωση αυτή είναι ό τι θα σας δοθεί να κατανοήσετε τις ικανότητες σας και την αξία σας, ώστε να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Όμως από την άλλη πλευρά μπορούν να βγουν στην επιφάνεια μόνιμα προβλήματα π.χ. με τον σύντροφο σας και αυτό αφορά κυρίως άτομο με γενέθλιο ωροσκόπιο κοντά στην Πανσέληνο. Αυτό το ζήτημα, οι σχέσεις σας δηλαδή, με τους άλλους μπορεί να σας απασχολήσει και για ένα έτος. Γενικώς να αναμένετε εξελίξεις  στον τομέα των σχέσεων αυτή την περίοδο και αρκετό παρασκήνιο, να διεκδικείτε αυτό που δικαιούστε.

ρωτα το ταρωτω
Πανσέληνος Μαΐου στον Σκορπιό | Ζώδιο Δίδυμος
δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 18/05/2019, θα νιώθετε, φίλοι Δίδυμοι, μειωμένη ενέργεια και θα έχετε την εντύπωση ότι δεν θα βγάλετε το πρόγραμμα της ημέρας. Αυτό το τριήμερο θα είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό. Αυτό το διάστημα θα σας διακρίνει μια κυκλοθυμία στην διάθεση αλλά και απρόσμενες και απρόβλεπτες αλλαγές στον εργασιακό σας τομέα. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να μην σας από-συντονίσουν αυτές οι αλλαγές και να σας βγάλουν εκτός προγράμματος προκαλώντας σας περαιτέρω άγχος. Επίσης ένα από τα ευνοϊκά στοιχεία της περιόδου είναι να αποτοξινωθείτε και να χάσετε κάποια περιττά κιλά. Είναι γενικώς μια περίοδο να πετάξετε οτιδήποτε περιττό από το πρόγραμμά σας και να αισθανθείτε καλύτερα. Βρείτε τον τρόπο για λίγο ξεκούραση και χαλάρωση.

Πανσέληνος Μαΐου στον Σκορπιό | Ζώδιο Καρκίνος
καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 18/05/2019, θα σας δοθεί η ευκαιρία να νιώσετε καλά, να φλερτάρετε, είναι κατάλληλη εποχή για ψυχαγωγία και χαλάρωση. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να αγαπήσετε την δημιουργικότητα σας και την γοητεία που εκπέμπετε προς τους άλλους. Να γνωρίζετε πάντως αν θέλετε να αποκτήσετε παιδιά ή αν έχετε ήδη, τα πράγματα παίρνουν μια νέα τροπή. Βεβαίως με την θετική έννοια, όσον αφορά τα παιδιά, είναι μια αρκετά ευνοϊκή περίοδο. Σίγουρα θα υπάρξει απόλαυση και θα νιώθετε ο ίδιος παιδί. Όσον αφορά τα αισθηματικά ίσως υπάρξουν εξελίξεις και αυτό ίσως θα είναι το δύσκολο κομμάτι στην ιστορία. Ίσως προχωρήσετε προς μια επισημοποίηση της σχέσης σας, είτε προς έναν οριστικό χωρισμό, εδώ χρειάζεται προσπάθεια.

Πανσέληνος Μαΐου στον Σκορπιό | Ζώδιο Λέων
λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 18/05/2019, θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας και τα μέλη της. Τις επόμενες ημέρες θα ανάψουν συζητήσεις με μέλη της οικογένειας για την οικία κ.λπ. Έρχονται πολλά ζητήματα στην επιφάνεια που χρειάζεται προσοχή, διότι θα σας απασχολήσουν και στο μέλλον. Να γνωρίζετε ότι η Πανσέληνος επιτείνει καβγάδες και εκνευρισμούς προσπαθήστε λίγο να ελέγξετε τα νεύρα σας και να δώσετε μια ευκαιρία στην διπλωματία. Φροντίστε να εκτονώσετε δημιουργικά τον εκνευρισμό και το πάθος με π.χ. έντονη σωματική δραστηριότητα, γυμναστήριο κ.λπ. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε από την δύσκολη θέση και το φιλοπόλεμο κλίμα που θα επικρατεί στο οικογενειακό περιβάλλον.

Πανσέληνος Μαΐου στον Σκορπιό | Ζώδιο Παρθένος
παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Παρθένο στον Σκορπιό στις 18/05/2019, ότι έχει να κάνει με τις μετακινήσεις σας, τις επικοινωνίες σας και τα αδέρφια σας θα το ζήσετε σε υπερβολική μορφή μέσα στις επόμενες μέρες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μιλήσετε παραπάνω από ότι πρέπει, ίσως να ακούσετε ή μεταφέρετε από κάποιον άλλον κουτσομπολιά. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να μιλήσετε για κάποια θέματα τα οποία παλιά θεωρούσατε ταμπού και θα σας δοθεί τώρα η ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάποιον αδερφό σας. Όπως όμως και να είναι η κατάσταση, εσείς θα αποφασίζετε τι δρόμο θα διαλέξετε. Επίσης θα νιώθετε την ανάγκη να είστε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, αν και σας χωρίζουν γεωγραφικά πολλά χιλιόμετρα. Θα τολμήσετε αυτή την Πανσέληνο να κάνετε κάποιο ταξιδάκι.

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
Πανσέληνος Μαΐου στον Σκορπιό | Ζώδιο Ζυγός
ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 18/05/2019, έρχονται στην επιφάνεια και στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα. Η Πανσέληνος θα σας ρίξει επιπλέον φως στα οικονομικά σας για να σας υποδείξει, τι πάει και τι δεν πάει καλά. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να κατευθυνθείτε στον σωστό δρόμο και να αυξήσετε σιγά σιγά το εισόδημα σας. Πάντως θα πρέπει να είστε πάντα επιφυλακτικοί και προσεκτικοί στην διαχείριση και στα προσωπικά σας έξοδα. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να ξυπνήσει και κάποια φιλοδοξία σας για μια αύξηση από τον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτή την φάση είναι πολύ καλό μαζί με τα οικονομικά σας ζητήματα να ανοικοδομήσετε και την χαμένη σας αυτοπεποίθηση σας. Είναι απαραίτητο ιδιαιτέρως μετά την προηγούμενη Πανσέληνο στο Ζώδιο σας και τις ταλαιπωρίες.

Πανσέληνος Μαΐου στον Σκορπιό | Ζώδιο Σκορπιός
σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 18/05/2019, θα δείτε να πέφτουν όλα τα φώτα πάνω σας. Θα έχετε την ανάγκη ή μάλλον θα πρέπει να δείτε πιο σφαιρικά την ζωή σας, τον χαρακτήρα σας και την ύπαρξη σας. Το ευχάριστο είναι ό τι πρόκειται για μια ευνοϊκή Πανσέληνο σε σχέση με εσάς, όπου θα σημειωθεί σταθεροποίηση στους τομείς που επιθυμείτε. Είναι μια εποχή που καλό θα ήταν να παίρνετε πρωτοβουλίες σε θέματα που θέλετε να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Είναι μια ευκαιρία να νιώσετε όχι μόνο δυνατός αλλά και ισχυρός. Να γνωρίζετε ότι η Πανσέληνος τονίζοντας τον Ωροσκόπο, σας δημιουργεί μια τάση να δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική σας εικόνα. Να γνωρίζετε παρ’ όλα αυτά ό τι η Πανσέληνος χρειάζεται προσοχή και ψυχραιμία.

Πανσέληνος Μαΐου στον Σκορπιό | Ζώδιο Τοξότης
τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 18/05/2019, θα νιώθετε μειωμένη την ενέργεια σας και μια τάση για απομόνωση από το γύρω κοινωνικό σας σύνολο. Θα θέλετε κατά κάποιον τρόπο να κρυφτείτε από τους πάντες, πάντως αυτό δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Νιώθετε αποδυναμωμένοι και χωρίς δυνάμεις, έχοντας μια τάση και μια όρεξη για ύπνο. Το μόνο που σας απομένει είναι να αποσυρθείτε από το προσκήνιο για κάποιο διάστημα και να φορτώσετε τις μπαταρίες σας μέχρι την επόμενη Πανσέληνο. Διάφορες αναμνήσεις αναδύονται από το υποσυνείδητό σας και σας μελαγχολούν κατά διαστήματα, επιτείνοντας την κακή σας διάθεση. Καλό είναι να αποφεύγεται να έρχεστε σε επαφή  με τα ποιο σκοτεινά σημεία σας στον ψυχισμό, εννοώ.

Πανσέληνος Μαΐου στον Σκορπιό | Ζώδιο Αιγόκερως
αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 18/05/2019, θα υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις από την Πανσέληνο. Θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τους στόχους σας με νέα προοπτική και σε νέο βάθος. Αυτό το διάστημα θα έχετε ένα είδος προστατευτικής ασπίδας από την Πανσέληνο προστατεύοντας σας από κακοτοπιές. Αυτή την εποχή όλα τα θέματα σας θα εξελίσσονται ομαλά και συνήθως χωρίς εμπόδια. Το ιδανικό που θα πρέπει να κάνετε αυτή την εποχή είναι να θέσετε τους στόχους σας και να βάλετε γερές βάσεις. Κάποια σχέδια θα γίνουν πραγματικότητα αυτή την περίοδο και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Μπορείτε βεβαίως να συμμετέχετε και να ενδυναμωθείτε μέσα από ομαδικές δραστηριότητες όπου μπορείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους. Ψυχραιμία παρακαλώ σε κάθε είδους ερωτικής γνωριμίας και ερωτικής επαφής.

Πανσέληνος Μαΐου στον Σκορπιό | Ζώδιο Υδροχόος
υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 18/05/2019, θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Η ευχάριστη είδηση είναι ό τι σας προσφέρονται πάρα πολλές ευκαιρίες με την Πανσέληνο και σας ανοίγονται πολλές πόρτες. Στο χώρο που είστε και ασχολείστε αναμένονται σοβαρές εξελίξεις που θα σας εκπλήξουν ιδιαιτέρως. Έρχεται στον ορίζοντα μια αναγνώριση και ένα επίτευγμα που θα σας καθιερώσει και θα σας σταθεροποιήσει στον τομέα σας. Θα σας έρθουν διάφορες επαγγελματικές προτάσεις, πάντως να γνωρίζετε ότι αυτό το διάστημα δεν θα εκλείψουν και κάποιες εντάσεις, διότι η Πανσέληνος χρειάζεται προσοχή. Πάντως χρειάζεται μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικών και οικογένειας, προσπαθήστε να μην μεταφέρετε την ένταση και το άγχος της εργασίας στο σπίτι.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταρώ από την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας
Πανσέληνος Μαΐου στον Σκορπιό | Ζώδιο Ιχθύς
ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 18/05/2019, θα σας απασχολήσουν υπαρξιακά και φιλοσοφικά ζητήματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξετάσετε τις απόψεις σας για πολλά ζητήματα και ακόμη γιατί όχι να αλλάξετε κοσμοθεωρίες. Είναι γενικώς μια εποχή που θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να διαβάσεις, να μάθεις για ξένους πολιτισμούς. Υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό και να γνωριστείτε με ξένο υπήκοο. Δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε γνωριμία ερωτική πάνω σε κάποια μετακίνηση σας. Απολαύστε αυτή την περίοδο και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, διότι η επόμενη Πανσέληνος θα είναι δύσκολη με εντάσεις. Προσοχή σε ζητήματα που αφορούν νομικές υποθέσεις ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles