Έκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2019

Έκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2019. Στις 21 Ιανουαρίου 2019 ώρα 5:17 GTM,θα πραγματοποιηθεί Έκλειψη Σελήνης στην 0° 52′ του Λέοντα. Θα επηρεαστούν κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου. Αυτά τα Ζώδια θα νιώσουν αρκετή ένταση και εκνευρισμό. Θα πρέπει αυτή τη περίοδο, δηλαδή δύο εβδομάδες πριν και μετά, να αποφύγουν αντιπαραθέσεις με άτομα που τους φέρουν σε δύσκολη θέση. Οι προκλήσεις θα υπάρχουν, αλλά υπάρχει και η υπομονή. Ο καλύτερος σύμβουλος αυτή την περίοδο είναι η υποχωρητικότητα και η διπλωματία και θα βγείτε κερδισμένοι.

Αφροδίτη, Άρης και Δίας την ημέρα της Έκλειψης σχηματίζουν θετικές γωνίες, όπου θα επηρεαστούν θετικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου και επίσης Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι δευτέρου δεκαημέρου θα ευνοηθούν αισθηματικά. Θα είναι εποχή όπου θα αισθάνεστε ανανεωμένοι και αυτό θα φαίνεται, θα μαγνητίζετε και θα έλκετε κοντά σας το αντίθετο φίλο με μεγάλη απήχηση. Τέλος η μοναξιά σας, οι προτάσεις και οι ερωτικές εξομολογήσεις θα είναι το ατού σας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, μεγάλος θα είναι ο κίνδυνος για σεισμική δραστηριότητα και ακραία καιρικά φαινόμενα.

Έκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Η Έκλειψη Σελήνης θα επηρεάσει τον τομέα των αισθηματικών. Θα είναι μια περίοδο όπου θα βιώνετε έντονα συναισθήματα για κάποιους ανθρώπους. Καλώς όταν είστε ελεύθεροι. Τα προβλήματα αρχίζουν για εσάς τους δεσμευμένους όπου θα βρεθείτε σε δίλημμα και δύσκολη θέση να εκφραστείτε ελεύθερα ερωτικά. Είναι επίσης μια περίοδο, όπου λόγω φόρτου εργασίας δεν θα αφιερώνετε αρκετό χρόνο για τα παιδιά σας και για πράγματα που σας ευχαριστούν. Τώρα όσον αφορά τους ελεύθερους Κριούς δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε σχέση αλλά για την διάρκεια δεν υπάρχει εγγύηση.

Έκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Η Έκλειψη Σελήνης θα επηρεάσει τον τομέα της οικογένειας και της οικίας σας. Ίσως το επόμενο διάστημα προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές στην οικία σας π.χ. έκτακτες επισκευές ή ξαφνική μετακόμιση. Υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε σε τροχιά σύγκρουσης με κάποια μέλη της οικογένεια σας. Η σύγκρουση δεν θα έχει διάρκεια και θα έχει πρόσκαιρο χαρακτήρα. Ίσως αυτή τη φάση σας απασχολήσει η ακίνητη σας περιουσία και να βρείτε εμπόδια. Αυτό το διάστημα θα κλείσει ένας κύκλος όσον αφορά το παρελθόν σας και θα αλλάξετε σημαντικά τις πεποιθήσεις σας.

Έκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Η Έκλειψη Σελήνης θα επηρεάσει τον τομέα των μετακινήσεων σας και της επικοινωνίας. Ίσως αυτό το διάστημα προχωρήσετε σε κάποια κοντινή απόδραση με γνωστούς και φίλους.Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακός και θα θέλετε να μοιράσετε ιδέες και μελλοντικά σχέδια με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Αυτή τη περίοδο θα πρέπει όμως να αποφύγετε να ρυθμίζετε ζητήματα γραφειοκρατικής φύσης, διότι θα περιπλέξουν περισσότερο. Κάποια ζητήματα που αφορούν αδέρφια και συγγενείς ίσως έρθουν στην επιφάνεια και σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Έκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Η Έκλειψη Σελήνης θα επηρεάσει κυρίως τον οικονομικό σας τομέα. Κύριο ζήτημα για εσάς αυτή την περίοδο θα είναι τα οικονομικά σας και το εισόδημα. Ίσως θα πρέπει να προχωρήσετε σε έναν νέο τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας δυσχερειών. Ίσως αναγκαστείτε για κάποιο διάστημα να βασίζεστε στα απολύτως αναγκαία και να αφήνετε τα περιττά στο περιθώριο. Αυτή τη φάση θα αναπτύξετε ένα έντονο αίσθημα ιδιοκτησίας. Όσον αφορά τον σύντροφο σας θα είστε ιδιαιτέρως κτητικός,προσέξτε,μην εξωθείτε τα πράγματα στα άκρα.

Έκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Η Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στο Ζώδιο σας και θα επηρεάσει τις επαγγελματικές και αισθηματικές σας υποθέσεις. Ίσως διανύσετε μια δύσκολη περίοδο στα επαγγελματικά,όπου μπορεί να σας ζητηθεί να διαλυθεί μια εργασιακή σχέση. Θα είναι μια φάση όπου θα πρέπει να λάβετε αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι μια εποχή,όπου πρόκειται να υπάρξουν κοσμογονικές εξελίξεις με τον σύντροφο σας και θα πρέπει να αποφασίσετε για το πως θα προχωρήσει η σχέση σας.

Έκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Η Σεληνιακή Έκλειψη θα σας βοηθήσει σε αυτή τη φάση να απαλλαγείτε από κάποια άγχη και ταλαιπωρίες. Είναι μια περίοδο όπου θα θέλετε να απομονωθείτε και θα αποφεύγετε την κοινωνικοποίηση. Θα θέλετε μάλλον να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από το κοινωνικό σας περιβάλλον και να κάνετε έναν απολογισμό των όσων έχουν προκύψει στη ζωή σας. Ίσως αυτή τη φάση να διατηρείτε κάποια κρυφή σχέση, όπου θα σημειωθούν κάποιες εξελίξεις στο επόμενο διάστημα. Να είστε προσεκτικοί όσον αφορά κατάχρηση φαρμάκων και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ίσως κάποιο πρόβλημα υγείας πρόσκαιρα θα σας ταλαιπωρήσει.

Έκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Η Σεληνιακή Έκλειψη θα επηρεάσει κυρίως τις κοινωνικές σας σχέσεις και τα μελλοντικά σας σχέδια.Αυτή την περίοδο θα θελήσετε να διακόψετε από κάποιο κύκλο γνωριμιών ή θα θελήσετε να ανατρέψεις κάποια μελλοντικά σας σχέδια. Καλώς, αλλά ίσως πέσετε σε κάποια εμπόδια. Ίσως θα πρέπει να το αναβάλλετε για κάποια άλλη περίοδο. Αυτή την φάση λόγω φόρτο εργασίας υπάρχει λιγότερο ελεύθερος χρόνος, και θα σας στερήσει από τους φίλους σας, την διασκέδαση, και τις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Σε κάθε περίπτωση καλείστε να βρείτε μια ισορροπία και θα το καταφέρετε.

Έκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Η Σεληνιακή Έκλειψη θα επηρεάσει κυρίως το επαγγελματικό πεδίο σας. Θα είναι μια εποχή, όπου θα επαναπροσδιοριστούν οι επαγγελματικές σας σχέσεις με τους ανωτέρους σας. Θα καταβάλλετε αρκετές προσπάθειες για να πετύχετε τους στόχους σας εργασιακά αυτή την φάση. Η απόδοση σας θα επιβραβευτεί σε κάποια στιγμή αλλά όχι τώρα. Σημαντική προτεραιότητα αυτή την εποχή θα έχουν οι φιλίες σας και ο κοινωνικός σας περίγυρος. Υπάρχει περίπτωση να δηλώσετε συμμετοχή σε κάποιον σύλλογο ή κοινωνική εκδήλωση. Ο κοινωνικός σας περίγυρος ίσως σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμος για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Έκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, επηρεάζει γενικώς τις απόψεις σας και τις πεποιθήσεις σας. Το αποτέλεσμα πολλές φορές να αλλάζετε αντιλήψεις για ιδεολογικά θέματα. Ίσως κάποια επαγγελματική δραστηριότητα που σχετίζεται με το εξωτερικό αυτή την περίοδο να ανατραπεί.Θέματα εκπαίδευσης, δηλαδή αν είστε εκπαιδευτικός θα παρουσιάσουν νέα δεδομένα. Τα ταξίδια στο εξωτερικό αυτή την περίοδο δεν θα είναι κάτι ασυνήθιστο, όπως και οι συχνές κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου το επίκεντρο θα είστε εσείς. Η κοσμοθεωρία σας αυτή την περίοδο ίσως αλλάξει μετά από κάποιο γεγονός ατόμου του κοινωνικού σας περίγυρου.

Έκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, θα επηρεάσει την ψυχική σας διάθεση και τις οικονομικές σας συναλλαγές προς τρίτους. Είναι η εποχή που πρέπει να εστιάσετε σε ζητήματα που αφορούν οφειλές σας προς τρίτους και να κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση θα αποκαλυφθούν πρόσωπα και πράγματα για τον σύντροφο σας που έως τώρα δεν γνωρίζατε. Η διάθεση σας για σεξουαλική δραστηριότητα θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη σε αυτή τη φάση. Αρκεί να υπάρχει αντίστοιχη ανταπόκριση από τον σύντροφο σας.Κατά την διάρκεια της Έκλειψης ίσως παρατηρήσετε μια ψυχική υπερδιέγερση ή υπέρ-κινητικότητα.

Έκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Η Έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα,θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν εσάς και το άλλο σας μισό. Θα είναι μια εποχή όπου θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί η σχέση σας με τον σύντροφο σας. Ίσως υπάρξει η απαίτηση για περαιτέρω δέσμευση και επισημοποίηση,είτε θα σας απαιτηθεί περισσότερη ελευθερία. Αυτό το ζήτημα θα γίνει θέμα το επόμενο διάστημα. Ίσως όλη αυτή η κατάσταση να σας προβληματίσει ιδιαιτέρως και να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Αυτή την εποχή δεν αποκλείεται και στον επαγγελματικό σας τομέα να γίνει κάποια αλλαγή με την επιλογή νέων συνεργατών και συναδέλφων.

Έκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Η Έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα,θα επηρεάσει κυρίως ζητήματα που αφορούν την εργασία σας. Ίσως έχει αρχίσει να κλείνει ένας κύκλος στον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο που βρίσκεστε όσον αφορά τις αρμοδιότητες σας. Πολύ πιθανόν να σας προταθεί κάτι καινούργιο σε διαφορετικό τομέα,όπου αρχικά θα έχετε τις αμφιβολίες σας. Πάντως οι αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα είναι αναπόφευκτες. Υπάρχει επιπλέον αυτό το διάστημα η περίπτωση να σας απασχολήσει ένα θέμα υγείας και να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles