μαθε για το μελλον σου - μεντιουμ αρης

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2019. Στις 19/2/19 θα πραγματοποιηθεί Πανσέληνος στις 15:55 ώρα GTM στην Παρθένο. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν θα είναι τα ευμετάβλητα του πρώτου δεκαημέρου Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς. Επιπλέον όσοι έχουν Ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Αυτό το διάστημα θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό το παρασκήνιο αλλά και τις ανησυχίες μας για το μέλλον. Οι εσωτερικοί μας προβληματισμοί θα είναι έντονοι αλλά θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ότι τα μελλοντικά μας σχέδια βασίζονται στον δημιουργικό νου και στα συναισθήματα μας. Θα υπάρχει η τάση αυτές τις μέρες να δίνουμε βάση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, επίσης γινόμαστε πιο κλειστοί δηλαδή εσωστρεφείς. Επίσης υπάρχει μια τάση να γινόμαστε πιο συνεσταλμένοι και συντηρητικοί, καθώς τίποτα δεν μας καλύπτει. Ευνοημένοι από την Πανσέληνο θα είναι οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, και όσοι έχουν Ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

τηλεφωνικές προβλέψεις

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός

Η Πανσέληνος τις 19/2/19 στην Παρθένο, θα σας φορτώσει με αρκετές απαιτήσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα φορτωμένο πρόγραμμα με συνέπεια να έχετε λιγότερο ελεύθερο χρόνο. Όσον αφορά το θέμα της εργασίας σας, θα υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που θα πρέπει να επιλυθούν. Διάφορα μελλοντικά σας σχέδια που αφορούν τα επαγγελματικά σας ίσως σας προκαλέσουν κάποιο άγχος. Ίσως όλη αυτή η διαδικασία σας απορροφήσει πολύ ενέργεια και όλο το ενδιαφέρον σας. Χαρακτηριστικό της περιόδου θα είναι και η εξάντληση όπου η ξεκούραση σε αυτή την φάση να είναι απαραίτητη. Θα πρέπει να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο για τον εαυτό σας.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Η Πανσέληνος τις 19/2/19 στην Παρθένο, θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες που θα πρέπει τώρα να εκμεταλλευτείτε. Με αυτή την Πανσέληνο θα σας δοθεί η δυνατότητα να έρθετε πιο κόντα με τον σύντροφο σας όσον αφορά τα αισθηματικά. Νέα φλέρτ επιπλέον στο προσκήνιο θα έρθουν………που θα σας γοητεύσουν. Στον επαγγελματικό σας χώρο θα είστε ιδιαιτέρως δραστήριοι, με ένα νέο πιθανότατα δημιουργικό σχέδιο που θα εκφράζει τους ανωτέρους σας. Αυτή την φάση θα επιδείξετε όλα τα ταλέντα σας και θα είστε ιδιαιτέρως εκφραστικοί με έντονα συναισθήματα. Θα αποφεύγετε πλέον την μοναξιά αν και έχετε περάσει αυτή την φάση τοτελευταίο διάστημα.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμοι

Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

Με την Πανσέληνο τις 19/2/19 στην Παρθένο, θα σας προκληθεί άγχος και μια περίοδο ανακατάξεων στον τομέα της οικογένειας. Ίσως προκύψει κάποιο άμεσο πρόβλημα με μέλος της οικογένειας και θα χρειαστεί άμεση επίλυση. Πάντως μην πανικοβάλλεστε, δεν χρειάζεται βιασύνη και εκνευρισμός. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να προκύψουν και διάφορες λογομαχίες με μερικά μέλη της οικογένεια σας, αλλά αυτό θα είναι στο πλαίσιο των ημερών. Πάντως η συμβουλή των άστρων είναι μην παρατραβήξετε την κατάσταση στα άκρα με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Καλό είναι να αποφεύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα της καθημερινότητας σας στο σπίτι σας, διότι μόνο θέματα προκαλεί.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Με την Πανσέληνο τις 19/2/19 στην Παρθένο, θα σας δημιουργηθούν κάποιες ανατροπές και δυσκολίες στις επικοινωνίες. Θα αντιδράτε γενικά με εκνευρισμό και ίσως κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις να σας προκαλέσουν ανησυχία. Ζητήματα γραφειοκρατικής φύσης είναι καλό να τα φέρεται εις πέρας σε κάποια άλλη φάση. Το μόνο που θα γίνει, αν υπάρχουν εκκρεμότητες να περιπλέκουν περισσότερο. Όσον αφορά προγραμματισμό ταξιδιού ή κάποια μετακίνηση, να είστεπροσεκτικοί, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος καθυστέρησης ή αναβολής. Πάντως σε γενικές γραμμές να μην παίρνετε στα σοβαρά τα πάντα και να αποφεύγετε την υπερένταση και τις αντιπαραθέσεις στην Πανσέληνο.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

Με την Πανσέληνο στις 19/2/19 στην Παρθένο, θα επηρεαστούν τα οικονομικά σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν κάποια έξοδα εκτάκτως από κάποια αγορά, είτε να σημειωθεί κάποια μείωση στο εισόδημα σας. Όλη αυτή η κατάσταση ίσως σας δημιουργήσει κάποια πίεση ή άγχος. Πρέπει να αποφεύγετε αυτό το διάστημα την σύναψη συμφωνιών και να είστε προσεκτικοί στην υπογραφή συμβολαίων αν δεν έχετε πειστεί για την εγκυρότητα τους. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, η διάθεση σας θα είναι θετική και ανεβασμένη και ίσως σας προταθούν πολλά αυτό το διάστημα. Οι προτάσεις θα είναι αρκετές και θα βρεθείτε σε δίλημμα. Προσπαθείστε να μην είστε τόσο κτητικοί με τον σύντροφο σας.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Με την Πανσέληνο στις 19/2/19 στο ζώδιο σας, ίσως προκύψουν κάποιες εντάσεις σε όποια μορφή σχέσεων διατηρείτε. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε μορφή εγωϊσμού και απόλυτης συμπεριφοράς, διότι μπορείτε να βρεθείτεσε δύσκολη θέση. Το αποτέλεσμα είναι να δοκιμαστούν σχέσεις και καταστάσεις. Θα πρέπει να ελέγξετε τον τρόπο πού εκφράζεστε διότι θα είστε φορτωμένος αυτό το διάστημα. Αν διατηρείτε μια μόνιμη σχέση ή δεσμό αποφύγετε με κάθε τρόπο την αντιπαράθεση και την σύγκρουση. Και μην διανοηθείτε να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις που θα είναι παρορμητικές και θα το μετανιώσετε αργότερα.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

Με την Πανσέληνο στις 19/2/19 στην Παρθένο, θα αναβιώσετε μια νοσταλγία για το παρελθόν σας και θα θελήσετε να απομονωθείτε για λίγο. Θα έρθουν στην μνήμη σας και γεγονότα όπου σας έχουν αδικήσει και ίσως νιώσετε μια ψυχική κατάπτωση. Γενικώς θα είναι μια εποχή που θα αποτραβηχτείτε για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε κάποιες εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν. Θα προσπαθείσετε να βρείτε κάποια λύση για να μπορέσετε να προχωρήσετε τα επαγγελματικά και όχι μόνο σχέδια. Η συμβουλή των άστρων είναι να προσπαθήσετε να οραματιστείτε το μέλλον σας, αδιαφορώντας για το ότι έχει γίνει στο παρελθόν και για όποιες απώλειες.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Η Πανσέληνος τις 19/2/19 στην Παρθένο, θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες ξαφνικές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς με αποτέλεσμα να διευρυνθεί ο κύκλος γνωριμιών σας. Έτσι νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν στην ζωή σας, που αυτό θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Γενικά για εσάς τους σκορπιούς είναι μια ευχάριαστη περίοδο, όπου θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Θα είναι μια εποχή όπου δεν θα νιώθετε μόνοι, αλλά έτσι θα είναι: θα ανταμείβονται οι κόποι του προηγούμενου εξάμηνου επιτέλους. Και κάποιο σχέδιο σας ή όνειρο σας γίνεται πραγματικότητα επιτέλους. Αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Η Πανσέληνος τις 19/2/19 στην Παρθένο, θα επιφέρει ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα. Ισως υπάρξουν αυτό το διάστημα κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σας πεδίο, που μπορεί να σας προκαλέσει ιδιαίτερο άγχος καιένταση. Ίσως αναγκαστείτε να φέρετε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κάποιες εκκρεμότητες εις πέρας και αυτό θα σας στρεσάρει επαγγελματικά. Σε σχέση με τους συναδέλφους και συνεργάτες σας θα πρέπει να διατηρείσετε κάποιες ισορροπίες. Αυτό δεν θα είναι πολύ εύκολο χρειάζεται πολύ διπλωματία. Κάποια από τα μελλοντικά σας σχέδια για το εργασιακό σας περιβάλλον και τις οικονομικές σας προοπτικές ίσως αναβληθούν. Και αυτό θα σας επηρεάσει ψυχολογικά.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος

Η Πανσέληνος τις 19/2/19 στην Παρθένο, θα σας ευνοήσει ιδιαιτέρως εσάς τους Αιγόκερους. Θα διακατέχεστε από μια δυναμικότητα και αποφασιστικότητα με σκοπό να επιλύσετε διάφορα προβλήματα της καθημερινότητας σας. Υποθέσεις γραφειοκρατικές και γενικώς συναλλαγές με το κράτος θα προχωρήσουν ενώ είχαν περιπλεχτεί. Με νέες προτάσεις και έμπνευση θα δώσετε λύση σε διάφορα προβλήματα που σας ταλαντεύουν εδώ και καιρό και τελικά θα βγάλετε άκρη. Βασικά η Πανσέληνος δεν θα σας επηρεάσει καθόλου αρνητικά αυτή την φορά και θα σας δώσει προοπτικές και οφέλη για τους επόμενους έξι μήνες στους τομείς που προαναφέραμε παραπάνω.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

Η Πανσέληνος τις 19/2/19 στην Παρθένο, θα σας προκαλέσει πρόσκαιρα πίεση και άγχος. Τα θέματα και τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν είναι οικονομικά, κληρονομικά και γραφειοκρατία. Ίσως αυτή την φάση σας καταβάλλει κάποιος εκνευρισμός και ένταση λόγω κάποιων καθυστερήσεων και αναβολή οικονομικών και γραφειοκρατικών ζητημάτων Να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί στην υπογραφή συμβολαίων και συμφωνιών. Ειδικά αν προχωρήσετε σε κάποια σύναψη δανείου να εξετάσετε όλα τα ενδεχόμενα και δεδομένα. Όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή, θα υπάρχει μια τάση από την πλευρά σας για σεξουαλική εκτόνωση. Αν υπάρχει και από την άλλη πλευρά συναίνεση θα είναι κάτι μοναδικό.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς

Η Πανσέληνος τις 19/2/19 στην Παρθένο, θα σας προκαλέσει κάθε είδους ένταση, συναισθηματική έξαρση άλλα και αστάθεια. Κυρίως τα γεγονότα θα αφορούν τον συναισθηματικό τομέα και βεβαίως τον σύντροφο σας. Αυτό θα αφορά είτε σχέση είτε γάμο. Το πρόβλημα στην υπόθεση θα είναι ότι θα διακατέχεστε από μια συναισθηματική ανασφάλεια. Το αποτέλεσμα θα είναι να είστε κτητικοί και πιεστικοί απέναντι του με δύσκολη βεβαίως κατάληξη. Θα πρέπει βεβαίως κατά κάποιον τρόπο να βρείτε την χρυσή τομή, διότι θα έδωσε και δικαιώματα ο σύντροφος σας. Απλώς να μην είστε απόλυτοι διότι με αυτόν τον τρόπο δεν αλλάζει κάποιος, δεν υπάρχει λόγος να υποφέρετε. 

ρωτα το ταρωτωAbout the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles