Πανσέληνος Αυγούστου στις 15/08/2019

Πανσέληνος Αυγούστου | Στις 15/08/2019 θα πραγματοποιηθεί Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, στην 22η μοίρα και ώρα 12:30 Γκρήνουιτς. Αυτή την περίοδο θα είναι λίγο δύσκολο να ελέγξουμε τα συναισθήματα και θα πρέπει να δείξουμε αυτοκυριαρχία. Θα είμαστε κάπως ανυπόμονοι και ευερέθιστοι. Βλέπετε πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυναμική Πανσέληνο που κάνει και αρνητική όψη με την Αφροδίτη. Πάντως βασιστείτε και στο ένστικτο σας διότι κάποιες κινήσεις μπορεί να αποδιοργανώσουν την ζωή σας αρκετά. Πάντως μπορούμε να βρούμε εφευρετικές και δημιουργικές λύσεις στην προσωπική μας ζωή και να κάνουμε θετικές αλλαγές όπως το τρίτο δεκαήμερο του Ζυγού και το τρίτο δεκαήμερο των Διδύμων. Περισσότερο προσοχή χρειάζεται το τρίτο δεκαήμερο του, Υδροχόου, Ταύρου, Λέοντα και Σκορπιού.

μέντιουμ άρης

Πανσέληνος Αυγούστου | Ζώδιο ΚΡΙΟΣ

 Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/08/2019, δεν είστε υποχρεωμένοι να δώσετε εξηγήσεις σε κανέναν και πουθενά. Μα μην σας παρασύρουν οι τύψεις διότι υπάρχουν αυτό το διάστημα πολλοί που θα θελήσουν να  εκμεταλλευτούν τα συναισθήματα σας. Ίσως να προσεγγίσετε από κάποια άλλη οπτική τα οικονομικά σας για να είναι πιο αποδοτικό το εισόδημα σας και πιο εξασφαλισμένο. Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιους κακεντρεχείς αλλά δεν σας φοβάμαι θα είστε τόσο δυναμικοί και αποφασιστικοί που θα τους ισοπεδώσετε. Στα αισθηματικά σας διακρίνεται μεγάλη κινητικότητα και θα έχουμε το επόμενο διάστημα ευχάριστες εξελίξεις και ειδήσεις.

Πανσέληνος Αυγούστου | Ζώδιο ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/08/2019, θα πρέπει να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από τους συνεργάτες και συναδέλφους. Δεν πρέπει ουδέποτε να εμπλακείτε σε κάποια έντονη διαδικασία ανταγωνισμού, η οποία θα διαμορφωθεί στο επόμενο διάστημα στον χώρο της εργασίας σας. Θα επικρατεί έντονο παρασκήνιο και τις επόμενες μέρες θα πέσει φως και το καλό θα ήταν να μην είσαστε αναμεμειγμένοι. Να φυλάτε να νώτα σας πάντως από πισώπλατα μαχαιρώματα. Να είστε ουδέτεροι και να κοιτάτε την δουλειά σας. Αυτό το διάστημα δεν θα λείψουν και στα συναισθηματικά οι αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας. Αποφύγετε και γενικώς τις σπατάλες οικονομικής φύσεως.

Πανσέληνος Αυγούστου | Ζώδιο ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/08/2019, θα ενεργοποιηθούν γεγονότα που σημειώθηκαν τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2019 και στις αντίστοιχες ενεργοποιήσεις των Πανσελήνων. Με άλλα λόγια θα αναβιώσετε γεγονότα που έχετε ξαναπεράσει και σας θυμίζουν έντονα το προηγούμενο 6μηνο. Πρέπει αυτό που θα ξεκινήσετε αυτή την φορά να το ολοκληρώσετε και ό τι εκκρεμότητες έχετε και σας αγχώνουν να τις ολοκληρώσετε και να κλείσουν επιτέλους. Η ζωή σας δίνει ευκαιρίες αλλά όχι απεριόριστες. Αυτό το διάστημα θα διακατέχεστε από ανασφάλεια και θα αναζητάτε την προσοχή του συντρόφου σας, που βεβαίως θα την έχετε.

Πανσέληνος Αυγούστου | Ζώδιο ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/08/2019, θα ενεργοποιηθεί αυτό που λέμε βαθύ υποσυνείδητος ψυχισμός. Θα έχετε μεγάλη ανάγκη να εξερευνήσετε μέσα σας και να βρείτε την γαλήνη πράγμα δύσκολο και επίπονο. Επιπλέον στόχος σας θα είναι να βελτιώσετε την καθημερινή σας ζωή που αυτό θα σας ηρεμήσει περισσότερο από όλα. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια περιουσιακά ζητήματα που αφορούν τα κληρονομικά σας και θα πρέπει να επιλύσετε. Χρέη προς τραπεζικούς οργανισμούς ή δάνεια κ.τ.λ. θα έρθουν επίσης στην επιφάνεια. Σε όλες αυτές τις διαδικασίες θα έχετε τον αγαπημένο σας δίπλα, ο οποίος θα σας συμπαρασταθεί όχι μόνο ηθικά αλλά και οικονομικά.

Πανσέληνος Αυγούστου | Ζώδιο ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/08/2019,θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή με τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε. Υπάρχει περίπτωση τα νεύρα σας να είναι ιδιαιτέρως τεντωμένα και να έρθετε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σας. Πάντως οι συγκρούσεις που πιθανόν να δημιουργείτε, που πιστεύω ό τι οφείλεται στην κακή επικοινωνία και έλλειψη συνεννόησης, ρισκάρετε την καριέρα σας. Για αυτό θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας  και κυρίως στον παρορμητισμό. Στα αισθηματικά έχετε αποφασίσει ό τι χρειάζεστε μια αλλαγή ακόμη κι αν βρίσκεστε σε σχέση. Υπάρχει το ενδεχόμενο ένας έρωτας από το παρελθόν να σας απασχολήσει.

Πανσέληνος Αυγούστου | Ζώδιο ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/08/2019, έρχονται τα πάνω κάτω στην ζωή σας. Θα σας δοθούν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και επιλογές όπου από εσάς θα εξαρτηθούν τα πάντα. Με άλλα λόγια εσείς θα έχετε το πάνω χέρι στα ζητήματα αυτά. Βεβαίως όλα θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα διότι θα λειτουργείτε συστηματικά και οργανωμένα. Όσον αφορά τα οικονομικά σας χρειάζεται λίγο περισσότερο προγραμματισμό διότι δεν πρέπει να ξεφεύγετε από το μέτρο και μην υποκύπτετε σε υπέρμετρες υπερβολές. Όσον αφορά το αισθηματικό σας επίπεδο αν είστε σε σχέση θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Υπάρχει επίσης περίπτωση να επέλθει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο από το παρελθόν που μπορεί να σας αναστατώσει.

Πανσέληνος Αυγούστου | Ζώδιο ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/08/2019, θα επηρεαστεί ιδιαιτέρως η δημιουργικότητα σας και η υπεραπόδοση σας. Αυτό θα έχει άμεσες συνέπειες στον επαγγελματικό σας τομέα, εννοείται θετικές. Επίσης αν ασχολείστε αυτό το διάστημα με κάποιο χόμπι, μπορεί να σας αποδώσει αρκετά κέρδη και θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη για εσάς. Αν διαθέτετε κάποια επιχείρηση τα νέα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστα αυτή την περίοδο, διότι θα σημειώσει κέρδη. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Αν κάτι σας απασχολεί όσον αφορά την σχέση σας, αυτό το διάστημα θα έρθει στην επιφάνεια. Πρόκειται για κάποιο πρόβλημα που δεν θα μείνει άλυτο, μην ανησυχείτε.

Πανσέληνος Αυγούστου | Ζώδιο ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/08/2019, θα υπάρξουν πάρα πολλές εξελίξεις όσον αφορά την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Θα επηρεαστεί κυρίως ο τομέας που αφορά το σπίτι σας και την οικογένεια σας. Σε αυτό το επίπεδο προβλέπεται να υπάρξει ένταση και αναδύονται μαύρα σύννεφα. Φροντίστε να διατηρήσετε κάποιες ισορροπίες στο σπίτι σας και αποφύγετε τους καβγάδες και την σύγκρουση με αδέρφια και στενούς συγγενείς, διότι μπορεί να αποβεί εις βάρος σας. Ίσως προκύψουν έξοδα επισκευής σπίτι σας. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να έρθετε σε ρήξη με τον σύντροφο σας σε αυτή την φάση. Η ένταση μπορεί να φτάσει στα άκρα ώστε να οδηγήσει και σε χωρισμό.

Πανσέληνος Αυγούστου | Ζώδιο ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/08/2019, θα επηρεαστούν κυρίως οι κοινωνικές σας σχέσεις και οι επικοινωνιακές σας ικανότητες. Σε αυτούς τους τομείς θα δραστηριοποιηθείτε. Ωστόσο θα υπάρξουν κάποια εμπόδια άλλα να έχετε υπόψιν σας ό τι η Πανσέληνος σας φωτίζει το μονοπάτι που περπατάτε. Επιπλέον το κάρμα και το σύμπαν θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε μαζί με το ένστικτο σας. Αυτό το διάστημα ίσως ακούσετε να λέγονται διάφορα λόγια για εσάς στον εργασιακό σας χώρο αλλά μην δίνετε σημασία. Τα οικονομικά σας θα συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν. Πάνω σε κάποια μετακίνηση ίσως προβείτε σε κάποια γνωριμία ερωτική που θα σας χαροποιήσει.

Πανσέληνος Αυγούστου | Ζώδιο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/08/2019, τα οικονομικά σας ζητήματα θα βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση. Η Πανσέληνος αυτή θα σας διδάξει και θα σας υπενθυμίσει για τα προηγούμενα λάθη στον χειρισμό που κάνατε για να μην τα επαναλάβετε. Το εισόδημα σας θα είναι ενισχυμένο και αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε ευχάριστες διακοπές. Όσον αφορά το επαγγελματικό σας τομέα τα πράγματα θα είναι θετικά και θα είστε ιδιαιτέρως ενισχυμένος. Η Ψυχολογία σας θα είναι ανεβασμένη διότι φεύγετε για καλοκαιρινές διακοπές και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα αποδοτικούς. Αισθηματικά, βελτιώστε την σχέση σας με τον αγαπημένο σας, από εσάς εξαρτάται, αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικότητας.

Πανσέληνος Αυγούστου | Ζώδιο ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/08/2019, θα αντιληφθείτε ό τι είστε πάλι στο επίκεντρο, διότι θα έρθουν τα πάνω κάτω στην προσωπική σας ζωή. Οι γνωριμίες και η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, θα μαγνητίζετε με το βλέμμα σας το αντίθετο φύλο. Η νυχτερινή ζωή για εσάς θα είναι ατελείωτη και νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν στην ζωή σας. Ωστόσο είναι και μια περίοδο όπου πρέπει να πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας. Θα μπορέσετε ωστόσο να αντεπεξέλθετε και να σκεφτείτε λειτουργικά, διότι υπάρχει ένα ρίσκο. Μπορεί να σας προταθεί ακόμη και κάποια αλλαγή επαγγελματικής στέγης. Προσοχή σε μετακινήσεις, διότι είστε επιρρεπής σε ατυχήματα.

Πανσέληνος Αυγούστου | Ζώδιο ΙΧΘΥΕΣ

 Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 15/08/2019, θα επηρεαστεί κυρίως η ψυχολογική σας διάθεση, που θα έχει διάφορα σκαμπανεβάσματα. Αυτό μπορεί να σας ταλαιπωρήσει αρκετά. Αλλά δεν θα συμβεί και χωρίς λόγο και αιτία. Η Πανσέληνος θα φέρει διάφορες ανακατατάξεις και αναταράξεις σε πολλά ζητήματα της ζωής σας, που θα αφορούν τόσο τον επαγγελματικό τομέα όσο και τον αισθηματικό. Αυτή η Πανσέληνος θα σας  θυμίσει σίγουρα τον χειμώνα που δεν θέλετε να ξαναβιώσετε κάποιες καταστάσεις άλλα και κάποιες όμως σίγουρα θα θελήσετε να ξαναζήσετε. Όσον αφορά τα αισθηματικά των δεσμευμένων η συμβουλή της Αστρολογίας είναι να μην μπλέξετε σε κρυφές παράνομες σχέσεις, διότι μπορεί να αποβεί εις βάρος σας.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles