Πανσέληνος Απριλίου 2019

Πανσέληνος Απριλίου 2019. Στις 19/4/19 ώρα 11:13 GTM στο Ζώδιο του Ζυγού θα σημειωθεί Πανσέληνος. Με αυτή την Πανσέληνο τίθενται προβληματισμοί που αφορούν τις σχέσεις μας. Όσον αφορά τον όρο σχέσεις αναφέρομαι όλων των ειδών είτε συνεργασίας είτε ερωτική. Υπάρχει μια αναποφασιστικότητα και επικρατεί μια σύγχυση ώστε να μπορούμε να ενεργήσουμε σωστά.

μέντιουμ άρης

Κατά την πραγματοποίηση αυτής της Πανσελήνου προσπαθούμε να επαναφέρουμε την αρμονία και την ισορροπία τόσο σε συναισθηματικό όσο σε ψυχικό επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ποίοι τομείς της ζωής μας πάσχουν από ανισορροπία. Θα μπορούσε να είναι μια σχέση, μια φιλία, τα οικονομικά, η εργασία, τα παιδιά κ.τ.λ. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν κυρίως είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και συγκεκριμένα οι ημερομηνίες:

11/04 – 20/04, 13/07 – 23/07, 14/10 – 23/10, 11/01 – 20/01.

Πανσέληνος Απριλίου 2019 | Ζώδιο Κριός
κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Η Πανσέληνος που θα σημειωθεί στις 19/4 στον Ζυγό, πραγματοποιείται στον άξονα σας. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε κάποιες αποφάσεις σημαντικές και θα σημειωθούν κάποιες ανακατατάξεις στον τομέα των ερωτικών σχέσεων και  επαγγελματικών συνεργασιών. Στο εργασιακό χώρο ίσως αλλάξετε τον τρόπο συνεργασίας με ορισμένους συναδέλφους και συνεργάτες σας, λόγω κάποιας διαμάχης και κακής συνεργασίας που είχατε το τελευταίο διάστημα. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο. Όσον αφορά την σχέση με τον σύντροφο σας, ίσως προκύψουν νέα δεδομένα και καταστάσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα νέο σκηνικό. Όπως κι αν έχει είναι μια φάση όπου χρειάζεται να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να κάνετε υπομονή.

Πανσέληνος Απριλίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος
ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Η Πανσέληνος που θα σημειωθεί σας 19/4 στον Ζυγό, πραγματοποιείται στον 6 οίκο σας. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές και νέα δεδομένα στην καθημερινότητα σας. Υπάρχει η πιθανότητα να προκληθεί μια αλλαγή στο εργασιακό σας περιβάλλον και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάσει το πρόγραμμα σας. Υπάρχει και η πιθανότητα μια ανακατάταξη σε σχέση με τούς συναδέλφους σας να αλλάξει τα δεδομένα και τους συσχετισμούς στο εργασιακό σας περιβάλλον. Επίσης, αγαπημένοι Ταύροι, δώστε προσοχή και βάση σε θέματα υγείας. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις κακές  συνήθειες που μπορεί να ταλαιπωρήσουν τον οργανισμό σας. Υπάρχει πιθανότητα να καταπονηθείτε από υπερβολική  δραστηριότητα και υπέρ-κινητικότητα.

Πανσέληνος Απριλίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος
δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος που θα σημειωθεί στις 19/4 στον Ζυγό, θα υπερτονίσει την ανάγκη σας για δημιουργικότητα στον 5 οίκο. Πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να αναλάβετε πρωτοβουλίες ώστε να νιώθετε πιο δημιουργικός. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα ή χόμπι και ακόμη να προχωρήσετε ή μάλλον να τολμήσετε ένα επαγγελματικό εγχείρημα. Η αισιοδοξία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό  αυτό το διάστημα. Η διάθεση σας για φλερτ και για διασκέδαση θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη και δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να μπει ο έρωτας στην ζωή σας και να φέρει τα άνω κάτω. Πολύ πιθανόν αυτό το πρόσωπο να αλλάξει την ζωή σας προς το καλύτερο. Αν πάλι έχετε παιδιά η σχέση σας μαζί τούς έρχεται σε πρώτο πλάνο, κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σημειωθεί αυτές τις ημέρες.

ολοκληρωμένες προβλέψεις
Πανσέληνος Απριλίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος
καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος πού θα σημειωθεί στις 19/4 στον Ζυγό, θα επηρεάσει τον 4 οίκο σας. Ο 4 οίκος σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι και το παρελθόν σας. Υπάρχει η πιθανότητα αυτό το διάστημα να εκτελείτε ή να φέρετε εις πέρας υποθέσεις που σχετίζονται με την οικία σας, όπως επισκευές, ανακαινίσεις ή ακόμα μπορεί να επιχειρείται μετακόμιση. Επίσης θα σας απασχολήσουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας, που εδώ και καιρό προσπαθείτε να βρείτε κάποια λύση, όπως επίσης ένα μέλος της οικογένεια σας . Ίσως  αυτή την φάση θα θελήσετε να κλείσετε κάποιες παλιές υποθέσεις από το παρελθόν. Αυτό το διάστημα ίσως η ψυχική σας διάθεση θα είναι κάπως πεσμένη, διότι θα σας έρχονται μνήμες από το παρελθόν, για άτομα που σας αδίκησαν.

Πανσέληνος Απριλίου 2019 | Ζώδιο Λέων
λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος που θα σημειωθεί στις 19/4 στον Ζυγό, θα επηρεάσει τον 3 οίκο σας. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την επικοινωνία κυρίως αλλά και τις μετακινήσεις. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες με τον εργοδότη σας. Όπως καταλαβαίνετε θα αφορούν τον εργασιακό τομέα και  κυρίως θα έχουν οικονομικό χαρακτήρα που θα είναι υπέρ σας. Το υπέρ σας στην συμφωνία θα περιλαμβάνει μια ευχάριστη αύξηση οικονομική. Υπάρχει επίσης αυτό το διάστημα η πιθανότητα να διδαχθείτε ένα νέο αντικείμενο όσον αφορά Λέοντες που  πρόκειται να αλλάξουν επαγγελματική στέγη, που θα είναι έξω από τα νερά τους. Επίσης αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες.

Πανσέληνος Απριλίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος
παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος που θα σημειωθεί στις 19/4 στον Ζυγό, θα επηρεάσει τον 2 οίκο σας. Είναι το κομμάτι που συνδέεται με τα οικονομικά σας, φίλοι Παρθένοι. Υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει μια απρόσμενη εξέλιξη όσον αφορά τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα. Πολύ πιθανόν να επηρεαστεί το εισόδημα σας ή ξαφνικές έκτακτες αγορές να επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση και αυτό θα σας προκαλέσει αρκετό άγχος και ανασφάλεια. Επίσης αυτό το διάστημα θα διακατέχεστε από ένα αίσθημα κτητικότητας και σε αντικείμενα αλλά και σε ανθρώπους. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας αποφύγετε την έντονη κτητικότητα προς τον σύντροφο σας. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ακραίες καταστάσεις που δεν μπορείτε ούτε να διανοηθείτε.

Πανσέληνος Απριλίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός
ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος που θα σημειωθεί στις 19/4 στον Ζυγό, δηλαδή στο Ζώδιο σας, θα σας παροτρύνει να κλείσετε έναν  κύκλο. Αυτός ο κύκλος αφορά κυρίως τις σχέσεις σας, αισθηματικές και συνεργασίες επαγγελματικές. Να είστε προσεκτικοί και  διπλωματικοί, διότι αυτές τις ημέρες η συμπεριφορά σας θα είναι αντιδραστικοί και επαναστατικοί. Θα αισθάνεστε ένα είδος πίεσης αυτές τις ημέρες, διότι θα έχετε την ανάγκη να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε με κάποιον. Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μία μέρα στην άλλη χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα. Αν θελήσετε να βγάλετε πρόσωπα από την ζωή σας που δεν σας προσφέρουν κάτι ή σας πιέζουν στην καθημερινότητα είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή. Πάντως χρειάζεται προσοχή διότι το κλίμα θα είναι τεταμένο.

ερωτική συναστρία
Πανσέληνος Απριλίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός
σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Η Πανσέληνος πού θα σημειωθεί στις 19/4 στον Ζυγό, δηλαδή τον 12 οίκο σας, θα σας χαρίσει ιδιαίτερη διαίσθηση και ένστικτο. Υπάρχει περίπτωση σε αυτή την φάση να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα κομμάτι του υποσυνείδητου σας και να έλθουν στην επιφάνεια κάποιες φοβίες και τραύματα του παρελθόντος. Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία, αλλά η Πανσέληνος σε καλεί να τα ξεπεράσεις επιτέλους και  να προχωρήσεις μπροστά. Πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να λάβετε και πολλά μηνύματα από διάφορα όνειρα τα οποία πολύ πιθανόν να σας αποκαλύψουν κάποιες κρυφές αλήθειες. Μοιραία πρόσωπα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους στην ζωή σας που πολύ πιθανόν να σας αναστατώσουν. Όσον αφορά τον εργασιακό σας χώρο να έχετε υπόψη τους κρυφούς σας εχθρούς.

Πανσέληνος Απριλίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης
τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος που θα σημειωθεί στις 19/4 στον Ζυγό, δηλαδή στον 11 οίκο σας, εισέρχεται να κλείσει ένα κύκλο που αφορά τις κοινωνικές σας σχέσεις, τα μελλοντικά σας σχέδια και τις ελπίδες σας. Αυτή την περίοδο είστε συγκεντρωμένοι στο μέλλον, δηλαδή προσπαθείτε να ορίσετε το μέλλον σας με κυρίως επαγγελματικά σχέδια και όνειρα. Κάποιο φίλοι σας από το κοινωνικό περιβάλλον θα σας δώσουν την βοήθεια και τα εφόδια, ώστε τα όνειρα σας να πετύχουν μελλοντικά και να βελτιωθούν αισθητά οι συνθήκες ζωής σας κυρίως βεβαίως οικονομικά. Πολύ πιθανόν μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον προκύψει μια νέα γνωριμία αισθηματικής φύσης και να σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Δεν αποκλείεται επίσης να γίνεται μέλος σε μια οργάνωση π.χ.  φιλανθρωπική, υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων…

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη
Πανσέληνος Απριλίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως
αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος που θα σημειωθεί στις 19/4 στον Ζυγό, δηλαδή στον 10 οίκο σας, θα επηρεάσει κυρίως θέματα της καριέρας σας. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες έντονες ανακατατάξεις και αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως τελευταία στιγμή αλλάξει κάποιο εγχείρημα που αναλάβατε να διεκπεραιώσετε ή η σχέση σας με κάποιον από τους ανωτέρους σας. Το πιο ακραίο σενάριο που μπορεί να συμβεί αυτό το διάστημα είναι να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση δηλαδή επαγγελματική στέγη. Επειδή αυτό το διάστημα θα υπάρξει αστάθεια και ένταση θα ήταν καλό να βρείτε λίγο χρόνο να μείνετε μόνοι σας και να χαλαρώσετε. Μέσα στην ρευστότητα της κατάστασης δεν αποκλείεται να προκύψει μια συναισθηματική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει και να ενταχθείτε επαγγελματικά ή να βελτιώσετε την θέση σας στον εργασιακό χώρο.

Πανσέληνος Απριλίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος
υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος θα σημειωθεί στις 19/4 στον Ζυγό, δηλαδή στον 9 οίκο. Ο 9 οίκος αφορά τις σπουδές και το εξωτερικό. Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται για λόγους επαγγελματικούς να πραγματοποιήσετε κάποια μαθήματα και σεμινάρια. Ακόμα λόγω της φύσης της εργασίας σας ή για καλύτερες συνθήκες εργασίας μπορείτε να προχωρήσετε για κάποια μεταπτυχιακά. Η Πανσέληνος στον 9 οίκο ίσως σας δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψετε απρόσμενα στο εξωτερικό για λόγους αναψυχής ή επαγγελματικούς. Ίσως προχωρήσετε σε κάποια ερωτική γνωριμία με ξένο υπήκοο κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Με την Πανσέληνο επηρεάζονται αρκετές φορές  η θεωρίες και η αντιλήψεις μας για τον κόσμο. Ιδιαίτερα όσον αφορά τα ζητήματα της μεταφυσικής και θρησκείας.

Πανσέληνος Απριλίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύες
ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Η Πανσέληνος θα σημειωθεί στις 19/4 στον Ζυγό, δηλαδή στον 8 οίκο σας. Ο 8 οίκος φέρνει στην επιφάνεια του ατόμου κάποια απωθημένα καταπιεσμένα, όπως κρυφά μυστικά που δεν θέλει να αποκαλυφθεί. Επίσης φέρνει στην επιφάνεια κρυφές επιθυμίες όπου το άτομο έχει έντονη την επιθυμία της εκτόνωσης. Είναι μια φάση όπου σας αποκαλύπτονται μυστικά του παρελθόντος τα οποία μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σας με αρνητικό τρόπο. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν κληρονομικά, οφειλές προς τρίτους, δάνεια και διάφορα χρέη που ίσως σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Όσον αφορά τον ερωτικό σας σύντροφο θα σημειώσει σημαντική οικονομική βελτίωση.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles