ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΤΟΣ 2017

Για να βρούμε το παγκόσμιο έτος απλά θα πρέπει να προσθέσουμε την ημερομηνία της χρονιάς. Δηλαδή για το 2017 2+0+1+7=10=1+0=1. Άρα το παγκόσμιο έτος για φέτος είναι το 1.Είναι μια χρονιά που θα ξεκινήσουν και θα τοποθετηθούν οι βάσεις που η διάρκεια τους θα είναι τουλάχιστον για τα επόμενα 9 έτη σε καινούργιες επιχειρήσεις ,συμφωνίες, νέες ανακαλύψεις στην ιατρική και σε κατασκευαστικές εταιρίες (τεχνολογία, διάστημα) κ.τ.λ.

Για να βρείτε τη προσωπική σας χρονιά θα πρέπει να προσθέσουμε το μήνα γέννησης και την ημερομηνία γέννησης μαζί με το παγκόσμιο έτος. Δηλαδή εάν κάποιος είναι γεννημένος στις 26 Φλεβάρη η προσωπική του χρονιά είναι:

26+2+2017=38=11=1+1=2.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 1.

Στα επαγγελματικά σας θα δικαιωθείτε για τους κόπους και τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων ετών και θα μπορείτε πλέων να βάλετε καινούργιους στόχους για να εδραιώσετε τα καινούργια επιχειρηματικά σας πλάνα. Οι άνεργοι θα έχουν την ευκαιρία να βρείτε εργασία πάνω σε αυτό που επιθυμείτε. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα βάλετε νέες βάσεις στη σχέσης σας και ίσως πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας νιώθοντας την ηρεμία και τη γαλήνη να σας γεμίζει! Οι αδέσμευτοι θα βρείτε μέσα από νέες γνωριμίες τον κατάλληλο σύντροφο για να βάλετε τα θεμέλια μιας σωστής σχέσης!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 2.

Στα επαγγελματικά σας είναι η χρονιά που θα πρέπει να περάσετε στο στάδιο της δράσης και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν απλόχερα όπου θα σας φέρουν κέρδη και οφέλη στη δουλειά σας, προσοχή μόνο να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και σωστές αποφάσεις πριν επιλέξετε το οτιδήποτε και να έχετε πάντα εναλλακτικά σχέδια για να συνεννοηθείτε με το έτερον ήμισυ. Οπότε όχι βιαστικές αποφάσεις οι αδέσμευτοι ο θεός του έρωτα θα σας φέρει επιτέλους το σύντροφο που θα σας καταλαβαίνει απόλυτα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 3

Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και καλά θα κάνετε να τις αρπάξετε και να τις προσαρμόσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργήσουν προς όφελος σας και να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που έρχονται για να πετύχετε τους στόχους σας και να γίνετε ένα με τις αλλαγές. Στα αισθηματικά σας καλό είναι να αφήσετε και κάτι να πέσει κάτω και να μη κλαίγεστε για τα κακός κείμενα, μη ξεχνάτε ότι σπέρνουμε θερίζουμε οπότε θα πρέπει να κάνετε τις σωστές κινήσεις και επιλογές για να αλλάξετε τις οποιαδήποτε συμπεριφορές δε σας αρέσουν. Οι αδέσμευτοι αφήστε τη τύχη να ενεργήσει προς όφελος σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 4

Στα επαγγελματικά σας η εμπειρία η γνώση και τα λάθη από το παρελθόν σας ,σας βοηθούν να κάνετε αργά και σταθερά βήματα και να αποφύγετε να κάνετε το όποιο λάθος ή βιαστική κίνηση και να θέσει τα πλάνα που θέτετε σε εφαρμογή σε κίνδυνο. Στα αισθηματικά σας θα πρέπει να είστε ιδιαίτεροι προσεκτικοί πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση που αφορά το μέλλον της σχέσης σας, διακατέχεστε από μια τάση απομόνωσης και σκεπτικισμού που σας κάνει μοναχικούς ακόμα και μέσα στη σχέσης σας. Ένας φίλος μεγάλης ηλικίας θα σας συμβουλέψει σωστά ακούστε τον. Αδέσμευτοι προσοχή στη απομόνωση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 5

Στα επαγγελματικά σας έρχονται δύσκολες εποχές και θα έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Μην απελπίζεστε εάν δείτε ότι κτίσατε με τόσο κόπο τώρα γκρεμίζετε σαθρά γιατί στη θέση του θα δημιουργήσετε καινούργιες βάσεις πιο γερές σωστές και στέρεες γιατί ξέρετε πλέων τον τρόπο. Στα αισθηματικά σας μην εκνευρίζεστε εύκολα και με το παραμικρό και μην αφήνετε το περιθώριο σε άλλους να δημιουργήσουν μια σειρά γεγονότων που θα σας φέρουν σε ρήξη. Ότι αξίζει θα αντέξει ή απλά θα διαλυθεί οπότε οπλιστείτε με υπομονή, και δείτε την αλήθεια κατάματα όσο οδυνηρή και εάν είναι.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 6

Στα επαγγελματικά σας έρχεται επιτέλους εκείνη η συνεργασία που με τόσο κόπο και σκληρές διαπραγματεύσεις θέλατε, αλλά προσοχή έχετε καταφέρει φτάσει μόνο στα μισά. Θα μπορέσετε να αποδειχθεί επιτυχημένη μόνο εάν και στη πορεία κάνετε τους σωστούς χειρισμούς δείχνοντας μεγαλύτερη τάση για υπομονή και συμβιβασμό και στο να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση. Στα αισθηματικά σας θα πρέπει να τηρήσετε τις ισορροπίες και να κάνετε τις απαραίτητες παραχωρήσεις για να εξομαλύνετε τυχόν παρεκτροπές .Αρμονία και διπλωματία είναι η λέξη κλειδί.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 7

Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δώσετε περισσότερη βάση στο ένστικτο σας παρά στη λογική, έντονο παρασκήνιο και κρυμμένα μυστικά που μπλόκαραν την εργασία σας θα αποκαλυφτούν ξεκαθαρίζοντας το πεδίο δράσης. Επικεντρωθείτε πάνω σε σεμινάρια και σπουδές που θα σας βοηθήσουν στην εργασία σας. Στα αισθηματικά σας μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια αλλάζοντας τη ροή των γεγονότων αποκαλύπτοντας τα πραγματικά κίνητρα, γυναίκα ώριμης ηλικίας με μορφωτικό επίπεδο θα παίξει ρόλο στη ζωή σας. Προσοχή για τυχόν εγκυμοσύνη οι αδέσμευτοί.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 8

Στα επαγγελματικά σας είναι ο καιρός να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις που θα αλλάξουν ριζικά τα εργασιακά σας, είναι ο καιρός να κάνετε τον απολογισμό σας και να πάρετε τις ανταμοιβές για τους κόπους και τις προσπάθειες σας από τα περασμένα έτη. Είναι η χρονιά που θερίζεις ότι έχεις σπείρει και που θα δείτε πράγματα από άλλες προοπτικές ώστε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που σας έχουν παρουσιαστεί. Στα αισθηματικά σας επανεξετάστε τις σκέψεις και τις πράξεις σας και δείτε τα πράγματα όπως είναι επιλύοντας τα θέματα βάζοντας νέες βάσεις και προοπτικές. Στους αδέσμευτούς σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ 9

Στα επαγγελματικά σας θα είναι μια καλή χρονιά για να προγραμματίσετε με ασφάλεια και με σιγουριά τις επόμενες κινήσεις σας που θα σας εξασφαλίσουν την επιτυχία γίνοντας σας χαρά ώθηση και αισιοδοξία σε όποια δραστηριότητα σας. Στα αισθηματικά σας ήρθε ο καιρός να αποδεχθείτε τον άνθρωπο σας για αυτό που είναι και να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο κάτω και γιατί όχι στη δημιουργία μιας οικογένειας. Οι αδέσμευτοι θα ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση με καλές προοπτικές γάμου πιθανότητα και μέσα από ένα συνοικέσιο. Γενικά όνειρα και φιλοδοξίες αρχίζουν να πραγματοποιούνται.

Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα απο 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.

Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles