Ουρανός στον Ταύρο

Ουρανός στον Ταύρο. Από τις 16/05/2018 με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, θα πρέπει από εδώ και στο εξής, να περιμένουμε σε παγκόσμιο, πολιτικό και προσωπικό επίπεδο ξαφνικές ανατροπές. Αλλαγές και έκτακτα γεγονότα! Ιδιαίτερα τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Την σταθερότητα, την ασφάλεια και τα καθιερωμένα πράγματα να ανατρέπονται ξαφνικά. Αλλαγές! Συνήθως ότι αποτελεί παλιό κατεστημένο και ότι αφορά συντηρητικές ιδέες, απόψεις και ιδεολογίες θα ταρακουνηθούν. Όχι μόνο για φέτος, αλλά μέχρι τον Απρίλιο του 2026, όπου ο Ουρανός θα μείνει στον Ταύρο.
Ουρανός στον Ταύρο | Τα επόμενα 8 χρόνια
Τα επόμενα 8 έτη, ο Ουρανός θα είναι υπεύθυνος για νέες ανακαλύψεις. Ειδικά στο χώρο της επιστήμης. Σε ότι αφορά εφευρέσεις για απόκτηση και επέκταση νέου εδάφους (Ταύρος – ζώδιο της γης). Την εκμετάλλευση του εδάφους ως προς την διατροφή του πληθυσμού της γης στο σύνολο του. Η διατροφή μας θα αλλάξει ριζικά. Αφορά και τον πληθυσμό της Αφρικής και της Ασίας, που θα ευνοηθεί και θα μεριμνήσουν οι κυβερνήσεις της Δύσης τις υπανάπτυκτες πληθυσμιακές ομάδες να μην υπάρχει πλέον υποσιτισμός. Θα σημειωθεί σημαντική πρόοδος στην πρόβλεψη γεωλογικών φαινομένων. Κυρίως ηφαιστείων και σεισμών. Τα αρνητικά αυτή την περίοδο των 8 ετών είναι ότι θα αυξηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο οι σεισμικότητα κατά 40℅ περίπου. Και αυτό, διότι ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης. Επίσης, θα χρηματοδοτηθούν πολλά ερευνητικά προγράμματα για την εξερεύνηση και κατοίκηση του Άρη. Με αποστολές ανθρώπων στον κόκκινο πλανήτη προς το 2025.

Ωροσκόπος για τον Ταύρο. Ο ωροσκόπος χρησιμεύει συχνά στην περιγραφή των φυσικών χαρακτηριστικών σας και της γενικής κατάστασης της υγείας σας. Άσχετα από γεωγραφικές περιοχές και εθνικότητες, ο ωροσκόπος δείχνει χρώμα δέρματος, μαλλιών, ματιών, ανάστημα και βάρος. Ο ωροσκόπος υποδεικνύει ποιο είδος ντυσίματος σας πάει και ποια χρώματα σας δείχνουν δυνατότερο. Με τον ωροσκόπο σχετίζεται γενικά το σχήμα του κεφαλιού και του προσώπου.

Ουρανός στον Ταύρο | Σε κοινωνικό επίπεδο
Σε κοινωνικό επίπεδο, όπως προσέγγισα παραπάνω θα υπάρξουν αλλαγές.  Ιδιαιτέρως, θα κυριαρχεί και ο εξτρεμισμός. Μαζικές κινητοποιήσεις σε  παγκόσμιο επίπεδο κατά του ρατσισμού και υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα είναι συχνές. Θα καταρρέουν σε μία νύχτα ολόκληρες κυβερνήσεις ή ολοκληρωτικά καθεστώτα. Οικονομικά, είτε θα υπάρχει μεγάλη εύνοια και άνθηση είτε θα επικρατούν ξαφνικά κραχ και  χρεοκοπίες. Ακόμα και σε σημαντικές χώρες.
ταρωτώ μαντικές τέχνες
Ουρανός στον Ταύρο | Ιστορικά
Για να συγκρίνουμε όμως τον Ουρανό και με την ιστορία!  Στο παρελθόν στην τελευταία του είσοδο στον Ταύρο το 1934 έως 1942 συνδέεται με την άνοδο των φασιστών στην Ευρώπη. Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη κατά διαστήματα. Αυτό γιατί κατά φάσεις έχει την δυνατότητα να επηρεάζει πλήθη και ομάδες. Στην αρχή τους γοητεύει και μετά να τους απογοητεύει. Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψιν και τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Κατά διαστήματα θα είναι ιδιαιτέρως ακραία. Ο Ουρανός στον Ταύρο γενικότερα προκαλεί τέτοια φαινόμενα.
Επίσης θα υπάρξουν εξαιρετικά επικίνδυνες αναζωπυρώσεις πολεμικών εστιών στην Μέση Ανατολή. Ιδιαιτέρως σε χώρες που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου. Θα υποστούν πολλά ζητήματα βίας και τρομοκρατίας. Πάντως θα παρθούν σοβαρά μέτρα για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Όπως η προστασία νησιών και ακτών από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας, που θα αυξηθεί πολύ αυτό το διάστημα.
Ουρανός στον Ταύρο | Οι αλλαγές στην Τουρκία
Ριζικές αλλαγές και ανατροπές θα σημειωθούν και στην γείτονα χώρα μας. Ως Σκορπιός, το κατεστημένο θα υποστεί εκ νέου πραξικόπημα και υπάρχει άμεσα ο κίνδυνος διάλυσης και αναρχίας. Για κάποιο διάστημα θα υπάρχουν ανεξέλεγκτες επιπτώσεις για την γείτονα χώρα. Αυτό θα επηρεάσει όλες οι γύρω περιοχές και το Αιγαίο.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles