Όταν τα ζώδια έχουν νεύρα

Ζώδιο Κριός

1Όταν τα ζώδια έχουν νεύρα | Κριός

Ο Κριός ανήκει στα ζώδια τα φωτιάς όποτε τα νευρά αποτελούν συχνό φαινόμενο για εκείνον αλλά και για τους γύρω του. Έχει τον εκνευρισμό στο αίμα του. Επειδή ο πλανήτης Άρης είναι ο κυβερνήτης του, τον καθιστά ανυπόμονο και επιθετικό. Οι Κριοί είναι πολύ εύθικτα ζώδια και γίνονται επιθετικά στις προκλήσεις. Οπότε το ιδανικότερο επάγγελμα των Κριών είναι ο στρατός.

 

Ζώδιο Ταύρος

2Όταν τα ζώδια έχουν νεύρα | Ταύρος

Ο Ταύρος ανήκει στα ζώδια της γης. Είναι εξωτερικά υπομονετικός, αλλά όταν κάποιος τον κάνει να ξεπεράσει τα όρια της υπομονής του τότε γίνετε ο χαμός. Ο Ταύρος πάνω στα νευρά του διαλύει, καταστρέφει ότι με τόσο κόπο έχει κτίσει, όταν όμως ηρεμεί το μετανιώνει και προσπαθεί να ξαναδημιουργήσει από την αρχή. Μια φιλική συμβουλή είναι να μην νευριάσετε ένα ταύρο.

 

Ζώδιο Δίδυμος

3Όταν τα ζώδια έχουν νεύρα | Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι αποτελούν ζώδιο του αέρα. Είναι πάντα υπερκινητικοί και διακατέχονται από έναν εκνευρισμό. Χρησιμοποιώντας πάντα το φραστικό και επικοινωνιακό τους χάρισμα, σε βάζουν πάλι στην τρύπα σου, όταν τα νευρά τους είναι τσατάλια. Ξεσπούν όταν έχουν νευρά, τις περισσότερες φορές, ακούγοντας δυνατά μουσική.

 

Ζώδιο Καρκίνος

4Όταν τα ζώδια έχουν νεύρα | Καρκίνος

Ο Καρκίνος ανήκει στα ζώδια του νερού. Δεν βγάζει τα νευρά του στους υπόλοιπους, τα κρατάει συνήθως μέσα του, καθώς είναι εσωστρεφής και το ξεπερνά μονός του. Στενοχωριέται, κλαίει, πονάει και σκέφτεται τι έγινε και γιατί νεύριασε. Ποτέ όμως δεν θα ξεσπάσει. Αυτό δυστυχώς του προκαλεί διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα.

Ζώδιο Λέων

5Όταν τα ζώδια έχουν νεύρα | Λέων

Το Λιοντάρι μας ανήκει στα ζώδια της φωτιάς. Όταν νευριάζει εξωτερικεύει τα συναισθήματα του και εκρύγνηται. Ο Λέων είναι πολύ ευέξαπτος και ζει με πάθος. Έχουν δημιουργικά νευρά αφού οι ίδιοι είναι απαισιόδοξοι και μεγαλόψυχοι άνθρωποι, μετά όμως από λίγη ώρα ηρεμούν, τους περνάνε τα νευρά και δίνουν συγχωροχάρτι σε όσους τους πλήγωσαν.

 

Ζώδιο Παρθένος

6Όταν τα ζώδια έχουν νεύρα | Παρθένος

Ο Παρθένος αποτελεί ζώδιο της γης και θεωρείτε από τα πιο ήρεμα και γαλήνια ζώδια. Σπάνια θα βγει εκτός ελέγχου και δεν θα μιλήσει ποτέ άσχημα, ούτε θα βρίσει πάνω στα νευρά του. Ακούγοντας μουσική ή διαβάζοντας ένα βιβλίο εκτονώνει τα νευρά του. Επίσης, θα ζητήσει συγγνώμη αν θεωρήσει ότι το έχει παρακάνει.

 

Ζώδιο Ζυγός

7Όταν τα ζώδια έχουν νεύρα | Ζυγός

Ο Ζυγός ανήκει στην οικογένεια των ζώδιων του αέρα. Δεν εκδηλώνει συνήθως τα νευρά του. Φεύγει όταν νευριάζει, αποχωρεί. Δεν φτάνει εύκολα στα άκρα, εκτός αν πρόκειται για σοβαρή σχέση. Προσπαθεί δηλαδή να κάνει τον άλλο να αποχωρήσει πρώτος.

 

Ζώδιο Σκορπιός

8Όταν τα ζώδια έχουν νεύρα | Σκόρπιος

Ο Σκόρπιος αποτελεί ζώδιο του νερού και δικαία χαρακτηρίζεται ως ο αρχηγός των νεύρων. Όταν νευριάζει ο Σκόρπιος γίνεται εύκολα αντιληπτό από όλους. Ξέσπασει με βία, βρίζει και πολλές φορές χτυπάει αυτόν που του προκαλεί τα νευρά. Όταν μάλιστα είναι υπερβολικά νευριασμένος ξεσπάσει ακόμα και στο ίδιο του τον εαυτό, εκδηλώνοντας έτσι μια τάση μαζοχισμού. Δεν ξέχνα εύκολα γεγονότα και είναι πολύ εκδικητικός.

 

Ζώδιο Τοξότης

9Όταν τα ζώδια έχουν νεύρα | Τοξότης

Ο Τοξότης ανήκει στα ζώδια της φωτιάς. Ο Τοξότης συνήθως σπάει τα νευρά του άλλου πρώτα και μετά τα δικά του. Όταν νευριάζει είναι απρόβλεπτος. Μπορεί να νευριάζει ξαφνικά χωρίς κανέναν λόγο και να τα διαλύσει όλα στο πέρασμα του αλλά ενδέχεται να μην αντιδράσει και καθόλου. Όταν θυμώνει μπορεί να βρίσει, να κάνει φασαρία και να χτυπάει ανελέητα τα αντικείμενα που βρίσκονται τριγύρω του.

 

Ζώδιο Αιγόκερος

10Όταν τα ζώδια έχουν νεύρα | Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα γήινο ζώδιο. Έχει την δική του άποψη για το κόσμο και το είδος του και σπάνια την αλλάζει. Είναι υπεύθυνος και πειθαρχημένος. Για αυτό το λόγο εκνευρίζεται με τους γύρω του. Όταν ξεσπάει, που αυτό ομολογούμενος γίνεται σπάνια, είναι τόσο μεγάλη η ένταση, που μετά δυσκολεύεται να ηρεμήσει. Οπότε καλό θα ήταν να μην έρθετε σε ρήξη μαζί του.

 

Ζώδιο Υδροχόος

11Όταν τα ζώδια έχουν νεύρα | Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα. Θυμώνει πολύ εύκολα, είναι πολύ ευέξαπτος, αλλά του περνάει πολύ σύντομα. Όταν νιώθει ότι τον αμφισβητούν και νιώθει καταπιεσμένος, τότε είναι που κοκκινίζει από το θυμό του. Μιλώντας του για άλλα θέματα, μπορείτε να του αποσπάσετε την προσοχή και να τον κάνετε να ξεχάσει τα νευρά που είχε και τον λόγο για τον όποιο νεύριασε.

 

Ζώδιο Ιχθύς

12Όταν τα ζώδια έχουν νεύρα | Ιχθείς

Οι Ιχθείς ανήκουν στο ζωδιακό κύκλο του νερού. Βασικό χαρακτηριστικό τους αποτελεί η εσωστρέφειά τους. Θυμώνουν συχνά, είναι όμως πολύ συναισθηματικά ζώδια. Κάνουν κακό στο ίδιο τους τον εαυτό αφού δεν εκδηλώνουν το θυμό και τα νευρά τους. Έτσι τους δημιουργείται μια αίσθηση καταπίεσης και μια θλίψη, λύπη. Για να ξεχάσουν τα πάντα απλά ζητήστε τους συγγνώμη.