Ορυκτά Ενεργειακά Πετρώματα

Όλοι ξέρουμε ότι τα πετρώματα έχουν ενέργεια. Τι ενέργεια έχει το κάθε ένα; Ποιες οι ιδιότητες του κάθε ημιπολύτιμου λίθου; Ας δούμε κάποια από τα πιο βασικά ορυκτά ενεργειακά πετρώματα.

Τοπάζι

Χρώμα: κίτρινο, χρυσό, κίτρινο, μπλε, ροζ, κόκκινο, πορτοκαλί, μοβ, ανοικτό πράσινο, καφέ.

Το τοπάζι δρα αποτελεσματικά πάνω στο ηλιακό μας πλέγμα και μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση γεμίζοντας μας υγιή φιλοδοξία, απομακρύνει  τη θλίψη και τους «τοξικούς» ανθρώπους, και μας βοηθάει με το μεταβολισμό μας τονώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και ειδικά σε θέματα με το συκώτι τη χολή και το πεπτικό μας σύστημα.

Τιρκουάζ

Χρώμα: γαλάζιο, μπλε.

Το τιρκουάζ  είναι από τα δυνατά πνευματικά ορυκτά  που υπάρχουν. Βοηθά να αναπτύξουμε τη διαίσθηση μας,  μας προστατεύει από την αρνητική ενέργεια δημιουργώντας μια ασπίδα τριγύρω μας  εξαγνίζοντας μας. Είναι αντικαταθλιπτικό, αντιφλεγμονώδες, δρα κατά στις τοξίνες και τονώνει το φυσικό μας σώμα. Βοηθά σε ερεθισμούς των ματιών και του λαιμού.

Όνυχας

Χρώμα: λευκός ή μαύρος.

Ο όνυχας μας βοηθά στο να σταθεροποιήσουμε τη ζωή μας, μέσα από τη συγκέντρωση τη σταθερότητα και την αντοχή προσφέροντας μας δύναμη. Μας βοηθά να αποκτήσουμε έλεγχο και ενισχύει τη ποιότητα της ζωή μας. Την αφοσίωση σε ανώτερους σκοπούς, ηρεμεί από το θυμό, ιδανικό σε καταστάσεις ατόμων που είναι νευρικοί και εξαγνίζει αρνητικά συναισθήματα όπως η ζήλια, το άγχος βοηθά να ισορροπήσουν χαλασμένες σχέσεις όπου είναι δυνατόν ή να έρθουν καινούργιες.

Νεφρίτης

Χρώμα: λευκό, γκρι, μαύρο, όλες οι αποχρώσεις του πράσινου, κίτρινο, καφέ.

Ο νεφρίτης είναι ένα ορυκτό που μας βοηθά να εξισορροπήσουμε τις ενέργειες μας.  Να καλυτερεύσουμε τι σχέση μας με τον σύντροφο μας και να ξεμπλοκάρουμε από ότι μας κρατάει και μας πληγώνει συναισθηματικά. Μας γεμίζει κατανόηση, να εμβαθύνουμε καλύτερα μέσα μας αλλά και προς τους άλλους  και μας αποτοξινώνει από όλους και όσα μας πληγώνουν και να έρθουν στη ζωή μας πιο ισορροπημένα άτομα. Βοηθά στα σκελετικά, ηρεμεί τη καρδία, και βοηθά στη γονιμότητα.

Το Μάτι της Τίγρης

Χρώμα: κίτρινο του χρυσού, καφέ του χρυσού.

Το μάτι της τίγρης μας βοηθά να συντονίσουμε το ηλιακό μας πλέγμα. Μας τονώνει και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Μας προστατεύει, διώχνει τη κακή διάθεση, μας φέρνει χαρά αισιοδοξία και αγάπη και ελκύει επάνω μας τη καλή τύχη και την ευημερία. Επίσης βοηθά στην επιδίωξη των όποιων στόχων μας, να συνειδητοποιήσουμε τις αιτίες που μας μπλοκάρουν και να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις πως όφελος μας.

Χαλαζίας

Χρώμα: διάφανο λευκό.

Ο χαλαζίας ανήκει στα ανώτερα ορυκτά. Μας βοηθά σε ότι και αν τον επικαλεστούμε είτε πνευματικά, συναισθηματικά, ή φυσικά. Μας βοηθά να καθαριστούμε, να αποτοξινώσουμε τον οργανισμό μας, και να φέρουμε σε αρμονία τη ψυχή, το πνεύμα και το σώμα μας. Γενικά είναι κρύσταλλος που μας προστατεύει σε όλα τα επίπεδα, μας βοηθά να δούμε τα πραγματικά αίτια σε ότι θέμα μας προβληματίζει και έτσι να το διορθώσουμε.

Οπάλιο

Χρώμα: άσπρο, πράσινο, κιτρινοπράσινο, καφέ, κίτρινο – καφέ, κόκκινο, μαύρο- καφέ.

Το οπάλιο μας βοηθά στις πνευματικές μας αναζητήσεις και να διευρύνει τη ενόραση μας αλλά και να κατανοήσουμε τα σύμβολα που δεχόμαστε καθημερινά ενορατικά. Μας βοηθά στην ενασχόληση μας με το μυστικισμό και τον αποκρυφισμό ώστε να τα κατανοήσουμε πλήρως και με σεβασμό. Μας βοηθά να βαδίσουμε στο σωστό πνευματικό μας μονοπάτι και εξισορροπεί τις ενέργειες μας.

 Δείτε τα Ενεργειακά Φυλαχτά του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες ΕΔΩ

Διαβάστε για τους Ενεργειακούς Κρυστάλλους ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles