Ωροσκόπος για τον Κριό

Ωροσκόπος για τον Κριό. Ο ωροσκόπος χρησιμεύει συχνά στην περιγραφή των φυσικών χαρακτηριστικών σας και της γενικής κατάστασης της υγείας σας. Άσχετα από γεωγραφικές περιοχές και εθνικότητες, ο ωροσκόπος δείχνει χρώμα δέρματος, μαλλιών, ματιών, ανάστημα και βάρος. Ο ωροσκόπος υποδεικνύει ποιο είδος ντυσίματος σας πάει και ποια χρώματα σας δείχνουν δυνατότερο. Με τον ωροσκόπο σχετίζεται γενικά το σχήμα του κεφαλιού και του προσώπου. Το ζώδιο δείχνει επίσης ποιο μέρος του σώματος σας, σας κολακεύει και άρα πρέπει να προβάλετε.

Κριός με Ωροσκόπο Κριό 

Τύπος ερωτικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση. Διαθέτει προσωπικότητα που μαγνητίζει. Ασυγκράτητος στις παρορμήσεις του, συχνά μαχητικός και ορισμένες φορές βίαιος στις αντιδράσεις του. Είναι ο άνθρωπος που δεν θα βγει ηττημένος στην προσπάθεια ή τον αγώνα του για κάτι.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Κριός Μαθήματα Αστρολογίας

Κριός με Ωροσκόπο Ταύρο

Χαρακτήρας θετικός. Άτομο συχνά επιτυχημένο στους περισσότερους τομείς της ζωής του. Ξέρει τι ζητάει από τη ζωή και κατορθώνει να το αποκτήσει στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν του λείπει ο εγωισμός και η έπαρση, όμως κατά βάθος είναι καλόκαρδος και τρυφερός.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Ταύρος Μαθήματα Αστρολογίας 

Κριός με Ωροσκόπο Δίδυμο   

Είναι ο τύπος του αιώνιου εφήβου, που κανένα γεγονός δεν τον καταβάλλει. Είναι ετοιμόλογος και ερωτικός και επιδιώκει συνεχώς την αλλαγή. Εκφράζεται με την κίνηση και πολλές φορές τον χαρακτηρίζει η επιθετικότητα. Παρουσιάζει συχνές εναλλαγές στην διάθεση του και αυξημένη περιέργεια. 

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Δίδυμος Μαθήματα Αστρολογίας

Κριός με Ωροσκόπο Καρκίνο

Τύπος δυναμικός αλλά συχνά αντιφατικός. Το ευαίσθητο σημείο του είναι η ευθιξία και το χαρακτηριστικό στοιχείο του οι εναλλαγές αισιοδοξίας και απαισιοδοξίας. Άτομο προσκολλημένο στο παρελθόν, χωρίς να φοβάται το μέλλον. Ξεπερνώντας τις εσωτερικές του συγκρούσεις και τους φόβους του, καταφέρνει να φανεί χρήσιμος.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Καρκίνος Μαθήματα Αστρολογίας

Κριός με Ωροσκόπο Λέων 

Ιδιοσυγκρασία φλογερή. Μαχητικός, γενναιόδωρος, γενναίος επιβάλλει τη γνώμη του στους άλλους. Η τύχη τον ευνοεί αρκετά. Έχει αναπτυγμένη δημιουργικότητα και ηγετικές τάσεις. Επιζητεί τίτλους και είναι πολύ εκφραστικός. Έχει κουράγιο και αυτοέλεγχο.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Λέων Μαθήματα Αστρολογίας

Κριός με Ωροσκόπο Παρθένο

Άτομο επιφυλακτικό, παρορμητικό και τολμηρό. Είναι ο τύπος του αγωνιστή που έχει να αντιμετωπίσει πολλές αντιξοότητες, μέσα από τις οποίες θα μπορέσει να φθάσει σε κάποιο σημαντικό σημείο. Εάν ο ιδεαλισμός του Κριού  εξισορροπηθεί με την πρακτικότητά της Παρθένου, τότε θα βοηθηθεί να διοχετεύσει το δυναμισμό του σε ωφέλιμα έργα.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Παρθένος Μαθήματα Αστρολογίας

Κριός με Ωροσκόπο Ζυγό  

Δύο διαφορετικές προσωπικότητες μαζί. Φιλόδοξος, πρόθυμος για επικοινωνία, έρευνα και εργασία. Καλός διπλωμάτης. Η ανάγκη του για συναισθηματική ασφάλεια είναι μεγάλη. Έχει την τάση να εξωραΐζει τα άσχημα πράγματα. Στο συνδυασμό αυτό ανήκουν κυρίως άνθρωποι, που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Ζυγός Μαθήματα Αστρολογίας

Κριός με Ωροσκόπο Σκορπιό 

Άτομο ευαίσθητο στα πάθη και στα δυνατά συναισθήματα. Προσωπικότητα με έντονο μαγνητισμό και με μεγάλη φυσική αντοχή. Είναι αυτάρκης και υποστηρίζει με επιμονή τις απόψεις του. Η δύναμη του διοχετεύεται σε όλους τους τομείς της ζωής του. Συχνά,δεν του λείπουν οι αντιθέσεις με τους άλλους.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Σκορπιός Μαθήματα Αστρολογίας

Κριός με Ωροσκόπο Τοξότη 

Επαναστατικός και πεισματάρης. Είναι ο τύπος του ανθρώπου που έχει υψηλούς στόχους και μεγάλα ιδανικά. Τα ενδιαφέροντα του είναι ποικίλα. Του αρέσει να μαθαίνει και να κάνει πράγματα, που κερδίζουν τον θαυμασμό των άλλων. Πολλές φορές παρασύρεται από εντυπώσεις και συναισθηματικούς ενθουσιασμούς.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Τοξότης Μαθήματα Αστρολογίας

Κριός με Ωροσκόπο Αιγόκερο 

Χαρακτήρας περίπλοκος, δυναμικός, φιλόδοξος, με πολλές οργανωτικές ικανότητες. Ξέρει να οργανώνει τις σκέψεις, τις ιδέες και τις επιθυμίες του. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους άλλους είναι αντιφατικός. Άλλοτε γίνεται εκρηκτικός και άλλοτε συμπεριφέρεται με ψυχρή τετράγωνη λογική.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Αιγόκερος Μαθήματα Αστρολογίας

Κριός με Ωροσκόπο Υδροχόο 

Αδέσμευτος και ανεξάρτητος ονειρεύεται έναν κόσμο ιδεώδη και προσπαθεί να μεταδώσει στους άλλους τον ενθουσιασμό του γι’αυτόν. Δεν δεσμεύεται με τίποτα και με κανέναν. Ενδιαφέρεται για τούς άλλους και το καλό του κόσμου. Διακρίνεται για τις μεταφυσικές του ικανότητες και τη διαίσθηση του.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Υδροχόος Μαθήματα Αστρολογίας

Κριός με Ωροσκόπο Ιχθύ 

Αινιγματικός με γοητευτική προσωπικότητα. Συγχέει την πραγματικότητα με το όνειρο. Άτομο γοητευτικό και ευγενικό, με ζωηρή φαντασία. Πολλές φορές ζει διπλή ζωή. Έχει έντονο το αίσθημα της ιδιοκτησίας και προσπαθεί με υλικά αποκτήματα να ξεπεράσει τις ανασφάλειες του.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Ιχθύς Μαθήματα Αστρολογίας

Τι όνειρο είδες σήμερα; Ονειροκρίτης Ταρωτώ!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles