Ωροσκόπος για τον Τοξότη

Ωροσκόπος για τον Τοξότη. Ο Ωροσκόπος χρησιμεύει συχνά στην περιγραφή των φυσικών χαρακτηριστικών σας, και της γενικής κατάστασης της υγείας σας. Άσχετα από γεωγραφικές περιοχές και εθνικότητες, ο Ωροσκόπος δείχνει, χρώμα δέρματος, μαλλιών, ματιών, ανάστημα και βάρος.

Ο Ωροσκόπος υποδεικνύει ποιο είδος ντυσίματος σας πάει και ποια χρώματα σας δείχνουν δυνατότερο. Με τον Ωροσκόπο σχετίζεται γενικά το σχήμα του κεφαλιού και του προσώπου. Το ζώδιο δείχνει επίσης ποιο μέρος του σώματος σας κολακεύει και άρα πρέπει να προβάλλετε.

Μέντιουμ Άρης
Μέντιουμ Άρης
Τοξότης με Ωροσκόπο Κριός

Ευχάριστος και δημιουργικός τύπος ανθρώπου, δραστήριος και κινητικός. Είναι παρορμητικός και ενθουσιάζεται συχνά. Υποστηρίζει τους αδύνατους και του αρέσει να μεταδίδει τις γνώσεις του. Έχει θάρρος και αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τις αντιξοότητες της ζωής.

Τοξότης με Ωροσκόπο Ταύρος

Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της ιδιοκτησίας και η ανάγκη του για τις καθημερινές απολαύσεις τείνει να επισκιάσει αρκετές φορές τις πνευματικές του ανάγκες. Εάν ο εγωισμός
του αναπτυχθεί υπέρμετρα, τείνει να γίνει τυραννικός.

Τοξότης με Ωροσκόπο Δίδυμοι

Ενθουσιώδης κοινωνικός και περίεργος. Τα ενδιαφέροντα του εναλλάσσονται και είναι δύσκολα να μείνει πιστός σε μια σχέση ή μια ιδέα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλές φορές δίνει την εντύπωση ότι δεν ξέρει τι θέλει, χωρίς όμως να συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Τοξότης με Ωροσκόπο Καρκίνος

Οι οικογένεια και το περιβάλλον παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή του. Δείχνει δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό του, αλλά υπάρχει περίπτωση σε δύσκολες στιγμές να μην μπορέσει να ανταποκριθεί. Ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα, με αποτέλεσμα να αναλώνεται.

Τοξότης με Ωροσκόπο Λέων

Είναι ανυπόμονος για δράση και έχει υψηλά ιδανικά. Εκδηλώνει ηγετικές τάσεις και διδασκαλικές ικανότητες. Είναι πολύ αυθόρμητος με έντονη κατά κανόνα, αισθηματική ζωή. Κινδυνεύει από τη μεταβλητότητα του και τις πολλές υπερβολές.

Τοξότης με Ωροσκόπο Παρθένος

Κατά κύριο λόγο κάνει σωστή οικογένεια και πετυχημένη καριέρα. Είναι καλός στις δημόσιες σχέσεις. Η ανάγκη του για δικαιοσύνη στις συναλλαγές του με τους άλλους είναι αυξημένη. Η ανάγκη του να εξυπηρετεί και να προσφέρει στους άλλους είναι, επίσης, μεγάλη.

Τοξότης με Ωροσκόπο Ζυγός

Γοητευτικός και με σαφείς καλλιτεχνικές τάσεις. Είναι συντηρητικός και επιφυλακτικός στην συμπεριφορά του. Γρήγορα όμως γίνεται συμπαθητικός στους άλλους και αργότερα απαραίτητος. Τα ενδιαφέροντα του και οι ασχολίες του είναι πολλές και ποικίλες. Έχει ευαίσθητη υγεία αλλά και μεγάλες αντοχές.

Τοξότης με Ωροσκόπο Σκορπιός

Διαλλακτικός, με έντονη επιθυμία για ζωή. Συχνά έχει ψυχολογικές συγκρούσεις και δυσκολεύεται να αποδεχθεί τον εαυτό του. Αρκετές φορές έχει και προβλήματα με το περιβάλλον του. Μπορεί να καταφέρει πολλά στην ζωή του και το έργο του να αναγνωριστεί δημόσια.

Τοξότης με Ωροσκόπο Τοξότης

Εκφράζεται με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Έχει τονισμένη φιλοσοφική σκέψη,πειθώ και διδασκαλική ικανότητα. Αντιλαμβάνεται πολύ γρήγορα τι γίνεται γύρω του, προσαρμόζεται εύκολα από ανθρώπους και γεγονότα.

Τοξότης με Ωροσκόπο Αιγόκερως

Αισιόδοξος ,τον ενδιαφέρει η υλική πραγματικότητα και η ικανοποίηση των αισθήσεων. Λειτουργεί όμως προσεκτικά. Είναι ευαίσθητος και κατά καιρούς πολύ ευάλωτος. Επιδιώκει διακρίσεις και τη ζωή του τη χαρακτηρίζει δράση.

Τοξότης με Ωροσκόπο Υδροχόος

Τα ενδιαφέροντα του είναι πολλά, η αντίληψη, η φαντασία και η διαίσθηση του χαρακτηριστικές. Βάζει υψηλούς στόχους και έχει πρωτοποριακές ιδέες. Έχει πολλούς φίλους οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να του συμπαρασταθούν.

Τοξότης με Ωροσκόπο Ιχθύς

Έχει μόνιμη διάθεση να αλλάζει, να μετακινείται και να δραπετεύει όταν νιώθει καταπιεσμένος από τους άλλους ή από την καθημερινότητα. Συχνά η ζωή του δεν το ικανοποιεί και η ευαισθησία του είναι πολύ μεγάλη. Αντιμετωπίζει τα προβλήματα του με μεγάλη καρτερικότητα και κουράγιο.

Ρώτα το Ταρωτώ