Ωροσκόπος για τον Ταύρο

Ωροσκόπος για τον Ταύρο. Ο ωροσκόπος χρησιμεύει συχνά στην περιγραφή των φυσικών χαρακτηριστικών σας και της γενικής κατάστασης της υγείας σας. Άσχετα από γεωγραφικές περιοχές και εθνικότητες, ο ωροσκόπος δείχνει χρώμα δέρματος, μαλλιών, ματιών, ανάστημα και βάρος. Ο ωροσκόπος υποδεικνύει ποιο είδος ντυσίματος σας πάει και ποια χρώματα σας δείχνουν δυνατότερο. Με τον ωροσκόπο σχετίζεται γενικά το σχήμα του κεφαλιού και του προσώπου. Το ζώδιο δείχνει επίσης ποιο μέρος του σώματος σας, σας κολακεύει και άρα πρέπει να προβάλετε.

Ταύρος με Ωροσκόπο Κριό 

Δυναμικός και σταθερός χαρακτήρας. Σχεδόν πάντα φθάνει στους στόχους που βάζει στη ζωή του. Ορμητικός και υπομονετικός, απόλυτος και μεγαλόψυχος,γίνεται παραδεκτός από τους άλλους. Η αντοχή του είναι ανάλογη με την ισχυρογνωμοσύνη του, και η πρακτικότητα του είναι πολύ αποτελεσματική.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Κριός Μαθήματα Αστρολογίας

Ταύρος με Ωροσκόπο Ταύρο

Δυναμικός χαρακτήρας με πρακτικό πνεύμα. Πιστεύει πολύ στις ικανότητες του και φροντίζει για τις ανάγκες του. Χαρακτηριστική είναι η υπομονή του και το πείσμα του. Έχει την ικανότητα να φθάσει σε υψηλούς στόχους. Πρέπει να αποφεύγει τις υπερβολές στον κόσμο των αισθήσεων.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Ταύρος Μαθήματα Αστρολογίας 

Ταύρος με Ωροσκόπο Δίδυμο

Διχασμένη προσωπικότητα. Άτομο αισθησιακό και τρυφερό,αυθόρμητο και ασταθές. Χρησιμοποιώντας την ικανότητα επικοινωνίας πού έχει και το μυαλό του, μπορεί να επιβληθεί στο περιβάλλον του. Αγαπάει τα ταξίδια και την κίνηση. Πρέπει να ελέγχει περισσότερο τα ξεσπάσματα και τις αντιδράσεις του.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Δίδυμος Μαθήματα Αστρολογίας

Ταύρος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Άτομο συναισθηματικό και ρομαντικό, τρυφερό και πρακτικό. Συνήθως θεωρείται καλός σύντροφος και οικογενειάρχης. Τα ενδιαφέροντα του είναι καθημερινά και πρακτικά. Ξέρει τον τρόπο να δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας σε εκείνους που ζουν μαζί του.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Καρκίνος Μαθήματα Αστρολογίας

Ταύρος με Ωροσκόπο Λέων

Η ζωή του χαρακτηρίζεται από μόνιμα πάθη. Οι πεποιθήσεις του δεν αλλάζουν εύκολα. Έχει ισχυρή, μαγνητική προσωπικότητα. Η θέληση του εκπλήσσει και η εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του είναι μεγάλη. Οι φιλοδοξίες του παρουσιάζονται από πολύ νωρίς και καταφέρνει να τις πραγματοποιήσει.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Λέων Μαθήματα Αστρολογίας

Ταύρος με Ωροσκόπο Παρθένο

Πρακτικός, λογικός και προσγειωμένος. Η ζωή του είναι πειθαρχημένη στις ανάγκες της καθημερινότητας. Εργάζεται ακούραστα και αδιάκοπα. Συνηθίζει να απομονώνεται από τους άλλους για να ασχοληθεί με κάτι που θεωρεί καθήκον του. Συνήθως απέχει από νεωτερισμούς.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Παρθένος Μαθήματα Αστρολογίας

Ταύρος με Ωροσκόπο Ζυγό

Αξιαγάπητος, ευγενικός, με ωραία χαρακτηριστικά. Αντιπαθεί τις αντιθέσεις και τις συγκρούσεις με το περιβάλλον του. Είναι σταθερός στις ιδέες του και στις συνήθειες του. Τον ενδιαφέρει η ειρηνική και άνετη ζωή και καταφέρνει να την έχει.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Ζυγός Μαθήματα Αστρολογίας

Ταύρος με Ωροσκόπο Σκορπιό

Άτομο με έντονη ισχυρογνωμοσύνη. Ο συνδυασμός αυτός μας δίνει έναν πολύ δυνατό άλλα και περίεργο ανθρώπινο χαρακτήρα. Ζει χαρακτηριστικές εσωτερικές συγκρούσεις και διακατέχεται από έντονη αγάπη για τη ζωή.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Σκορπιός Μαθήματα Αστρολογίας

Ταύρος με Ωροσκόπο Τοξότη

Άτομο φιλοσοφημένο και καλοπροαίρετο. Έχει την ικανότητα να ανανεώνει τα ενδιαφέροντα του και έχει έντονες πνευματικές και μεταφυσικές ανησυχίες. Η ερωτική του ζωή παρουσιάζει ποικιλία και είναι ενδιαφέρουσα. Φιλοσοφεί τις δυσκολίες και συνήθως είναι αισιόδοξος.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Τοξότης Μαθήματα Αστρολογίας

Ταύρος με Ωροσκόπο Αιγόκερο 

Η υλική εξασφάλιση και η κοινωνική επιτυχία στη ζωή του είναι βασικές αξίες. Διαθέτει οργανωτικό πνεύμα και είναι άτομο φιλόδοξο. Είναι εργατικός και συντηρητικός. Αφοσιώνεται στους δικούς του, όμως πολλές φορές του λείπει η τρυφερότητα.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Αιγόκερος Μαθήματα Αστρολογίας

Ταύρος με Ωροσκόπο Υδροχόο

Άτομο κοινωνικό, με μεγάλη θέληση και πείσμα, που πολλές φορές όμως γίνεται επικίνδυνο για τα συμφέροντα του. Συνήθως ζει μοιραία γεγονότα στη ζωή του. Είναι κτητικός και όχι πάντα εύκολος στις σχέσεις του με τους άλλους.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Υδροχόος Μαθήματα Αστρολογίας

Ταύρος με Ωροσκόπο Ιχθύ

Τρυφερός, ευαίσθητος και καλλιτεχνικός τύπος. Έχει τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Είναι άτομο γενναιόδωρο και διαισθητικό. Ξέρει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του. Γρήγορα γίνεται παραγωγικός και δεν τον πτοούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Ιχθύς Μαθήματα Αστρολογίας

Τι όνειρο είδες σήμερα; Ονειροκρίτης Ταρωτώ!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles