Ωροσκόπος για τον Σκορπιό

Ωροσκόπος για τον Σκορπιό. Ο Ωροσκόπος χρησιμεύει, συχνά στην περιγραφή των φυσικών χαρακτηριστικών σας και της γενικής κατάστασης της υγείας σας. Άσχετα από γεωγραφικές περιοχές και εθνικότητες ο Ωροσκόπος δείχνει, χρώμα δέρματος, μαλλιών, ματιών, ανάστημα και βάρος.

Ο Ωροσκόπος υποδεικνύει ποιο είδος ντυσίματος σας πάει και ποια χρώματα σας δείχνουν δυνατότερο. Με τον Ωροσκόπο σχετίζεται γενικά το σχήμα του κεφαλιού και του προσώπου. Το ζώδιο δείχνει επίσης ποιο μέρος του σώματος σας κολακεύει και άρα πρέπει να προβάλλετε.

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Σκορπιός με Ωροσκόπο Κριός

Άτομο με μεγάλες δυνατότητες και υπαρξιακά προβλήματα. Τον χαρακτηρίζει έντονος ερωτισμός και μαχητικότητα. Σε όλη τη ζωή του παλεύει με πολλές αντιξοότητες και συνήθως ζει σκληρά γεγονότα.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Ταύρος 

Σταθερός, αποφασιστικός, μεγαλόψυχος, κάποιες φορές και αδιάλλακτος. Υπερασπίζεται μέχρι το τέλος αυτό που αγαπάει και στο οποίο πιστεύει. Πρέπει να ελέγχει τις υλιστικές τάσεις του, γιατί είναι ικανός να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο προκειμένου να πραγματοποιήσει ανάλογα σχέδια.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Δίδυμοι 

Αντιφατικός συνδυασμός. Έχει έντονη την ανάγκη για επικοινωνία και συγχρόνως το πάθος και την ένταση που διακρίνει τον Σκορπιό. Δύσπιστος,ερωτικός, περίεργος και εργατικός. Συναισθηματικά δύσκολα δένεται με κάποιον, όταν όμως το κάνει γίνεται καταπιεστικός.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Καρκίνος

Ευαίσθητος φιλότεχνος και με μεγάλα πάθη. Έχει φοβίες και πολλές φορές γίνεται καταπιεστικός. Έχει υπαρξιακά προβλήματα και μεγάλη ψυχική δύναμη. Συχνά, η υγεία του έχει προβλήματα ενώ ο γάμος και ο έρωτας τον απασχολούν σ’όλη του τη ζωή.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Λέων

Ιδιοσυγκρασία εξαιρετικά δυνατή. Έχει ακατάβλητη αντοχή, σιδερένια θέληση και μεγάλες φιλοδοξίες. Συχνά όμως γίνεται άπληστος. Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η κοινωνική του άνοδος και θέλει πάντα να ξεχωρίζει. Πολλές φορές είναι ζηλιάρης και απαιτητικός.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Παρθένος

Διαθέτει πολλές δυνάμεις και ικανότητες και μπορεί να πετύχει πολλά εάν τις μεθοδεύσει και τις οργανώσει, όπως άλλωστε έχει και την ικανότητα να κάνει. Τον ενδιαφέρει η κοινωνική του άνοδος, όμως, δεν επιλέγει πάντα τα σωστά μέσα. Συχνά δημιουργεί προβλήματα στο περιβάλλον του.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Ζυγός

Ευσυγκίνητος κι ευαίσθητος, συχνά συγκρούεται με τον ίδιο του τον εαυτό. Το αίσθημα της δικαιοσύνης είναι πολύ ισχυρό και συχνά δίνει μάχες. Τα αισθηματικά του είναι ταραγμένα και τα χρονικά διαστήματα που ζει γαλήνια είναι πολύ σύντομα.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Σκορπιός

Εκπέμπει γοητεία και μαγνητίζει. Τα αισθήματα και τα συναισθήματα του είναι έντονα και ακραία. Έχει πολύ καλό αμυντικό σύστημα και είναι πολύ εύθικτος. Οι δυνάμεις που διαθέτει είναι τεράστιες και μπορεί να τις χρησιμοποιήσει τόσο για καλούς σκοπούς όσο και καταστροφικούς.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Τοξότης

Η Φύση τον έχει οπλίσει με μεγάλη φυσική αντοχή, ώστε να ξεπερνάει όσα δυσάρεστα του επιφυλάσσει η ζωή. Άτομο με πολλές εσωτερικές συγκρούσεις και πολύ ανεξάρτητοι. Τον ενδιαφέρουν η τέχνη και η φιλοσοφία και είναι πολύ κοινωνικός.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Αιγόκερως

Χαρακτήρας δύσκολος,δυνατός και επίμονος. Δεν λείπουν οι συγκρούσεις άλλοτε με τον εαυτό του και άλλοτε με τους άλλους. Δεν υπολογίζει τον κόπο και τις θυσίες που πρέπει να κάνει προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Υδροχόος

Προοδευτικός, αλτρουιστής, αγωνιστής και παθιασμένος. Πολλές φορές έχει συγκρούσεις και με τον ίδιο του τον εαυτό. Διακρίνεται για τη χαρακτηριστική πνευματικότητα του και έχει αξιόλογες μεταφυσικές ικανότητες. Η παρουσία του είναι εντυπωσιακή.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Ιχθύς

Ευαίσθητος, με ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα. Η διαίσθηση του και οι μεταφυσικές ανησυχίες του, τον επηρεάζουν πολύ. Το ένστικτό του, πολλές φορές, τον οδηγεί σωστά. Αυτό που κυρίως έχει ανάγκη είναι να καλλιεργήσει την ψυχική του ηρεμία.

Ρώτα το Ταρωτώ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles