Ωροσκόπος για τον Λέοντα

Ωροσκόπος για τον Λέοντα. Ο ωροσκόπος χρησιμεύει συχνά στην περιγραφή των φυσικών χαρακτηριστικών σας και της γενικής κατάστασης της υγείας σας. Άσχετα από γεωγραφικές περιοχές και εθνικότητες, ο ωροσκόπος δείχνει χρώμα δέρματος, μαλλιών, ματιών, ανάστημα και βάρος. Ο ωροσκόπος υποδεικνύει ποιο είδος ντυσίματος σας πάει και ποια χρώματα σας δείχνουν δυνατότερο. Με τον ωροσκόπο σχετίζεται γενικά το σχήμα του κεφαλιού και του προσώπου. Το ζώδιο δείχνει επίσης ποιο μέρος του σώματος σας, σας κολακεύει και άρα πρέπει να προβάλετε.

Λέων με Ωροσκόπο Κριό 

Φλογερή και ενθουσιώδης ιδιοσυγκρασία. Έντονη επιθυμία για δράση και ζωή. Άτομο κυριαρχικό με μεγάλη επιβολή. Η τάση για ανεξαρτησία είναι βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του. Απολαμβάνει τα πάντα, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε σπατάλη ενέργειας.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Κριός Μαθήματα Αστρολογίας

Λέων με Ωροσκόπο Ταύρο

Άτομο με μεγάλα αποθέματα αντοχής. Τον διακρίνει η θέληση και η επιθυμία του για προσωπική προβολή. Η αποφασιστικότητα, επίσης είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του. Δεν επηρεάζεται εύκολα από τους άλλους και κατορθώνει, τελικά στη ζωή του να αποκτήσει χρήματα.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Ταύρος Μαθήματα Αστρολογίας 

Λέων με Ωροσκόπο Δίδυμο

Άτομο με ανεπτυγμένη ευφυΐα και πολλές ικανότητες στην επικοινωνία. Οι δραστηριότητες του είναι συνήθως, πολλές και ο κύκλος των γνωριμιών του μεγάλος. Είναι δημοφιλής και οι στόχοι του υψηλοί μπορεί να διαπρέψει στην διδασκαλία και την πολιτική.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Δίδυμος Μαθήματα Αστρολογίας

Λέων με Ωροσκόπο Καρκίνο

Άτομο με πολλές αντιθέσεις. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του χαρακτήρα του είναι η εσωστρέφεια και η εξωστρέφεια. Πολλές φορές είναι βιαστικός και αγχώδης. Επηρεάζεται από το περιβάλλον του και έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Καρκίνος Μαθήματα Αστρολογίας

Λέων με Ωροσκόπο Λέων

Ενθουσιώδης, με πολλά ενδιαφέροντα. Πιστεύει στον εαυτό του και δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος. Είναι πλασμένος για αρχηγός και ζει έχοντας μια αυλή ανθρώπων γύρω του. Η εγωιστική συμπεριφορά του γίνεται αιτία προβλημάτων με το περιβάλλον του, κατά βάθος όμως έχει καλή καρδιά.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Λέων Μαθήματα Αστρολογίας

Λέων με Ωροσκόπο Παρθένο

Οργανωτικός και γοητευτικός. Αισθάνεται εύκολα την ανάγκη για οικονομική και αισθηματική ασφάλεια. Του αρέσει να είναι χρήσιμος στο  περιβάλλον του, γι’αυτό προσφέρει την βοήθεια του όπου μπορεί. Σε γενικές γραμμές η ζωή του είναι πετυχημένη.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Παρθένος Μαθήματα Αστρολογίας

Λέων με Ωροσκόπο Ζυγό

Κοινωνικός,καλόγουστος και κομψός, με ενδιαφέροντα πνευματικά και καλλιτεχνικά. Ο έρωτας αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο στην ζωή του και είναι πολύ ρομαντικός. Τον ενδιαφέρει να εντυπωσιάζει τους άλλους και να ταξιδεύει συχνά. Επίσης, τον ενδιαφέρει να εγκρίνει τις πράξεις του περιβάλλον του.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Ζυγός Μαθήματα Αστρολογίας

Λέων με Ωροσκόπο Σκορπιό

Είναι σταθερός στις ιδέες και στις αποφάσεις του. Δεν υποχωρεί εύκολα ακόμα και εάν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα. Τον χαρακτηρίζουν ερωτικά πάθη και ζει μοιραία γεγονότα στη ζωή του. Ζηλεύει πολύ και αποφεύγει τους πειραματισμούς.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Σκορπιός Μαθήματα Αστρολογίας

Λέων με Ωροσκόπο Τοξότη

Εγκάρδιος, κοινωνικός και σίγουρος για τον εαυτό του. Συνήθως ηγείται των πολλών και έχει υψηλά ιδανικά και μεγαλόπνοα σχέδια. Θέλει να τον θαυμάζουν και να επιβάλλεται στους άλλους. Ο τρόπος που ζει είναι εξαντλητικός και η ανάγκη του για κοινωνική επιτυχία και προβολή είναι μεγάλη.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Τοξότης Μαθήματα Αστρολογίας

Λέων με Ωροσκόπο Αιγόκερο 

Φιλόδοξος και οργανωτικός. Η ζωή του σε γενικές γραμμές είναι επιτυχημένη, εάν κατορθώσει να περιορίσει τον εγωισμό του που συχνά γίνεται αιτία να οδηγείται στην απληστία. Αναπτύσσει ανθρωπιστικούς στόχους, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο στο κοινωνικό σύνολο.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Αιγόκερος Μαθήματα Αστρολογίας

Λέων με Ωροσκόπο Υδροχόο

Γοητευτικός και δημιουργικός. Συνήθως μοιράζεται μεταξύ του εαυτού του και του κόσμου. Τον ενδιαφέρουν οι σχέσεις του με το περιβάλλον του. Διαθέτει την ψυχολογία του αρχηγού και του εξερευνητή. Ο μαγνητισμός του είναι έντονος και κατορθώνει και γίνεται διασημότητα.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Υδροχόος Μαθήματα Αστρολογίας

Λέων με Ωροσκόπο Ιχθύς

Προβληματικός, με πολλές αντιφάσεις που καταλήγουν να γίνουν επικίνδυνες. Κυρίως για τον ίδιο. Η ανάγκη του για δημιουργία και πρόοδο είναι μεγάλη. Η αβεβαιότητα και το ονειροπόλημα γίνεται τροχοπέδη στη ζωή του. Εάν διοχετεύσει την ενεργητικότητα του σε κάτι σημαντικό αλλάζει την ζωή του προς το καλύτερο.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Ιχθύς Μαθήματα Αστρολογίας

Τι όνειρο είδες σήμερα; Ονειροκρίτης Ταρωτώ!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles