Ωροσκόπος για τον Καρκίνο

Ωροσκόπος για τον Καρκίνο. Ο ωροσκόπος χρησιμεύει συχνά στην περιγραφή των φυσικών χαρακτηριστικών σας και της γενικής κατάστασης της υγείας σας. Άσχετα από γεωγραφικές περιοχές και εθνικότητες, ο ωροσκόπος δείχνει χρώμα δέρματος, μαλλιών, ματιών, ανάστημα και βάρος. Ο ωροσκόπος υποδεικνύει ποιο είδος ντυσίματος σας πάει και ποια χρώματα σας δείχνουν δυνατότερο. Με τον ωροσκόπο σχετίζεται γενικά το σχήμα του κεφαλιού και του προσώπου. Το ζώδιο δείχνει επίσης ποιο μέρος του σώματος σας, σας κολακεύει και άρα πρέπει να προβάλετε.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Κριό 

Χαρακτήρας δημιουργικός αλλά και δύσκολος. Αγαπάει το σπίτι και την οικογένεια και τηρεί τις παραδόσεις. Συνήθως είναι κυκλοθυμικός και συναισθηματικός. Έχει έντονες ανασφάλειες και από ένστικτο γνωρίζει πως να κερδίζει την προσοχή των άλλων.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Κριός Μαθήματα Αστρολογίας

Καρκίνος με Ωροσκόπο Ταύρο

Άτομο δημιουργικό, παραγωγικό και με φυσικές αντοχές. Είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια και τις παραδόσεις. Ερωτικά είναι πληθωρικός και αισθηματικά ευάλωτος. Γίνεται εύκολα αγαπητός,αλλά είναι πολύ κτητικός.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Ταύρος Μαθήματα Αστρολογίας 

Καρκίνος με Ωροσκόπο Δίδυμο

Χαρακτήρας ευαίσθητος και με μεγάλη προσαρμοστικότητα. Είναι ανήσυχος και αγχώδης με την καθημερινότητα. Άτομο με διπλωματικό μυαλό και δημιουργικές ικανότητες. Η αναποφασιστικότητα του, όμως, μερικές φορές δημιουργεί προβλήματα.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Δίδυμος Μαθήματα Αστρολογίας

Καρκίνος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Άτομο εσωστρεφές, που αλλάζει πολύ γρήγορα διάθεση. Εύκολα κατανοεί τους άλλους και γίνεται δημοφιλής με σχετική ευκολία. Έχει καλή μνήμη και ασχολείται κυρίως με το σπίτι και την προσωπική του εργασία.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Καρκίνος Μαθήματα Αστρολογίας

Καρκίνος με Ωροσκόπο Λέων

Χαρακτήρας δυνατός αλλά και δύσκολος. Προσπαθεί να επιβάλλει τις απόψεις του στους άλλους και πολλές φορές γίνεται καταπιεστικός. Είναι ερωτικός και συναισθηματικός. Ο εγωισμός του,όμως πολλές φορές του δημιουργεί προβλήματα.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Λέων Μαθήματα Αστρολογίας

Καρκίνος με Ωροσκόπο Παρθένο

Τύπος πρακτικός και λεπτολόγος. Άτομο που προσφέρει στους τομείς με τους οποίους ασχολείται και συνήθως διαπρέπει. Άτομο λογικό και φιλόδοξο. Υπολογίζει την γνώμη των άλλων και των ενδιαφέρει η υπόληψη του. Η οικογένεια παίζει γι’αυτόν πρωταρχικό ρόλο.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Παρθένος Μαθήματα Αστρολογίας

Καρκίνος με Ωροσκόπο Ζυγό

Είναι κοινωνικός, ρομαντικός και ιδιαίτερα φιλάρεσκος. Είναι πολύ παρορμητικός, πολύ ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα. Όταν πληγώνεται, κλείνεται στον εαυτό του. Η ερωτική του ζωή είναι αρκετή προβληματική εξαιτίας του εαυτού του.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Ζυγός Μαθήματα Αστρολογίας

Καρκίνος με Ωροσκόπο Σκορπιό

Τύπος γοητευτικός και μυστηριώδης. Τον διακρίνει η μεγάλη εσωτερική δύναμη που έχει και που τον βοηθάει αποφασιστικά να πετυχαίνει τούς στόχους του. Κατά κύριο λόγο τον απασχολεί ο ερωτικός τομέας. Είναι φιλόδοξος, εγωιστής και περήφανος.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Σκορπιός Μαθήματα Αστρολογίας

Καρκίνος με Ωροσκόπο Τοξότη

Ιδεαλιστής και φιλόδοξος βρίσκεται συνεχώς σε διαρκή δράση. Του αρέσει να φιλοσοφεί και πιστεύει στην τύχη. Ύστερα από προσπάθεια, κατορθώνει να προσαρμοστεί στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Ένα κομμάτι του εαυτού του τον ωθεί να γνωρίσει τον κόσμο. Το άλλο μισό όμως, τον κρατάει δεμένο στα καθιερωμένα.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Τοξότης Μαθήματα Αστρολογίας

Καρκίνος με Ωροσκόπο Αιγόκερο 

Παρορμητικός, ευαίσθητος και δημιουργικός. Του αρέσει να εργάζεται και νιώθει έντονη την ανάγκη να εκφραστεί με κάποιους τρόπους. Επιμένει στις απόψεις του και απογοητεύεται εύκολα. Συνήθως διακρίνεται και αποκτά περιουσία και υπόληψη.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Αιγόκερος Μαθήματα Αστρολογίας

Καρκίνος με Ωροσκόπο Υδροχόο

Πραγματικά δύσκολος συνδυασμός. Δύο διαφορετικοί άνθρωποι που ψάχνουν για κανάλια επικοινωνίας. Τα καθιερωμένα τον καταπιέζουν, αλλά δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά. Πολλές φορές θα χρειαστεί να παλέψει ενάντια σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Υδροχόος Μαθήματα Αστρολογίας

Καρκίνος με Ωροσκόπο Ιχθύς

Δυναμικός και ευάλωτος. Το ένστικτο και η διαίσθηση του τον βοηθούν πολλές φορές στην ζωή του. Συμπονά και βοηθάει όσους έχουν την ανάγκη του. Πολλές φορές όμως, παρασύρεται από ψευδαισθήσεις και όνειρα.

Σχετικό Άρθρο: Ζώδιο Ιχθύς Μαθήματα Αστρολογίας

Τι όνειρο είδες σήμερα; Ονειροκρίτης Ταρωτώ!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles