Ωροσκόπος για την Παρθένο

Ωροσκόπος για την Παρθένο. Ο Ωροσκόπος χρησιμεύει συχνά στην περιγραφή των φυσικών χαρακτηριστικών σας και της γενικής κατάστασης της υγείας σας. Άσχετα από γεωγραφικές περιοχές και εθνικότητες, ο ωροσκόπος δείχνει, χρώμα δέρματος, μαλλιών, ματιών, ανάστημα και βάρος.

Ο Ωροσκόπος υποδεικνύει, ποιο είδος ντυσίματος σας πάει και ποια χρώματα σας δείχνουν δυνατότερο. Με τον Ωροσκόπο σχετίζεται γενικά το σχήμα του κεφαλιού και του προσώπου. Το ζώδιο δείχνει επίσης ποιο μέρος του σώματος σας κολακεύει και άρα πρέπει να προβάλλετε.

Παρθένος με Ωροσκόπο Κριό

Τύπος αρκετά αντιφατικός. Ο παρορμητισμός εναλλάσσεται με τη μεταβλητότητα. Αρκετά δραστήριος και πρωτοπόρος. Συνήθως κατορθώνει να δημιουργεί αρκετά πράγματα στη ζωή του, και το περιβάλλον του μπορεί να στηριχθεί επάνω του. Χαρακτηριστικές είναι οι έμμονες ιδέες του.

Παρθένος με Ωροσκόπο Ταύρο

Πρακτικός, με μεγάλη ικανότητα να πραγματοποιεί τις επιθυμίες του και να καλύπτει τις ανάγκες του. Εργάζεται ακούραστα και δεν διαμαρτύρεται εύκολα. Συνηθίζει να απομονώνεται, προκειμένου να σκεφθεί πως να καταστρώσει τα σχέδια του σε πρακτικά θέματα.

Παρθένος με Ωροσκόπο Δίδυμο

Ανήσυχος, επικοινωνιακός, τρέχει να τα προλάβει όλα. Έχει κοφτερό μυαλό, πνευματικά ενδιαφέροντα και κατορθώνει να ιεραρχήσει και να υλοποιήσει με καταπληκτικό τρόπο τις ιδέες του. Πολύ καλός διπλωμάτης με ευρηματικό μυαλό.

Παρθένος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Συμπαθητικός και κατά κανόνα ήρεμος, ευσυνείδητος και μετριόφρων. Κατά βάθος ανασφαλής και συντηρητικός. Κερδίζει εύκολα τη συμπάθεια των άλλων. Σέβεται τις οικογενειακές αρχές και χρειάζεται τρυφερότητα και κατανόηση.

Παρθένος με Ωροσκόπο Λέων

Ευέλικτος και διακριτικός. Συνήθως επιβάλλεται στους άλλους είτε με τη δύναμή του είτε με τη συμπεριφορά του. Τις πιο πολλές φορές ξέρει τι ζητάει από τη ζωή του και αξιολογεί σωστά πρόσωπα και πράγματα. Τον ενδιαφέρει πολύ η κοινωνική προβολή.

Παρθένος με Ωροσκόπο Παρθένο

Σχολαστικός, κοινωνικός, φιλομαθής και αρκετά συχνά απότομος. Συνήθως δεν του αρέσει να προκαλεί τους άλλους και για τον ίδιο λόγο δεν του αρέσει να τον προκαλούν. Τον ενδιαφέρει η υλική ασφάλεια και διακατέχεται από φοβίες, όπως το σύνδρομο της εγκατάλειψης.

Παρθένος με Ωροσκόπο Ζυγό

Ρομαντικός και θεληματικός. Εργάζεται πολύ σκληρά και κατορθώνει στη ζωή του να αποκτήσει υλικά αγαθά. Είναι πολύ καλός διπλωμάτης και επηρεάζει όσους τον ενδιαφέρουν. Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της ιδιοκτησίας. Είναι σχολαστικός και του αρέσει η τάξη και η αρμονία.

Παρθένος με Ωροσκόπο Σκορπιό

Μεταφυσικά ανήσυχος, με δυνατά ένστικτα. Η αυτάρκεια του αρκετά συχνά γίνεται προκλητική. Αγαπάει τη ζωή και δεν το βάζει εύκολα κάτω. Στον έρωτα ζει μοιραίες καταστάσεις και πολλές φορές δοκιμάζεται από τα γεγονότα.

Παρθένος με Ωροσκόπο Τοξότη

Αντιφατικός, πνευματικά και σωματικά, θέλει πολλά και αλλοπρόσαλλα μεταξύ τους πράγματα. Είναι συνήθως, ανασφαλής και θέλει έμπρακτες αποδείξεις αφοσίωσης. Νιώθει έντονη την ανάγκη να έχει έναν σύντροφο, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ό τι θα μπορεί να τον κρατήσει.

Παρθένος με Ωροσκόπο Αιγόκερο

Χρήσιμος, κοινωνικός και πειθαρχημένος. Συνήθως είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις,και το σπίτι του, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ό τι δεν τρέφει φιλοδοξίες. Το αίσθημα καθήκοντος και η εργασία κυριαρχούν στην ζωή του. Του λείπει ο αυθορμητισμός.

Παρθένος με Ωροσκόπο Υδροχόο

Ισχυρή προσωπικότητα και ανεπτυγμένο πνεύμα προσφοράς υπηρεσιών στον κόσμο. Τον ελκύει το ασυνήθιστο, η έρευνα και έχει πολλά στοιχεία για να γίνει διάσημος και δημοφιλής. Οργανώνει τις σκέψεις του και τις ιδέες του τις κάνει πράξη με εκπληκτικό τρόπο.

Παρθένος με Ωροσκόπο Ιχθύ

Άτομο με πολλές αντιθέσεις. Προσπαθεί να συνδυάσει την πρακτική πλευρά της ζωής με το όνειρο. Έχει μια τάση να ωραιοποιεί τις καταστάσεις με αποτέλεσμα πολλές φορές να πέφτει από τα σύννεφα και να προσγειώνεται στη σκληρή πραγματικότητα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles