Ο Ζυγός (γεννημένος μεταξύ της 24ης Σεπτεμβρίου και της 23ς Οκτωβρίου) είναι το έβδομο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι ένα ζώδιο του αέρα και κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη.

Ωροσκόπιο Ζυγός 2020
Ζυγέ μου αυτή η χρονιά σύμφωνα με το ωροσκόπιο σας θα είναι μία χρονιά με μεγάλες αλλαγές. Η προσωπική σας ανάπτυξη και η κατανόηση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει αυτές οι αλλαγές να είναι ευνοϊκές για εσάς.

Ωροσκόπιο Ζυγός 2020 ανά δεκαήμερο

 • Πρώτο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένου από την 23η Σεπτέμβρη με 3η Οκτώβρη)
  Από ότι φαίνεται το 2020 οι Ζυγοί γεννημένοι αυτό το δεκαήμερο θα κάνετε πολλά σύντομα ταξίδια. Θα συναντήσουν τους πιο κοντινούς τους φίλους αλλά και θα γνωρίσουν νέους σημαντικούς συνεργάτες. Αυτό που θα φαίνεται προς τα έξω θα είναι μια εικόνα αποφασιστικότητας και δύναμης. Η συμπεριφορά αυτή θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα για να εκπληρώσετε βραχυπρόθεσμους αλλά και μακροπρόθεσμους στόχους.
 • Δεύτερο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 4η Οκτωβρίου μέχρι την 14η Οκτωβρίου.)
  Το ωροσκόπιο του 2020 για εσάς λέει ότι τα παιδιά θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη χρονιά που μας έρχεται. Αυτό σημαίνει ότι θα αφοσιωθείτε στα παιδιά σας ή σε κάποιο παιδί πού ετοιμάζεστε να καλό δεχτείτε. Αν στα σχέδια σας δεν είναι τα παιδιά, μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να φροντίσετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας.
 • Τρίτο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 14η Οκτωβρίου μέχρι την 23η Οκτώβριου)
  Αυτή τη χρονιά θα πιστέψετε επιτέλους πως πραγματικά έχετε την δύναμη για να καταφέρετε να εξελιχθείτε στο επάγγελμα που πραγματικά σας ενδιαφέρει. Κάνε το βημα τώρα Ζυγέ. Δεν θα απογοητευτείς.
πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020
πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020

Πλανητικές Επιρροές

Καλώς ήρθες 2020! Καλωσήρθες πιο τυχερή μου χρόνια.

Αυτή η χρονιά ξεκινάει για τους Ζυγούς αρκετά εορταστικά, μετά από μία ταλαιπωρημένη χρόνια του 2019. Το 2020 λοιπόν θα βρει τους Ζυγούς γεμάτους ζωή. Θέλουν επιτέλους να επικεντρωθούν στις προσωπικές τους επιθυμίες και να ασχοληθούν με ωραία χόμπι.

Η οπτική τους πλέον το 2020 φαίνεται να είναι διαφορετική. Έτσι το 2020 θα είναι η ιδανικότερη χρόνια για να ασχοληθούν με τις προσωπικές σχέσεις οι δίδυμοι. Και όταν εννοούμε σχέσεις, εννοούμε όλες τις σχέσεις επαγγελματικές, φιλικές, οικογενειακές και ερωτικές.

Ο Κρόνος εκδηλώνει αυστηρότητα κυρίως στον τομέα των κοινωνικών και διαπροσωπικών σχέσεων περιορίζοντας τις αλληλεπίδρασεις που δεν ανταποκρίνονται στα δικά σας πρότυπα και κανόνες.

Κρόνος
Διας Ταρωτω

Ο Δίας θα επαναφέρει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στη ζωή των Ζυγών για το 2020. Θα σου φέρει μεγάλα αποθέματα ενέργειας και ζωντάνιας αλλά και επιτυχίες στους περισσότερους τομείς της ζωής.

Ο Δίας στον πρώτο οίκο είναι επίσης ευνοϊκός για όλους εσάς που θέλετε να αλλάξετε τη φυσική σας εμφάνιση προς το καλύτερο. Αλλά και για αυτούς που θέλουν να βελτιώσουν τη σχέση τους με τον εαυτό τους.

Αυτή τη χρονιά ο Ουρανός, ένας πλανήτης που προωθεί την ανανέωση και την ελευθερία, θα βοηθήσει στην ανανέωση στη ζωή των δεσμευμένων Ζυγών.  Θα φέρει ενέργεια στο ζευγάρι αλλά προσοχή γιατί πολλές φορές φέρνει και απρόβλεπτες συμπεριφορές κάτι το οποίο ο Ζυγός απεχθάνεται.

Ουρανος Ταρωτω
ουρανος-ταρωτω
Αφροδίτη Ταρωτώ

Η Αφροδίτη, ο κυβερνών πλανήτης σου, θα βρίσκεται σε αναδρομή κίνηση περνώντας από τον οίκο των χρημάτων. Αυτό θα προκαλέσει κάποια μπλοκαρίσματα και έτσι θα αισθάνεσαι ευερέθιστος σε μερικές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα.

Προσοχή! Αυτή είναι περίοδος που μπορεί οι επαγγελματικές σχέσεις να καταστραφούν.

Ο πλανήτης Άρης θέλει ο Ζυγός να είναι αγχωμένος για τα χρήματα αυτή την χρονιά. Προσοχή γιατί μπορεί να σε κάνει να ξοδέψεις χρήματα που δεν έπρεπε ή να να παραμελήσεις οικονομικές υποχρεώσεις που έπρεπε να έχεις ήδη τακτοποιήσει.

Αρης ταρωτω
Ερμής Ταρωτώ

Από τις 14 Οκτώβρη μέχρι τις 3 Νοέμβρη ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο Σκορπιό και στον Ζυγό. Για τους Ζυγούς θα είναι μία περίοδος άρνησης και συναισθηματικής ανασφάλειας. Για να τα βγάλουν πέρα μέσα σε αυτές τις τρεις εβδομάδες, οι Ζυγοί θα πρέπει να δείξουν καλύτερο έλεγχο στα συναισθήματά τους και να μην τα αφήνουν να τους καταβάλουν.

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.
ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις
ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις

Ωροσκόπιο Ζυγός 2020 – Έρωτας & Σχέσεις

Το 2020 κατά τη διάρκεια της έκλειψης τον Μάρτιο, οι σχέσεις στις οποίες είχες υπολογίσει είναι πολύ πιθανό να σε απογοητεύσουν. Οι επιλογές που θα κάνεις τώρα θα καθορίσουν πόσο μεγάλες αυτές οι απογοητεύσεις μπορεί να είναι. Θα πρέπει να ξεκινήσεις από τώρα να φροντίζεις τον εαυτό σου και να μη βασίζεσαι σε τρίτα πρόσωπα.  Για αυτό ένα καλό ξεκαθάρισμα μπορεί να γίνει από τώρα.

Αξιολόγησε τους ανθρώπους στη ζωή σου σωστά και και βάλε τα κατάλληλα όρια έτσι ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.  Από ότι φαίνεται αυτή τη χρονιά δεν θα γνωρίσεις κάποιον νέο άνθρωπο αλλά θα κοιτάξεις να εμβαθύνεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις που έχεις.

Ωροσκόπιο Ζυγός 2020 – Οικονομικά

Καλοί μου Ζυγοί δεν θα πρέπει να ανησυχείτε ιδιαίτερα για τα χρήματα και τα οικονομικά σας αυτή τη χρονιά καθώς βρίσκονται σε καλό επίπεδο.


Να είστε γενναιόδωροι αλλά προσπαθήστε να μην σπαταλάτε χρήματα τα οποία τα έχετε βγάλει με δυσκολία σε άσκοπα πράγματα. Ειδικά το Φεβρουάριο και τον Μάρτιο που θα συναντήσετε κάποιες μικρό δυσκολίες.

Από ότι φαίνεται ελκύεται τις ευκαιρίες και τα χρήματα σε κάθε στροφή της ζωής σας. 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΚΑΡΙΕΡΑ

Ωροσκόπιο Ζυγός 2020 – Καριέρα & Εργασία

Αυτή την χρονιά θα βρεις νέους και καινοτόμους τρόπους για να βγάλεις χρήματα. Μπορεί να είναι μια νεα ιδέα επιχειρηματική που θα πάει πολύ καλά τα επόμενα 2 χρόνια.

Αυτή η περίοδος δεν μοιάζει με καμία στην ζωή σου. Επαγγελματικές συνεργασίες μπορεί να δοκιμαστούν μετά την άνοιξη. Άρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Χτίστε γερά θεμέλια από τώρα αν είναι εφικτό.

Είναι η στιγμή που θα εισπράξεις ανταμοιβές για την σκληρή προσπάθεια των προηγούμενων ετών. Είναι ο καιρός που θα βγάλεις προς τα έξω μια άψογη επαγγελματική εικόνα και θα είσαι πιο αποδοτικός από ποτέ.

Απόλαυσε αυτή την περίοδο. Έχεις ήδη πληρώσει το τίμημα τις προηγούμενες χρονιές.

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΥΓΕΙΑ

Ωροσκόπιο Ζυγός 2020 – Υγεία

Το 2020 θα αρχίσετε την εξερεύνηση σε εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας όπως για παράδειγμα η ομοιοπαθητική.

Αυτός ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας θα σας δώσει την ευχαρίστηση επιτέλους συνδέεστε με τη φύση που τόσο πολύ το θέλετε. 

Ωροσκόπιο Ζυγός 2020 – Συχνές Ερωτήσεις

Θα είναι ο Ζυγός τυχερός το 2020; 

Οι Ζυγοί πριν καν κερδίσουν στο Τζόκερ αρχίζουν και ονειρεύονται τι θα κάνουν τα χρήματα. Πολλές φορές οι Ζυγοί το παρακάνουν με τα χρήματα που ξοδεύουν στα τυχερά παιχνίδια. Είναι κάτι που θα πρέπει να ελαττώσουν. Αλλά, σε περίπτωση που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, οι τυχερή τους αριθμοί θα είναι: 2, 6, 11, 21, 26 και 31

Ο Ζυγός θα παντρευτεί το 2020;

Μερικοί Ζυγοί ίσως συναντήσουν τον άνθρωπο που ονειρεύονται εδώ και πολύ καιρό. Κάποιοι άλλοι μπορεί να δεχτουν στη ζωή τους κάποιον σύντροφο από τα παλιά και να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή. Αλλά, δεν είναι απίθανο για κάποιους άλλους να περάσουν περιόδους μοναξιάς μεταξύ δύο σχέσεων. 

Ο ελεύθερος Ζυγός θα κάνει καινούργια σχέση;

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα βοηθήσει τους Ζυγούς να γίνουνε πιο κοινωνικοι. Έτσι είναι πολύ πιο πιθανό να κάνουν καινούριες σχέσεις.

Ο Ζυγός θα βρει νέα δουλειά;

Αυτή τη χρονιά θα συναντήσεις ποικίλες καταστάσεις όσο αφορά τη δουλειά. Σε πολλές περιπτώσεις το αισθάνεσαι απογοητευμένος με την επαγγελματική σου κατάσταση. Αλλά σε κάποιες άλλες φάσεις το αισθάνεσαι επιτυχημένος. Οι επικοινωνιακές σου δυνατότητες θα αρχίσουν να σου φέρνουν ευκαιρίες και οι συνάδελφοί σου θα αρχίσουν να σε εμπιστεύονται περισσότερο. 

Ωροσκόπιο 2020 – Υπόλοιπα Ζώδια

Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα Ζυγού

 • Πραγματικά καταλαβαίνεις την ομορφιά. Αγαπάς οτιδήποτε είναι όμορφο και φινο. Όλοι έρχονται σε σένα για το καλό σου γούστο. 
 • Σου αρέσει η ζωή σου και η σχέση σου να είναι όλες αρμονία. Οι ανακατατάξεις και διαφωνίες σε αναστατώνουν. Αγαπάς την ηρεμία και την ισορροπία. 
 • Η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από τους άλλους και προσπαθείς πάντα να τους κάνεις χαρούμενους. Μέσα από τη σχέση σου μπορείς να εκφράζεις δημιουργικότητα και συνήθως ένας Ζυγός είναι σε σοβαρή σχέση από νεαρή ηλικία.
 • Σου αρέσει οι άλλοι να σε θαυμάζουν και δυσανασχετείς να νιώθεις ότι δεν σε συμπαθούν.
Χαρτομαντεία μέσω email
Το Taroto Spells σου δίνει την δυνατότητα εύκολα και απλά να έχεις μια μελλοντική πρόβλεψη από το Μέντιουμ Άρη και την ομάδα του.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles