Ο Υδροχόος (γεννημένος μεταξύ της 21ης Ιανουαρίου και της 19ης Φεβρουαρίου) είναι το 11ο ζώδιο κυβερνάται από τον υρανό. Είναι ένα ζώδιο του αέρα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος 2020 Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του 2020 με όλες τις ενέργειες στο ζώδιό σου θα είναι μία επίσης καλή χρονιά όπως και την προηγούμενη. Βέβαια θα είναι και αυτή γεμάτη και θα έχει συνεχείς αλλαγές. 

Ωροσκόπιο Υδροχόος 2020 – Αγάπη, Χρήμα, Υγεία Καριέρα

Ωροσκόπιο Υδροχόος 2020 ανά δεκαήμερο

 • Πρώτο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 21η Ιανουαρίου έως την 31η Ιανουαρίου)

  Θα υπάρξει αλλαγή στη ζωή σου. Αυτά που εύχεσαι να πραγματοποιηθούν είναι ακριβώς έξω από την πόρτα σου. Έχεις πολλά όνειρα για το μέλλον και σιγά-σιγά αρχίζεις να τα ακουμπάς. 
 • Δεύτερο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι την 10η Φεβρουαρίου)

  Το ωροσκόπιο του 2020 για τον Υδροχόο σε προτρέπει ακολουθήσεις την φυσική ροή των πραγμάτων. Θα είναι η πιο σημαντική φράση που θα πρέπει να θυμάσαι για το 2020. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Οι καλύτερες ευκαιρίες μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Οι σχέσεις σου θα σου φέρουνε τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή σου.
 • Τρίτο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 11η Φεβρουαρίου εως την 19η Φεβρουαρίου)

  Η φύση της δουλειάς σου μπορεί να αλλάξει. Θα εστιάσεις λιγότερο στο τι μπορεί να κερδίσεις εσύ προσωπικά και περισσότερο στο τι μπορείς να προσφέρεις στους άλλους. Δεν έχει σημασία ποιο ακριβώς είναι το επάγγελμά σου σίγουρα θα βρεις όμως τρόπο για να δώσεις βοήθεια στους γύρω σου. 
πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020

Πλανητικές Επιρροές

Η επιρροή του Πλούτωνα στον Υδροχόο: ο Υδροχόος είναι έντονα ιδεαλιστής και πάντα έτοιμος για αλλαγές. 

Βαριέται εύκολα και είναι σε μία συνεχή αναζήτηση περιπέτειας και γνώσης. Δεν δίνει τόση σημασία στις λεπτομέρειες και πολλές φορές δεν δείχνουν πολύ υπομονή. Η επηρροή του Πλούτωνα μπορεί να τους κάνει εγωιστές και ανυπόμονους. Στον αισθηματικό τομέα, χρειάζονται κατανόηση και υποστήριξη από τους συντρόφους τους. 

πλουτωνας-ταρωτω

Ο Δίας που θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω μεταξύ της 15η Μαΐου και της 3ης Σεπτεμβρίου θα καθορίσει όλες τις φιλίες του Υδροχόου. Θα αποφασίσει ποιες είναι πραγματικά αυτές που αξίζουν να κρατήσει τη ζωή του. 

Ο Ερμής θα ειναι ανάδρομος είναι μεταξύ της 17ης Φεβρουαρίου και 15ης Μαρτίου στον Υδροχόο. Θα είναι μία δύσκολη χρονική περίοδος.

Θα έχεις λιγότερο αισιόδοξες μέρες αλλά θα πρέπει να προφυλάξει τον εαυτό σου από αυτές. Θυμήσου ότι πάντα υπάρχουν λύσεις. Απλώς θα πρέπει να δεις τις καταστάσεις από όλες τις γωνιές και προοπτικές. 

αρης-ταρωτω

Ο Άρης είναι ανάδρομος στον Κριό και έτσι Υδροχόοι θα περάσουν μία περίοδο δύο μηνών που θα είναι πιο αγχωμένοι και πιεσμένοι. Ίσως θα πάρουνε και κάποιες λάθος αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσουν. 

Θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και υπομονετικοί. 

ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις

Ωροσκόπιο Υδροχόος 2020 – Έρωτας & Σχέσεις

Η σταθερότητα και η ασφάλεια μιας μακροχρόνιας σχέσης ή ενός γάμου θα είναι κάτι δύσκολο να έχεις αυτή την χρόνια. 
Αυτό ενδεχομένως να σε πάει πίσω σε κάποιους τομείς στη ζωή σου και να συνειδητοποιήσεις ότι τόσο καιρό δεν είχες την κατανόηση που χρειαζόσουν θα τους δίπλα σου.

Πολλές φορές το νιώθεις ότι έχεις κακή διάθεση και έτσι μπορεί να επηρεαστούν ακόμα και οι εργασιακές σχέσεις. 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΚΑΡΙΕΡΑ

Ωροσκόπιο Υδροχόος 2020 – Καριέρα & Εργασία

Η προσωπική σου δύναμη θα είναι ισχυρή και στον τομέα της εργασίας το 2020. Θα έχεις καινοτόμες ιδέες και θα βρεις νέους τρόπους να κάνεις τα πράγματα. Θα βελτιώσεις τις μεθόδους σου και έτσι θα ζήσεις την απόλυτη επιτυχία. 

Θα είσαι μία ισχυρή πηγή αυτοπεποίθησης που οι άλλοι θα θαυμάζουν και θα ακολουθούν. Δεν είναι όμως η καλύτερη χρονική στιγμή να ξεκινήσεις μία νέα επιχείρηση. Καλύτερα να βρεις τον τρόπο να αναγεννήσεις την τωρινή σου καριέρα. 


Έχεις ανάγκη οι άλλοι να σε εκτιμάνε και να σε σέβονται και είναι κάτι που θα ζήσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς σε μεγάλο βαθμό. 

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας

Ωροσκόπιο Υδροχόος 2020 – Οικονομικά

Τα χρήματα θα σε ακολουθούν όλο το 2020. Όλες οι προσπάθειες που είχες κάνει τα περασμένα χρόνια θα ανταμειφθούν. 

Όλα φέτος θα είναι πιο μεγάλα. Μεγαλύτερες πωλήσεις, μεγαλύτερες προαγωγές και αναγνώρισεις.

Η άνοιξη είναι μία καλή χρονική περίοδος για να ζητήσεις συμβουλές και βοήθεια με τα οικονομικά σου. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα δεις πως θα είσαι πιο ασφαλής και σταθερός οικονομικά. 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΥΓΕΙΑ

Ωροσκόπιο Υδροχόος 2020 – Υγεία

Αυτή τη χρονιά θα ασχοληθείς πολύ με εναλλακτικούς μεθόδους για να θωρακίσεις την υγεία σου. Είχες ταλαιπωρηθεί τα προηγούμενα χρόνια και έτσι θέλεις να βρεις φυσικούς τρόπους για να αντιμετωπίζεις τα θέματα που προκύπτουν. 

Να προσέξεις γιατί το στρες που θα έχεις κατά τη διάρκεια αυτής χρονιάς θα προκαλέσει την υγεία σου. Φρόντισε να αφιερώνεις ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. 

Ωροσκόπιο Υδροχόος 2020 – Συχνές Ερωτήσεις

Το 2020 θα είναι μία τυχερή χρονιά για τον Υδροχόο; 

Θα είναι μία τυχερή χρονιά. Μία χρονιά που γίνονται αλλαγές προς το καλύτερο. Θα βρεις ηρεμία, αρμονία και ευτυχία. Σου αρέσει να περιπλανιέσαι. Δεν ριζώνεις εύκολα σε ένα μέρος ή με κάποιους ανθρώπους για πολύ καιρό. Αυτή τη χρονιά όμως τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν. Θα βγεις έξω από τα νερά σου. 

Θα παντρευτεί ο Υδροχόος το 2020;

Οι Υδροχόοι φέτος θα συνεχίσουν να έχουν τα πάνω και τα κάτω τους στις ερωτικές σχέσεις. Αυτό που προτείνει το ωροσκόπιο σας είναι να μάθετε να επικοινωνείτε σωστά με τους συντρόφους σας. Δεν είναι η καλύτερη χρονιά για να κάνετε σχέδια γάμου. 

Οι ελεύθεροι Υδροχοοι θα βρούν τον έρωτα; 

Αυτή τη χρονιά είναι πολύ πιθανό οι Υδροχόοι να συναντήσουν έναν άνθρωπο ο οποίος θα προκαλέσει το ενδιαφέρον τους. Αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια για έναν Υδροχόο. Μπορεί ακόμα και να είναι μία γνωριμία από τα παλιά. 

Ο Υδροχόος θα βρει δουλειά;

Το 2020 για τον Υδροχόο και υπάρχουν εκπλήξεις από κάποια γεγονότα που θα τους βγάλει έξω από τη ζώνη ανέσης τους.

Θα έχει την ευκαιρία να επεκτείνει τον κύκλο με τους φίλους του και να γνωρίσει νέους σημαντικούς ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι θα του φέρουν νέες ευκαιρίες για να εξελιχθεί και να βελτιωθεί. Την ίδια ώρα θα έρθουν ευκαιρίες για να κάνεις μακροχρόνια project. 

Ωροσκόπιο 2020 – Υπόλοιπα Ζώδια

Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα Υδροχόου

 • Είσαι μοναδικός και εξαιρετικά ανεξάρτητος χαρακτήρας. Διαφορετικός από τον καθένα. Θέλεις πάντα να είσαι μοναδικός τι κάνεις τα συμβατικά πράγματα. Θέλεις να είσαι ελεύθερος και να ακολουθήσεις το δικό σου μονοπάτι. Αυτό σε κάνει απρόβλεπτο. Πάντα αντιδράς ενάντια στο συμβατικό. 
 • Είσαι ένας έξυπνος και πνευματικός άνθρωπος. Έχεις δυνατές ιδέες και κοινωνικές απόψεις. Ένας ανθρωπολόγος βαθιά στην καρδιά σου το παλεύεις για την ισότητα και την ελευθερία. Η επιστήμη τα μαθηματικά αλλά και ο αποκρυφισμός είναι τομείς τη ζωή σου που μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου. 
 • Είσαι πολύ κοινωνικός και έχεις πολλές γνωριμίες. Οι γνωριμίες σου καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα ανθρώπων και προσωπικοτήτων. Είσαι ανοιχτόμυαλος και ιδεαλιστής έτσι μπορείς να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους από πολλούς διαφορετικούς τομείς. 
 • Ο κόσμος πολλές φορές δεν είναι έτοιμος για τις ιδέες σου. Είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά. Είναι λες και ξέρεις το μέλλον. 
 • Είναι απαραίτητο να βρεις την ελευθερία σου και να έχεις κοντά σου ανθρώπους που σέβονται τον χώρο σου. έχεις μεγάλη ανάγκη να αισθάνεσαι ελεύθερος στις κινήσεις σου και να εκφράζεις έτσι τον εαυτό σου. 
 • Είσαι πολύ συνεργάσιμος και πιστός στους άλλους. Θέλεις πάντα να σε αντιμετωπίζουν σαν ίσο και δεν σου αρέσει όταν κάποιος είναι ανώτερος από σένα και σε πιέζει προς κάποια κατεύθυνση. 
Χαρτομαντεία μέσω email
Το Taroto Spells σου δίνει την δυνατότητα εύκολα και απλά να έχεις μια μελλοντική πρόβλεψη από το Μέντιουμ Άρη και την ομάδα του.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles