Ο Τοξότης είναι το ένατο αστρολογικό ζώδιο και είναι ζώδιο της φωτιάς. Κυβερνάται από τον Δία.

Ωροσκόπιο Τοξότης 2020 Σύμφωνα με το ωροσκόπιό σου για το 2020 φαίνεται ότι θα έρθουν πολλές αλλαγές. Θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις και να ξανά παρουσιάσεις τον εαυτό σου από την αρχή στον κόσμο. Κάτι σαν μία αναγέννηση. 

Ζώδιο Τοξότης

Ωροσκόπιο Τοξότης 2020 ανά δεκαήμερο

 • Πρώτο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 23η Νοέμβρη μεχρι την 2α Δεκέμβρη)

  Θα δεις πιο γρήγορες ανταμοιβές στη δουλειά. Νέες σχέσεις η αλλαγές προς το καλύτερο σε παλιές σχέσεις στον εργασιακό τομέα ειδικότερα μετά το δεύτερο μισό του χρόνου. 
 • Δεύτερο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 3η Δεκεμβρίου μέχρι την 12η Δεκεμβρίου)

  Όσο προχωράει η χρονιά τόσο περισσότερο θα αφιερώνεις την ενέργειά σου σε πράγματα που πραγματικά είσαι παθιασμένος. Είναι πιθανό να δημιουργήσεις μία νέα σχέση εργασιακή η οποία θα σε βοηθήσει να σταθεροποιηθείς οικονομικά και να νιώθεις ασφάλεια. 
 • Τρίτο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 12η Δεκέμβρη μέχρι την 21η Δεκέμβρη)

  Το ωροσκόπιο για σας Τοξότες αυτό το δεκαήμερο μας λέει ότι θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς μερικές μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείς με τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σου. Αλλά ετοιμάσου και για μερικές μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις με τους πιο κοντινούς σου φίλους και με την οικογένεια. Κάτι αναπάντεχο θα συμβεί που θα ταράξει τις ισορροπίες. 
πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020

Πλανητικές Επιρροές

Αφροδίτη Ταρωτώ

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση μέσα από τον 12ο οίκο. Θα σου φέρει αυξημένη πνευματική ενέργεια και τη δύναμη να συγκεντρώνεσαι στις εργασίες που αναλαμβάνεις. αλλά πολλές φορές μπορεί να σου φέρει και σύγχυση διότι δεν θα μπορείς να καταλάβεις ακριβώς τις προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου.

Θα αρχίσεις να ψάχνεις την απάντηση στην ερώτηση “τι με κάνει εμένα ευτυχισμένο;”

Θα νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από τους άλλους για να μπορέσεις λίγο να συγκεντρωθείς στον εαυτό σου. Είναι ο καιρός που θα έχεις ανάγκη να είσαι πιο κοντά στο Θεό. 

Μέχρι το τέλος του 2020 πολλοί Τοξότες θα καταφέρουν να έχουν νέες αξίες στη ζωή τους. Θα επανακαθορίσουν πολλούς τομείς της ζωής τους. 

Αυτή τη χρονιά, όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα είναι πιο χαλαρή περίοδος για τον Τοξότη σε σχέση με τα άλλα ζώδια. Είναι εξαιρετικά πιθανό να λάβετε καλά νέα από την οικογένεια ή να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι.

Ερμής Ταρωτώ
Κρόνος

Η επιρροή του Κρόνου στον Τοξότη: θα σας απασχολήσει περισσότερο η ασφάλεια και υλικές ανέσεις περισσότερο από ποτέ.

Θα έχετε αναπάντεχα έξοδα αλλά θα καταφέρετε να μαζέψετε αρκετά χρήματα μέσω της μεγάλης προσπάθειας και σκληρής εργασίας. 

Φαίνεται πως σας απασχολεί αυτή τη χρονιά το να κάνετε οικονομία. Σκέφτεστε τις άσχημες εποχές που μπορεί να έρθουν στο μέλλον. Γίνεστε πιο υπολογιστικοί, συγκρατημένοι και προσεκτικοί με τα χρήματα. Για κάποιο λόγο φοβάσαι το αύριο.

Ο Άρης ο οποίος θα είναι ανάδρομος στον Κριό επηρεάζει τον Τοξότη στον επαγγελματικό τομέα.  Δυστυχώς, θα φέρει κάποια εμπόδια στην ολοκλήρωση των εργασιών. Να είστε υπομονετικοί. 

Αρης ταρωτω
Ουρανος Ταρωτω

Ο Ουρανός ο οποίος θα είναι ανάδρομος στον Ταύρο ξεκινώντας από τις 16 Αυγούστου θα επηρεάσει την ερωτική ζωή του τοξότη. 

Τώρα είναι η ώρα να πάρεις ρίσκα στον έρωτα ακόμα και αν είναι κάτι πρωτόγνωρο για σένα Τοξότη. 

ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις

Ωροσκόπιο Τοξότης 2020 – Έρωτας & Σχέσεις

Την άνοιξη του 2020 θα πάρεις μία γεύση του τι σημαίνει πραγματική σταθερότητα στις σχέσεις. Αυτή θα είναι η καλύτερη περίοδος της χρονιάς όσο αφορά τις σχέσεις. Πλέον θα δεις πώς μπορείς να κερδίσεις πράγματα με τις σχέσεις με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. 

Από ότι φαίνεται θα συμβεί μία αλλαγή παραστάσεων. Θα έρθουν άνθρωποι δίπλα σου που θα σε εκτιμάνε και θα σέβονται στην ανεξάρτητη και γενναιόδωρη φύση σου. 

Χαρτομαντεία μέσω email
Το Taroto Spells σου δίνει την δυνατότητα εύκολα και απλά να έχεις μια μελλοντική πρόβλεψη από το Μέντιουμ Άρη και την ομάδα του.
ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΚΑΡΙΕΡΑ

Ωροσκόπιο Τοξότης 2020 – Καριέρα & Εργασία

Μέσα στο 2020 δεν θα συμβεί κάποια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σου επαγγελματικά. Θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εσωτερικό σου κόσμο παρά με την καριέρα.

Εξάλλου βρίσκεσαι σε καλό σημείο στην καριέρα και στη δουλειά σου τα τελευταία χρόνια. Αυτή η χρονιά να σε βρει αφοσιωμένο στην εργασία σου. Θα είσαι σε θέση να πάρεις καλύτερες αποφάσεις κατα το τέλος του χειμώνα με αρχή της άνοιξης. Εκμεταλλεύσου το σωστά. 

Παρόλο που ο φόρτος εργασίας θα μεγαλώσει, έχεις το ταλέντο να το δουλεψεις σωστά. 

Σημαντικές επαφές για το μέλλον σου θα έρθουν στο δρόμο σου στο πρώτο μισό της χρονιάς. 

Θα καταφέρεις να κάνεις τις αδυναμίες σου εξαιρετική δύναμη. 

Ωροσκόπιο Τοξότης 2020 – Οικονομικά

Είναι μία χρονιά που πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επενδύσεις σας και στις συνεργασίες. Μόνο μετά το φθινόπωρο θα μπορείτε να κάνετε ευκολότερα νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Θα είναι περίοδος πού οικονομικά θα αισθάνεστε πιο ασφαλής. 
Στη γενικότερη εικόνα, τα χρήματα δεν θα σας λείψουν και αυτή τη χρονιά.

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΥΓΕΙΑ

Ωροσκόπιο Τοξότης 2020 – Υγεία

Το ωροσκόπιο του 2020 για τον Τοξότη μας αποκαλύπτει πώς η υγεία του θα δεχτεί κάποιες προκλήσεις. 

Κατά την άνοιξη ο Τοξότης θα αισθάνεται μεγάλη έλλειψη ενέργειας. Θα πρέπει να φροντίσει τον εαυτό του έτσι ώστε να επανέλθει. 

Ένας νέος κύκλος ξεκινά. Κάνε το καλύτερο για τον εαυτό σου και φρόντισε τον. 

Ωροσκόπιο Τοξότης 2020 – Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το 2020 τυχερή χρονιά για τον Τοξότη;

Για τον Τοξότη αυτή θα πρόκειται να είναι μία χρονιά γεμάτη ευημερία και τύχη. Θα βρεις την ευτυχία σε μικρά πράγματα και θα συνειδητοποιήσεις ότι τελικά χρειάζονται πολύ λίγα πράγματα για να είσαι ευτυχισμένος και τυχερός.

Θα παντρευτεί ο Τοξότης το 2020; 

Αγάπη, ηρεμία και αρμονία θα περιβάλλει τη σχέση του Τοξότη. Μετά το Μάιο είναι πίθανο να δεχτεί πρόταση γάμου.

Ο ελεύθερος Τοξότης θα βρει την αγάπη;

Αυτή η χρονιά θα είναι εξαιρετική για την έναρξη νέων σχέσων. Οι ελεύθεροι λοιπόν Τοξότες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους συντρόφους. 

Ο Τοξότης θα βρει δουλειά;

Όσον αφορά την εργασία θα υπάρχει βελτίωση στις συνθήκες εργασίας. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους τα βελτιωθούν. Είναι πολύ πιθανό οι ελεύθεροι Τοξότες να βρουν τον έρωτα μέσα στο εργασιακό τους περιβάλλον. 

Ωροσκόπιο 2020 – Υπόλοιπα Ζώδια

Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα Τοξότη

 • Είσαι ανοιχτός και ειλικρινής και αυτό εκτιμούν οι περισσότεροι γύρω σου. Έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι αισιόδοξος. Πάντα βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. Είσαι κοινωνικός, φιλικός και πολύ προσιτός προς τους άλλους. Σου αρέσει να μαθαίνεις από τους άλλους και απολαμβάνεις την παρέα νέων ανθρώπων στη ζωή σου. Σε εξιτάρει πολύ η συναναστροφή με ανθρώπους από άλλες κουλτούρες. 
 • Είσαι επεκτατικός και σου αρέσει να έχεις το χώρο σου. Τρελαίνεσαι με τις δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους. 
 • Ο καθαρός αέρας και νέοι ορίζοντες σε εξιταρουν. Στη ζωή σου σε ενδιαφέρουν οι σπουδές και ταξίδια. Οι άλλες κουλτούρες και χώρες σε συναρπάζουν. 
 • Η δημιουργικότητα για σένα είναι είτε να μελετάς νέα πράγματα ή να εξερευνείς νέα μέρη. Ο σκοπός της ζωής σου ή να ταξιδέψεις πολύ και μακριά. Θέλεις πολύ να μάθεις πώς δουλεύουν οι άλλες κουλτούρες και να φέρεις αυτή τη γνώση πίσω στο σπίτι σου.
Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles