Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της γης και κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη, ακριβώς όπως ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς. 

Ωροσκόπιο Ταύρος 2020 Σύμφωνα με το ωροσκόπιο σας Ταύροι μου και αυτή είναι μια χρονιά που συνεχίζετε να χτίζετε θεμέλια. Όλες σας οι προσπάθειες αρχίζουν να φέρνουν πιο σταθερά και φανερά απότελεσματα στην ζωή σας.

Ωροσκόπιο Ταύρος 2020 ανά δεκαήμερο

1ο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 21η Απρίλιου μέχρι την 31η Απριλίου)

Η γρήγορη διέλευση του Άρη από το ζώδιο σας κάτα το τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλιου, θα φέρει πολύ ενέργεια στο άμεσο περιβάλλον σας. Θα αισθανθείτε πως μπορείτε να διαθέσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια προς τους στόχους σας. Μέχρι τώρα φαινόταν αδύνατο. Λες και είχατε κάποιο τοίχος που σας εμπόδιζε. Το ωροσκόπιο του Ταύρου για το 2020 σας προτρέπει να κάνετε σωστή χρήση αυτής της περιόδου παρακολουθώντας και αρπάζοντας τις ευκαιρίες που έρχονται στον δρόμο σας.

2ο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι απο την 30η Απριλίου μέχρι την 10η Μαίου)

Το Ωροσκόπιο για τον Ταύρο το 2020 μας αποκαλύπτει πως όσο περνάει η χρόνια για σένα Ταύρε θα μπορείς να αντιληφθείς πόσο μακριά έχεις φθάσει. Θα μείνεις έκπληκτος πόσα έχεις καταφέρει να χτίσεις στην ζωή σου το 2020. 

3ο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 11η Μαίου μέχρι 20η Μαίου)

Το σύμπαν ακόμα προσπαθεί να σας ενθαρρύνει να είστε όσο περισσότερο χαλαροί μπορείτε, ειδικά στον τομέα της εργασίας και καριέρας.  Προσπάθησε να αλλάξεις τις συνήθειες σου και τους τρόπους σου.  Θα πρέπει να αλλάξεις για να έρθει κάποια ευκαιρία που θα μπορέσεις να επωφεληθείς από αυτή. 

πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020
πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020

Πλανητικές Επιρρόες

Διας Ταρωτω
πλουτωνας-ταρωτω

Το 2020 είναι η τέλεια χρονιά για τον αισθηματικό τομέα, την οικογένεια και το σπίτι. Όπως αναφέρεται στο Ωροσκόπιο του Ταύρου για το 2020, η συνάντηση του Δία με τον Πλούτωνα θα φέρει αισθητά κέρδη.

Αυτά τα κέρδη μπορεί να είναι δώρα, χρήματα, κληρονομιά ή την γνώση για να ξεπεράσεις εμπόδια που σε κρατούσαν πίσω το 2020. 

Ο Δίας έχει τώρα μια πολύ καλή σχέση με τον Κρόνο. Έτσι, επαγγελματική σου κατάσταση εδραιώνεται. 

Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος θα φέρει στον Ταύρο μια εμφανή ανάκαμψη όσο αφορά τις συνεργασίες και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Ο Δεκέμβριος υπόσχεται αυξημένες πιθανότητες για προαγωγή και αναγνώριση.

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, ο Δίας θα είναι δίπλα από τον Κρόνο. Αυτό θα φέρει ευημερία αλλά επίσης θα σας πιέσει Ταύροι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την χρονιά, ειδικότερα στον οικονομικό τομέα. 

Ο Ταύρος έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, την θεά της αγάπης και του έρωτα, ο πλανήτης της  αγάπης και της ομορφιάς.  Ο Ταύρος πάντα απολαμβάνει συνήθως σχέσεις της μιας βραδιάς και συχνά αλλάζει συντρόφους – ειδικά όταν είναι νέος πριν παντρευτεί και ανακαλύψει την άνεση και την ασφάλεια της οικογένειας.

Αφροδίτη Ταρωτώ

Η Αφροδίτη, ο κυβερνών πλανήτης σου, θα έχει ανάδρομη κίνηση στον οίκο του γάμου. Αυτή η ανάδρομη κίνηση μπορεί να κάνει πιο έντονα πολλά είδη προβλημάτων στην σχέση του ζευγαριού. Όλα μπορεί να ξεκινάνε από το γεγονός πως ο σύντροφος σας θέλει να επενδύσει τα χρήματα σε κάτι που δεν εσείς δεν θεωρείτε χρήσιμο αυτή την στιγμή. 

Ουρανος Ταρωτω

Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον Ταύρο από 12 Αυγούστου 2019 μέχρι τις 11 Ιανουάριου του 2020 και από το 15 Αυγούστου 2020 μέχρι 1 Ιανουαρίου 2021. 

Ο Ουρανός δεν έχει υπάρξει ανάδρομος στον Ταύρος τα τελευταία 80 χρόνια και δεν ξέρουμε αληθεία ποια είναι η αίσθηση. Όταν ο Ουρανός είναι σε κανονική ροή, είναι ο πιο επαναστατικός πλανήτης και μας επηρεάζει έντονα. Άρα είναι προφανές πως ο ανάδρομος Ουρανός θα επηρεάσει τον Ταύρο με αυτόν τον τρόπο. 

Με τον Ουρανό λοιπόν στο ζώδιο του Ταύρου από πέρισυ, η ταυτότητα σου και όλοκληρη η ζωή σου έχει αλλάξει. και συνεχίζει να αλλάζει ραγδαίως. Αλλαγές γίνονται και στην καριέρα, τα σχέδια για το μέλλον αλλά και στην αισθηματική σου. 

Το όραμα του Ταύρου για το μέλλον είναι τελείως διαφορετικό από πριν και θα ζήσεις αλλαγές οι οποίες φαίνονται τρομακτικές μόνο επειδή είναι άγωστες για εσένα. Αυτές είναι όμως οι αλλαγές που θα σου φέρουν ενθουσιάσμό στην ζωή σου.

Ο Σεπτέμβρης θα είναι η αρχή μια έντονα παραγωγικής περιόδου που θα φέρει επιτυχία και κατορθώματα για τον Ταύρο. Η δουλειά σου θα είναι πολύ δύσκολη αλλά θα σε ενθουσιάζει.

Θα νιώθεις μεγαλύτερο θάρρος από τις ευκαιρίες που θα βλέπεις να έρχονται. Θα νιώθεις πια πως είσαι πιο αυτόνομος. 

ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις
ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις

Ωροσκόπιο Ταύρος 2020 – Έρωτας & Σχέσεις

Το 2020 οι σχέσεις θα είναι πολύ πιο ουσιαστικές και οι αλληλεπιδράσεις πιο ποιοτικές. Θα νιώσετε Ταύροι συναισθήματα έντονης ικανοποίησης με τις σχέσεις σας. 

Θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και η αυτο-εκτίμηση και η αυτοπεποίθεση σου θα είναι στα ύψη. Αυτό θα κάνει όλες τις σχέσεις σου να έχουν περισσότερο νόημα.  

Αν δεν έχεις βρει ακόμα το σύντροφο της ζωής σου, αυτή ίσως να είναι η χρονιά σου. Αρραβώνες ή ακόμα και γάμοι μπορεί να πραγματοποιηθούν καθώς οι σχέσεις σου προμηνύονται ποιοτικές το 2020. 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΚΑΡΙΕΡΑ

Ωροσκόπιο Ταύρος 2020 – Καριέρα & Εργασία

Κατά την σεληνιακή εκλέιψη την άνοιξη, μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες στην εργασία και στην καριέρα. Θα βοηθηθείς με το να αλλάξεις την καθημερινή σου ρουτίνα. Θα πρέπει να αποκτήσεις πιο παραγωγικές συνήθειες.  

Θα ανακαλύψεις πως έχεις μεγαλύτερα επίπεδα ενέργειας και ώθησης αλλά και περισσότερη επιτυχία από τις προηγούμενες χρονιές. 

Η άνοιξη μας φέρνει αλλαγές. Να τις καλοδεχτείς καθώς οι προηγούμενες χρονιές δεν ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικές. Κάτι που είχατε σαν χόμπι ίσως να αρχίσει να αποφέρει κέρδη. Έτσι, θα μπορέσετε να απολαύσετε επιπλέον εισόδημα από κάτι που είστε παθιασμένοι. 

Τους καλοκαιρινούς μήνες ενδεχομένως να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον και να ασχοληθείς με κάτι πιο συναρπαστικό για εσένα. 

Ωροσκόπιο Ταύρος 2020 -Οικονομικά

Το 2020, τα οικονομικά σου θα βελτιωθουν αισθητά. Σίγουρα θα βρεις τον εαυτό σου πιο σταθερό και ασφαλή στον τομέα των χρημάτων. 

Δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια δραματική αύξηση αλλά πρέπει να δείξετε πειθαρχία στην εργασία σου και να έχεις ένα πιο οργανωμένο και ανεπτυγμένο σχέδιο. Θα πρέπει να σχεδιάσεις την καθημερινότητα και τις συνήθειες σου με τέτοιο τρόπο που να σε βοηθάνε να έχεις πειθαρχία στην εργασία σου και έτσι θα απολαμβάνεις οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα. 

Προσπάθησε φέτος να είναι η χρονιά που θα ξεχρεώσεις τυχόν χρέη και οικονομικές εκρεμμότητες προς τρίτους.  Ό,τι λοιπόν ξεκινήσατε το 2019 όσο αφορά τα οικονομικά σας σχέδια θα είναι πολύ πιο εύκολο το 2020. 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΥΓΕΙΑ

Ωροσκόπιο Ταύρος 2020 – Υγεία

Το 2020 θα σε βρει να φροντίζεις το σώμα σου και την υγεία σου. Θα είναι πιο εύκολο την μετά την άνοιξη να αναπτύξεις συνήθειες που θα ενισχύσουν την υγεία σου. Αν δηλαδή είσαι εξαρτημένος από κάτι τότε θα μπορείς να το αντιμετωπίσεις. 

Το να διατηρήσεις το σωματικό βάρος σταθερό θα είναι μια πρόκληση το 2020 αλλά οι αποφάσεις που έχει πάρει για την ζωή σου σχετικά με την πειθαρχία που θα πρέπει να δείξεις θα σε βοηθήσουν και σε αυτόν το τομέα. 

Μέσα στο 2020 χρειάζεσαι να έχει καλή υγεία και ενέργεια καθώς θα τα χρειαστείς για τον εργασιακό σου τομέα. 

Ωροσκόπιο Ταύρος 2020 – Συχνές Ερωτήσεις

Θα είναι ο Ταύρος τυχερός το 2020;

Οι Ταύροι είναι συνήθως πολύ λογικοί. Σε κάθε δευτερόλεπτο της ζωής, εστιάζουν τις προσπάθειές τους να εργαστούν σκληρά για να αποκτήσουν την επιθυμητή ευεξία και το βιοτικό επίπεδο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η τύχη δεν μπορεί να χαμογελάσει σε έναν Ταύρο εάν δοκιμάσει τις πιθανότητές. Μερικοί από τους τυχερούς τους αριθμούς είναι 6, 8, 13, 15, 27 και 32.

Ο Ταύρος θα βρει δουλειά;

Θα συναντήσετε δοκιμασίες και εμπόδια, αλλά θα τα αντιμετωπίσετε όλα με θάρρος. Θα αποκτήσετε νέες ευκαιρίες στην καριέρα σας.
Οι Ταύροι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν χρήματα από κληρονομίες. Θα έχουν οικονομική βελτίωση και μπορούν να ξεκινήσουν σχέδια με τους συντρόφους τους που θα αυξήσουν το εισόδημά τους.

Ο Ταύρος θα παντρευτεί το 2020;

Για τον Ταύρο, αυτό το έτος θα είναι γεμάτο συναισθηματικά. Το ρομαντισμό θα περιβάλλει τους ανθρώπους που γεννιούνται σε αυτό το ζώδιο και αν δεν έχουν ακόμα σχέση, πολλοί από αυτούς θα συναντήσουν τον άνθρωπο που θα μείνει δίπλα τους για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το 2020, έχουν μεγάλες πιθανότητες να παντρευτούν και οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να πουν “ναι”.

Ο ελεύθερος Ταύρος θα βρει αγάπη;

Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, μπορεί να φέρει στον ελεύθερο Ταύρο νέες, σταθερές, μακροχρόνιες σχέσεις και για εκείνους που ήδη εμπλέκονται σε μια σχέση, μπορεί να φέρει την ευκαιρία να την εδραιώσει και ακόμη ίσως και να περάσει σε άλλο επίπεδο.

Ωροσκόπιο 2020 – Υπόλοιπα Ζώδια

Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα Ταύρος

  • Είστε ένα λογικός άνθρωπος που απολαμβάνει την τρυφερότητα στην προσωπική του ζωη. Όσο μεγαλώνεις, οι φίλοι σου μπορεί να σε χαρακτηρίσουν ως σταθερό, πρακτικό, προσγειωμένο, συνεπή αλλά πολλές φορές ισχυρογνώμων, πεισματάρη και άκαμπτο. 
  • Σε απασχολεί έντονα η ασφάλεια και η άνεση.
  • Από νεαρή ηλικία σε ενδιαφέρουν τα χρήματα, η περιουσία, τα υλικά αγαθά και το φαγητό. Το να έχεις χρήματα και όμορφα αντικείμενα είναι σημαντικά για την αυτοπεποίθεση σου και την δημιουργική σου αυτο έκφραση. 
  • Πρέπει να μάθεις να αναπτύσεις το δικό σου σύστημα αξιών και να το χρησιμοποίεις.  Πρέπει να μάθεις πότε κάτι είναι αρκετό. 
  • Είσαι πολύ καλός στην τέχνη της μαγειρικής και ίσως να σε βοηθήσει να κάνεις καριέρα και να βγάζεις χρήματα. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles