Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο του νερού και κυβερνάται από τον Άρη και τον Πλούτωνα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός 2020 Σύμφωνα με το ωροσκόπιο σου Σκορπιέ το 2020 θα είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για σένα. Θα είναι χρονιά το επιτέλους θα καταφέρεις να γευτείς τους καρπούς από όλες τις προσπάθειες που έχεις κάνει στο παρελθόν

ζώδιο σκορπιός

Ωροσκόπιο Σκορπιός 2020 ανά δεκαήμερο

 • Πρώτο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 24η Οκτωβρίου μέχρι την 2η Νοεμβρίου)

  Στην αρχή του 2020, οι μεγαλύτερες αλλαγές που θα αλλάξουνε όλο σας το μέλλον στον επαγγελματικό τομέα θα συμβούν. Ξαφνικά θα σας έρθουνε αλλαγές εκεί που δεν το περιμένετε. Είναι στο χέρι σας και το πώς θα εκμεταλλευτείτε όλες αυτές τις αλλαγές που θα έρθουνε.
 • Δεύτερο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 3η Νοέμβρη μέχρι την 12 Νοέμβρίου)

  Το 2020 Σκορπιέ μου είναι η χρονιά που θα ασχοληθείς περισσότερο με την καλλιέργεια του πνεύματος σου και με την εκπαίδευση. Ενδεχομένως να θέλεις να βελτιώσεις τον επαγγελματικό σου τομέα και έτσι να θες να σπουδάσεις κάτι καινούργιο. Μπορεί να ξεκινήσει σεμινάρια ή εργαστήρια για κάποια τέχνη. Οτιδήποτε κάνεις αυτή τη χρονιά θα είναι πολύ προσοδοφόρο. Για αυτό αν ποτέ ήθελες να σπουδάσεις κάτι νέο τώρα είναι η στιγμή. 
 • Τρίτο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 13η Νοέμβρη μέχρι την 22η Νοεμβρίου)
  Οι συνεργασίες και οι σχέσεις όλων των ειδών έρχονται στο προσκήνιο. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να δουλέψεις στη σχέση σου με τους άλλους. Πρώτα από όλα όμως θα πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να έχεις σταθερές σχέσεις. Είναι σημαντικό να τα πας καλά με τους άλλους ειδικά στον εργασιακό σου τομέα. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ και θα βελτιώσει τη θέση σου στη δουλειά σου. 
Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.
πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020

Πλανητικές Επιρροές

Πρώτα από όλα ας θυμηθούμε ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται στον οίκο της επικοινωνίας από το 2019 και θα παραμείνει μέχρι το 2024 στο Σκορπιό. 

Αδιαμφισβήτητα αυτό είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να επωφεληθείτε τα πλεονεκτήματα αυτής της θέσης. Ο Πλούτωνας μας φέρνει τη δύναμη της πειθούς και μας δίνει πνευματική δύναμη. Επίσης μας βοηθάει στο να αναλύουμε καλύτερα τις καταστάσεις και μας δίνει ένα ταλέντο στην έρευνα και στην ψυχολογία. Βοηθάει το Σκορπιό να προστατεύσει τον εαυτό του ενάντια καταστάσεων που μπορεί να τον βλάψουν.Τον θωρακίζει από το άγχος, τις αρνητικές σκέψεις και διάφορες φοβίες που μπορεί να έχει κάποιος άνθρωπος. 

πλουτωνας-ταρωτω
Διας Ταρωτω

Επιτέλους θα γευτείς τα φρούτα της σκληρής σου εργασίας. Πέρυσι, ο Δίας έκανε ένα απλό πέρασμα από το ζώδιό σου. Ωστόσο σου έδωσε τα εφόδια να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα ή να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Αυτή είναι η χρονιά θα δεις αποτελέσματα της επιτυχίας σου. 

Στους επόμενους 13 μήνες, ο Δίας περνάει μέσα από τον τομέα των οικονομικών. Θα δείτε μία αισθητή άνοδο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον προσωπικό.

Θα εξελίξεις τις ικανότητές σου και τα ταλέντα σου. Θα δουλεύεις πιο αποδοτικά και έτσι θα λαμβάνεις περισσότερες αποδοχές. Αλλά και η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη καθώς θα βλέπεις αυτή την άνοδο. Πρόσεξε όμως μην αρχίσεις να σπαταλάς αλόγιστα όλα αυτά που έχεις καταφέρει να συγκεντρώσεις. Αυτή είναι μία χρονιά παραγωγικότητας, όχι σπατάλης. 

Ο Ποσειδώνας περνάει από τον οίκο της αγάπης και του ερωτισμού. Είναι μία ευαίσθητη θέση που θα βρίσκεται. Παρόλο που θα σας φέρει πολύ ρομαντισμό ο Ποσειδώνας, τείνει να φέρνει καταστάσεις που μπορεί να μας ξεγελάσουν. Υπόσχεται πολλά αλλά κάνει λίγα. 

Ποσειδώνας Ταρωτω
Αφροδίτη Ταρωτώ

Η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει την επιθυμία να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Παρόλο που έχεις κάνει νέες σχέσεις τον τελευταίο καιρό κάποια μυστικά μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Θα αισθάνεστε σαν ένα εκκρεμές που το μόνο που έχει ανάγκη είναι να μείνει σταθερό ισορροπημένο. Αλλά θα είναι πολύ δύσκολο με αυτή την κατάσταση. 

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα δύο ζώδια που επηρεάζεται από τον ανάδρομο Άρη. Αυτός θα φέρει αποφασιστικότητα στη ζωή του Σκορπιού. Αλλά ταυτόχρονα τα αισθάνεται ότι πνίγεται αλλά και ότι είναι εξαντλημένος. 

Αρης ταρωτω
Ερμής Ταρωτώ

Ευτυχώς το 2020 οι Σκορπιοί θα έχουν ανοσία στις περίεργες κινήσεις του Ερμή. Εκ φύσεως όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού δεν είναι και πιο επικοινωνιακοί άνθρωποι στον κόσμο. Συνήθως επικοινωνούν τα συναισθήματά τους σε ελάχιστους ανθρώπους. 

Στον εργασιακό τομέα θα πρέπει να προσέξετε μικρές εντάσεις κυρίως με τους συναδέλφους που έχουν πιο ευαίσθητο χαρακτήρα. Παρόλα αυτά δεν θα επηρεαστούν οι εργασίες που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ο Σκορπιός. Προσοχή όμως Σκορπιέ, θα πρέπει να είσαι διπλωματικός και να δείξεις υπομονή. Θα ήτανε καλό όσο περνάει ο Ερμής από το ζώδιό σου να μην είσαι τόσο σαρκαστικός και ειρωνικός στον εργασιακό τομέα. 

ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις

Ωροσκόπιο Σκορπιός 2020 – Έρωτας & Σχέσεις

Το 2020 θα είναι μία χρονιά συντήρησης των σχέσεων που έχεις στη ζωή σου. Όταν εννοούμε σχέσεις λέμε τις προσωπικές, τις οικογενειακές, της δουλειάς ή των κοινωνικών σχέσεων. Όποιοι Σκορπιοί είναι ελεύθεροι θα παραμείνουν και ελεύθεροι το 2020. 

Άμα τώρα βρίσκεσαι σε σχέση το 2020 η σχέση θα παραμείνει σε ίδια επίπεδα. 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΚΑΡΙΕΡΑ

Ωροσκόπιο Σκορπιός 2020 – Καριέρα & Εργασία

Η καριέρα σου αυτή τη χρονιά θα πάει πολύ καλά. Ειδικότερα μετά τα μέσα του 2020, θα δεις μία αισθητή άνοδο. Αυτό μπορεί να είναι μία προαγωγή ή μία καλύτερη θέση εργασίας.

Τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς και της εστίασης αλλά και όλες οι ευθύνες που είχες αναλάβει επιτέλους θα φέρνουνε αποτελέσματα.

Τείνεις να εστιάζεις πολύ έντονα στη δουλειά και έτσι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Μην το παρακάνεις και μην πιέζεις τόσο πολύ το θέμα. Αυτό που επιθυμείς θα ξετυλιχθεί σιγά σιγά μπροστά σου. 

Το φθινόπωρο πρέπει να προσέξεις και να μην πιέσεις πολύ τους συναδέλφους σου ή τους προϊσταμένους σου. Θα δυσχεράνει τη θέση σου θα το κάνεις.

Το 2020 φέρνει ενέργειες που πραγματικά προσελκύουν το χρήμα. Ειδικά από την αρχή της άνοιξης και μετά. Θα έχεις αφθονία όλο το χρόνο και μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι η καλύτερή σου στιγμή όσο αφορά το εισόδημα σου. 

Σίγουρα θα είναι μία χρονιά που θα αισθάνεσαι οικονομική ασφάλεια. 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΥΓΕΙΑ

Ωροσκόπιο Σκορπιός 2020 – Υγεία

Η υγεία σου θα είναι αρκετά καλή αυτή τη χρονιά. Μην παραμελήσεις τις παλιές καλές συνήθειες που έχεις όπως η διατροφή και η άσκηση
Πρόσεχε και μην πιέζεις τον εαυτό σου υπερβολικά στην δουλεια. Μη φτάσεις στα όριά σου γιατί έτσι μπορεί να δοκιμαστεί η υγεία σου. 

Η υγεία μεγαλύτερων ανθρώπων στη ζωή σου μπορεί να υποφέρει αυτή τη χρονιά. Ίσως να βρεις τον εαυτό σου να απασχολείται έντονα με αυτό το θέμα. 

Ωροσκόπιο Σκορπιός 2020 – Συχνές Ερωτήσεις

Θα είναι ο Σκορπιός τυχερός το 2020;

Ναι! Για τους Σκορπιούς θα είναι μία πολύ τυχερή χρονιά. Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Σκορπιού το 2020 θα είναι τυχεροί σε όλους τους τομείς. Θα κατάφερνε όλα αυτά που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Ίσως και να καταφέρουν πράγματα που ως τώρα δεν πίστευαν ότι θα ήταν ποτέ πιθανά. Αν θέλει να δοκιμάσει την τύχη του αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 8, 17, 26, 35, 44, 53.

Θα παντρευτεί ο Σκορπιός το 2020;

Οι ελεύθεροι Σκορπιοί ίσως γνωρίσουν κάποιον που θα μπορούν να φτιάξουν μία σταθερή και μακροχρόνια σχέση. Οι Σκορπιοί που βρίσκονται σε σταθερή σχέση μπορεί και να περιμένουν κάποια πρόταση γάμου.

Ο ελεύθερος Σκορπιός θα βρει τον έρωτα;

Το φθινόπωρο και το τέλος του 2020 θα είναι γεμάτο χάρες και ειδικά για τους ελεύθερους σκορπιούς.

Ωροσκόπιο 2020 – Υπόλοιπα Ζώδια

Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα Σκορπιού

 • Ένας έντονος και απαιτητικός χαρακτήρας. Κρατάει συχνά μυστικά και προσπαθεί να χειραγωγεί τους δίπλα του. Συνήθως μπορείς να κρύψεις τα συναισθήματά σου αρκετά καλά. Η τάση να κρύβεις πράγματα σε κάνει συχνά να παρεξηγείσαι με τους γύρω σου. Για σένα η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα. 
 • Δεν ευχαριστιέσαι με το μέτριο. Είσαι χαρακτήρας του όλα ή τίποτα. Οι άνθρωποι είτε σε αγαπάνε ή σε μισούνε. Επηρεάζεις τους ανθρώπους έντονα και τους βοηθάς να αλλάξουν τη ζωή τους. Πάντα προσπαθείς να φτάσεις στο βάθος των καταστάσεων. Σε ελκύει το μυστικό και το μυστήριο. Ο θάνατος δεν σε τρομάζει καθώς από ότι φαίνεται δεν φοβάσαι τίποτα. Ο αποκρυφισμός και ο πνευματισμός είναι πολύ πιθανό να σε ελκύουν. 
 • Είσαι ένας άνθρωπος που αισθάνεσαι πολλά και μπορείς να το εκφράσεις μέσα από τη σχέση σου. Εκεί είναι που λάμπεις. Η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από την οικειότητα. Έχεις έντονα σεξουαλικό χαρακτήρα και οι σχέσεις έχουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου. Τα συναισθήματα είναι το παν για σένα. Έχεις βαθιά ενσυναίσθηση για τους γύρω σου. Πολλές φορές φοβάσαι πως αν οι άλλοι ξέρανε το πώς νιώθεις θα μπορούσα να σε ελέγξουν ή να σε χειραγωγήσουν. Έτσι προστατεύεις τις αδυναμίες σου με το να κρύβεις αυτά που αισθάνεσαι. 
 • Η δημιουργικότητα για σένα είναι να ελέγχεις και να χειραγωγήσεις τα αισθήματα των άλλων έτσι ώστε να μπορείς να τους κάνεις εσύ όπου θέλεις. Όταν είσαι δημιουργικός εύκολα παίρνεις αυτό που θέλεις. Ειδικότερα στον εργασιακό τομέα μπορείς να γίνεις ένας πολύ καλός προϊστάμενος. Μπορείς να κάνεις τους άλλους να κάνουν αυτό που θέλεις εσύ.
Χαρτομαντεία μέσω email
Το Taroto Spells σου δίνει την δυνατότητα εύκολα και απλά να έχεις μια μελλοντική πρόβλεψη από το Μέντιουμ Άρη και την ομάδα του.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles