Ο Παρθένος, ένα ζώδιο της γης, κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή, ο οποίος συμβολίζει την αλλαγή. 

Ωροσκόπιο Παρθένος 2020 Αυτός ο χρόνος θα κάνει ντεπούτο με μια εκπληκτική ευκαιρία όσο αφορά τον εργασιακό τομέα. Προσωπικά εσείς, θα φτάσετε πολύ ψηλά. 

Ωροσκόπιο Παρθένος 2020 ανά δεκαήμερο

 • 1ο δεκαήμερο: από 23 Αυγούστου μέχρι 3 Σεπτεμβρίου

  Σύμφωνα λοιπόν με τον ωροσκόπιο του Παρθένου το 2020, αυτή θα είναι μια χρονιά που όλα θα είναι δυνατά. Φέτος θα ανακαλύψετε ποιος είστε πραγματικά, την πραγματική σας ταυτότητα. Αλλα επίσης ποιές είναι οι πιο βαθιές σας επιθυμίες.  Θα επενδύσετε χρόνο και πειθαρχία στην εργασία σας. 
 • 2ο δεκαήμερο: από 4 Σεπτεμβρίου μέχρι 13 Σεπτεμβρίου

  Είναι η ώρα να αποκτήσεις νέες και πιο υγιείς συνήθειες. Θα πρέπει επιτέλους να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση. Θα δεις πως θα βελτιωθεί έτσι η ζωή σου σε όλους τους τομείς. 
 • 3ο δεκαήμερο: από 14 Σεπτεμβρίου με 23 Σεπτεμβρίου

  Θα είσαι πολυ απασχολημένος με το να βοηθάς τους άλλους με την ζωή τους. Βοηθώντας όμως τους άλλους θα βοηθήσει εσένα τον ίδιο να συνειδητοποίησεις λεπτομέρειες για την δική σου ζωή, τα όρια σου και τα δώρα που σου έχουν χαριστεί απλόχερα.
πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020

Πλανητικές Επιρροές

Το ωροσκόπιο για τον Παρθένο το 2020 μας δείχνει πως αυτός ο χρόνος θα κάνει ντεπούτο με μια εκπληκτική ευκαιρία όσο αφορά τον εργασιακό τομέα. Προσωπικά εσείς, θα φτάσετε πολύ ψηλά. 

Μπορεί να κληρονομήσετε κάποιο σπίτι ή μια επένδυση σας να αρχίσει να αποδίδει εντυπωσιακά. Θα χαρείτε και θα το απολαύσετε ιδιαίτερα καθώς είναι κάτι που το περιμένατε για πολύ καιρό. 

Παρθένε αφιερώνεις όλη σου την προσοχή στην οικογενειακή σου ζωή, και καλά κάνεις. Το ταξίδι του Δία μέσα από τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου δίνει την ώθηση να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου. Ίσως να θέλεις να κάνεις κάποια ανακαίνηση ή ακόμα και να βρεις ένα μεγαλύτερο σπίτι. 

Διας Ταρωτω

Είναι μια χρονιά που ίσως έρθει και ένα νεο μέλος στην οικογένεια σας. Έτσι, σκέφτεστε πως να βελτιώσετε την κατάσταση όσο αφορά το σπίτι σας. 

Ανεξάρτητα των προβλημάτων που πρέπει να επιλύσετε, οι υποθέσεις σας θα καταλήξουν με θετικό τρόπο. Όλη η διαδικασία επίλυσης αυτών των προβλημάτων θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ορισμένα πραγματα καλύτερα για τον εαυτό σας και την ζωή σας.

Δημιουργώντας ένα περιβάλλον που σας αρέσει να ζείτε είναι η λύση σε όλα σας τα προβληματα. Φτιάξτε έναν χώρο που μπορείτε πραγματικά να ξεκουράζεστε και να ηρεμείτε. Έτσι, θα βρεις Παρθένε την εσωτερική σου γαλήνη.

Η διάθεση των Παρθένων θα είναι εξαιρετική τους πρώτους εννέα μήνες του 2020. Να έχετε περισσότερο εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και προσπαθήστε να έχετε μια πιο χαλαρή ματιά προς την ζωή. Έχεις αίσθηση του χιούμορ, σου αρέσει να περνάς καλά και να κάνεις του άλλους να γελάνε. 

Αφροδίτη Ταρωτώ

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη ροή ενεργοποιεί τον οίκο των ταξιδίων και ύστερα θα μεταβεί τον οίκο των χρημάτων.  

Καλέ μου Παρθένε, προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου στην δουλεία διότι κάποια λάθη μπορεί να συμβούν. Οι σχέσεις με τα αδέλφια σας ή με κάποιους συγγενείς μπορεί να αναθερμανθούν μετά από ένα γεγονός που θα λάβει χώρα μετά τον Νοέμβριο. 

Ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Κρόνο για να βοηθήσουν τον Παρθένο σε ότι αφορά τα κτηματομεσητικά και τις σχετικές επενδύσεις. Προσδίδουν στο ζώδιο του Παρθένου σοβαρότητα και μακροχρόνια στρατηγική.

Ουρανος Ταρωτω
ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις

Ωροσκόπιο Παρθένος 2020 – Έρωτας & Σχέσεις

Μια αναστάτωση στις σχέσεις σας θα επικρατήσει το 2020. Εσύ Παρθένε απλώς αποφασίζεις να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα και να απομακρυνθείς από αυτές που δεν έχουν να σου δώσουν κάτι θετικό. 

Είναι καιρός για νέα ξεκινήματα τα οποία θα έρθουν στην ζωή σου σαν αστραπή. Θα νιώσετε ενδιαφέρον για έναν εκκεντικό και διαφορετικό από εσάς άνθρωπο. 

Η ερωτική σας ζωή θα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Προς το τέλος της χρονιάς ουσιαστικά θα φαίνεται πως κάνετε ένα βήμα πίσω καθώς αναζοπυρώνεται μια σχέση από το παρελθόν.

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΚΑΡΙΕΡΑ

Ωροσκόπιο Παρθένος 2020 – Καριέρα & Εργασία

Η καριέρα σου Παρθένε μπορεί να δεχθεί μια απότομη αλλαγή και έτσι ένα ολοκαίνουριος κόσμος θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου και θα τον έχεις δημιουργήσει εσύ. 

Ακόμα και να μην αλλάξει η καριέρα σου, θα αλλάξεις τον τρόπο που δουλευείς εσύ. 

Υπάρχει στον αέρα μια δόση ενθουσιασμού και ανυπομωνυσίας. Απόλαυσε το. Δεν το έχεις νιώσει εδώ και καιρό και σου φαίνεται παράξενο. 

Ωροσκόπιο Παρθένος 2020 – Οικονομικά

Ένας νέος εαυτός θα αναδυθεί για τον Παρθένο το 2020. Από εκεί που στα χρήματα ήταν πάντα ιδιαίτερα προσεκτικός τώρα θα παίρνει οικονομικά ρίσκα. Είναι μια καλή περίοδος να αγοράσετε και να πουλήσετε. 

Τα ρίσκα σας θα απόδώσουν και ιδιαίτερα από το φθινόπωρο του 2020 θα προσελκύετε χρήματα. 

Μια δοκιμασία θα έρθει στον δρόμο σας κατά το τέλος της χρονιάς και θα είναι χρήσιμο να έχετε σταθερές οικονομικές βάσεις. 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΥΓΕΙΑ

Ωροσκόπιο Παρθένος 2020 – Υγεία

Ένας μεγάλος φόρτος εργασίας γεμάτος άγχος και στρες θα ξεκινήσει την χρονιά. Θα χρειαστεί να φροντίζετε το σώμα σας όσο καλύτερα μπορείτε για να μπορέσετε να τα καταφέρετε. 

Προβλήματα υγείας δεν θα παρουσιαστούν αυτή την χρονιά. Να ξέρετε η θετικότητα σας αλλά και η ενεργητικότητα σας θα βοηθήσουν σε αυτό. 

Η καλή κατάσταση της υγείας σας οφείλεται στις προσπάθειες και στην πειθαρχία που είχες δείξει Παρθένε τα προηγούμενα χρόνια. 

Σταματάει η αναστάτωση στην ζωή σας. Το 2020 είναι ώρα να απολαύσεις μια θετική χρονιά.

Ωροσκόπιο Παρθένος 2020 – Συχνές Ερωτήσεις

Θα είναι ο Παρθένος τυχερός το 2020; 

Ο Παρθένος συνήθως δεν είναι τυχερός στα τυχερά παιχνίδια. Βέβαια, οι Παρθένοι τείνουν να χλευάζουν τέτοια είδους παιχνίδια και ίσως γιαυτό δεν είναι ιδιάιτερα τυχεροί. 

Αν λοιπόν πιστέψεις Παρθένε θα φέρεις καλή τύχη στον εαυτό σου και ίσως κάτι να κερδίσεις. Οι πιο τυχεροί αριθμοί για εσένα είναι: 4,5,11, 12, 21 και το 30. 

Θα παντρευτεί ο Παρθένος το 2020;

Αυτή θα είναι μια εκπληκτική χρονιά για τον Παρθένο. Η οικογενειακή ζωή θα είναι ιδιαίτερα αρμονική και γεμάτη χαρά όλη την χρονιά. Αν είστε σε σχέση, αρχίζουν να ακούγονται οι καμπάνες της εκκλησίας για εσάς φέτος. Οι ελεύθεροι θα βρούν τον σύντροφο των ονείρων τους. 

Οι ελεύθεροι Παρθένοι θα βρουν τον έρωτα;

Το 2020 φέρνει όλα τα κοσμικά υλικά για να μαγειρευτεί ένας εξαιρετικός χρόνος σε αισθηματικό επίπεδο. Ναι, ο Παρθένος θα βρει τον έρωτα και ποιός ξέρει; Μπορεί να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας με τον νέο αυτόν έρωτα. 

Ο Παρθένος θα βρει δουλειά; 

Για τον Παρθένο, αυτή είναι η χρονιά που όλες οι προσπάθειες που έχουν γίνει θα ανταμειφθούν. Θα αναπτυχθεί αισθητά επαγγελματικά. Εξαιρετικές αλλαγές στον οικονομικό τομέα θα συμβούν και όλος ο σχεδιασμός του 2019 θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας. 

Ωροσκόπιο 2020 – Υπόλοιπα Ζώδια

Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα Παρθένου

 • Είσαι οργανωμένος και προσεκτικός και πάντα θέλεις την τάξη και την τελείοτητα στα πάντα. Επιθυμείς να υπηρετείς και να βοηθάς με πρακτικούς τρόπος. Σου ταιριάζει να είσαι ο βοηθός και όχι τόσο ο πρωταγωνιστής. 
 • Είστε πολύ καλύτεροι όπου απαιτείται μέθοδος και ρουτίνα. Μπορείς να γίνεις εξαιρετικός ερευνητής, αναλύτης ή τεχνικός. 
 • Επειδή είσαι τόσο τελειομανής, θα πρέπει να καταλάβεις πως δεν έχουν όλοι τα ίδια σταθμά στο τι είναι τέλειο. Άρα, προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles