Ο Λέων, ένα ζώδιο της φωτιάς, κυβερνάται από τον Ήλιο και είναι το δεύτερο αστρολογικό ζώδιο του καλοκαιριού.

Ωροσκόπιο Λέων 2020

Ωροσκόπιο Λέων 2020 ανά δεκαήμερο

 • 1ο δεκαήμερο: από την 23η Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου 
  Όπως μας αναφέρει χαρακτηριστικά το ωροσκόπιο του Λέοντα για το 2020, αυτή θα είναι μια χρονιά εσωτερικής γνώσης και μάθησης. Αυτή την χρονιά θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε κάθε εκκρεμότητα που σας εχει μείνει. Έτσι, θα έρθετε πιο κοντά στα όνειρα σας και θα εκπληρώσετε κάποιες από τις πιο βαθιές σας ανάγκες.
 • 2ο δεκαήμερο: από την 2α Ιουλίου μέχρι την 12η Αυγούστου
  Οι σχέσεις και συνεργασίες σας θα είναι ζωηρές και γεμάτες ενέργεια όλη την χρονιά. Θα νιώσετε πως φέτος ωριμάζεται. 
 • 3ο δεκαήμερο: από την 12η Αυγούστου μέχρι την 22η Αυγούστου
  Η ερωτική σου ζωή θα είναι εκτός ελέγχου αυτή την χρονιά. Το σύμπαν υπόσχεται να φέρει όμως λίγη μαγεία αν εσείς καταφέρετε να βάλετε πίσω τον εγωισμό σας. Αφήστε πίσω τις ανασφάλειες και δεχθείτε αυτά που θα σας φέρει η ζωή χωρίς να τα φιλτράρετε. 
Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.
πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020
πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020

Πλανητικές Επιρροές

Κρόνος
πλουτωνας-ταρωτω

Ο Κρόνος σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου δεν πρόκειται να έρθει με άδεια χέρια, αλλά θα φέρει αρκετή τύχη, αισιοδοξία, επέκταση. Θα φέρει επίση πολλή χαρά και εργασιακή ικανότητα.

Όλα αυτά τα συστατικά θα κάνουν το 2020 ένα ιδανικό έτος για τους Λέοντες μας. Τοποθετημένος σε έναν από τους δυο οίκους των χρημάτων, ο Δίας θα σας φέρει ενδιαφέρουσες και δελεαστικές ευκαιρίες τους πρώτους 9 μήνες του 2020. 

Διας Ταρωτω

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο ευνοϊκή αυτή η προοπτική φαίνεται, συνιστάται να ενεργείτε με επιφυλακτικότητα χωρίς βιασύνη.

Να είστε προσεκτικοί, ειδικά τον Μάρτιο-Μάιο και τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο του 2020: αυτές οι περίοδοι είναι πολύ δύσκολες για τον Λέοντα και με υψηλό επίπεδο κινδύνου. 

Οι νέες ιδέες θα σας φέρουν πολλά χρήματα, Λέων! Ο Δίας θα βρίσκεται έξι μήνες στον τομέα της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού, των παιδιών και της διασκέδασης. Θα σας προσκαλέσει να εξερευνήσετε με ενθουσιασμό πολλές δυνατότητες.

Κρόνος
Ουρανος Ταρωτω

Κοιτάζοντας από μια άλλη οπτική γωνία, ο Κρόνος, είναι σημαντικός όχι μόνο λόγω της θέσης του στον οίκο της αγάπης αλλά και επειδή είναι ο παραδοσιακός οδηγός στον οίκο του ζευγαριού.  Κάνει μια αρμονική σχέση με τον Ουρανό, που βρίσκεται στο ένατο οίκο του Λέοντα.

Το 2020, οι Λέοντες θα απολάυσουν την πλανητική υποστήριξη του Κρόνου και του Ουρανού, η οποία ευνοεί τις προοδευτικές αλλαγές και ανανεώσεις, με βάση ένα καλά σχεδιασμένο σχέδιο, το οποίο θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν σημαντικά μακροπρόθεσμα έργα.

Επιπλέον, ο Ουρανός τους παρέχει ενέργεια και ιδέες, ενώ ο Κρόνος προσφέρει αντοχή, σοφία και στρατηγική.

Όταν ο Άρης θα είναι ανάδρομος, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο, ο Λέων μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια πραγματικά προβλήματα στην διαχείριση των συναισθημάτων. Πρέπει να μάθουν να μην προσπαθούν να ελέγχουν τους άλλους. Θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση. Θα είναι το κλειδί για όλα τα προβλήματά σας.

Αρης ταρωτω
Αφροδίτη Ταρωτώ

Η Αφροδίτη σε εμφανή ανάδρομη κίνηση μέσα από τον οίκο της αγάπης, μετά τις 5 Οκτωβρίου του 2020, θα φέρει μια ώθηση ενέργειας. Θα ενισχύσει την επιθυμία σας να εκφράσετε τα συναισθήματα, την αγάπη και τον ρομαντισμό σας για κάποιον πραγματικά ξεχωριστό.

ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις
ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις

Ωροσκόπιο Λέων 2020 – Έρωτας & Σχέσεις

Το 2020 δεν θα είναι εύκολο για τις προσωπικές σχέσεις του Λέοντα. Έχεις ανάγκη να σε αγαπάνε και να σου δείχνουν την εκτίμηση οι άλλοι. Δυστυχώς όμως δεν θα είναι αυτή η ιδανική χρονιά. 

Δεν είναι η κατάλληλη χρονιά για να δημιουργήσεις μακροχρόνιες σχέσεις. Μετά το τέλος του καλοκαιριού ίσως θα αρχίσει να βελτιώνεται ο αισθηματικός σου τομέας. 

Οι σχέσεις απαιτούν μια σοβαρότητα που εσείς δεν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε αυτή την χρονιά.

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΚΑΡΙΕΡΑ

Ωροσκόπιο Λέων 2020 – Καριέρα & Εργασία

Το 2020 θα αμφισβητήσετε τομείς διαχείρησης, συντονισμού, διεύθυνσης και συνεργασίας.  Είναι μια περίοδος δοκιμασιών. Αυτή την χρονιά δεν θα δείτε κάποια προαγωγή ή αισθητή αλλαγή στην καριέρα σας. Θα πρέπει πρώτα να χτίσετε τα σωστά θεμέλια.

Οπως είπαμε και παραπάνω είναι μια χρονιά δοκιμασιών. Αν τα καταφέρετε να επικρατήσετε θα έχετε μια ιδιαίτερα επαναστατική χρονιά.

Ωροσκόπιο Λέων 2020 – Οικονομικά

Θα έχετε αντικρουώμενες ανάγκες το 2020. Η ανάγκη να εκφράσετε τον εαυτό σας θα περιοριστεί από τις οικονομικές σας ευθύνες. 

Μετά τα μέσα καλοκαιριού θα έχετε λιγότερες ευθύνες αλλά δεν πρέπει να χάσετε το μέτρο. Θα πρέπει να βάλετε τα οικονομικά σε μια σειρά.  Το μακροπρόθεσμο σας μέλλον θα εξαρτηθεί από αυτήν την περίοδο.  Θα πρέπει να εστιάσεις στο σπίτι, στην γη σου, τις ρίζες και στην οικογένεια σου αυτή την περίοδο. 

Αυτή είναι η χρονιά που θα πρέπει να επενδύσεις Λέοντα μου στο μακροπρόθεσμο σου μέλλον. 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΥΓΕΙΑ

Ωροσκόπιο Λέων 2020 – Υγεία

Η υγεία σας θα μπορούσε να δοκιμαστεί φέτος, αλλά σας φέρνει σε ένα αναγκαστικό καθεστώς πειθαρχίας στην καθημερινή σας ρουτίνας. Είναι το έτος να επενδύσετε σε εξοπλισμό γυμναστικής και να τον  χρησιμοποιήσετε! Κατά τη διάρκεια των δύσκολων περόδων,  χρειάζεστε όλη την ενέργεια, την αντοχή και την ευεξία που μπορείτε να αντλήσετε.

Οι ανησυχίες σας φέτος θα είναι πολλές! Θα σας λείψουν καλές και ποιοτικές σχέσεις αλλά και θα προβληματιστείτε για την έλλειψη αναπτυξης στην εργασία σας. Φροντίστε να βάλετε ένα σωστό πρόγραμμα στην διατροφή και στην άσκηση σας. Θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα. 

Ωροσκόπιο Λέων 2020 – Συχνές Ερωτήσεις

Θα είναι το 2020 μια τυχερή χρονιά για τον Λέοντα;

Για τον Λέοντα, τα αστέρια και οι πιθανότητες φαίνεται να συνεχίζουν να του χαμογελούν. Βέβαια δεν χρειάζονται υπερβολές. Ποτέ δεν ξέρεις! Μπορεί από την μια μέρα στην άλλη ένας Λέοντας να γίνει εκατομμυριούχος. Αν θέλετε λοιπόν να δοκιμάσετε την τύχη σας δοκιμάστε τους εξής αριθμούς:  1, 6, 10, 17, 24 ή 31.

Ο Λέων θα παντρευτεί φέτος;

Οι Λέοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν κάποιον με τον οποίο μπορούν να ξεκινήσουν μια νέα σχέση και εκείνοι που βρίσκονται ήδη σε μια σχέση μπορεί να γίνουν γονείς.

Οι ελεύθεροι Λέοντες θα βρουν τον έρωτα;

Οι ελεύθεροι Λέοντες θα λειτουργήσουν φέτος πιο πολύ με το συναίσθημα τους. Θα διαλέξουν με την καρδιά τους. Οι ελεύθεροι θα είναι ανοιχτοί στο φλερτ και πολύ πιθανό να γνωρίσουν κάποιον που θα ξεκινήσουν μια νέα σχέση. Αυτόν τον άνθρωπο θα το γνωρίσετε σε έναν χώρο δραστηριοτήτων κοινό όπως κάποιο χόμπι ή πάρτυ. 

Ο Λέων θα βρει δουλειά το 2020; 

Η περίοδος μεταξύ Ιουνίου και Οκτωβρίου θα είναι η πιο ευνοϊκή για την επαγγελματική εξέλιξη του Λέοντα. Έχετε περισσότερη ενέργεια και έναν ενθουσιασμό για την ζωή. Αυτό θα σας βοηθήσει για να συνάψετε νέες επαγγελματικές σχέσεις. 

Ωροσκόπιο 2020 – Υπόλοιπα Ζώδια

Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα Λέων

 • Είστε δημιουργικοί και αγαπάτε να διασκεδάζετε.  Είναι μια απόλαυση να τους έχεις γύρω σου. Είστε θερμοί στις σχέσεις σας με τους άλλους και τους δείχνετε στοργή και θετική ενέργεια. 
 • Είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς. Πιστεύετε όμως πως όλος ο κόσμος είναι έτσι. 
 • Έχετε την προσωπική δύναμη, τη δύναμη της θέλησης, χάρισμα και το ηγετική δύναμη.
 • Οι άλλοι έρχονται σε εσάς για κοθοδήγηση και σας θεωρούν role model. – Ένα αστέρι. Απολαμβάνετε την προσοχή αυτή. 
 • Οταν είσαι αυθόρμητος Λέοντα είσαι η ψυχή της παρέας και η πηγή διασκέδασης. 
 • Πολλές φορές η υπερβολική ματαιοδοξία είναι στα αρνητικά σας.
 • Ο σκοπός της ζωής σας είναι να παίξετε, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τον εαυτό σας, φέρνοντας τη χαρά και τον ήλιο στις ζωές των άλλων.
Χαρτομαντεία μέσω email
Το Taroto Spells σου δίνει την δυνατότητα εύκολα και απλά να έχεις μια μελλοντική πρόβλεψη από το Μέντιουμ Άρη και την ομάδα του.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles