Ο Κριός, ένα ζώδιο της φωτιάς, κυβερνάται από τον Άρη, όπως και αυτά του Λέοντα και του Τοξότη.

Ωροσκόπιο Κριός 2020
Το Ωροσκόπιο για τον Κριό το 2020 αποκαλύπτει ότι το νέο έτος θα φέρει μεγάλη δόση ενθουσιασμού και προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας.

Θα βρείτε τον εαυτό σας το 2020 πολύ πιο ενεργό και προσανατολισμένο στο στόχο καλοί μου Κριοί.  Η επαγγελματική σας επιτυχία είναι στο τσεπάκι. Τυχόν υπολειπόμενα συναισθήματα από πέρισυ σιγά σιγά θα αρχίσουν να εξαφανίζονται και θα έρθουν στην θέση τους άλλα πιο ενδιαφέροντα. 

Ωροσκόπιο Κριός 2020 ανά δεκαήμερο

1ο Δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 21η Μαρτίου έως την 31η Μαρτίου)

Το Ωροσκόπιο του Κριού το 2020 σας προτείνει να χρησιμοποιήσετε όλη την αφοσίωση και την πειθαρχία που δείξατε τα τελευταία χρόνια.  Ετοιμαστείτε να κάνετε αυτή την χρονιά ξεχωριστή, ειδικά όσο αφορά την ενέργεια και τις πεποιθήσεις σας.

2ο Δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 1η Απριλίου έως την 10η Απριλίου)

Προσέξτε την οξυθυμία και την νευρικότητα σας καθώς τείνετε να γίνεστε δύσκολοι για τους άλλους. Θυμηθείτε πως είστε εδώ…για να μας οδηγήσετε σε νέους ορίζοντες. 

3ο Δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι από την 11η Απριλίου έως την 20η Απριλίου)

Αυτή την χρονιά θα είναι πλούσια και οι ευκαιρίες θα έρχονται η μια μετά την άλλη. Οι δυνατότητες είναι ατελειώτες και είναι στο χέρι σας πως θα τις εκμεταλευτείτε.

πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020

Πλανητικές Επιρροές

Στον αισθηματικό τομέα, ο Δίας φέρνει πάθος και δημιουργικότητα στην νέα χρονιά. Ετσι, ο Κριός θα μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του καλύτερα και να δημιουργήσει πιο δυνατούς δεσμούς με τον σύντροφο του ή με τον μελλοντικό του σύντροφο του. 

Διας Ταρωτω

Ο Δίας θα είναι δίπλα στον Κρόνο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και θα φέρει στον Κριό αρκετή ικανοποίηση στον εργασιακό τομέα. Θα έρθουν ενδιαφέρουσες προσφορές εργασίας και όλες οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν και θα εκτιμηθουν το 2020. 

Κρόνος

Φέτος, ο Κρόνος θα επηρεάσει έντονα την επαγγελματική ζωή του Κριού. Οι συνθήκες θα απαιτήσουν αποδοτικότητα και καλύτερη διαχείρηση του χρόνου και ενέργειας στην εργασίας σας. Ο Κρόνος είναι στον Αιγόκερω, και για τον Κριό, ο Κρόνος βρίσκεται στον 10ο οίκο για όλο το έτος. Βέβαια, θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας όσο αφορά την εργασία σας ή τις σπουδές σας.

Αφροδίτη Ταρωτώ
Αρης ταρωτω

Ο Άρης και η Αφροδίτη θα επηρεάσουν την συναισθηματική εξέλιξη του Κριου το 2020. Ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος και το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου φαίνεται να συνδέουν τις σχέσεις των Κριών με την προσωπική τους εξέλιξη και την καριέρα. 

Ο ρομαντισμός θα είναι στο υψηλότερο σημείο τον Απρίλιο. Η διέλευση της Αφροδίτης στον Κριό θα απογειώσει τον αισθησιασμό σας και την δίψα σας για έρωτα. Η λίπιντο σας θα είναι στα ύψη. Η αρμονία με τον σύντροφο σας Κριέ θα ειναι μοναδική

Ο ανάδρομος Άρης θα πραγματοποιηθεί στον Κριό μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβίου.  Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Κριός θα αισθανθεί κολλημένος, και θα αδυνατεί να ολοκληρώσει με επιτυχία οποιαδήποτε σχέδια. Θα αισθάνονται απογοητευμένοι και αβοήθητοι. Πρέπει να οπλίσουν τον εαυτό τους με υπομονή και να διαθέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό τους.

ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις

Ωροσκόπιο Κριός 2020 – Έρωτας & Σχέσεις

Το 2020 οι απαιτήσεις και τα στάνταρ που βάζεις στον εαυτό σου και στους άλλους θα μαλακώσουν. Το ξέρουμε πως οι σχέσεις ήταν δύσκολες τα τελευταία χρόνια αλλά το 2020 σου φέρνει δυνάμεις που ευνοούν την δημιουργία νέων γνωριμιών και σχέσεων.

Θα νιώσετε ικανοποίηση στην ποιότητα των ανθρώπων που θα έρθουν στην ζωή σας.  Ίσως ερωτευτείτε πολύ με κάποιο πρόσωπο του κύκλου σας που ήδη γνωρίζεται προς το τέλος του καλοκαιριού. 

Το 2020 θα σας φέρει νέα πιο βαθιά επίπεδα οικιότητας και ουσιαστικότητας. Απολαύστε το. 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΚΑΡΙΕΡΑ

Ωροσκόπιο Κριός 2020 – Καριέρα & Εργασία

Οι  πρώτοι μήνες του 2020, θα σας βρουν πιο δυναμικούς και ανταγωνιστικούς. Οι σχέσεις με συναδέλφους είναι πολύ πιθανό να υποφέρουν. Ίσως να έχουν αρνητικά συναισθήματα για εσάς και να σας ζηλεύουν. Προσπαθούν με κάποιο τρόπο να κρατήσουν αποστάσεις. 

Δεν θα πρέπει να σε απογοητευεί όμως αυτό καλέ μου Κριέ. Μπορεί να είναι μια ευλογία μεταμφιεσμένη. Έτσι, θα μάθεις να στέκεσαι στα πόδια σου μόνος σου στον κόσμο της δουλειάς σου και να αλλάξει την οπτική σου στον εργασιακό τομέα. 

Ωροσκόπιο Κριός 2020 – Οικονομικά

Το 2020 θα φέρει μια αυξημένη ανάγκη για οικονομική σιγουριά και ασφάλεια. Θα θέλεις Κριέ να αναπτύξεις την πειθαρχία σου περισσότερο έτσι ώστε να διαχειρίζεσαι τα χρήματα καλύτερα. Θα νιώσεις κάπως περιορισμένος στην ικανότητα σου να εκφράζεσαι έτσι όπως επιθυμείς αλλά αυτό θα αλλάξει τον Οκτώβριο και Νοέμβριο.  Κατά το τέλος της χρονιάς θα σου είναι πιο εύκολο να συνδυάσετε τα οικονομικά σας και ίσως προκύψουν νέες ευκαιρίες. 

Μόνο στα τέλη Δεκεμβρίου θα αρχίσετε να βλέπετε επιστροφές στις επενδύσεις σας και θα αρχίσετε να εισέρχεστε σε μια περίοδο όπου θα προσελκύσετε χρήματα, ειδικά χρήματα από άλλες πηγές εκτός από την κύρια εργασία σας. Είναι πιθανό να συναντήσετε συγκρούσεις σχετικά με τα οικονομικά ζητήματα των “άλλων”, όπως οι οικογενειακές διαφορές σχετικά με ακίνητα ή άλλα περουσιακά στοιχεία. Τα μήνα που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι ο Φεβρουάριος και οι τελευταίοι του χρόνου.

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΥΓΕΙΑ

Ωροσκόπιο Κριός 2020 – Υγεία

Στις αρχές του χρόνου το 2020 θα έχεις μεγάλη ποσότητα προσωπικής ενέργειας. Αλλα όπως και άλλους τομείς της ζωής σας θα νιώθετε μέσα σας ανησυχία και θα σας είναι δύσκολο να ηρεμήσετε και να κατασταλάξετε. 

Σίγουρα οι καλοκαιρινοί μήνες θα είναι καλύτεροι για εσάς σε θέμα υγείας. Η υγεία, η διατροφή και η άσκηση δεν θα είναι το επίκεντρο σας αυτή την χρονιά. 

Θα συνεχίσετε να συνδέεστε με τη γη και τη φύση, αλλά να έχετε κατά νου  σας πως είμαστε οι συνήθειες μας και μπορεί αυτό που θα αμελήσετε το 2020 να σας επηρεάσει την επόμενη χρονιά σε θέμα υγείας. 

Ωροσκόπιο Κριός 2020 – Συχνές Ερωτήσεις

Ο Κριός θα είναι τυχερός το 2020;

Το 2020 είναι ένα πολύ τυχερό έτος για εκείνους που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Κριού. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, θα παρατηρήσετε αύξηση της καθαρής ενέργειας. Μπορείτε να περιμένετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι νέο και υπέροχο φέτος. Θέλετε να ξεκινήσετε μια μικρή επιχείρηση; Για να οργανώσετε μια εκδήλωση; Να πετύχετε σε έναν διαγωνισμό; Ή ίσως θέλετε να γράψετε ένα βιβλίο; Όλα αυτά τα πράγματα είναι δυνατά και πιο εύκολα από ποτέ!

Ο Κριός θα παντρευτεί το 2020;

Οι Κριοί που είναι ήδη σε ευτυχισμένες σχέσεις θα έχουν αυξημένα συναισθήματα για τους συντρόφους τους. Αλλά θα κρατήσουν τα συναισθήματά τους υπό έλεγχο. Τον Μάρτιο και τον Ιούνιο, κάποιοι Κριόι μπορεί να παντρευτούν ή να εισέλθουν σε μια νέα φάση σχέσεων.

Ο αδέσμευτος Κριός θα βρει αγάπη;

Συνήθως, ο Κριός είναι πολύ τυχερός. Το τρίτο τρίμηνο του 2020, η έμφαση θα επικεντρωθεί στην συναισθηματική ζωή και οι Κριοί που ψάχνουν ακόμα έναν κατάλληλο σύντροφο ωφελούνται. Κάποια αντίσταση από τους γονείς μπορεί να συμβεί τον Ιούλιο, ή ίσως κάποιες επιπλοκές για εκείνους που έχουν ένα παιδί από μια προηγούμενη σχέση.

Ο Κριός θα βρει δουλειά;

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού και θέλετε να ξεκινήσετε μερικά σημαντικά έργα, ο συνιστώμενος χρόνος για αυτό είναι στις 9 ή 27 του μήνα.

Ωροσκόπιο 2020 – Υπόλοιπα Ζώδια

Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα Κριός

  • Είναι δυναμικός και επιθετικός. Θαραλλέος και ανταγωνιστικός. Ως εκ τούτου, εκφράζετε τον εαυτό σας με ενθουσιασμό και προθυμία, καθιστώντας πρωτοπόρο και ιδρυτή. Σε σας, η ζωή είναι μια μάχη και πρέπει να κερδίσετε. Το να είσαι πρώτος είναι το μόνο που έχει σημασία, η νίκη είναι όλα για σένα.
  • Είστε είτε χρήσιμοι είτε ενοχλητικοί. Η προσπάθειά σας παρακινεί τους άλλους. Τότε θα γίνετε ένα εργαλείο που θα φέρετε την αλλαγή. Θέλετε κάτι καινούργιο για να ξεκινήσετε την αλλαγή αλλιώς βαριέστε και προκαλείτε προβλήματα.
  • Το νόημα της ζωής σας είναι να είστε πρωτοπόροι. Είναι υποχρεωτικό να συνδεάσεις στην ζωή σου την περιπέτεια με τον ενθουσιασμό. Είσαι στα καλύτερα σου όταν είσαι ενεργητικός. Έτσι σου ταιριάζει καριέρα όπως στον στρατό, στην αστυνομία ή γενικά δουλειές που γίνονται σε εξωτερικό χόρο.  
  • Θα πρέπει να αναπτύξεις την υπομονή σου και να μάθεις να διοχετεύεις τον εαυτό σου επικοδοιμητικα. Σκέψου πριν δράσεις. Θα σε σώσει. Τα ανταγωνιστικά αθλήματα μπορούν να σε βοηθήσουν να εκτονώσεις όλη αυτή την ενέργεια. 
  • Ο πατέρας σου είναι μια ισχυρή φιγούρα στη ζωή σου και συναγωνίζεσαι μαζί του. Η σχέση μαζί του θα χρωματίσει τις σημερινές και τις μελλοντικές σχέσεις σας με τους άνδρες. Είστε ανυπόμονοι με τα παιδιά. Πρέπει να μάθετε να συσχετίζεστε και να είστε συνεταιριστικοί.
Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles