Ο Καρκίνος, ένα ζώδιο του νερού είναι το τέταρτο ζώδιο και κυβερνάται από τον Ερμή.

Ωροσκόπιο Καρκίνος 2020

Ωροσκόπιο Καρκίνος 2020 ανά δεκαήμερο

1ο δεκαήμερο:  Μεταξύ της 2ης Ιουνίου και 1ης Ιουλίου

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Καρκίνου για το 2020, αυτή την χρονιά θα αναπτύξεις την ικανότητα σου να βοηθάς, να προσφέρεις και να στηρίζεις μέσα σε αυτό τον πλανήτη. Ο νούμερο ένα άνθρωπος που θα προσφέρεις είναι ο εαυτό σου. Ο εαυτός σου είναι το μέσο που πρέπει να θρέψεις και να ενδυναμώσεις αυτή την χρονιά. Αυτός θα σε πάει ένα βήμα μπροστά. 

2ο δεκαήμερο: Μεταξύ της 2ης Ιουλίου και 11ης Ιουλίου

Οι ανησυχίες σας γενικά φαίνονται στον έξω κόσμο. Αλλά θα λάμπουν ακόμα περισσότερο μέσα από τις στενές συναντήσεις σας.  Αυτό το έτος υπόσχεται να είναι ένα συναισθηματικό και παθιασμένο έτος σε όλα τα επίπεδα.

3ο δεκαήμερο: Μεταξύ της 12ης Ιουλίου και της 22ης Ιουλίου

Αυτή την χρονιά έχεις να μάθεις πολλά. Νιώθεις την εσωτερική ανάγκη να τιμήσεις την ψυχή που κατοικεί μέσα σου η οποία το μόνο που κάνει είναι να προσφέρει. Ο έρωτας φαίνεται να σου είναι κρυμμένος μέσα σε μακροχρόνιες φιλίες. 

πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020
πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020

Πλανητικές Επιρροές

Το ωροσκόποιο του Καρκίνου το 2020 μας λέει πως ο πιο σημαντικός τομέας για το νέο έτος θα είναι η καριέρα και το επάγγελμα.  Τα γεγονότα του παρελθόντος τους υποχρεώνουν να εργάστουν όλο και περισσότερο και να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους.  

Το 2020, ο Κρόνος φέρνει περιορισμούς στον Καρκίνο στην έκφραση αυτών των βαθιών και μόνιμων συναισθημάτων που σηματοδοτούν τη ζωή ενός ατόμου στο σύνολό του – αυτά που σχετίζονται με την οικογένεια, τη χώρα, τις παραδόσεις και τις παρατεινόμενες αναμνήσεις από την παιδική ηλικία. 

Κρόνος
Διας Ταρωτω
πλουτωνας-ταρωτω

Ο Δίας σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα διευκολύνει την πρόσβαση στις πληροφορίες και βοηθά τον Καρκίνο να αφομοιώσει εύκολα νέες ιδέες.  Είναι καιρός να διαβάσουν, να γράψουν, να παραγγείλουν τις αγαπημένες τους εφημερίδες και περιοδικά, να μάθουν να οδηγούν, να μάθουν μια ξένη γλώσσα, να ξεκινούν σεμινάρια για κάτι που τους προσελκύει ή να κάνουν ταξίδια για σπουδές και επιμόρφωση.

Ο Δίας περνώντας μέσα από τον τομέα της εργασίας, της καθημερινής ρουτίνας και του τομέα της υγείας δεν κάνει τα πράγματα εύκολα. Οι προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν σε αυτές τις κατευθύνσεις θα είναι μεγάλες, διότι αναφέρονται σε ορισμένες συνήθειες που πρέπει να αλλάξουν. Είτε πρόκειται για την ανάθεση εργασίας, την αλλαγή του χώρου εργασίας, είτε για τη σωματική, συναισθηματική και ψυχική υγεία.

Έτσι, εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια δίαιτα, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή απλά μια υγιή συνήθεια, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, τουλάχιστον θα το κάνετε με χαρά και ενθουσιασμό. Επίσης, λόγω του Δία, οι Καρκίνοι θα γίνουν πιο εύκολοι άνθρωποι, θα διευκολύνουν τις επαφές και θα βελτιωθεί το στυλ επικοινωνίας ή διαπραγμάτευσης. 

Αρης ταρωτω

Η περίοδος κατά την οποία ο Άρης, ο αρχηγός του οίκου της αγάπης του Καρκίνου, θα είναι ανάδρομος θα είναι κρίσιμη στιγμή για τον Καρκίνο.  Θα περάσουν από διαφορετικές δοκιμασίες από τις οποίες θα πρέπει να μάθουν. Πρέπει να κατανοήσουν τα όρια που έχουν οριστεί στις σχέσεις και να είναι έτοιμοι να μάθουν από το μάθημα που θα λάβουν από το καθέ μια από αυτές.

Χαρτομαντεία μέσω email
Το Taroto Spells σου δίνει την δυνατότητα εύκολα και απλά να έχεις μια μελλοντική πρόβλεψη από το Μέντιουμ Άρη και την ομάδα του.
ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις
ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις

Ωροσκόπιο Καρκίνος 2020 – Έρωτας & Σχέσεις

Στις αρχές του 2020, μπορεί να εμφανιστεί μια απότομη αναστάτωση στις σχέσεις σας, αλλά είναι σύντομης διάρκειας μόνο ενός μηνός περίπου.

Ο έρωτας και ο ρομαντισμός σας ενδιαφέρουν πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Ο έρωτας, ο γάμος και τα παιδιά θα σας απασχολήσουν έντονα το 2020. Φέτος, ωστόσο, θα υπάρξει μια πινελιά διασκέδασης και ελαφρότητας που δεν υπήρξε τα τελευταία χρόνια.

Η δημιουργικότητα στις οικογενειακές σχέσεις θα είναι παρούσα και θα μεταφράζεται ακόμα και στον εργασιακό σας κόσμο.

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΚΑΡΙΕΡΑ

Ωροσκόπιο Καρκίνος 2020 – Καριέρα & Εργασία

Η καριέρα σου και η εργασία σου θα δουν έναν άνθρωπο πια με αυτοπεποίθεση.  Θα είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο στα μέσα του καλοκαιριού μετά από μερικούς σχεδόν μανιώδης μήνες στα τέλη της άνοιξης.

Η δημιουργικότητα και η καινοτομία θα εντυπωσιάσουν φέτος στον κόσμο της δουλειάς σας.  Μια ασυνήθιστη ευκαιρία για μακρινά ταξίδια μπορεί να έρθει. Προσπαθήστε να μετριάσετε την υπερβολική αυτοπεποίθεση καθώς θα δοκιμαστείτε έντονα αυτή την χρονιά ειδικά για το αν είστε κατάλληλος για θέσεις εξουσίας. Θα επικρατήσετε στο τέλος αλλά θα χρειαστεί πολύ σκέψη και μελέτη για να τα καταφέρετε. Στον μικρόκοσμο των συναδέλφων, θα είστε ελκυστικός και δημοφιλής, ξεκινώντας από τα μέσα του καλοκαιριού. 


Ωροσκόπιο Καρκίνος 2020 -Οικονομικά

Το 2020 είναι ένα έτος μεγάλης σημασίας για την επίτευξη οικονομικής προόδου. Οι ενέργειες είναι σωστές γι ‘αυτό. Θα απαιτηθεί εστίαση και πειθαρχία και θα συνεχιστεί και μετά το 2020.

Θα ήταν συνετό να αρχίσετε να φυλάτε χρήματα και ίσως να πάρετε συμβουλές για επενδύσεις και μακροπρόθεσμες οικονομικές δεσμέυσεις.  Η προφανής αύξηση της αυτοπεποίθησής σας θα προσελκύσει επίσης ευκαιρίες για εσάς και ίσως φαίνεται να έρχονται από το πουθενά.  Θα έχετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Προσοχή όμως, ότι δεν αναμειγνύετε τα οικονομικά σας με άλλους, γεγονός που θα μπορούσε να ανατρέψει όλη τη σκληρή δουλειά που κάνατε τα τελευταία χρόνια.

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΥΓΕΙΑ

Ωροσκόπιο Καρκίνος 2020 – Υγεία

Μέχρι το 2020 ειδικά για τα μέσα του καλοκαιριού θα ξεχειλίζετε υγεία και ευεξία. Θα είναι η αυτοπεποίθηση που εκφράζεται στην ύπαρξή σας. Θα υπάρξει αύξηση της υγείας, αλλά γνωρίζουμε ότι είναι το αποτέλεσμα των σκληρών διδαγμάτων που έχουν μάθει τα τελευταία χρόνια.

Η σκληρή δουλειά σας αποδίδει. Θα χρειαστείτε αυτή την αντοχή και την ασφάλεια καθώς εισέρχεστε στο 2020 που έχει λέξη-κλειδί την αυτο-συντήρηση. 

Ωροσκόπιο Καρκίνος 2020 – Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το 2020 μια τυχερή χρονιά για τον Καρκίνο;

Οι Καρκίνοι δεν είναι αρκετά έμπιστοι όταν πρόκειται για τυχερά παιχνίδια.  Θα πρέπει να προσπαθήσουν να παίξουν εκείνες τις μέρες που αισθάνονται τυχεροί. Οι τυχεροί αριθμοί για στοιχήματα είναι 1, 9, 17, 31, 35 ή 41.

Ο Καρκίνος θα παντρευτεί το 2020;

Όσοι εμπλέκονται σε μια μακροχρόνια σχέση μπορούν να συζητήσουν το γάμο, μπορούν ακόμη και να ορίσουν την ημερομηνία του μεγάλου γεγονότος.

Ο αδέσμευτος Καρκίνος θα βρει τον έρωτα;

Φέτος, το άλλο μισό του Καρκίνου θα είναι ένας Ταύρος ή ακόμα και κάποιος από το ζώδιο τους. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με τις σχέσεις που δημιουργούν με τον Κριό, επειδή είναι δύσκολες και έχουν τη δύναμη να επιβαρύνουν το κάρμα τους.

Ο Καρκίνος θα βρει δουλειά;

Ναι, και όχι μόνο αυτό. Θα έχει μια δουλειά που δεν θα σταματάει ποτέ με πολλές ευθύνες και καθήκοντα

Ωροσκόπιο 2020 – Υπόλοιπα Ζώδια

Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα Καρκίνος

  • Ένα συναισθηματικό πρόσωπο, είστε ντροπαλοί και ευαίσθητοι.
  • Επηρεάζονται εύκολα από τις διαθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων.  Είστε κτητικοί και πολύ προσκολλημένοι. Η δημιουργικότητά σας είναι η ικανότητά σας να καλλιεργείτε και να φροντίζετε ανθρώπους και πράγματα. 
  • Θα φέρεις πολλά τραυματισμένα ζώα ή φίλους στο σπίτι. Είστε εξοικειωμένοι με τη φύση και πάντα δημιουργείτε φωλιά. 
  • Το φαγητό, η κουζίνα και τα παιδιά είναι κανάλια μέσα από τα οποία μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας. Με το να είσαι προστάτης και γονέας, επιτυγχάνεις αναγνώριση και εκπλήρωση
Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles