Οι Ιχθείς (γεννημένοι μεταξύ 20 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου) είναι το δωδέκατο αστρολογικό ζώδιο. Κυβερνάται από τον Ποσειδώνα και είναι ένα ζώδιο του νερού. 

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 Σύμφωνα με το ωροσκόπιό σου το 2020, όλη η αφθονία που θα σου έρθει πηγάζει από τη σχέση που έχεις εσύ με τον ίδιο σου τον εαυτό. 

Ωροσκόπιο Ιχθείς 2020 - Αγάπη, Χρήμα, Υγεία Καριέρα

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 ανά δεκαήμερο

 • Πρώτο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 20ης Φεβρουαρίου με 29ης Φεβρουαρίου)

  Είναι η χρονιά που πραγματικά θα πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου. Τόσα χρόνια έκανες τα πάντα και φρόντιζες όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό σου. Αυτό κατά κάποιο τρόπο σε κράταγε πίσω. Δυστυχώς, δεν το καταλάβαινες. Όμως είναι η χρονιά που θα το καταλάβεις και θα κάνεις αλλαγές για να φροντίσεις τον εαυτό σου.

 • Δεύτερο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένου μεταξύ 1ης Μαρτίου με 10ης Μαρτίου)

  Θα πρέπει να μη φοβάσαι να ονειρεύεσαι. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα όνειρα αποτυγχάνουν αλλά και πολλές φορές πραγματοποιούνται. Η επιτυχία είναι κοντά. Αλλαγές θα έρθουν στον τομέα της αισθηματικής σου ζωής που θα καθορίσουν το μέλλον σου. Να περιμένεις πολλή καινούργια ενέργεια που θα έρθει προς τον δρόμο σου. Καινούργιες γνωριμίες και καινούργια συναισθήματα σε όλους τους τομείς.

 • Τρίτο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 11ης Μαρτίου με 20ης Μαρτίου)

  Νωρίς αυτή τη χρονιά θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στον εργασιακό τομέα. Ίσως να αλλάξεις κάποιο πόστο ή τον τρόπο που κάνεις κάποια πράγματα στην δουλειά σου. Ακολούθησε την φυσική ροή των πραγμάτων και δέξου τις αλλαγές που έρχονται στην καθημερινότητά σου. 
  Αλλαγές θα δεις την υπόλοιπη χρονιά στον αισθηματικό τομέα, στην οικογένεια και στον τομέα των παιδιών. 
  Νέοι άνθρωποι, νέα όνειρα και καινούργιες δημιουργικές κινήσεις έρχονται προς τα εσένα. 
Ωροσκοπιο 2020 - Πλανητικές Επιρροές

Πλανητικές Επιρροές

Το 2020 ο Πλούτωνας αναπτύσσει μία απαισιόδοξη πλευρά και μας φέρνει το φόβο της αποτυχίας στις σχέσεις. 

Οι Ιχθύς είναι υπερβολικά ονειροπόλοι και πολλές φορές αυτό γυρνάει εναντίον τους. Είναι επειδή βρίσκονται σε έναν ουτοπικό κόσμο την περισσότερη ώρα.

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 - Πλανήτης Πλούτωνας

Είναι αφοσιωμένοι και τρυφεροί αλλά μπορεί να γίνουνε πολύ εχθρικοί άμα ανακαλύψουν ότι κάποιος τους έχει κοροϊδέψει.
Στον ερωτικό τομέα τα δίνουν όλα και δεν δέχονται εύκολα συμβιβασμούς για κάτι λιγότερο.

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 - Πλανήτης Δίας

Ο ανάδρομος Δίας θα επιτρέψει στον Ιχθύ να βελτιώσει υπερβολές που έχει στο μυαλό του για τη δουλειά του και για το πώς θα πρέπει να είναι η επιτυχία. 

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθείς: Ο Ιχθύς τείνει να είναι αρκετά δραματικός από την φύση του. Αλλά, όταν είναι ο Ερμής ανάδρομος ένας Ιχθύς μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 - Πλανήτης Ερμής

Ότι συναίσθημα είχατε μπλοκάρει μέχρι τώρα θα βγει στην επιφάνεια. Αυτό θα είναι υπερβολικό για τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Θα αισθάνονται ότι τους επιτίθεσαι. Με αυτό τον τρόπο θα χάνεις το δίκιο σου. Παρόλο που θα έχεις πραγματικό λόγο που θα είσαι αναστατωμένος και θα αντιδράς. 

Εκείνη την περίοδο λοιπόν είναι σημαντικό το πώς εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Είναι καλύτερα και πιο υγιές να σκέφτεσαι δύο φορές πριν πεις κάτι. 

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 - Πλανήτης Ποσειδώνας

Ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στους Ιχθείς μεταξύ 23 Ιουνίου και 29 Νοεμβρίου του 2020. Κατά τη διάρκεια εκείνου του καιρού είναι απαραίτητο να εστιάσεις περισσότερο τον εαυτό σου σε προσωπικό επίπεδο. 

Για τους Ιχθείς, η μετάβαση του Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει νέους τρόπους επικοινωνίας. Μπορεί να είναι τρομακτικό στην αρχή για αυτόν αλλά θα τον ωφελήσουν πολύ στο τέλος. 
Τώρα είναι η στιγμή να μιλήσεις ξεκάθαρα και να δώσεις στους άλλους γύρω σου να καταλάβουν ποιος πραγματικά εισαι. 

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 - Πλανήτης Ουρανός
Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 - Πλανήτης Άρης

Με τον ανάδρομο Άρη, οι Ιχθείς θα περάσουν ένα χρονικό διάστημα που θα νοιώθουν την ανάγκη για απομόνωση, διαλογισμό και εσωτερικό διάλογο. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Άρης θα βρίσκεται στο τομέα του υποσυνείδητου. 

Την ίδια στιγμή, το ωροσκόπιο σας Ιχθείς προτείνει να δώσετε την δέουσα προσοχή στην υγεία σας και στον επαγγελματικό τομέα. Μην απογοητευτείτε από δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να βιώσετε στον εργασιακό τομέα. Κάντε υπομονή και μην κάνετε ξέσπασματα. 

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 - Έρωτας & Σχέσεις

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 – Έρωτας & Σχέσεις

Οι σχέσεις δεν είναι στις τοπ προτεραιότητες σας αυτή την χρονιά. Θα μάθετε να αποχωρίζεστε ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. 

Θα κάνεις την αυτοκριτική σου για το τι δούλεψε και τι όχι στις μέχρι τώρα σχέσεις σου. Θα αφήσεις επιτέλους πίσω ανθρώπους που φαίνεται να είναι καταστροφικοί. 

Οι παντρεμένοι Ιχθείς θα παραμείνουν στην ίδια κατάσταση και το 2020. Οι ελεύθεροι Ιχθείς θα δεν φαίνεται πως θα βρουν κάποιο ταίρι για σοβαρή σχέση. 

Είναι μία χρονιά που επικεντρώνεσαι περισσότερο στο εαυτό σου παρά στις σχέσεις σου με τους άλλους. 

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 - Καριέρα & Εργασία

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 – Καριέρα & Εργασία

Επιθυμούσες καιρό τώρα ελευθερία και καινούριες ανακαλύψεις στην δουλειά σου. Αυτή είναι η χρονιά που επιτέλους θα τα καταφέρεις. 

Το 2020 λοιπόν σε βρίσκει πιο πρόθυμο να πάρεις ρίσκα ή να ανακαλύψεις νέα μονοπάτια επαγγελματικά. Θα δεις πως το να δουλεύεις μόνος σου θα σου φερει μεγάλη ικανοποίηση. Θα έχει για εσένα περισσότερο νόημα. 

Τα τρια τελευταία χρόνια δεν ήταν τόσο ευχάριστα. Θα απολαύσεις το 2020, ειδικά μετά την άνοιξη που νέοι επαγγελματικοί δρόμοι φαίνονται να ανοίγονται μπροστά σου. Θα είναι αρκετά διαφορετικοί από ότι έχεις συνηθίσει. 

Η αφοσίωση στην εργασία σου θα είναι μία λέξη κλειδί που θα συνοδεύει όλη την χρονιά. 

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 - Οικονομικά

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 – Οικονομικά

Η δουλειά σου θα φέρει αποτέλεσματα. Δεν θα υπάρχουν προβλήματα μέχρι την έκλειψη την άνοιξη.

Η έκλειψη αυτή θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιορισεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου. Όλη η φιλοσοφία σου φαίνεται να αλλάζει. 

Από ότι φαίνεται αυτή η κυρία που ονομάζεται “Τύχη” θα σε επισκεφτεί στον οικονομικό τομέα. Θα υπάρξουν διάφορες ευκαιρίες για επιπλέον εισόδημα. Νεες, διαφορετικές και περιπετειώδης. 

Θα κάνεις σοβαρά οικονομικά σχέδια αλλά θα είσαι και ανοιχτός σε νέους τρόπους. 

Ωροσκόπιο 2020 Ιχθύς - Υγεία

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 – Υγεία

Κάποια μικροθεματακια υγείας μπορεί να σε δυσκολεύσουν αυτή τη χρονιά. Όταν δίνεις τον εαυτό σου στην δουλειά τόσο πολύ, το τίμημα θα είναι η υγεία σου. 

Ευτυχώς θα βάλεις μυαλο και θα κάνεις αυτό που είναι σωστό για να βελτιώσεις την υγεία σου. Το καλοκαίρι θα έρθει με εσένα να δίνεις πολύ μεγαλύτερη προσοχή στην δίαιτα σου και την άσκηση. 

Το 2020 θα σου φέρει όμορφες περιπέτειες και διασκέδαση. Σίγουρα θα θες να είσαι στην καλύτερη κατάσταση στην υγεία σου για να το ευχαριστηθείς.

Χαρτομαντεία μέσω email

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 – Συχνές Ερωτήσεις

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 - Συχνές Ερωτήσεις
Είναι το 2020 μία τυχερή χρονιά για τον Ιχθύ;

Το 2020 θα είναι μία εξαιρετικά τυχερή χρονιά στον τομέα των αισθηματικών. Παρόλο που αυτή η χρονιά ξεκινά όπως συνήθως, ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα με μια ασυνήθιστη μορφή. Τον Ιούνιο θα έχετε την ευκαιρία να δυναμώσετε μια υπάρχουσα σχέση ή να ξεκινήσετε μια νέα πολλά υποσχόμενη. 

Ο Ιχθύς θα παντρευτεί το 2020; 

Ο ελεύθερος Ιχθύς θα εχει την ευκαιρία να γνωρίσει κάποιον που θα αλλάξει δραστικά το μέλλον του. Αυτού πού βρίσκονται ήδη σε σχέση θα την κάνουν πιο επίσημη ή θα αποφασίσουν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. 

Ο ελεύθερος Ιχθύς θα βρει τον έρωτα;

Φέτος είναι η χρονιά που είναι πολύ πιθανό να γνωρίσει κάποιον που θα του προκαλέσει το ενδιαφέρον. Με αυτό το πρόσωπο θα γίνει η έναρξη μια σχέσης σε κάποιο ταξιδι πολύ πιθανόν επαγγελματικό. 

Ο Ιχθύς θα βρει δουλειά;

Οι Ιχθείς είναι πιθανό να αλλάξουν επαγγελματικό περιβάλλον για ένα καλύτερο. Επίσης πιθανή είναι και μία προαγωγή. Σίγουρα θα υπάρξει αναγνώριση για τα προσόντα σας. 

Ωροσκόπιο 2020 – Υπόλοιπα Ζώδια

Ωροσκόπιο Ιχθύς 2020 - Bonus

Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα Ιχθύ

 • Το να είσαι δημιουργικός και να βοηθάς τους άλλους είναι τα κύρια γνωρίσματα της προσωπικότητας σου. Είσαι ευαίσθητος, ντροπαλός, συναισθηματικός και συμπονετικός άνθρωπος. Πολύ συχνά νοιάζεσαι περισσότερο για τους άλλους παρά για τον ίδιο σου τον εαυτό. 
 • Είσαι ιδεολόγος και οραματιστής. Βοηθώντας τους γύρω σου βρίσκεις ηθική ικανοποίηση
 • Επηρεάζεις έντονα του γύρω σου αλλά και αυτοί εσένα. Πολλές φορές ενστερνίζεσαι τα συναισθήματα των άλλων και αυτό σε μπερδεύει. Είσαι σαν ένα σφουγγάρι που απορροφάς τα συναισθήματα των άλλων. Μετά όμως είσαι μπερδεμένος για το τι αισθάνεσαι εσύ. Πολλές φορές δεν μπορεί να αντέξεις τον πόνο που βλέπεις γύρω σου. Δεν ξέρεις αν θέλεις να βοηθήσεις ή να δραπετεύσεις από την κατάσταση. 
 • Ετσι, θα πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις καταστάσεις για να μπορείς να είσαι ήρεμος στην ζωή σου. Ως μέσο αυτοπροστασίας έχεις μάθει να καμουφλαρεις το εαυτό σου και να δείχνεις προς τα έξω μια άλλη εικόνα.
Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles