Ο Δίδυμος είναι το τρίτο ζώδιο και κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη. Είναι ένα ζώδιο του αέρα, όπως και ο Ζυγός και ο Υδροχόος.

Ωροσκόπιο Δίδυμος 2020
Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του 2020, σύντομα έρχεται μια περίοδος που θα χτίσετε νέα πράγματα στην ζωή σας Δίδυμοι. Έτσι αυτή την χρονιά είναι η ώρα να ασχοληθείς με αυτά που πραγματικά θέλεις να καταφέρεις στην ζωή σου. Αυτή είναι η χρονιά που θα θέλεις να κυνηγήσεις τα πιο κρυφά σου όνειρα. 

Ωροσκόπιο Δίδυμος 2020 ανά δεκαήμερο

1ο δεκαήμερο: από τις 21 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου

Όπως αναφέρει το Ωροσκόπιο του 2020 για τον Δίδυμο, αυτό το έτος φέρνει κάποιες σταθερές ευκαιρίες και καλή τύχη και σας επιτρέπει να επιτύχετε συνθήκες που ενισχύουν και στηρίζουν την ανάπτυξή σας. Επίσης, εντείνει σημαντικά την ανάγκη σας για εξερεύνηση.

2ο δεκαήμερο: από την 2η Ιουνίου έως 11η Ιουνίου

Οι συνεργασίες σας θα είναι δυναμικά ενεργές και κατά τη διάρκεια του έτους διασφαλίζοντας ότι συνεχίζετε να εργάζεστε εντός των ορίων μίας εταιρικής σχέσης. Η φετινή χρονιά υπόσχεται επιβράβευση και ενδυνάμωση και τους δώδεκα μήνες.

3ο δεκαήμερο:  από τις 12 Ιουνίου έως τις 21 Ιουνίου

Υπάρχουν τρόποι για να ικανοποιήσετε τόσο την περιέργεια σας και τις υποχρεώσεις σας προς τους άλλους στη ζωή σας και να δώσετε δύναμη και στα δύο. Κάντε αυτόν τον έναν από τους κύριους στόχους σας για το επόμενο έτος.

πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020
πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020

Πλανητικές Επιρροές

Ξεκινώντας από αυτό το έτος, οι Δίδυμοι θα ωθήσουν τους εαυτούς τους να είναι πιο απαιτητικοί και προσεκτικοί όταν επιλέγουν τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν τον  στο μέλλον.

Φέτος, θα συναντήσουν πολλούς νέους ανθρώπους και θα τους ταξινομήσουν ανάλογα, έτσι ώστε μερικοί από αυτούς να μην παραμείνουν στη ζωή τους.

πλουτωνας-ταρωτω
Κρόνος

Ο Κρόνος σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου, θα σας καθοδηγήσει να έχετε υψηλότερες απαιτήσεις από άλλους ή, αντιθέτως, να αντιμετωπίσετε έλλειψη συνεργασίας, προθυμίας και ευελιξίας από τους άλλους.

Χρειάζεστε πολλή υπομονή και διπλωματία για να αποφύγετε τις συγκρούσεις και ακόμη και χωρισμούς, ειδικά μεταξύ της 3ης Ιανουαρίου και της 15ης Φεβρουαρίου, όταν ο κυκλοθυμικός και αντιφατικός Άρης θα βρεθεί στο 7ο οίκο του γάμου.

Αρης ταρωτω

Ο Άρης θα βρίσκεται δίπλα στον Lilith από τις 18 Ιουνίου έως τις 20 Οκτωβρίου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε συνεργασίες, ενώσεις και συμβόλαια ή μπορεί να σας βάλει σε μειονεκτική θέση σε διαγωνισμούς,  ή συναλλαγές. Προσοχή ιδιαίτερα τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο!

Αφροδίτη Ταρωτώ

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο Δίδυμο μεταξύ 12 Μαΐου και 25 Ιουνίου.

Η Αφροδίτη φέρνει πολλές συγκρούσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους και όλα μπορούν να ξεκινήσουν από θέματα κληρονομικότητας, υποχρεώσεις ή ηθικές αρχές. Είναι πιθανό κάποιος κοντινός σας να σας προτείνει μια εταιρική σχέση τον Αύγουστο.

Στα θετικά, η Αφροδίτη σε εμφανή ανάδρομη κίνηση φέρνει την ευκαιρία να επαναξιολογήσεις ορισμένες οικογενειακές σχέσεις και να συμφιλιωθείς με κάποιον από το παρελθόν.

ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις
ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις

Ωροσκόπιο Δίδυμος 2020 – Έρωτας & Σχέσεις

Το 2020 θα δούμε μια υποχώρηση σε όλες τις αλλαγές που έχετε δει στις σχέσεις τα τελευταία χρόνια. Τα διαζύγια, ο θάνατος, οι ρωγμές στις συνεργασίες, οι μεγάλες αναταραχές στις κοινωνικές σχέσεις υπήρξαν το θέμα των τελευταίων ετών. Μέχρι την άνοιξη θα αρχίσετε να αναπτύσσετε πιο ήπιες σχέσεις με τους φίλους και τους γύρω σας.

Θα νιώσετε ξανά τον έρωτα στις αρχές του καλοκαιριού. Και μέχρι το τέλος του χρόνου, θα αρχίσετε να έχετε ξανά πιο προσωπικές και  στενές σχέσεις, ειδικά θα δείτε μια  αλλαγή σε μια υπάρχουσα σχέση η οποία θα πάει σε άλλο επίπεδο.

Αυτό το άτομο μπορεί να είναι μεγαλύτερο. Έχετε ταλαιπωρηθεί να λέτε “αντίο” τα τελευταία χρόνια. Φέτος όμως θα είστε σε θέση να πείτε “καλώς ήρθες“ και πάλι με εμπιστοσύνη και ευγνωμοσύνη.

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΚΑΡΙΕΡΑ

Ωροσκόπιο Δίδυμος 2020 – Καριέρα & Εργασία

Τα τελευταία χρόνια ήσασταν υποτονικοί στον εργασιακό τομέα και πολλές φορές θέλατε να ακόμα και να μείνετε σπίτι αν έχετε την ευκαιρία.  Αυτό το έτος φέρνει μια αλλαγή σε αυτό. Η εργασία σας θα σας φέρει ικανοποίηση και από τις αρχές του καλοκαιριού θα έχετε την ανάγκη να γίνετε πιο εξωστρεφής και κοινωνικός. 

Μέχρι το τέλος του χρόνου, θα ξεκινήσετε νέες εργασίες ή μια νέα σταδιοδρομία. Θα νιώσετε καλά για την εργασία που κάνετε. Μπορεί να είχατε συγκρούσεις πέρυσι ανωτερούς σας ή προισταμένους, αλλά αυτό θα φτιάξει αισθητά το 2020. 

Θα λάβετε καλύτερες αποφάσεις. Τομείς που θα δείξετε ενδιαφέρον φέτος είναι οι σπουδές και τα ταξίδια. Η γνώση και πληροφορία είναι τομείς που αν ασχοληθείτε θα σας φέρουν πολλές ανταμοιβές. 

Ωροσκόπιο Δίδυμος 2020 – Οικονομικά

Το 2020 θα καταφέρετε να έχετε ανεξαρτησία που θέλατε τόσο τα τελευταία χρόνια. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2020 η εύνοια που θα έχετε στα οικονομικά θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τα χαμένα περουσιακά στοιχεία. Θα απολαύσετε  αυξημένη χρηματοοικονομική ασφάλεια που θα προκύψει από την παραγωγική εργασία.

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΥΓΕΙΑ

Ωροσκόπιο Δίδυμος 2020 – Οικονομικά

Μην προσπαθήσετε το 2020 να κάνετε πολλά πράγματα πολύ σύντομα. Θα σας κουράσει αλλά ευτυχώς θα συνέλθετε γρήγορα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει τους φυσικούς και ιατρικούς ελέγχους σας.  Όταν ανακαλύψετε πως η υγεία σας ίσως δεν είναι στα καλύτερα επίπεδα, θα κάνετε στροφή 180 μοιρών και θα αλλάξετε την διατροφή σας αλλά και το τρόπο που γυμνάζεστε. Θα ανταμιφθείς καθώς το 2021 θα είσαι εν τέλη ένας διαφορετικός άνθρωπος από όλα αυτά που έκανες το 2020. 

Ωροσκόπιο Δίδυμος 2020 – Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το 2020 μια τυχερή χρονιά για τον Δίδυμο;

Ο Δίδυμος έχει επίσης πολλά αποθέματα τύχης. Εάν ένα μέλος της οικογένειας είναι  Δίδυμος, είναι πιο επιρρεπής να κερδίσει μια κλήρωση. Δυστυχώς, οι Δίδυμοι δεν ξέρουν πώς να επωφεληθούν πλήρως τις ευκαιρίες που τους δίνονται. Οι τυχεροί αριθμοί για τους Διδύμους είναι 2, 4, 17, 21, 35 και 39.

Ο Δίδυμος θα παντρευτεί το 2020;

Οι Δίδυμοι το 2020 θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια μακροχρόνια σχέση και εκείνοι που έχουν ένα σταθερό σύντροφο μπορεί να λάβουν μια πρόταση γάμου.

Ο ελεύθερος Δίδυμος θα βρει την αγάπη;

Ο αδεσμεύτος Δίδυμος μπορεί να βρει έναν σύντροφο ψυχής στον Κριό, στον Υδροχόο ή ακόμα και στον Λέοντα.  Η εμπλοκή με τους Ιχθείς ή τη Παρθένο δεν συνιστάται το 2020. Η Αφροδίτη θα μεταβεί στον οίκο του υποσυνείδητου, αλλά και των καρμικών σχέσεων και μπορεί να επαναφέρει μια ιστορία αγάπης από το παρελθόν.

Ο Δίδυμος θα βρει δουλειά;

Πολλά Δίδυμοι θα αναζητήσουν νέα δουλειά ή θα κάνουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας το 2020.

Ωροσκόπιο 2020 – Υπόλοιπα Ζώδια

Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα Δίδυμος

  • Ο Δίδυμος είναι φιλοπερίεργος και προσαρμόσιμος. Τείνει να μην έχει πολύ εξουσία και δύναμη.
  • Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε τον εαυτό σας αλλάζει συνεχώς καθώς αναζητάτε ποικιλία και πνευματικό ερέθισμα σε ό, τι κάνετε.   Η ζωή για σας πρέπει να είναι συναρπαστική και να τονωθεί με πολλές δραστηριότητες για να καταλάβει το μυαλό σας. Συχνά κάνετε δύο πράγματα ταυτόχρονα και αυτό συνεχίζεται καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας. 
  • Θα εκφράζετε τον εαυτό σας καλύτερα σε πεδία που περιλαμβάνουν ομιλία ή γράφη, όπως η δημοσιογραφία, το ραδιόφωνο, το τηλέφωνο κλπ.
Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles